Saç Bakım Hangi anlarda saçlarının gücünü hissetmeye ihtiyacın var? (Sayfa 6) Elidor Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4548 Hangi anlarda saçlarının gücünü hissetmeye ihtiyacın var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 93 kişi beğendi
Üzgünboğa Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Saçımı güçlü ve parlak görmek beni her zaman mutlu etmiştir pembe elidor favorim 😂 0 0 Yorumla
Gülcan70 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Her zaman saçlarımın güçlü olmasını hissetmeye ihtiyacım var 0 0 Yorumla
Meseda72 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Güzel bir yere giderken denizde evde aslında her an önemli 0 0 Yorumla
Sümeyyess Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Her daim.. Saçlarım ne kadar güçlüyse ben de bir o kadar güçlüyüm demektir 🤍 0 0 Yorumla
MertYuce000 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Sac bakimi cok zor. hele dokuluyosa. ugrasanlara helal olsun awhdckusegcia 0 0 Yorumla
Kahraman10 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Kadınların en güzel şeyleri saclaridir oyuzden bakmaları sarttir 0 0 Yorumla
Daghanbey33 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Spor yaptığım zaman saçlarım güçlü olmalı. Rüzgârın savurganlığına karşı saçlarım dirençli olmalı. 0 0 Yorumla
Mariaclara Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Özellikle toplu ortamlarda buna çokihtiyacım var. herkesin göÜ üzerindeyken yani 0 0 Yorumla
kaanbuyuktan Takip Et Xper 4 Yaş: 43 +1 yıl Özel bir davette, saçlarım güçlü gözüksün isterim açıkçası. 0 0 Yorumla
Kaderimekuskun Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Saclarim asiri dokuldugu icin Teseturlu oldugum danda sac hevesim kalamdi 0 0 Yorumla
busenurrrrrr01 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl moralimin bozuk olduğu anlarda saçını güçlü görmek modumu yükseltir 0 0 Yorumla
ChivasRegalll Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl bence bir bayanın en önemli değerlerinden birisi o yüzden kesinlikle her zaman diyorum ben🤗🤗 0 0 Yorumla
Ahmetimo Takip Et Xper 4 Yaş: 47 +1 yıl Havanın kasvetli ve tozlu olduğu sonbahar aylarında ihtiyaç duyulan bir şey 0 0 Yorumla
serosero12 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl saçlarım her an güzel olsun isterim herkes baksın isterim bunu da Elidor sayesinde sağlıyorum:) 0 0 Yorumla
KubiBurn Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Birgün sac ektirirsem kesin bu formülü kullanıcam... 0 0 Yorumla
maviyolculukk Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Tabiki bi davette ya da özel bi günde saçlarımın gücünü hissetmek isterim🌸 0 0 Yorumla
Stefhanrosee Takip Et Xper 4 Yaş: 109 +1 yıl Ozguvene ihtiyacım oldugu zamanlarda nedense saçlarıma cok ihtiyac duyuyorum 0 0 Yorumla
sdmrl16 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Kışın her zaman iyi yazın zaten saçlarımı topluyorum sıcaktan 0 0 Yorumla
Zeynaxd01 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Elidor serisi gerçekten çok güzel saçları iyi besliyor 0 0 Yorumla
sdessdes Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Elidor'u uzun zamandır kullanıyorum kokusu olsun o hissiyatı olsun çok güzel 0 0 Yorumla
0944k Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl benim saçım bence çok güzel ama bence siz nasıl dnseniz öyle 😅😅 0 0 Yorumla
Beyaztentüysüzgaci Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Aldatildigim gün çok işime yaradı saçlarımı kestim... 0 0 Yorumla
SeÇKiNÇuBuuuZuN Takip Et Xper 3 Yaş: 41 +1 yıl Olsaydı saçlarım Her an güçünü hissetmeye ihtiyaç duyardım 0 0 Yorumla
Scouutt Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl saçlarımın her zaman her yerde gücünü hissetmeye ihtiyacım var ki hissediyorum da zaten. 0 0 Yorumla
Karamel1578 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Saçlarım yıprandığında ve kendimi bunun için özgüvensiz hissettiğim her an 0 0 Yorumla
Zaranicas Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Her an özgüvenime ihityacım var. Görünüşte çok büyük önem arz ediyor. 0 0 Yorumla
AyşeDemir34 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Elidor Gerçekten Çok İyi Önceden Saçlarım Kopuyodu Artık Olmuyo 0 0 Yorumla
babavenga Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Çalışırken kesinlikle saçımın güzel ve hoş durmasını isterim 0 0 Yorumla
meldameli Takip Et Xper 1 Yaş: 39 +1 yıl Elidor gerçekten iyi bir marka ama yeni ürünler geliştirmesi gerekiyir sampuanlari hep ayni 0 0 Yorumla
Serpilatsr19 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Utandığımda yüzümü saklayacak saçlara ihtiyacım var 0 0 Yorumla
