Aslında ikisi de. Çünkü birbirini tamamlayan şeyler, birini salarsan diğerinin etkisi azalabilir. "Bugün A vitamini alayım ama D almayayım, o önemli değil" diyemiyorsun neticede, o şekilde düşün. Şampuan saçının temizlenmesindeki en büyük etken, öncelikle saç derini sağlıklı yapman gerekiyor ki sonrasında diğer yan etkileri sağlayabilesin; kepek karşıtlığı, dökülme karşıtlığı gibi gibi.
Neden şampuan?
Saç tipine uygun şampuanları kullanmak, saçındaki sorunun iyileşmesini sağlar.
Saçlarında birçok sorun olabilir; yağlı, kuru, kepekli o bu şu. :) Saç tipine uygun şampuan kullanarak bu sorunların düzelmesini sağlayabilirsin.
Güvendiğin bir şampuan, içeriği sayesinde saç köklerini canlandırarak saçlarının daha dolgun durmasını sağlar.
Burada sana önerim Elidor by Elvin Levinler şampuan. İçerisinde nar çekirdeği yağı ve C vitamini sayesinde saçlarına hacim veriyor. Üstelik silikonsuz olması sayesinde saçların hemen sönmüyor. Gün boyu hacimli saçlara sahip olmak için denemen gereken şampuan kesinlikle bu. Hem de cep dostu olduğu için hem şampuanında hem kreminde sıkıntı çekmezsin. :)
Neden saç kremi?
Hasar görmüş saçları onarır. Saç kreminin bence ilk faydası bu. İçeriğine göre değişse de birçok saç kremi hasarlı saçları iyileştiriyor ve görünümünü düzeltiyor. Ama dibine değdirmemekte fayda var.
Şampuanlamak saçı kurutabilir ama çözüm saç kreminde.
Saç tipine özel bir bakım ürününü kullanırsan saç derin yenilenir ve gençleşir. Saçlarında birkaç dakika bıraktığın saç kremi, saçını yumuşacık yapar.
Saçlarını pürüzsüzleştirmenin yolu da saç kremi.
Pürüzsüz, böyle su gibi akan saçlar kimin hayali değil ki? Kıvırcık saçların varsa bukle belirginleştirici, sönük saçların varsa hacim veren kremler ve daha niceleri. Her saç tipine, her saç sorununa özel bir krem mutlaka bulunur. Burada da önerim şampuanın kankisi Elidor by Elvin Levinler Bakım Kremi.
Aynı şekilde silikonsuz, yani saçını yapıştırmıyor, saçlarına ağırlık yapmıyor, aksine hacim veriyor. Nar çekirdeği yağı ve C vitamini ile saçlarını güçlendirip sağlıklı olmasına da yardımcı. Mis gibi kokusundan ise bahsetmeme gerek yok. :)
Duşumun vazgeçilmez ikilisi işte burada. Mutlaka kullanmanı öneririm :)
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
saçların sağlıklıysa ipek hacışakir tarzı şampuanlarla da yıkasan güzel görünür, kırık ve yıpranmışsa saçların en pahalı şampuanlada yıkasan nafile...
bir kadını çekici yapan özelliklerinden biride saçlarının bakımıdır . şampuan ve krem hiç farketmez iyisini almaya çalış ikisinin de . erkek olduğum halde ben bile çok önem ver,yorum
ikisi de önemli. burada tercih ve son söz senin hangi amaçla kullandığın. ben ikisini de kullanıyorum hangisine daha çok para verdiğim konusu tamamen neyi istediğimle alakalı. ben saç şekillendirme önemli olduğu için, saç kremine gidiyor. ama saçım keratin+hafif boyalı açtırıcı olduğu için şampuan da önemli
Her ne kadar dış görünüş olarak da güzel görünmesine ihtiyacımız olsa da her anlamda bakım yapmak gerekir saçlada. Seçtiğimiz şampuan saç yapımızı, saç kimyamızı bozmamalı. Saç kimyamıza uygun şampuanı seçersek geriye güzellik kalıyor zaten. Saç kremi de önemlidir çünkü gün boyu hacimli ve canlı saçlarla dolaşınca insan kendini daha bir mutlu hissediyor. Bu yüzden ikisinin de yeri biz de bambaşka.💕
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Benim gerçekten güzeli bakımlı saçlarım vardır. Ben elidorun ürünlerini kullanıyorum. Pişsman olmazsınız.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sampuan hem temizler hem bakim yapar sac kremi taramayi kolaylastirir sampuan her zaman daha onemli
En İyi Cevaplar