Saç Bakım Saç bakım spreyi mi, bakım yağı mı daha etkili? Aslı__35 Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Elektriklenme var da, hangisi daha etkili, iyi sizce? A) Bakım spreyi B) Bakım yağı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Arklar yarı yarıya, ne karar vercem şimdi ben 😂 Saç bakım spreyi mi, bakım yağı mı daha etkili? Cevapla Bakım Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
bbbbade Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 44% +1 yıl elektriklenme için kullanıcaksan sprey kullanış şekli açısından daha avantajlı, ama bakım için ikiside iyi ben bakım için de sprey kullanıyorum 1 0 Yorumla
Bayangözüpek Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Saç bakim yaglari elektriklenmeyi onluyor. elektriklenme bende de oluyor. Argon yagi elektriklenmeyi onluyor. 1 0 Yorumla
sevim550 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl bakım yağı der geçerim :) 1 1 Yorumla Aslı__35 +1 yıl Peki neden sprey değil de yağ, yağ hiç kullanmadım bilmiyorum? Yorumla
Kızlar Ne Diyor
elektriklenme için kullanıcaksan sprey kullanış şekli açısından daha avantajlı, ama bakım için ikiside iyi ben bakım için de sprey kullanıyorum
Saç bakim yaglari elektriklenmeyi onluyor. elektriklenme bende de oluyor. Argon yagi elektriklenmeyi onluyor.
bakım yağı der geçerim :)
Peki neden sprey değil de yağ, yağ hiç kullanmadım bilmiyorum?