HusCK Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Ben hep hissediyorum, baba tarafinin geninden olacak ki saclar firça gibi 😂 0 0 Yorumla
buse004 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl her an her dakika hissetmeye ihtiyacım var saçlarım benim için çok değerli 🥰 0 0 Yorumla
Gs1562 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Saçlarımın gücüne sürekli ihtiyacım var. Saç ve sakal erkeğin makyajıdır 0 0 Yorumla
Kotoamatsukamiii Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Her zaman isterim ama özellikle karşı cinsten birisi ile buluştuğumda :) 0 0 Yorumla
İsmimmert67 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Ciddiyet isteyen ortamlarda daha çok ihtiyaç duyarım. 0 0 Yorumla
Ecemokan Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl En çok klip çekimlerinde saçımın gücünü hissetmeye ihtiyacim var 😎 0 0 Yorumla
björnlothbrok Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Görünümde imaj önemli bir erkeğin imajida saç ve sakaldir. 0 0 Yorumla
tatlı_kapris Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Bilmem? Bence her anlarda kızların güçlü saçlara ihtiyacı var 0 0 Yorumla
Sonerkekbükücü_ Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Sevgilimle buluştuğumda daha güzel hiss etmek isterim#Sonerkekbükücü 0 0 Yorumla
GarraMamba Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Sevgilimin yanına giderken saçlarım güzel olsun isterim 0 0 Yorumla
mutlumuyumevet Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Özellikle yazın. Saçlarımın rengi de açılıyor aslında beni iyi hissettiriyor 0 0 Yorumla
Hahahaaa_1234 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Çok süper elifora aşuğım hep kullanırım iyi ki varsınız 0 0 Yorumla
CananVade Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Pandemi sonrasında arkadaşlarımda bir kafede otururken 0 0 Yorumla
Dolınay Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Tabikide duştan sonra çıkınca gelen o ıslak şampuan kokusu müthiş 0 0 Yorumla
dmmhmd Takip Et Xper 7 Yaş: 24 +1 yıl Yaz kış farketmiyor hep iyi görünmeleri lazım saçlarımın, sağlıklı ve parlayan ışıldayan saçlar😍 0 0 Yorumla
leonisca Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl teşekkürler elidor ve elidorun geliştiricileri. sayenizde saçlarımız daha hacimli ve ipeksi 0 0 Yorumla
Beyaz_Panda Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Elidorun maskesini aldim yarın deneyeceğim umarım şampuanları gibi güzeldir 😊😊😊 0 0 Yorumla
Sadettin_abii Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Tanışma esnasında saçlarımı güçlü hissediyorum ve vedalaşırkende. 0 0 Yorumla
CarlFriedrich Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Güneşli günlerde güçlü olması insanı mutlu ediyor ☺️ 0 0 Yorumla
Chuukky34 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Hergün özel hissetmeliyim bu yüzden fazla para harcıyorum kişisel bakımıma 0 0 Yorumla
Mrstilki Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Saç bakımı onemlı hele birde hergün fön çeken biri iseniz bu dahada önemli 0 0 Yorumla
hickimsewbxlend Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Her alanda ihtiyacım var saçlarımın gücünü hissetmeye 0 0 Yorumla
iamoznozkn Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Evden çıkınca, güzel görünmesi için saçlarımın gücüne ihtiyacım var :) 0 0 Yorumla
lokok Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Ben elidorun yeşilini kullanıyorum ve gayet memnunum 0 1 Yorumla HaveANiceDay2021 +1 yıl Saç uzamasına etkisi oluyor mu acaba? Yorumla
Dambii Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Biz kadınlar her alanda güçlüyüz tabiki saçımızda her alanda güçlü olsun isteriz 😍 0 0 Yorumla
Ahandfulofblack Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Kesinlikle her zaman güçlü hissetmeye herkes ihtiyaç duyar 0 0 Yorumla
Scarfes0 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Her alanda var kişisel olarada elidor kullanıyorum. 0 0 Yorumla
marmarissever Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl İşim gereği birine ürün önerirken saçlarımın güçlü ve sağlıklı görünmesi çok önemli benim için 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
547Cevap
Saçımı güçlü ve parlak görmek beni her zaman mutlu etmiştir pembe elidor favorim 😂
Rüzgarda dans ettiğinde ihtiyacım var uçup gitmesin
Her zaman saçlarımın güçlü olmasını hissetmeye ihtiyacım var
Güzel bir yere giderken denizde evde aslında her an önemli
Her daim.. Saçlarım ne kadar güçlüyse ben de bir o kadar güçlüyüm demektir 🤍
Sac bakimi cok zor. hele dokuluyosa. ugrasanlara helal olsun awhdckusegcia
Kadınların en güzel şeyleri saclaridir oyuzden bakmaları sarttir
Spor yaptığım zaman saçlarım güçlü olmalı. Rüzgârın savurganlığına karşı saçlarım dirençli olmalı.
