Saç Bakım Yaz boyunca saçlarını emanet edeceğin bir bakım kremi sana neler sunmalı? (Sayfa 4) Elidor Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 5635 Yaz boyunca saçlarını emanet edeceğin bir bakım kremi sana neler sunmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 91 kişi beğendi
nurrsahinn1 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Kokusu güzel olmalı sağlam bir hacimlik vermeli ve yumuşaklık katmalı. Hayvanlar üzerinde denenmemiş olmalı birde 1 0 Yorumla
naznaznazli Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Cok sey kullanmamamaya ozen gosteriyorum cunku artik herseyde kimyasal var onarim yerine daha da cok bozuluyor 1 0 Yorumla
mavidilek Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Turuncuuu renk mis gibi koluyor ve yumuşacık yapıyor 2 0 Yorumla
hayathayatdelice Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl clear tercih edenlerdeniz hiç elidor kullanmadım ama denenebilir sanırım 1 0 Yorumla
boşlukdoldurma Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Evet bence herkesin vardır saç çok önemli bir detay 2 0 Yorumla
Cig06 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Parlaklık veren, dipden uca kadar en iyi bakımı yapan yumuşacık yapan bi krem tercih ederim. 2 0 Yorumla
Duru1604 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Saçımı elektriklendirmeyen kırıklara karşı önleyen ve güneş ışınlarından koruyan bir şampuan 2 0 Yorumla
insanlarnedenböyleee Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl hep merak ettiğim bir şey elidor bakım kremlerini erkekler de kullanabiliyor mu ::) hep merak etmişimdir :) 0 0 Yorumla
april_oneill Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Yıllardır kullanıyorum çokta memnunum 3 0 Yorumla
rolyapamayanoyuncu9 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl kurumuş saç derime yeşil elidor iyi geliyor 3 0 Yorumla
Kckfkfkkf Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Icinde birden fazla yararli seyler olmali ama ozellikle yagini almali, nemlendirmeli :) 1 0 Yorumla
apexlegends52 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Elidor güzel ama bazı çakma markalar taklit ediyor onlara dikkat etmek lazım 1 0 Yorumla
Çukulatalıcilek Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Elidor sağlıklı uzayan saçlar favorim yıllardır yaz kış hiç değişmez ❤️ 1 0 Yorumla
oguzcans Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Elidor kesinlikle çok iyi anında onarıcı bakım serisi tavsiye ederim 1 0 Yorumla
Bathn Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Kayış gibi olmalı esnemesini ama kopmamasını sağlamalı😃 1 0 Yorumla
Hshggdjjj Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Kırmasın yeter aslında ama onarıcı ve parlatıcı da olursa çok iyi olur 1 0 Yorumla
ismimivermekistememm Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Kolay şekil almalı erkekler için kepek de çok önemli 1 0 Yorumla
1lololololol Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Her şeyi sunmalı özellikle havuzdan sonra saçlarım çok yıpranıyor bunu önlemek için en çokta 1 0 Yorumla
Doga112 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Yagli hissi birakmamasi anında toparlaniyor diyip toparlanmamasii cok onemli 1 0 Yorumla
dolmadakiii Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Saçlarımı yumuşacık yapması , kabarıklığını alması ve parlaklık vermesi ♥️ 1 0 Yorumla
Hasan1444 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Bence bakim kremi saclari yumuşatması ve nemlendirmesi lazim insanlar rahat swkil verebilsin diye 1 0 Yorumla
BirOdtuluMühendiss Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Doğallık elbette yani daha ne isteriz ki biz kadınlar 1 0 Yorumla
Ece_qwe Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl tabii ki de elidorrrkutunun dış görünüşü bile cezbediyor beni 1 0 Yorumla
Secilısık Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Yenilik canlılık elektirklenmemesi tabiki elidorr :) 1 0 Yorumla
bulasmayınbanalutfen Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Elidor belirgin bukleler dışında hiçbir şey kullanmam 💜 1 0 Yorumla
öylexinebiri Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Kesinlikle parlak yumuşak ve ışıltılı bir saçım olmalı😅 1 0 Yorumla
BBBVH Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Güçlü ve parlak olması bence. Çünkü çabuk kırılan saçlar dökülmeye daha meyilli. 1 0 Yorumla
yorgunyüregim Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Rahatlık güzel koku saç bakımı yıpranmalara karşı koruyuculuk 1 0 Yorumla
melnur66 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Tabiki parlaklık 🔅 biri saçlarıma baktığında güneş ışığıyla beraber ışıl ışıl olmalı 1 0 Yorumla
hayatyorduaga Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Sinirlendim küçüklüğümden beri asla kestirmedigim saçlarım omzumda şu an ve pişmanım 1 0 Yorumla
