Saç Bakım Hangi anlarda saçlarının gücünü hissetmeye ihtiyacın var? (Sayfa 5) Elidor Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4548 Hangi anlarda saçlarının gücünü hissetmeye ihtiyacın var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 93 kişi beğendi
Theblondgirlll Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Saçlarımın herşeyine çözüm buluyorum da kırıklarına çözüm bulamıyorum bu arada tuzsuz şampuan ve bakım kremleri candır 0 0 Yorumla
Daisyyygirl Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Tabi ki de saçlarımın güçlü olmasını isterim ama maalesef saçlarım çok hassas olduğu için bu herzaman mümkün olmuyor 0 0 Yorumla
mumine12345 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl elidor zaten bi harika elidoru kullanmaya başlayalı 2 ay oldu saçlarım yumuşacık ve çook hafif hissetiriyor 0 0 Yorumla
k1v1rc1kb1muhend1s Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl saçların sağlıklı görünüp her zaman aynı kabarıklıkta durması için evet kaliteli ve doğal saç yağları çok önemli hale geliyor :D :D 0 0 Yorumla
yuzumuzgulurmu Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Erkeklerde kullanabiliyor değil mi? Uzun saçlarım olduğu için her an saçlarımın güzel bir görüntüye ihtiyacı var 😊 0 0 Yorumla
Busemsi1 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Saçlarımın gücünü en çok kuaför de güçlü olduğunu hissediyorum kuaför "aaa saçların ne kadar sağlıklı ve güçlü" dediği zaman... Elidor sayesinde :) 0 0 Yorumla
Gizliiiüyeee03 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Spor yaparken, okuldayken, çalışırken... Daha doğrusu her an saçlarımın daha güçlü daha iyi kalmalı. Elidorla her daim güçlü kal 0 0 Yorumla
Haldajlansş Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Kesinlikle dışarı çıkarken özellikle bir mekana giderken çünkü saçlarım yandı ve normal görünsün diye her gün fön çekmek çok zor 0 0 Yorumla
JaneeDoe Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Ders çalışırken çalışmamak için bahaneye ihtiyacım olduğunda saçlarımın gücüne ihtiyaç duyarım skzkkdid 0 0 Yorumla
Opeldam Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Sevgilimle buluşurken bu çok önemli.Bir ortama ilk girdiğimde yine çok önemli.Rekabet havası sezdiğim yerlerde saçlarımdan güç alırım. 0 0 Yorumla
plazmikretikulm Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Saçlarımı sert olmasını istediğim anlar sevgilimle olduğum anlar. Onun dışında yumuşak olması daha çok hoşuma gidiyor 0 0 Yorumla
Canikommmm Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Elidoru kesinlikle tavsiye ediyorum dus sonrası krem ve argan yağı harika bakım 1 0 Yorumla
Değişikbirkadın Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Bir kadın olarak her an saçlarımın gücüne ihtiyacım var 1 0 Yorumla
hayathayatdelice Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl uzun saç hep sevmişimdir ama bakımlı uzun saça hayranım 0 0 Yorumla
külokyanus Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Var tabikide saclar bizim için önemli bizi daha da güçlü hissettiriyor 1 0 Yorumla
benkısacattt Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Karşı cins ile görüşmeye gideceğim anlarda tabiki 😂 1 0 Yorumla
mertcemvural Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl Motivasyonumun düştüğü anlarda kendimi iyi hissetmek için saçlarımın gücüne ihtiyaç duyarım. 1 0 Yorumla
aydilge00 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Biri Elidor mu dedi? Ahhh mis gibi kokan saçları hangi kadın istemez ki? 1 1 Yorumla xKimMiyimx +1 yıl Her kadın ister. :) Elidor iyiki💜 Yorumla
Xecutioner_X Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Saçlarım her daim güçlü ve güzel olsun isterim hem kim istemez ki? 1 0 Yorumla
IL2dy Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Dışarj çıktığımda yoksa evde çokta önemli değil dndjjdjd 0 0 Yorumla
