Saç Bakım Hangi anlarda saçlarının gücünü hissetmeye ihtiyacın var? (Sayfa 8) Elidor Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4548 Hangi anlarda saçlarının gücünü hissetmeye ihtiyacın var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 93 kişi beğendi
carpediemdedimm Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Spor yaparken saçlarımın güçlü olması gerek. 1 0 Yorumla
ZynpEylül Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Sadece yıkıyorum belli başlı bakım yapmıyorum. 0 0 Yorumla
duchessss Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Her zaman her an saçlarım benim için çok önemli 0 0 Yorumla
ObradovicBaba Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Fenerbahçe Beko maçı izlerken. :) 0 0 Yorumla
Salcanogtı Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Saçı başı dağınık bir bayan gördüm de 0 0 Yorumla
mrs-Weasleys Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 64% +1 yıl Her anımda tabi ki her an benim için önemliler 🌸 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Heran saçlarımın güçlü olması gerekiyor özellikle dışarı çıktığım günlerde 0 0 Yorumla
LimonÇiçekleriPorti Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Her durumda cünkü saclarimi seviyorummmsim 0 0 Yorumla
MurtezaaBieber Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 68% +1 yıl Manitayla buluşmaya giderken. Gerisi umrumda olmaz 0 0 Yorumla
vampirkayla Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Her zaman var. Elidor almanyada yok ama 0 0 Yorumla
persfektif34 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 87% +1 yıl Özel günlerde kesinlikle ihtiyacımız olur 0 0 Yorumla
suunmxv Takip Et Master Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl her anida mutlaka olmasi gerek ama nafile 0 0 Yorumla
RuhsuzErgen Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Duşta kafamı sallarken Manyak Güzel Bir His 0 0 Yorumla
isimsizbiri16 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl insan içine çok çıktığım zaman ihtiyacım olur 0 0 Yorumla
kalbindesakli91 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Saçım mı var ki gücünü hissedeyim. 😂 0 0 Yorumla
domatessalcaonekalca Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yakışıklı görünce harika gözüksün istiyorum 0 0 Yorumla
defneeaygok Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl her kız her an iyi ve güçlü hissetmek ister tabiki 0 0 Yorumla
eexeelanss Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 90% +1 yıl Her zaman ama dışarıya çıktığımda daha cok 0 0 Yorumla
__Meraklı_Serseri__ Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Saçlarım baya iyi genetik sağolsun 0 0 Yorumla
Huzurluhuzursuzz Takip Et Guru Yaş: 73 , eic 62% +1 yıl Kullandığım bir marka gayet güzel 0 0 Yorumla
HknTuran Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 86% +1 yıl Her zaman ihtiyacım oluyor. Ama hiç olmuyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Çocukluğumdan beri kullandığım şampuan Elidor pembe :) sonuna kadar gücüne inandığım bir ürün 0 0 Yorumla
Mysweetish Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Saçlarımın gücünü her an hissetmek isterim.🎈 0 0 Yorumla
pipipriapos Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 77% +1 yıl Kafada saç mı kaldı 😣😣 bıhtık bıhtık 0 0 Yorumla
AslanKadınıDiyorKi Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Kırılmamış ve dolgun saçları olan herkes ister 0 0 Yorumla
KISRAKLAZIMXD Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Berberde saçımı güçlü hissetmeye ihtiyacım var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
547Cevap
Güzel bir yazı olmuş teşekkürler
Spor yaparken saçlarımın güçlü olması gerek.
Elidor'la saçlarımız hep güçlü
30 olmadan önce ihiyacım var
toplum içindeyken, işteyken
Yazin tabiki sicak havalarda
Hahaha Rüzgarlı havalarda 😀
Saçlarım yok kanka kestirdim
Sadece yıkıyorum belli başlı bakım yapmıyorum.
Uzasınlar artık yether yether yether
Sevgilim saçlarımı çektiğinde😂
Her zaman her an saçlarım benim için çok önemli
Fenerbahçe Beko maçı izlerken. :)
Saçı başı dağınık bir bayan gördüm de
Her zaman ihtiyacım var. ♥️
Daha çok dışarıya çıktığımda.
Her anımda tabi ki her an benim için önemliler 🌸
Buna her zaman ihtiyacım var ♥️
Heran saçlarımın güçlü olması gerekiyor özellikle dışarı çıktığım günlerde
Gör ve canlı olduğu zamanlarda
Her durumda cünkü saclarimi seviyorummmsim
Manitayla buluşmaya giderken. Gerisi umrumda olmaz
Her zaman var.
Elidor almanyada yok ama
dışarıda kalablaık ortamlarda
Özel günlerde kesinlikle ihtiyacımız olur
Bilgiler için teşekkür ederiz.
her anida mutlaka olmasi gerek ama nafile
Güçlü saçlar, güçlü kadınlar 💪🏻
Duşta kafamı sallarken Manyak Güzel Bir His
Bisiklet sürerken.. Ve de koşarken
Elidor cok güzelsinnnnnnnnnnn
insan içine çok çıktığım zaman ihtiyacım olur
Elidorrrrrr vazgçilmezimmmmm
Saçım mı var ki gücünü hissedeyim. 😂
Yakışıklı görünce harika gözüksün istiyorum
İnsan içine çıkarken ihtiyacı var.
her kız her an iyi ve güçlü hissetmek ister tabiki
Her zaman ama dışarıya çıktığımda daha cok
Saçlarım baya iyi genetik sağolsun
Güzel yazi olmuş beğendim
genelde hafta ici is toplantilarinda
Kullandığım bir marka gayet güzel
Her zaman ihtiyacım oluyor. Ama hiç olmuyor.
Her zaman var yani dhskdh
Hergün iyi olmalı bence. Saçlar önemli
Çocukluğumdan beri kullandığım şampuan Elidor pembe :) sonuna kadar gücüne inandığım bir ürün
Saçlarımın gücünü her an hissetmek isterim.🎈
Kafada saç mı kaldı 😣😣 bıhtık bıhtık
Kırılmamış ve dolgun saçları olan herkes ister
Sevgilimin yanında ve özel günlerde
Özel ve bana ilgi gösterildiği anda
İhtiyacım yok çünkü zaten güçlü
Berberde saçımı güçlü hissetmeye ihtiyacım var
Her anında hissediyorum şükür:)
Sık sıkHer gün her saat
7/24
En yakın zamanda denemem lazım
Elidor güzel olur her ortamda