abyzg Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Elidor u çok kullanıyorum hayvanlar üzerinde deney yapmaması beni çok mutlu ediyorrr 1 0 Yorumla
gamzedegirmenci Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Sactan saca degisir bence. Örneğin benim saçlarım cok inatci biraz yumusasin diye kullanıyorum. 1 0 Yorumla
galaksilii Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Evet var sütlü Ballı saç kremi ve şampuan mükemmel ikili kullanıyorum da hatta 1 0 Yorumla
ogretmen006 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Elidor kullanmıyorum saçıma hitap etmıyor ama kokusu güzel bir şampuan bu ayrı 1 0 Yorumla
Laviniafromvenus Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Tatilde yıpranmaya yüz tutan saçların kurumasını, kırılmasını engellemesi veeee neme boğması 1 0 Yorumla
asskkadin Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl yumusatsin yeter hicbir sac kreminden fayda göremedim 1 0 Yorumla
Melek7676 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Elidor bukleler için olan krem muhteşem senelerdir vazgeçemediğim desem yeridir 1 0 Yorumla
Gökyüzününışığı Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Kesinlikle onarıcı olmalı..Denizde saçlar çok yıpranıyor 1 0 Yorumla
devnrm Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl elidor bana saçlarımı verak tutlamı yumaşak ve en önemlisi saç şapuhanı kaliteli olması 1 0 Yorumla
benbenbenben11 Takip Et Xper 3 Yaş: 42 +1 yıl Yumuşacık yapmalı yıpranmış saçları onarmalı bakımlı göstermeli 1 0 Yorumla
spookky Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl 'ya ben kendi şampuanım bitince anneminkini kullanıyorum sadece 😀😀 1 0 Yorumla
1düşünce00 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Kepeği silip temizleyip götürmeli , yağı da aynı şekilde ve saçlarımı hacimli yapmalı 👍 1 0 Yorumla
iceman36 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Saçlarımızı elektrik çaplrpmış gibi yapmasın fazlasını istemiyoruz 1 0 Yorumla
aaeroglu Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Saçlarıma iyi baksın. :)Başka marka geçişlerinde rahatsızlık vermesin. 1 0 Yorumla
mmmmmmmmmffddss Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Yağlandirmaması yeter artar hepsi yağlandiriyor ve ışıltı vermesi 1 0 Yorumla
insan88 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl saçlarım yumuşacık olmalı ve kepeği arttırmamalı bu krem parlak olması benim için 2. planda 1 0 Yorumla
Bikzz Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Yazın en çok ihtiyacımız olan ürün ve bu çok güzel üretilmiş 1 0 Yorumla
Arda00035 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Ben de pembe olanını kullanmıştım yumuşacık yapıyor saçları ayrıca parlaklıkta sağlıyor. 1 0 Yorumla
mutsuzparti Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Saçlarımı ağırlaştırmamalı ve turunculaştırma karşıtı olmalı 1 0 Yorumla
Minişey Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Elidor tabikiii başka ne olabilir vucuduma bile kullanırken 1 0 Yorumla
sadsheep Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl saçlarımı yumuşacık ve parlak yapmalı ayrıca mis gibi de kokmalı🌼 1 0 Yorumla
Kaan34baran Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Yumuşak ve parlak saçlar tabiki canlı saçlar herzaman iyidir 1 0 Yorumla
Waha34 Takip Et Xper 3 Yaş: 53 +1 yıl Nem oranı yüksek boyalı saçları koruyan , saç köklerimi besleyen ve kimyasal içermeyen. 1 0 Yorumla
Sidewalks Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Elidor pembe favorim. Yumuşatması ve cap canlı göstermesi yeterli. İyi ki elidor💘. 1 0 Yorumla
kolyak35 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Kaliteli bi marka ve benimde kullandigim şampuan markası 1 0 Yorumla
Xxxxxyyyyyzzzz Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Siyah olan elidor çok iyi yumuş yumuş yapıyor ve çok güzel kokuyor 1 0 Yorumla
Selinkkkk Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Hem nemlendirmeli, hem uzatmalı, hemde kabarıklıgini almalı 1 0 Yorumla
Deryaasss Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Kesinle yumuşacık yapmalı. Özellikle boyalı saçların en cok ihtiyacı olan şey 1 0 Yorumla
sorular55 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Sadece kadınlara yönelik olmasın erkeklerde saçlarını yıkıyor anlayın artık 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
337Cevap
Kokusu güzel olmalı sağlam bir hacimlik vermeli ve yumuşaklık katmalı. Hayvanlar üzerinde denenmemiş olmalı birde
Cok sey kullanmamamaya ozen gosteriyorum cunku artik herseyde kimyasal var onarim yerine daha da cok bozuluyor
Turuncuuu renk mis gibi koluyor ve yumuşacık yapıyor
clear tercih edenlerdeniz hiç elidor kullanmadım ama denenebilir sanırım
Evet bence herkesin vardır saç çok önemli bir detay
Parlaklık veren, dipden uca kadar en iyi bakımı yapan yumuşacık yapan bi krem tercih ederim.
