+1 yılzarar görmüş düzleştiriciden o yüzden kabarıyor bence bir kestir azıcık sonra bakım yap sadece sirke ile durulama bile yapsan zarar gören yerler iyileşir saçın canlanır parlar kabarsa bile güzel durur şu an briyantin kullanabilirsin güzel bir üründür..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Banyoda şampuandan sonra saç kremi kullan özellikle elidor çok iyi hem şampuan hemde durulanan saç kremi olarak ben elidorun şampuan ve saç kreminde sarı rengini çok beğeniyorum yumuşacık yapıyor çünkü içinde argan yağı var onları kullan ardından saçını tara argan yağı ya da keratinli yağ al ikisinden birini sadece uçlarına sür üstlerine sürersen yağlı gibi olur sonra saçlarını bir daha tarayıp kurut böylece kabarmayı önleyebilirsin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
179Cevap
- Saç Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKremsiz asla açılmaz saçlarım. 😂😂😂
20 Yorumla saçlar vicudumuzdaki en hassas yerlerden biridir. Öncelikle kullandığım ürünlerin bitkisel olmasına dikkat ediyorum. daha önce denemişligim olmasına rağmen bemiks ampul saç uzatici bakım ürünleri vs hepsini bir kenara bırakın. aktarlarda kolayca bulabileceğiniz badem susam ve yılan yaglariyla yumurta ve limonu karıştırarak saçıma sürüyorum 2 saat beklettikten sonra iyice yikiyorum. Bu işlemi haftada 2 defa yapıyorum. haftada bir zeytinyağı kullanıyorum. saçımı ısıl işlemlerden uzak tutmaya çalışıyorum. duzlestirip zarar vermektense akşam orup sabah açıyorum doğal bir görünüm oluşturuyor. veya topluyorum. illa düz olmasına gerek yok. herkeslesmeye de gerek yok. ayda bir kestiriyorum. o kdr ☺
10 Yorumla
+1 yılSaç uzatmak için ev yapımı çarelerden faydalanmak isteyenlere ideal bir alternatif.
Saçlarınızı oldukça hızlı büyütecek..
Malzemeler:
Yarım muz
1 çorba kaşığı bal
1 yumurtanın sarısı
Hazırlama ve Kullanma:
Öncelikle homojen bir karışım elde edilinceye kadar tüm malzemeleri bir blendır içine koyup karıştırın.
Bu karışımı küçük bir kabın içine dökün ve parmak uçlarınızı kullanarak karışımı saçınıza ve kafa derinize masaj yapın.
Sürdükten sonra 2 saat kadar bekletin. Daha sonra ılık su ile durulayabilirsiniz. Haftada 2 kez tekrarlayın.
Bu doğal ev yapımı yöntemi saç çıkarma ve hızlı uzatmak için kullanabilirsiniz.01 Yorumla- +1 yıl
EİG için teşekkür ederim.
maskeyle bakım yapabilirsin Maske için 1 yumurtayı 2 yemek kaşığı mayonezle karıştırıp saçının tamamına sür ve 20 dakika beklet Çıkarmak için ılık su ve günlük şampuanını kullan; maşa, fön ve saç kurutma makinesi kullanmaya bir süre ara ver Eğer illa bu cihazları kullanman gerekiyorsa en düşük ısıda kullan duştan sonra havluyla saçındaki fazla suyu al ve geniş dişli bir tarakla saçlarını tara duştan sonra saçların kabarmasını istemiyorsan nemli ortamlardan uzak dur Duş buharının banyodan çıkması için kapıyı açın. Buhar tamamen çıkmadan banyoda saçınıza şekil vermeye çalışma
Saçını ara ara sirkeli suyla durulamak saç tellerini güçlendirir ve saç pH değerini dengeler. ;)00 Yorumla
+1 yılSaç nemsiz kaldığında neme ihtiyaç duyar. Nemsiz, kuru saçla dışarı çıktığında özellikle havada nem varsa saçın o nemi emmek için poff diye kabarır :D Saçının kabarmamasını istiyorsan dışarıda yağ karışımı spreyleri, argan yağları vesaire bol bol bulunuyor. Mesela ben daha iki gün olmadı bir saç bakım yağı almıştım, 18 farklı yağ içeriyor şu an saçım parıl parıl hiç de kabarmadı :D
21 Yorumla- +1 yıl
Aldığın yağın adi ne
+1 yılBen geçen hafta keratine başladım. Şampuanını (e vitaminli) yaptıktan sonra, bu keratinden bir miktar saçına sürüp on dakika havluda veya havlusuz bekletiyorsun, o sırada vücunu sabunlayabilirsin. Sonra iyice duruluyorsun. Çok güzel parlamaya başladı. Güçlenmey başladı. Fakat asıl 25 gün sonra anlayacağım.
