Saç Bakım Hangi anlarda saçlarının gücünü hissetmeye ihtiyacın var? (Sayfa 7) Elidor Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4548 Hangi anlarda saçlarının gücünü hissetmeye ihtiyacın var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 93 kişi beğendi
Nurerr Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Saçlarımın gücünü her an her yerde hissetmek isterim. 0 0 Yorumla
bsnsbssgs Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Spor yaparken ya da bi buluşmada güzel ve sağlıklı durmasını isterim 0 0 Yorumla
rarbexd Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Hayatımın her anında güçlü olmalıyım bi kadım olarak 😇 0 0 Yorumla
songul_1981 Takip Et Bilge Yaş: 45 +1 yıl saclarimin gücünü her an her yerde hissetmek isterim... 0 0 Yorumla
Senpai_şekeri Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Her zaman her an her yerde çünkü bu iyi hissettirir 0 0 Yorumla
sebileeeeeeee Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl her an bu arada bunun kokusuna bayılıyorum kreminin 0 0 Yorumla
Çölçiçeği44 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Her an güzel olsun isterim ya sabah kalktığımda gün içinde yatarken hep güçlü olsun 0 0 Yorumla
CheersBitch Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl First date banko ya aklıma da başka bir şey gelmiyor 0 0 Yorumla
sleepygirl01 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Güçlü hissetmek için saçlarıma değil, hiçbir şeye ihtiyacım yok. 0 0 Yorumla
Qldio Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Her zaman saçlarımın gücünü hissetmeye ihtiyacım var 0 0 Yorumla
kimod0 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Elidor eskiye oranla çok daha iyi. Baya beğenmeye başladım ben 0 0 Yorumla
Eva___ Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Düğüne giderken, okul, arkadaşlarla buluşurkene falannnnn 0 0 Yorumla
mandariinid Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Hayatın her anında, saç bı kadının güzelliğine güzellik katan önemli etkenlerden 0 0 Yorumla
Ysfdmrr Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Güzel bir kıza açılmadan önce kesinlikle güçlü saçlara ihtiyacım var. 😉 0 0 Yorumla
stormaanqell Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl saçlarda kabarma olmadan güzel parlak ve canlı görünüm benim de hakkım 0 0 Yorumla
elyamali Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Elidor gerçekten çok iyi kesinlikle öneriyorum. Yıpranan saçlarıma parlaklık verdi. Tavsiye ederim. 0 0 Yorumla
Ayyhça Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Her zaman. Çünkü saçlarım güzelse günüm de güzel geçiyor. 0 0 Yorumla
revnayldrmm Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Her anım da saçlarımın gücünü hissetmeye ihtiyacım var. 0 0 Yorumla
tuanakrts Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Saçlarım yağmurda hemen kabarır ve bunun olmasını istemedigim zamanlar 0 0 Yorumla
LeydiDiana Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Duş aldıktan sonra :D böyle her yere saçımı sallayasım geliyor 0 0 Yorumla
Melisaql Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Elidor zaten kullanıyorum ve saçlarımi çok güzel yapıyor. 0 0 Yorumla
sorusalsorunlar Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Ben güçlüysem saçlarım zaten güçlü olur. Gücümüzü birbirimizden alırız 💪 0 0 Yorumla
ketçaplıbaklava1 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Saçlar kadınların hazinesi gibi resmen her zaman bakımlı parlak saçları olan kadınlar 10-0 öndedir 0 0 Yorumla
Yaadeniz Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Elidor madem sponsor şu saçıma bir çözüm bulalım çok yıprandı 0 0 Yorumla
yucelkozmak Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl özellikle duştan çıktıktan sonra saçlarımı güzel ve güçlü görmek istiyorum 0 0 Yorumla
sherlockkk97 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Saçlarım güzelken ben de mutlu oluyorum her durumda önemli 🙏🏻 0 0 Yorumla