Ayse43219 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Her an Her animda saclarimin varligini hafifligi ruzgarin onlari savurmasini hissetmek isterdim 0 0 Yorumla
BerkGezgin Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Mükemmel bir sonuç almak için Elidor Pembe serisini bakım rutinine eklemeyi unutma 0 0 Yorumla
_İmamKovalayan_ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Şapka taktığımda terleyen ve dökülen saçlarım için :) 0 0 Yorumla
Rzapma Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Her an her yerde saçlarımı güçlü hissetmek isterimb 0 0 Yorumla
KristalKalpli Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl İşte, alışverişte, sosyal ortamlarda , her zmn , her yerde... 0 0 Yorumla
elesine_biri Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Saçlarıma hangi şampuanı kullansam iyi gelmiyo güçlü hissedemiyom 0 0 Yorumla
loremfuz Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Dışarı çıktığım her an gücümü hissetmeye ihtiyacım var 0 0 Yorumla
UzumakiSasuke Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Parti ortamı dağınık dalgalı saçlarım var savrulmasi hoşuma gidiyor 😂😂 0 0 Yorumla
Parissspariss Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Her anımda gücünü hissetmek istiyorum saçlarımın 😂 0 0 Yorumla
sendeye27 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Saçımın gücü hiç lazım olmadı bugüne kadar. Ama ayak ve omuz kaslarım demir gibi 0 0 Yorumla
falcıabinizgeldiii Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Rüzgar da ve saçımın yaktığım mumlara değmesi sonucunda 0 0 Yorumla
nonick343434 Takip Et Xper 2 Yaş: 40 +1 yıl Rahat olun bakımlı olun olduğunuz gibi olun yeter kasmayın kendinizi 0 0 Yorumla
YağmurEsenn Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Bence her an saçımızın gücünü hissetmeye ihtiyacımız varr 🌸 0 0 Yorumla
mrtates17 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Stresli anlarda oynarken 3-5 tel elime gelince moralim bozuluyor 0 0 Yorumla
arzu193 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Her zaman her gün her dakika güzel ve güçlü görünmesini istiyorum çünkü saçlarımı çok seviyorum😍 0 0 Yorumla
EvereseGökhan Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Özel toplantılarda davetlerde saçkarıma çok ihtiyacım var 0 0 Yorumla
ıyakeW Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl elidor kullandıktan sonra saçlarımın harika kokusu özgüven ve enerji veriyor 0 0 Yorumla
Vtjdspen Takip Et Xper 1 Yaş: 47 +1 yıl Saglikli sac onemli. Dokulmemesi ve kepeksiz olmasi gerekli 0 0 Yorumla
Potiphar Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl Nirvanaya doğru yol alırken : )) umarım anlamışsınızdır 0 0 Yorumla
PinkOje Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Saçlarımın gücünü her an her yerde hissetmek isterim.. 0 0 Yorumla
klmsld Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Her an güçlü olmalılar erkeğin sakalı kızın saçı çok önemli bence 0 0 Yorumla
xZEHİRx Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Her anımda ihtiyacim oluyor. Ve kendimi bildim bileli elidor💙 kullaniyorum 0 0 Yorumla
Aykızbe23 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Dışarıya çıktığımda saçlarımın canlı görünmesine ihtiyacım var 0 0 Yorumla
TutkuEsti Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Saclarim cesaretime ozguvenime iyi geliyor o yüzden yillardirrr ellidoorr 0 0 Yorumla
sadeceuwu Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Tabii ki dışarda sevdiklerimle takılıyorken. Saçlarımın parlaması beni daha özgüvenli yapıyor✨ 0 0 Yorumla
_-BaLLı-_-HardaL-_ Takip Et Xper 1 Yaş: 39 +1 yıl Her an her zaman saçlarımı güçlü hissetmeye ihtiyacım var. 0 0 Yorumla
Gorduah Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Her daim saçlarım güzel olunca kendımı iyi hissediyorum 0 0 Yorumla
Kendinebirisi Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Özellikle dışarıda ihtiyaç duyuyorum sonuçta kim saç bakımı olmadan dışarı çıkmak ister ki 0 0 Yorumla
