Saç Bakım Şampuan mı daha önemli saç kremi mi? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Şampuan mı daha önemli saç kremi mi? Şampuan Saç kremi Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Şampuan mı daha önemli saç kremi mi? Cevapla Şampuan Soruları Şampuan Soruları Krem Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
denizcan1992 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 82% +1 yıl İyi bir şampuan kullandığınızda kreme gerek kalmıyor, benim de tercihim kerastase 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Bence de Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl şampuan daha önemlisaçı temizlemek için şampuan şart çünkü kirli saça krem sürülmez 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Aynen Yorumla
Hayatbenimkimene Takip Et Xper 4 Yaş: 47 +1 yıl Saclarim yaglandigi icin oncelik sampuan. Hatta yikamdan once aciyorum saclarimi sonra dusa girince daha az dolasiyor. 0 0 Yorumla
arween Takip Et Xper 4 Yaş: 58 +1 yıl Kullandığın şampuan doğal içerikli ve besleyici olursa zaten saç kremine gerek bile kalmaz 0 0 Yorumla
kimbu032 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Krem saçı temizlemiyor maalesef o yüzden şampuan 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Saç Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. Şampuan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İyi bir şampuan kullandığınızda kreme gerek kalmıyor, benim de tercihim kerastase
Bence de
şampuan daha önemli
saçı temizlemek için şampuan şart çünkü kirli saça krem sürülmez
Aynen
Şampuan olmazsa olmaz :d
Saclarim yaglandigi icin oncelik sampuan. Hatta yikamdan once aciyorum saclarimi sonra dusa girince daha az dolasiyor.
Kullandığın şampuan doğal içerikli ve besleyici olursa zaten saç kremine gerek bile kalmaz
Krem saçı temizlemiyor maalesef o yüzden şampuan
İkisininde kullanım amacı farklı ama
Şampuan
ikiside
şampuann
Şampuan
Şampuan tabi kii
Şampuan
saç kremi
Şampuan