10 Yorumla
+1 yılkışın iki günde bir yazın her sabah saçımı yıkıyorum ve sekillendirmeden once sac yagi kullaniyorum boyllelikle sacim yanmiyor ve kırıkları onarıyor parlatıyor sac maskesinide haftada 2 kez yapıyorum boylelikle canlı gorunuyor sac kremi kullanmamaya ozen gosteriyorum hergun 2 kere duzenli taradigimdan birbirine karismiyor
10 Yorumla
+1 yılSaçıma çok fazla şey sürmeyi sevmiyorum zaten güzeller sadece kırılmasını önlemek için güzelce taramaya toplarken de uçlarına dikkat ediyorum ha bir de havalar çok soğukta olsa asla saç kurutma makinesi kullanmıyorum çok yıpratıyor saçı tabi biraz hasta oluyorum ama saçlarım için değer 😅
117 Yorumla- +1 yıl
Soğuk havada saç kurutma makinesi kullanmanın zararlı olacağını düşünmemiştim, teşekkür ediyorum
- +1 yıl
Neden ki?😊
Rica ederim.. - +1 yıl
Her gün fön çekerim yine de farkına varmadım bunca zaman, ilginç geldi şimdi
- +1 yıl
Kırılma olmuyor mu saçlarınızda hiç
- +1 yıl
Kırılma var da kırılmadan ziyade dalgalı bir hâl almaya başladı, hafif dalgalıydı S şekline benzedi bir yandan da rengi değişiyor
- +1 yıl
😮Fön çekmeyi bırakmalısın gibi
- +1 yıl
Renk değişimi fönden bağımsız genetik bir durum da sanırım S şeklini almasının nedeni sık sık fçn çekmemdir herhalde
- +1 yıl
*fön
- +1 yıl
Renk değişimi saç yıprandığında da olur ama mesela benim saçlarımın uçları sarıya doğru gidiyordu uzunken ki saçlarım koyu renkte benim çok düzleştirici maşa kullanmaktan ya da işte saç kurutmaktan oldu hep mecburen kestirdim ama tabi başka sebeplerden de olması mümkün
- +1 yıl
Şeklinin öyle olması kesinlikle fön çekmendir ama doğru
- +1 yıl
Renk değişiminden kastım şu; ilk olarak koyu turuncuydu 8 yaşıma kadar, 8 yaşımdan sonra yavaş yavaş kahverengi tonlar artmaya başladı ve şimdi yine turuncu ağırlıklı fakat kahverengileşmiş bölgeler de var. Saçımı düzleştirmem mümkün mü eskisi gibi? Saçlarım istediğim şekli almıyor, en sonunda 3 numara kestireceğim galiba
- +1 yıl
Hımm anladımm çok tatlıdır şimdi senin küçüklüğün ya turuncu turuncu ben çok severim de turuncu çocukları 😂 O zaman nedeni farklı çünkü benimde bir arkadaşımın aynen dediğin gibi saç rengi zamanla değişiklik gösterirdi..
Saçlarına hiç fön çekmesen bile zannetmiyorum düzeleceğini çünkü yine benim bir arkadaşım😂saçları dümdüzdü lastik tokayla topladığı için dalgalanmıştı artık toplamasa bile öyle kalmıştı ki senin ki bir de ısıyla o hale gelmiş yani ben düzleşeceğini zannetmiyorum pek 😕 - +1 yıl
Bundan sonra daha az fön çekeceğim, fön çekerken saçı yakmamaya özen gösterirdim de ben saçımı günde 2 kez yıkar havluyla kurularım. Ondan bu hale geldi sanırım. Neyse ya 3 numara kestirir rahata ererim n'apalım. Önerileriniz için teşekkür ediyor, iyi geceler diliyorum
- +1 yıl
Bence de öyle yapın , olabilir tabii 😊
Biraz üzülürsün ama rahat edersin evet 👍🏻
Ne demek faydalı olabildiysem ne mutlu bana bende iyi geceler dilerim..