karamazra Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl her anımda güçlü olsun saçlarım, en güzel aksesuar🤗 0 0 Yorumla
Ömürlükögrenci Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Çok çok özel anlarda güçlü hissetmeye ihtiyacım var 0 0 Yorumla
hellodad Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl saçlarımı açtığım da hacimli ve parlak durmasını çok isterdim 0 0 Yorumla
Reanu Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Saçlarıma önem verdiğim için her gün güçlü olmasını isterim 0 0 Yorumla
Yasizeneolum Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Bencede aynen öyle hatta ben saçlarımı şampuan ile yıkıyorum suyla da yıkıyorum bide hava var 0 0 Yorumla
Vaynahtdu Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Elidor çok begenerek kullandığım bir ürün fazlası var eksiği yok 0 0 Yorumla
bi_HEMŞİREE Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Saçlar insanların en iyi aksesuarı makyajıdır, her zaman iyi görünmesi gerekir 0 4 Yorumla İlgazpoy +1 yıl Hemşireeee takıntım var yaaaa harbidennn ama korkuyorum saaa çokkkk Yorumla bi_HEMŞİREE +1 yıl Hastaneye düşmemeye çalış kanka o zaman 😉 Yorumla bi_HEMŞİREE +1 yıl Araştırma hastanesine gidersen hep stajyer deng gelir djjsghd Yorumla 1 yorumu gör bi_HEMŞİREE +1 yıl Bilmiyorum kanka artık Yorumla
Kucukahmet Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Ilk buluşmada tabikide ilk bakış her zaman önemlidir 0 0 Yorumla
Gizlikullanıcıııı__ Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Saçımın her an her yerde güçlü olmasını isterim tabikide 0 0 Yorumla
canansukaratay Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl saçlarımın gücüne hemen hergün ihtiyacım var hergün güçlü hissetmek istiyorum 0 0 Yorumla
Omerbcn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Guzel bi elbise giydigimde saclarimin gorunmesini isterim 0 0 Yorumla
Kafasıdumanlı07 Takip Et Xper 3 Yaş: 47 +1 yıl Saçlarımın güzelliği ışıltısına her zaman ihtiyacım var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
547Cevap
Saçlarımın herşeyine çözüm buluyorum da kırıklarına çözüm bulamıyorum bu arada tuzsuz şampuan ve bakım kremleri candır
Tabi ki de saçlarımın güçlü olmasını isterim ama maalesef saçlarım çok hassas olduğu için bu herzaman mümkün olmuyor
elidor zaten bi harika elidoru kullanmaya başlayalı 2 ay oldu saçlarım yumuşacık ve çook hafif hissetiriyor
saçların sağlıklı görünüp her zaman aynı kabarıklıkta durması için evet kaliteli ve doğal saç yağları çok önemli hale geliyor :D :D
Erkeklerde kullanabiliyor değil mi? Uzun saçlarım olduğu için her an saçlarımın güzel bir görüntüye ihtiyacı var 😊
Saçlarımın gücünü en çok kuaför de güçlü olduğunu hissediyorum kuaför "aaa saçların ne kadar sağlıklı ve güçlü" dediği zaman... Elidor sayesinde :)
Spor yaparken, okuldayken, çalışırken... Daha doğrusu her an saçlarımın daha güçlü daha iyi kalmalı. Elidorla her daim güçlü kal
Kesinlikle dışarı çıkarken özellikle bir mekana giderken çünkü saçlarım yandı ve normal görünsün diye her gün fön çekmek çok zor
Ders çalışırken çalışmamak için bahaneye ihtiyacım olduğunda saçlarımın gücüne ihtiyaç duyarım skzkkdid
Sevgilimle buluşurken bu çok önemli.
Bir ortama ilk girdiğimde yine çok önemli.
Rekabet havası sezdiğim yerlerde saçlarımdan güç alırım.
Saçlarımı sert olmasını istediğim anlar sevgilimle olduğum anlar. Onun dışında yumuşak olması daha çok hoşuma gidiyor
Elidoru kesinlikle tavsiye ediyorum dus sonrası krem ve argan yağı harika bakım
Bir kadın olarak her an saçlarımın gücüne ihtiyacım var
uzun saç hep sevmişimdir ama bakımlı uzun saça hayranım
Var tabikide saclar bizim için önemli bizi daha da güçlü hissettiriyor
Karşı cins ile görüşmeye gideceğim anlarda tabiki 😂
Motivasyonumun düştüğü anlarda kendimi iyi hissetmek için saçlarımın gücüne ihtiyaç duyarım.