Saçımı elektriklendirmeyen kırıklara karşı önleyen ve güneş ışınlarından koruyan bir şampuan
hep merak ettiğim bir şey elidor bakım kremlerini erkekler de kullanabiliyor mu ::) hep merak etmişimdir :)
Yıllardır kullanıyorum çokta memnunum
kurumuş saç derime yeşil elidor iyi geliyor
Icinde birden fazla yararli seyler olmali ama ozellikle yagini almali, nemlendirmeli :)
Elidor güzel ama bazı çakma markalar taklit ediyor onlara dikkat etmek lazım
Elidor sağlıklı uzayan saçlar favorim yıllardır yaz kış hiç değişmez ❤️
Elidor kesinlikle çok iyi anında onarıcı bakım serisi tavsiye ederim
Kayış gibi olmalı esnemesini ama kopmamasını sağlamalı😃
Kırmasın yeter aslında ama onarıcı ve parlatıcı da olursa çok iyi olur
Kolay şekil almalı erkekler için kepek de çok önemli
Her şeyi sunmalı özellikle havuzdan sonra saçlarım çok yıpranıyor bunu önlemek için en çokta
Yagli hissi birakmamasi anında toparlaniyor diyip toparlanmamasii cok onemli
Saçlarımı yumuşacık yapması , kabarıklığını alması ve parlaklık vermesi ♥️
Bence bakim kremi saclari yumuşatması ve nemlendirmesi lazim insanlar rahat swkil verebilsin diye
Doğallık elbette yani daha ne isteriz ki biz kadınlar
tabii ki de elidorrr
kutunun dış görünüşü bile cezbediyor beni
Yenilik canlılık elektirklenmemesi tabiki elidorr :)
Elidor belirgin bukleler dışında hiçbir şey kullanmam 💜
Kesinlikle parlak yumuşak ve ışıltılı bir saçım olmalı😅
Güçlü ve parlak olması bence. Çünkü çabuk kırılan saçlar dökülmeye daha meyilli.
Rahatlık güzel koku saç bakımı yıpranmalara karşı koruyuculuk
Tabiki parlaklık 🔅 biri saçlarıma baktığında güneş ışığıyla beraber ışıl ışıl olmalı
Sinirlendim küçüklüğümden beri asla kestirmedigim saçlarım omzumda şu an ve pişmanım
Elidor u çok kullanıyorum hayvanlar üzerinde deney yapmaması beni çok mutlu ediyorrr
Sactan saca degisir bence. Örneğin benim saçlarım cok inatci biraz yumusasin diye kullanıyorum.
Evet var sütlü Ballı saç kremi ve şampuan mükemmel ikili kullanıyorum da hatta
Elidor kullanmıyorum saçıma hitap etmıyor ama kokusu güzel bir şampuan bu ayrı
Tatilde yıpranmaya yüz tutan saçların kurumasını, kırılmasını engellemesi veeee neme boğması
yumusatsin yeter hicbir sac kreminden fayda göremedim
Elidor bukleler için olan krem muhteşem senelerdir vazgeçemediğim desem yeridir
Kesinlikle onarıcı olmalı..
Denizde saçlar çok yıpranıyor
elidor bana saçlarımı verak tutlamı yumaşak ve en önemlisi saç şapuhanı kaliteli olması
Yumuşacık yapmalı yıpranmış saçları onarmalı bakımlı göstermeli
'ya ben kendi şampuanım bitince anneminkini kullanıyorum sadece 😀😀
Kepeği silip temizleyip götürmeli , yağı da aynı şekilde ve saçlarımı hacimli yapmalı 👍
Saçlarımızı elektrik çaplrpmış gibi yapmasın fazlasını istemiyoruz
Saçlarıma iyi baksın. :)
Başka marka geçişlerinde rahatsızlık vermesin.
Yağlandirmaması yeter artar hepsi yağlandiriyor ve ışıltı vermesi
saçlarım yumuşacık olmalı ve kepeği arttırmamalı bu krem parlak olması benim için 2. planda
Yazın en çok ihtiyacımız olan ürün ve bu çok güzel üretilmiş
Ben de pembe olanını kullanmıştım yumuşacık yapıyor saçları ayrıca parlaklıkta sağlıyor.
Saçlarımı ağırlaştırmamalı ve turunculaştırma karşıtı olmalı
Elidor tabikiii başka ne olabilir vucuduma bile kullanırken
saçlarımı yumuşacık ve parlak yapmalı ayrıca mis gibi de kokmalı🌼
Yumuşak ve parlak saçlar tabiki canlı saçlar herzaman iyidir
Nem oranı yüksek boyalı saçları koruyan , saç köklerimi besleyen ve kimyasal içermeyen.
Parlak
Canlı göstermeli.
Kırıkları kapatması
Elidor pembe favorim. Yumuşatması ve cap canlı göstermesi yeterli. İyi ki elidor💘.
Kaliteli bi marka ve benimde kullandigim şampuan markası
Siyah olan elidor çok iyi yumuş yumuş yapıyor ve çok güzel kokuyor
Hem nemlendirmeli, hem uzatmalı, hemde kabarıklıgini almalı
Kesinle yumuşacık yapmalı. Özellikle boyalı saçların en cok ihtiyacı olan şey
Sadece kadınlara yönelik olmasın erkeklerde saçlarını yıkıyor anlayın artık