- +1 yıl
Teşekkürleer 😊
- +1 yıl
Asıl ben teşekkür ediyorum yardımcı olduğunuz için
- +1 yıl
Rica ederim 😊
+1 yılBir ara bende kullanıyordum. Dalinin kokusunda ne var ki bebek gibi kokuyosun bence çok tatlı bir koku. Ayrıca dalinde diğer kullandığımız markalardan daha az katkı maddesi olduğu kanıtlanmış birşey bebekler için olduğundan dolayıdır heralde. Kullanmaya devam et kulak asma bunlara. Ayrıca bak yalnız değilsin 👍🏻👍🏻
10 Yorumlaben geçen arkadasımdan birşey aldım avon dan GLISS SAÇ BAKIMI siprey çalkalıyıp saçına uyguluyorsun kabarmıyor kolay tarama imkanı sağlıyor ve çokda faydasını gördüm birdahaki saç yıkamasına kadar kokusunu kybetmiyor (saç kıremleri saçları yumuşatıyor ve kabarmasında önemli rol oynuyorlar.. )
10 YorumlaKullanıyorum, bundan utanıyorsan eğer , utancının yersiz oldugunu belirtmek istiyorum. Dalin, diger şampuanlara göre daha az kimyasal bulunduruyor çünkü bebekler için bir ürün.. Ayrıca onlar senin arkadaşınsa, bunun pek alay konusu olacagini dusunmuyorum
11 Yorumla
+1 yılBelki bir okuyan olurda fayda m dokunur şu ara moda olan kopuksuz şampuan bir çok ağır kimyasal içeriyor normal sampuanlardan çok daha zararlı ve gamze eksi bir videosunda şundan bahsetti normalar de saçı kendi rengi ancak aylar öncesinden kalan boyayi dahi kopuksuz şampuan akitmis ayrıca saç kremi saç ucu içindir dibine gelmesi uzun saça zarar kizlar
00 YorumlaBebek şampuanları bebeklere özeldir , içinde yetişkin insanların saçını temizleyecek kimyasal bulunmaz. Kokusu için kullanma saçların derisi kirli kalır kepek dökülme yapar.
illa kullancaksanda 1 sefer normal şampuan ile 2 sefer dalin kullan banyoda öyle kullan çık..
Bende arada kokusu için kullaniyorum :sd00 Yorumla- Saç Bakım konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılNormal sampuanim harici dermatolojik kepek vb. onleyici sampuanim var. Onun disinda sac kremim var. Baska da bir sey kullanmiyorum.
Bir de acelem olmadigi surece sac kurutma makinesiyle kurutmuyorum iyi gelmiyormus.20 Yorumla
+1 yıl3 dakika duş her sabah.. Tek şampuan ve aynı anda duş jeli.. Sonra durulan ve çık.. erkek olduğumuz için saç kurutmaya da gerek yok. Havlu ile kurula tara.. Yeni iç çamaşırlar ve parfüm.. Sonrada güzel bir kahve.. :)
00 Yorumla
+1 yılSaçlarin uzun ise dustan sonra elidor senin saçına uygun olan kremi sur ve biraz jole sonra tara ve ortadan ayır saçını or 2 tane yandan sonra birazda böyle kurut ertesi gün dışari cikacagin vakit aç hem doğal dalga oluyor hem kabarmiyor ;)
00 Yorumla
+1 yılFazla bir şey kullanmıyorum. Düzenli olarak bir gün arayla yıkıyorum, haftada bir saç maskesi kullanıyorum. Onun dışında şekil almadığı günlerde wax ve saç spreyi kullanıyorum.