Biri Elidor mu dedi? Ahhh mis gibi kokan saçları hangi kadın istemez ki?
Her kadın ister. :) Elidor iyiki💜
Saçlarım her daim güçlü ve güzel olsun isterim hem kim istemez ki?
Dışarj çıktığımda yoksa evde çokta önemli değil dndjjdjd
Her an Her animda saclarimin varligini hafifligi ruzgarin onlari savurmasini hissetmek isterdim
Mükemmel bir sonuç almak için Elidor Pembe serisini bakım rutinine eklemeyi unutma
Şapka taktığımda terleyen ve dökülen saçlarım için :)
Her an her yerde saçlarımı güçlü hissetmek isterimb
İşte, alışverişte, sosyal ortamlarda , her zmn , her yerde...
Saçlarıma hangi şampuanı kullansam iyi gelmiyo güçlü hissedemiyom
Dışarı çıktığım her an gücümü hissetmeye ihtiyacım var
Parti ortamı dağınık dalgalı saçlarım var savrulmasi hoşuma gidiyor 😂😂
Her anımda gücünü hissetmek istiyorum saçlarımın 😂
Saçımın gücü hiç lazım olmadı bugüne kadar. Ama ayak ve omuz kaslarım demir gibi
Rüzgar da ve saçımın yaktığım mumlara değmesi sonucunda
Rahat olun bakımlı olun olduğunuz gibi olun yeter kasmayın kendinizi
Bence her an saçımızın gücünü hissetmeye ihtiyacımız varr 🌸
Stresli anlarda oynarken 3-5 tel elime gelince moralim bozuluyor
Her zaman her gün her dakika güzel ve güçlü görünmesini istiyorum çünkü saçlarımı çok seviyorum😍
Özel toplantılarda davetlerde saçkarıma çok ihtiyacım var
elidor kullandıktan sonra saçlarımın harika kokusu özgüven ve enerji veriyor
Saglikli sac onemli. Dokulmemesi ve kepeksiz olmasi gerekli
Nirvanaya doğru yol alırken : )) umarım anlamışsınızdır
Saçlarımın gücünü her an her yerde hissetmek isterim..
Her an güçlü olmalılar erkeğin sakalı kızın saçı çok önemli bence
Her anımda ihtiyacim oluyor. Ve kendimi bildim bileli elidor💙 kullaniyorum
Dışarıya çıktığımda saçlarımın canlı görünmesine ihtiyacım var
Saclarim cesaretime ozguvenime iyi geliyor o yüzden yillardirrr ellidoorr
Tabii ki dışarda sevdiklerimle takılıyorken. Saçlarımın parlaması beni daha özgüvenli yapıyor✨
Her an her zaman saçlarımı güçlü hissetmeye ihtiyacım var.
Her daim saçlarım güzel olunca kendımı iyi hissediyorum
Özellikle dışarıda ihtiyaç duyuyorum sonuçta kim saç bakımı olmadan dışarı çıkmak ister ki
her anımda güçlü olsun saçlarım, en güzel aksesuar🤗
Çok çok özel anlarda güçlü hissetmeye ihtiyacım var
saçlarımı açtığım da hacimli ve parlak durmasını çok isterdim
Saçlarıma önem verdiğim için her gün güçlü olmasını isterim
Bencede aynen öyle hatta ben saçlarımı şampuan ile yıkıyorum suyla da yıkıyorum bide hava var
Elidor çok begenerek kullandığım bir ürün fazlası var eksiği yok
Saçlar insanların en iyi aksesuarı makyajıdır, her zaman iyi görünmesi gerekir
Hemşireeee takıntım var yaaaa harbidennn ama korkuyorum saaa çokkkk
Hastaneye düşmemeye çalış kanka o zaman 😉
Araştırma hastanesine gidersen hep stajyer deng gelir djjsghd
Bilmiyorum kanka artık
Ilk buluşmada tabikide ilk bakış her zaman önemlidir
Saçımın her an her yerde güçlü olmasını isterim tabikide
saçlarımın gücüne hemen hergün ihtiyacım var hergün güçlü hissetmek istiyorum
Guzel bi elbise giydigimde saclarimin gorunmesini isterim
Saçlarımın güzelliği ışıltısına her zaman ihtiyacım var