Merhaba, benim saçlarım normalde yağlı fakat saç uçlarım çok kuru ve cansız maalesef.. Ben de bu yüzden Saç bakım ürünü almaya karar verdim. İnternetten bakındım ama yağ kullanan da var krem kullanan da hangisi daha faydalı veya dezavantajlı anlamadım? Ben ne yapacağımı şaşırdım valla. He eğer kullandığınız bir marka varsa cevapta belirtin ben Elseve ve Pantene arasında kaldım. Şimdiden teşekkürler :)Saç bakım yağı mı, saç bakım kremi mi?
Kesinlikle "Loreal Elseve Mucizevi Yağ" kullan. Piyasadaki en iyi saç bakım ürünü. Bunu net olarak söyleyebilirim. Doğal olarak da Hindistan Cevizi Yağı. *Gecen bol olsun.*
Yag saclari yaglandiriuo diyo gerci benimde yagli ama yaglandiriyomus yinede. Bide onun 2 rengi var benim bildiğim hangisini almaliyim sence. Yorumun icinde teşekkürler :)
Bunun 3 rengi var: 1) Kırmızı:Boyalı saçlar için 2) Sarı:Her saç için (Boyalılara özel bir durumu yok) 3:Lila:Onarıcı Ben 3 ünü elimde karıştırarak kullanıyorum ama ben daha önce hiç saçımı boyatmadım. Saçın boyalıysa, boyalı saçlar için olanı kullanmanı tavsiye ederim ama ben belki de saçlarım boyalı olmadığından ikisi arasında bir fark göremedim. Onarıcı olanın da extra bir onarma gösterdiğini de görmedim ama yine de onarıcı olandan da kullanıyorum ben. Bu dediğim yağın krem formunu da kullanıyorum ama daha yağlı bir yapısı var yani yağ formunda olanı tercih ederim. Yağ formunda olanın 3 tipini de avucumda karıştırıp uçlarına ve diplerine uyguluyorum. Daha sonra krem formunda olanla sadece uçların üstünden bir daha geçiyorum. Krem formunda olanı diplere uygulamıyorum çünkü yağlı bir his bırakıyor. Yani bence krem formunda olan, yağ formdakilerden daha yağlı.
Bu sorunun yanıtı bende. Aslında ikisini de kullanmak çok önemli. Hatta düzenli kullanmak, daha da önemli diyebilirim. Bu arada sana hem saç bakım yağı hem de saç bakım ve süper saç bakım kremi önerisi ile geldim. Bakalım bu ürünlerin, saçlarımıza ne gibi faydaları varmıș.
Elidor By Elvin Levinler Saç Bakım Kremi ve Süper Saç Bakım Kremiyle saçların göz kamaştırsın!
- Dıșına aşık oldum ilk gördüğüm zaman😍 en sevdiğim renklerden biridir mavi ve kırmızı. Özellikle Elidor ve Elvin Levinler ikilisinin bir arada olması, mükemmel bir şey!
- Ben Elidor by Elvin Levinler saç bakım kreminin içeriğine aşırı bayıldım. Saçlarımın C vitaminini düşünen bir saç kremi ile karşılașmamıștım. Saçlarımı yıkarken bile birbirine dolanan saçlar yok oldu aniden. Saçlarımı tararken hiç zorlanmadan, kolaylıkla ayna karşısında taradım. Daha da hacimli ve parlak saçlara sahip oldum.
-Süper saç bakım kremi ise, 48 saat boyunca saçlarımdan kokusunu asla eksik etmedi. Daha da bağlandım ben ona😍 saçlarıma hacim kattı. İçeriğinde koku incileri bulunuyor ve saç tellerine yapışarak saçların 48 saat boyunca harika kokmasını sağlıyor. Ağırlaștırmayan formülü sayesinde, o sönük duran saçlarım, havalı ve dolgun bir saç ile geri döndü. İyi ki diyorum ve asla pişman değilim. Muhakkak saç bakım kremlerin bu ikili olsun.
Elidor By Elvin Levinler Nar Çekirdeği Saç Bakım Yağıyla da tanışmak ister misin!
- Saç bakım yağı faydalarına öncelikle bir bakalım.
Saç kırıklarını onarıcı yapıya sahiptir.
Saçları daha da parlak ve canlı gösterir.
Isıdan saçları korur.
Saçlarda elektriklenme ve kabarmaları önler.
- Kısaca saç sorunlarını, giderme konusunda büyük yardımcı olur. Elvin Levinler Nar Çekirdeği saç bakım yağı da işte bu belirtmiș olduğum faydaları kat ve kat daha da saçlarına aktarır. C vitamini içeren bir saç bakım yağını kim istemez ki? Saçların mis gibi kokacak ve hacimli, dolgun saçlar haline gelecek. Her ikisini de kullanarak, saçlarımıza iyilik yapmak bizim elimizde 💙
Benim sana önerim bitkisel bir şampuan ve serum kullanman. Kimyasal içerikli şampuanlar zamanla saçlarımızın sebum dengesini bozarak güçsüzleştirir ve yıpratır. şu an da Uraw kozmetik B5 forte şampuan ve serum seti kullanıyorum saçlarıma inanamazsın. Kesinlikle bir dene derim hemde indirimdeyken :)
Kremlerin bir halta yaradığını düşünmüyorum pazarlama ürünü. Saç maskesi daha işlevli. Ama tercihim saç bakım yağından yana..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
ben saç bakım kremini daha çok seviyorum yağ kadar rahatsız etmiyor beni. saç tipine ya da ihtiyacına göre bakabilirsin de çok seçenek var. ben urban care'in ürünlerini beğeniyorum çok çeşiti de var.