Özellikle toplu ortamlarda buna çokihtiyacım var. herkesin göÜ üzerindeyken yani
Özel bir davette, saçlarım güçlü gözüksün isterim açıkçası.
Saclarim asiri dokuldugu icin Teseturlu oldugum danda sac hevesim kalamdi
moralimin bozuk olduğu anlarda saçını güçlü görmek modumu yükseltir
bence bir bayanın en önemli değerlerinden birisi o yüzden kesinlikle her zaman diyorum ben🤗🤗
Havanın kasvetli ve tozlu olduğu sonbahar aylarında ihtiyaç duyulan bir şey
saçlarım her an güzel olsun isterim herkes baksın isterim bunu da Elidor sayesinde sağlıyorum:)
Birgün sac ektirirsem kesin bu formülü kullanıcam...
Tabiki bi davette ya da özel bi günde saçlarımın gücünü hissetmek isterim🌸
Ozguvene ihtiyacım oldugu zamanlarda nedense saçlarıma cok ihtiyac duyuyorum
Kışın her zaman iyi yazın zaten saçlarımı topluyorum sıcaktan
Elidor serisi gerçekten çok güzel saçları iyi besliyor
Elidor'u uzun zamandır kullanıyorum kokusu olsun o hissiyatı olsun çok güzel
benim saçım bence çok güzel ama bence siz nasıl dnseniz öyle 😅😅
Aldatildigim gün çok işime yaradı saçlarımı kestim...
Olsaydı saçlarım
Her an güçünü hissetmeye ihtiyaç duyardım
saçlarımın her zaman her yerde gücünü hissetmeye ihtiyacım var ki hissediyorum da zaten.
Saçlarım yıprandığında ve kendimi bunun için özgüvensiz hissettiğim her an
Her an özgüvenime ihityacım var. Görünüşte çok büyük önem arz ediyor.
Elidor Gerçekten Çok İyi Önceden Saçlarım Kopuyodu Artık Olmuyo
Çalışırken kesinlikle saçımın güzel ve hoş durmasını isterim
Elidor gerçekten iyi bir marka ama yeni ürünler geliştirmesi gerekiyir sampuanlari hep ayni
Utandığımda yüzümü saklayacak saçlara ihtiyacım var
👏👏👏👏👏 güzel bilglendrme yazi olmus emege saygı
Ben hep hissediyorum, baba tarafinin geninden olacak ki saclar firça gibi 😂
her an her dakika hissetmeye ihtiyacım var saçlarım benim için çok değerli 🥰
Saçlarımın gücüne sürekli ihtiyacım var. Saç ve sakal erkeğin makyajıdır
Her zaman isterim ama özellikle karşı cinsten birisi ile buluştuğumda :)
Ciddiyet isteyen ortamlarda daha çok ihtiyaç duyarım.
En çok klip çekimlerinde saçımın gücünü hissetmeye ihtiyacim var 😎
Görünümde imaj önemli bir erkeğin imajida saç ve sakaldir.
Bilmem? Bence her anlarda kızların güçlü saçlara ihtiyacı var
Sevgilimle buluştuğumda daha güzel hiss etmek isterim
#Sonerkekbükücü
Sevgilimin yanına giderken saçlarım güzel olsun isterim
Özellikle yazın. Saçlarımın rengi de açılıyor aslında beni iyi hissettiriyor
Çok süper elifora aşuğım hep kullanırım iyi ki varsınız
Pandemi sonrasında arkadaşlarımda bir kafede otururken
Tabikide duştan sonra çıkınca gelen o ıslak şampuan kokusu müthiş
Yaz kış farketmiyor hep iyi görünmeleri lazım saçlarımın, sağlıklı ve parlayan ışıldayan saçlar😍
teşekkürler elidor ve elidorun geliştiricileri. sayenizde saçlarımız daha hacimli ve ipeksi
Elidorun maskesini aldim yarın deneyeceğim umarım şampuanları gibi güzeldir 😊😊😊
Tanışma esnasında saçlarımı güçlü hissediyorum ve vedalaşırkende.
Güneşli günlerde güçlü olması insanı mutlu ediyor ☺️
Hergün özel hissetmeliyim bu yüzden fazla para harcıyorum kişisel bakımıma
Saç bakımı onemlı hele birde hergün fön çeken biri iseniz bu dahada önemli
Her alanda ihtiyacım var saçlarımın gücünü hissetmeye
Evden çıkınca, güzel görünmesi için saçlarımın gücüne ihtiyacım var :)
Ben elidorun yeşilini kullanıyorum ve gayet memnunum
Saç uzamasına etkisi oluyor mu acaba?
Biz kadınlar her alanda güçlüyüz tabiki saçımızda her alanda güçlü olsun isteriz 😍
Kesinlikle her zaman güçlü hissetmeye herkes ihtiyaç duyar
Her alanda var kişisel olarada elidor kullanıyorum.
İşim gereği birine ürün önerirken saçlarımın güçlü ve sağlıklı görünmesi çok önemli benim için