ertugrulkcyrk Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Yani bunu herhangi bir olaya bağlamaya gerek yok, her zaman uyurken ve uyanınca bile 0 0 Yorumla
Huzurluhuzursuz Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Tek bir anla kalmayıp her an sağlıklı ve güçlü saçlarım olsun isterim. 0 0 Yorumla
solcutas Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Her alanda her zaman saclarımın gutunu hissetmeye ihtiyacım var 0 0 Yorumla
Boncuk755 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Elidor her zaman favorimdir her serisini seviyorum ama bu seriden stok yapmıştım bolca😅 0 0 Yorumla
TiyatroLove Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl her gün saç yıkamak saçı matlaştırır ve cild dokusunu bozar 0 0 Yorumla
Premssess Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Her zaman saçlarım güçlü olmalı ki her an mutlu olayim🙂 0 0 Yorumla
Manolyaçicek Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Yahu sadece kolay kolay dokulmesin ve yipranmasin baskda birsey istemem 0 0 Yorumla
Canan5747 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Bu urun benim ile bütünleşti. O kadar cok seviyorum ki 💖 0 0 Yorumla
sudemutsuz Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl her zaman saçlarımın gücünü hissetmeye ihtiyacım var💜 0 0 Yorumla
Cokömelidehil Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Saçlarım her zaman güzel bakımlı ve hacimli olmalı👌 0 0 Yorumla
SELİMCANKERRRİM Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Çekdiğim zaman elime 1 tane bile saç teli geşmez ise güçlü hissederim 0 0 Yorumla
Şirintatlikiz Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Her zaman saçlarımı güçlü hissetmek istiyorum oyüzden elidor güçlü ve parlak kullaniyorum 0 0 Yorumla
Caldio Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Her zaman saçlarımı gücünü hissetmeye ihtiyacım var 0 0 Yorumla
naturellkiz Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 58% +1 yıl elidorun ürünleri gerçekten çok güzel 1 0 Yorumla
rolyapamayanoyuncu9 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl pembe ve yeşil elidor aşklarımsınız <3 1 0 Yorumla
root9 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 68% +1 yıl elidor kullanıyorum yıllardır memnunum 1 1 Yorumla Mizahsever06 +1 yıl Yaşınız doğru mu Yorumla
yanlız236 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 40% +1 yıl Manitayla buluştuğum da ya da özel davetlerde 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl her an elidor, guclu kadinlarin guclu saclari olmali ;))) 1 1 Yorumla xKimMiyimx +1 yıl Kesinlikle :) Yorumla
rubymixstar Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Saçlarımın gücünü her an hissetmeliyim 1 0 Yorumla
nes2mvarhayattamk Takip Et Xper 5 Yaş: 126 , eic 100% +1 yıl Elidor guzek guzel iyi cok iyi 1 0 Yorumla
haddadi Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 75% +1 yıl yorgun olduğunda ve buluşmaya gideceğin zaman da 1 0 Yorumla
_BaşBelası_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 79% +1 yıl Herzaman tabiki. Ama maalesef çoğu zaman olmuyor🙄 1 0 Yorumla
Renklibakiş Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 45% +1 yıl En guzeli dogal urunler diye duaunuyorum 1 0 Yorumla
ireemşeen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 83% +1 yıl Okulda saçlarımın gücünü hissetmeye ihtiyacım var 1 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Saç Bakım konusunda 602 cevap paylaştı. koşarken dalgalanan sacı seviyorum ben 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
547Cevap
Saçlarımın gücünü her an her yerde hissetmek isterim.
Spor yaparken ya da bi buluşmada güzel ve sağlıklı durmasını isterim
Hayatımın her anında güçlü olmalıyım bi kadım olarak 😇
saclarimin gücünü her an her yerde hissetmek isterim...
Her zaman her an her yerde çünkü bu iyi hissettirir
her an bu arada bunun kokusuna bayılıyorum kreminin
Her an güzel olsun isterim ya sabah kalktığımda gün içinde yatarken hep güçlü olsun
First date banko ya aklıma da başka bir şey gelmiyor
Güçlü hissetmek için saçlarıma değil, hiçbir şeye ihtiyacım yok.