10 Yorumla
+1 yıl12 tane yag cesidi aldim. Karistirdim ezcaneden. hafta 1 banyo yapmadan 1 saat önce sacima sürüyorum. sac uzaması icin. bude panten kullaniyorum sampuan condisioner birde yagı yclarina
10 Yorumla
+1 yılen az yarım saat çok seviyorum duş almayı saş kremi asla kullanmam 2-3 çeşit duş jeli ve şampuan kullanıyorum... markaya gerek yok herkesin bildiklerinden...
00 Yorumla1 saat. saçlarım çok uzun uğraştırıyor. duş jeli kullanmam. anne tavsiyesi bana: cildi yumuşatarak laçkalaştırıyor duş jeli. onun yerine aromatik sabunlar kullanıyorum. saç kremi ve şampuan elseve
00 Yorumla
+1 yılduş alma sürem yarım saat hergün hergün duş almama rağmen azalmıyor zaman 😀
şampuan elime ne geçerse kullanıyorum 😀
duş jelim şu an kullandığım watsons litrelik duş jeli03 Yorumla- +1 yıl
Duş dedigin saatlerce sürecek keyifli keyifli takılacak içerde :):)
- +1 yıl
Arada sırada ellerini pencereden uzatta güneş vitamini al 🤭
+1 yılDuş alma sürem en fazla kişisel temizlik ve banyo yapıyor isem 40 dakikayı bulabiliyor. Şampuan olarak hand shoulders 2i 1 arada kullanıyorum. Duş jeli kullanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılArgan yağı kullanıyorum ben , saçım kivircik kabarmamasi için elsevin sprey , Schwarzkopf un normal argan yağını ıslakken uyguluyorum , hem saçım güzel kokuyor hem de kabarma yapmıyor:)
00 Yorumlasacima uygun sampun ve sac kremi ve her ay duzenli olarak yumurta , zeytinyagi , badem yagi ve bal karisimi maskesini uyguluyorum onun disinda elektrikle baglantisi olan hicbir sey dokundurmuyorum kurutma makinasi da gecerli
10 Yorumlasaçını çok sıcak suyla yıkama ve dustan cıkmadan önce sacına 1 dk boyunda sopsuguk suyla ıslat dibinden ucuna kadar çok soguk olsun hem parlaklok veriyor saça hem elektriklenmeyi önlüyot
00 YorumlaCanım ben tatlı badem yağı aldım aktarlardan. Duştan çıkınca ıslak sacıma biraz uyguluyorum saclarım kurutunca nemli bir kuruma oluyor. Hem parlak hem nemli oluyor:)
00 Yorumlao sac hep kabarır canım :) benımkı de oyle duzlestırdıgımde bıle az mıktarda kabarıklık elektrıklenme oluyo elıdorun sac spreyını kullanıyorum duzlestırmeden once bıraz daha ıyı oluyo
00 Yorumla
+1 yılsaç bakımı mı? her gün duş alıyorum sonra kendi haline bırakıyorum. föndür bakım kremidir falan bana göre değil
10 YorumlaBenim sacım kıvırcık gliss sac sampuanı ve sac krrmi kullaniyorum sonra havluya sariyorum 5 dakka duruyor sonra açıyorum ama kururken hic ellemiyeceksin yoksa şekli falan bozuluyor
00 YorumlaElin icin kullandigin nemlendiriciyi banyodan ciktiktan sonra cok islakligini al ve nenlenduriciden sacina sur kendi kendine kurumasini bekle ise yariyor emin ol
10 Yorumla
+1 yılhemde ne vakit harcarım eğer ona harcadığıma derslere harcasaydım profösör olmuştum
21 Yorumla
+1 yılSaçların kıvırcıksa duştan sonra ör öyle uyu sabah açtığında kabarmamış olur ben hep öyle yapıyorum :))
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılkıvırcık değil az dalgalı
Galiba 30 dk 😅 şampuan gliss sarı gliss saç kremi, le petit duş jeli birde watsonsun kendi duş jelleri var onlarda fena değill..
