Güzellik & Bakım Duş ferahlığı özelliği olan deodorantları tercih eder misiniz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Duş ferahlığı özelliği olan deodorantları tercih eder misiniz? Duş ferahlığı özelliği olan deodorantları tercih eder misiniz? Cevapla Deodorant Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet ben tercih ediyorum :D ama pek fark etmiyor benim için yani parasına göre bakıyorum yine günün sonunda 1 0 Yorumla
bateristartist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl duşun yerini tutmaz ama yine de pratik bir çözüm olabilir 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Duş alınmayacak değil 🤣 Yorumla bateristartist +1 yıl olmaz ben deodorant sıkıcam şimdi kim suyu kafamdan aşağıya dökücek :D :D iki fıs fıs tamam bu iş asdfkjhlgj Yorumla Edameda06 +1 yıl 😑😑 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Evet duştan çıkınca bütün vücudu fis fiş yapcan🤣🤣 1 0 Yorumla
BaLLROG34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 41% +1 yıl Bir tane aldıydım çok az etkisini gördüm :D Soğuk duş daha iyi gelir 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl bıcı bıcının yerinin tutmaz kesinlikle ama kullanılabilir 1 0 Yorumla
AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Elbette ancak sprey kullanıyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet ben tercih ediyorum :D ama pek fark etmiyor benim için yani parasına göre bakıyorum yine günün sonunda
duşun yerini tutmaz ama yine de pratik bir çözüm olabilir
Duş alınmayacak değil 🤣
olmaz ben deodorant sıkıcam şimdi kim suyu kafamdan aşağıya dökücek :D :D
iki fıs fıs tamam bu iş asdfkjhlgj
😑😑
Evet duştan çıkınca bütün vücudu fis fiş yapcan🤣🤣
Bir tane aldıydım çok az etkisini gördüm :D Soğuk duş daha iyi gelir
bıcı bıcının yerinin tutmaz kesinlikle ama kullanılabilir
Tercih ederim aşkım 🤩
Elbette ancak sprey kullanıyorum
Deodorant kullanmıyorum
Merhaba biraz sohbet edebilirmiyiz