Her zaman saçlarımın gücünü hissetmeye ihtiyacım var
Elidor eskiye oranla çok daha iyi. Baya beğenmeye başladım ben
Düğüne giderken, okul, arkadaşlarla buluşurkene falannnnn
Hayatın her anında, saç bı kadının güzelliğine güzellik katan önemli etkenlerden
Güzel bir kıza açılmadan önce kesinlikle güçlü saçlara ihtiyacım var. 😉
saçlarda kabarma olmadan güzel parlak ve canlı görünüm benim de hakkım
Elidor gerçekten çok iyi kesinlikle öneriyorum. Yıpranan saçlarıma parlaklık verdi. Tavsiye ederim.
Her zaman. Çünkü saçlarım güzelse günüm de güzel geçiyor.
Her anım da saçlarımın gücünü hissetmeye ihtiyacım var.
Saçlarım yağmurda hemen kabarır ve bunun olmasını istemedigim zamanlar
Duş aldıktan sonra :D böyle her yere saçımı sallayasım geliyor
Elidor zaten kullanıyorum ve saçlarımi çok güzel yapıyor.
Ben güçlüysem saçlarım zaten güçlü olur. Gücümüzü birbirimizden alırız 💪
Saçlar kadınların hazinesi gibi resmen her zaman bakımlı parlak saçları olan kadınlar 10-0 öndedir
Elidor madem sponsor şu saçıma bir çözüm bulalım çok yıprandı
özellikle duştan çıktıktan sonra saçlarımı güzel ve güçlü görmek istiyorum
Saçlarım güzelken ben de mutlu oluyorum her durumda önemli 🙏🏻
Yani bunu herhangi bir olaya bağlamaya gerek yok, her zaman uyurken ve uyanınca bile
Tek bir anla kalmayıp her an sağlıklı ve güçlü saçlarım olsun isterim.
Her alanda her zaman saclarımın gutunu hissetmeye ihtiyacım var
Elidor her zaman favorimdir her serisini seviyorum ama bu seriden stok yapmıştım bolca😅
her gün saç yıkamak saçı matlaştırır ve cild dokusunu bozar
Her zaman saçlarım güçlü olmalı ki her an mutlu olayim🙂
Yahu sadece kolay kolay dokulmesin ve yipranmasin baskda birsey istemem
Bu urun benim ile bütünleşti. O kadar cok seviyorum ki 💖
her zaman saçlarımın gücünü hissetmeye ihtiyacım var💜
Saçlarım her zaman güzel bakımlı ve hacimli olmalı👌
Çekdiğim zaman elime 1 tane bile saç teli geşmez ise güçlü hissederim
Her zaman saçlarımı güçlü hissetmek istiyorum oyüzden elidor güçlü ve parlak kullaniyorum
Her zaman saçlarımı gücünü hissetmeye ihtiyacım var
elidorun ürünleri gerçekten çok güzel
pembe ve yeşil elidor aşklarımsınız <3
Her alanda her zaman ihtiyaç duyarım
elidor kullanıyorum yıllardır memnunum
Yaşınız doğru mu
Manitayla buluştuğum da ya da özel davetlerde
her an elidor, guclu kadinlarin guclu saclari olmali ;)))
Kesinlikle :)
Saçlarımın gücünü her an hissetmeliyim
Elidor guzek guzel iyi cok iyi
Önemli bi görüşme olduğu zamanlarda
yorgun olduğunda ve buluşmaya gideceğin zaman da
Herzaman tabiki. Ama maalesef çoğu zaman olmuyor🙄
En guzeli dogal urunler diye duaunuyorum
yaz döneminde daha çok tabiki
Her an her dakika her zaman 😀👏
Okulda saçlarımın gücünü hissetmeye ihtiyacım var
Her zaman ışıl ışıl saçlarım
geceleri ve duşta özellikle