00 Yorumlahead&shoulders kullanıyordum bitti 1 haftadır aklımıza gelip alamıyoruz onun yerine zeytinyağı özlü var
00 Yorumla
+1 yılKullanmadan olmuyor kullanınca dökülüyor biraz saçlarım ama yumuşacık oluyor ve kolay tarandığı gibi görünümü de daha iyi oluyor
00 YorumlaBir ara kullandım ama saç diplerimi çok yıprattı. Sanırım uzun süreli kullanımlarda belli periyotlar uygulamak gerek
00 Yorumla
+1 yılUğraşmıyorum uzasın diye.. Çünkü güzel şeyler onları en az beklediğinde olur sjjjsjs der ve cool gözlüğümü takarım 😎
00 Yorumlasaçlarım uzun zaten kendiliğinden uzarsa daha sağlıklı oluyor ciddi bir bakıma gerek yok genel bakimlar yeterli
00 Yorumla
+1 yılSaç dökülmesine karsı içerisinde daha az kimyasal içerdiği için kullanmıslığım var ama kokusundan bende rahatsız oluyordum.
00 Yorumla1 saat kesin dururum, daha uzun kalip ellerim burus burus olup birde gergiblikten acidigini fwlan bile hatirliyorum :)
00 Yorumla
+1 yılEllerine nemlendirici krem suruyorsun ta çok fazla değil eline sürdüğünü saçlarının üzerinden hafifçe geç kabarmiyacaktir
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle keratin ya da keratinlisaç bakımı. sac kabardıkca kırılıyor birkerekeratin yap 6 ay rahatsın
00 Yorumla
+1 yılBu konuda bitkisel bir fikrim yok ancak, düşleştiricinin iyonizer ve seramik olmasının şeklini koruduğu kadar kabarmayı da önlediğinden eminim.
00 Yorumla
+1 yılHavlu saçında 1 saat kalsın duştan sonra. Sıkıca lastikle havluyu atınca ve sakın kurutma makinesi kullanma.
00 YorumlaDuzlestirici saclarini dokulmesini saglayan birsey kremlerin iyi degildir aldigin magzalardan degilde eczaneden dene
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılönerdiğin bir marka var mı? çünkü mağazadan aldığımda çok dandik bir marka değil loreal inkileri kullanıyorum.
Gizli Soran+1 yıllütfen sor çok teşekkür ederim :)
+1 yılYarimnsaatten asagisi yok bide yalana bakale suyu cok seviyolarmis masturbasyin yapiyoz demiyolar da suyu seviyolar mi 😂😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılBöyle saç olursa gerek kalmaz
10 Yorumla
+1 yılSaçlarım kıvırcık olduğu için saçımın yapısına uygun saç kremi kullanıyorum
10 Yorumla
+1 yılSaçlarım doğal hali güzel zaten bakım yapmıyorum ama sprey fazla kullanıyorum, umarım dökülmez.
10 Yorumlabennnnn :) ki yüzümü dalin ile yıkarım mükemel yumsaklık verir tavsiyem :)
10 Yorumla
+1 yılBalık olacakmışız da son anda dönmüşüz. En az yarım saat sürüyo :D
Sonra bu sular neden bitiyoooorrrr !!20 Yorumla
+1 yılSaç açıcı ve yumusatici sprey, saç kremi ve suyun içine sirke koyup duruluyorum o kadar.
10 YorumlaElidor şampuanı ve saç bakım kremi kullanıyorum ama duş jelinin markasını unuttum 😂😂
00 Yorumla
+1 yılacelem varsa 5dk yoksa 15dk tabi 40dk gördüğümde olmuştur...
00 Yorumla
+1 yılYengen yıkar beni guzum. O tamam deyince galkar geyinirin
00 Yorumla
+1 yılkıliir men şampiyon
nivea duj jeli
15 dakika standart, bazen keyfime göre 20-25 olabiliyor.00 Yorumla
+1 yılKullanıyorum kullanmazsam çok kabarıyor ve çok sert oluyor
00 Yorumla
+1 yılEvet ardından badem yağı da sürüyorum yumuşacık oluyor
00 Yorumla
+1 yılKullanıyorum rahatça taramak için. Ayrıca saç bakım yağı kullanmayı da seviyorum☺️
00 YorumlaKullanıyorum mutlaka, saç diplerime bile uyguluyorum ✩
00 Yorumla- Devamını Gör (373)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne