Aynaya her baktigimda hacimli ve güçlü saçlar görmek isterim ve elidorun hemem hemen bütün serisindende kullandim kullanamyada devam ediyorum etkileri ve kokulariyle beni cezbediyor 😍
Her an istiyorum, saçlarım güzel olunca kendimi daha iyi hissediyorum. Saçlarımın güçlü, kırılmaz ve güzel oluşu bana mutluluk, huzur ve güç veriyor!❤️
Saçlarımın gücünü her an her yerde hissetmek isterim özellikle kadın olduğum için güçsüz göründüğümü düşündükleri zaman her kız saçlarını çok sever ve saçlarını seven kızlar da ELİDOR kullanır 😍
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Her an saçımın güçlü ve güzel olmasını isterim. Bazen özgüvenim yükseliyor böyle durumlarda
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kulede kalır da saçlarımı ip yapmaya ihtiyacım olursa bu aklına gelir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Şöyle parlak marlak göründü mü tamamdır benim için.
Her an, uyurken bile sürekli saçlarım güzel olmalı. Bir kadının %50 imajını saçı gösterir. Üzerinize çuval giyin saçınız derli toplu duruyorsa şık durursunuz
saçlarımın canlı ve parlak görünmesini ve güzel kokmasını isterim. ben elidor'un doğanın enerjisi'nden kırmızı yosun özlü şampuanını kullanıyorum ve çok memnunum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Her zaman. Parıldasın ve çiçek gibi görünsün değil mi 🌸✨
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Her zaman ihtiyaç oluyor tabi çok uzun değil saçları ama yine de severim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
tabii ki her zaman saçlar her şeydir biz kızlar içinn
Daha önce benden bahsedilmiş ve beni tanımayı hazır bekleyen bir ekibin yanına giderken saçlarımın güçlü duruşunu hissetmeye fazlasıyla ihtiyacım var 🥰
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Valla kepek yapıp kaşındırmasın başka hiçbişi aramıyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Saçlarımın gücünü her zaman hissetmek isterim. Kesinlikle deneyeceğim
Birileriyle görüştükde, ve esasen motivasyonum düştüğünde güzel görünmeye ihtiyyacım var. Derslere gidiyorumm daha güzel görenmek isterim ve güneşli sıcak bi günlerde mis gibi saçlarımm güzel kokmalı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Saçlarımı çok seviyorum ve bu yüzden iyi bakıyorum. Elidora güvenilir bu konuda.
Bunu bir ana bağlamaya gerek yok. Her an çok güçlü ve gösterişli saçlara ihtiyacımız var. Kadınlar olarak. Bu dünyada zor birşey varsa kadın olmak, en zor şey ise uzun saçlı bir kadın olmak. :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
yazın sahilde güneşlenirken ve sevgilimle buluşurken!!
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Saçlarımın gücünü istisnasız her an hissetmeye ihtiyacım var 🌺
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
547Cevap
Sevgilimleyken
Özel günlerde
Özellikle iş yerinde. Hele toplantıda falan saçlarım hacimli ve parlak ise benden özgüvenlisi yok 🔥💛
özellikle rüzgarlı havalarda saçlarımın gücünü hissetmeye bayılırım.
O kadar güzel ki yüzün ve kafa yapınız saçlarınız çok yakışıyor size
Aynaya her baktigimda hacimli ve güçlü saçlar görmek isterim ve elidorun hemem hemen bütün serisindende kullandim kullanamyada devam ediyorum etkileri ve kokulariyle beni cezbediyor 😍
İyiki Elidor 💜
başörtümü çıkardığımda rahatlayan ve daha da güçlü hissettiren saçlarım olsun istiyorum
Sevmediğim insanları gördüğümde saçlarım ahenkle dans etsin böyle djckc
Elidor keşke sakallar içinde özel ürün çıkartsanız. Şampuanlarınız gerçekten güzel.
Saçlara dıştan yapılan bakımdan çok beslenme etkilidir
Spor yaparken dans ederken ahenkle dans etmeli saçlarımda bana eşlik etmeli:)
Topuz yaptığım da sönük durmasin isterim veya topladığım da
Her zaman ihtiyacım var 💞
Güzel bir bence olmuş
Her anda diyebilirim çünkü her zaman göz önünde olduğumdan böyle düşünüyorum
Her an istiyorum, saçlarım güzel olunca kendimi daha iyi hissediyorum. Saçlarımın güçlü, kırılmaz ve güzel oluşu bana mutluluk, huzur ve güç veriyor!❤️
Saçlarımın gücünü her an her yerde hissetmek isterim özellikle kadın olduğum için güçsüz göründüğümü düşündükleri zaman her kız saçlarını çok sever ve saçlarını seven kızlar da ELİDOR kullanır 😍
Her an saçımın güçlü ve güzel olmasını isterim. Bazen özgüvenim yükseliyor böyle durumlarda
Kulede kalır da saçlarımı ip yapmaya ihtiyacım olursa bu aklına gelir
Şöyle parlak marlak göründü mü tamamdır benim için.
Her an, uyurken bile sürekli saçlarım güzel olmalı. Bir kadının %50 imajını saçı gösterir. Üzerinize çuval giyin saçınız derli toplu duruyorsa şık durursunuz
Evet çok güzel anlatmışsınız. Saçlarımız güzelliğimizin büyük bir parçası. Bu yüzden saçlarımızı emin ellere teslim etmeliyiz. Elidor'a.. :)
saçlarımın canlı ve parlak görünmesini ve güzel kokmasını isterim. ben elidor'un doğanın enerjisi'nden kırmızı yosun özlü şampuanını kullanıyorum ve çok memnunum.
Her zaman. Parıldasın ve çiçek gibi görünsün değil mi 🌸✨
Her zaman ihtiyaç oluyor tabi çok uzun değil saçları ama yine de severim
tabii ki her zaman saçlar her şeydir biz kızlar içinn
Arkadaşlarımla buluşmada tabiki , saçlarım iyiyse günün harikadır , günüm mükemmeldir
Hayatın her alanında kusursuz ve cezbedici saçlara sahip olmayı han kız istemez ki zaten
İlk buluşmamda saçlarımın cok etkili olacagini hissediyorum hep
Daha önce benden bahsedilmiş ve beni tanımayı hazır bekleyen bir ekibin yanına giderken saçlarımın güçlü duruşunu hissetmeye fazlasıyla ihtiyacım var 🥰
Valla kepek yapıp kaşındırmasın başka hiçbişi aramıyorum
Saçlarımın gücünü her zaman hissetmek isterim. Kesinlikle deneyeceğim
Birileriyle görüştükde, ve esasen motivasyonum düştüğünde güzel görünmeye ihtiyyacım var. Derslere gidiyorumm daha güzel görenmek isterim ve güneşli sıcak bi günlerde mis gibi saçlarımm güzel kokmalı
Saçlarımı çok seviyorum ve bu yüzden iyi bakıyorum. Elidora güvenilir bu konuda.
Bunu bir ana bağlamaya gerek yok. Her an çok güçlü ve gösterişli saçlara ihtiyacımız var. Kadınlar olarak. Bu dünyada zor birşey varsa kadın olmak, en zor şey ise uzun saçlı bir kadın olmak. :)
yazın sahilde güneşlenirken ve sevgilimle buluşurken!!
Saçlarımın gücünü istisnasız her an hissetmeye ihtiyacım var 🌺
elidor kullanıp memnun kalanlar varsa hangi seriyi tercih ediyorlar?
Saçlarımın günden güne güzelleşmesini izlerken elidorun saç bakım spreylerine buradan öpücükler
💋💋
Saçıma en iyi gelen şampuan bu. Gidip 70 liraya da şampuanlar aldım ama bunun kadar saçlarım parlak ve hafif olmadı.
Elidor siyah kutu efsane bir deneyin kızlar parıl paril yapıyor
Saçlarımın gücünü heran hissetmeyi isterim tabi kii elidor tercihim
Güzel tercih. 💫
Sac bakımını ıyı yapıyorm
Sacların sureklı parlak guclu ve gosterıslı
gri kısa saçlarımın parlamasına ihtiyacı yok. temiz olsun yeter
Moralim bozuk olduğunda kendimi iyi hissetmeme sebep olur
Güçlü, ışıl ışıl ve parlak saçlar özgüvenin bir parçası. 💜
Saçlarımın doğal ve parlak kırıksız bir görüntüye ulaşmasını istiyorum :( ama kolay olmuyor maalesef ki çok uğraştırıcı
Saçlarım genetik olarak sürekli dökülüyor denemediğim bir şey kalmadı keşke saçlarımın gücünü hissedebilsem
Topladığımda saçlarımın gücüne ihtiyacım var başımda ağırlık yapmadan verdiğim şekliyle kalsın istiyorum
İş görüşmesine giderken...
Totem gibi bir şey benim için. Saçım güzelse görüşme de iyi geçecek gibi hissediyorum.
Tabiki her an her yerde. Bu dışarısı için zaten geçerli ama evde kendimle başbaşa kaldığımda da geçerli.
Saçlarımda benim gibi her an güçlü olsun isterim tabi ki. En kısa zamanda yenilenen elidor formülünü denyeceğim
Her An Kesinlikle İhtiyacım Var. Kızlar İçin Saç Bakımı Cidden Çok Önemli. Sağlıklı Bir Saç Her Zaman Kızlar İçin Önemli
ben napıyorum burda XDDD neyse bilmiyorum saçlarım kısa banyoda ve saç kruturken saç kısalığı çok iyi
Her anda yani insanlar saçlarını güçlü hissetmek istiyordur mesala benim saçım çok ince ve baya dökülüyor
Kesinlikle proje sunumu yapacagim zaman... Işıl ışıl parladigim zaman insanlara daha kabul edilebilir geldigime inaniyorum. :)
Elidorun pembesini kullanıyorum ama saç kremini 3 gün saçımdan kokusu çıkmıyor kesinlikle alın ilk defa bu kadar kokan şampuan kullandım
Belli bir an yok aslında çünkü saçlarım her daim bakımlı ve parlak bu yüzden özgüvenli oluşumun en büyük yardımcısı da saçlarım diyebilirim.
Kesinlikle her anımda. Çünki saç kadınin gücüdür derler ya hani. Doğrudur aslı nda. Çünki kıvırcık düz frketmeksizin saçlar güzel ve bakımlanmalıdır
Bazı dönemler saçlarım çok dokuluyo çoğunlukla regal dönemlerinde bu dönemler de daha güçlü saçlarım olsun isterdim
Güçlü, yumuşak, parlak saçlar her an her insanın sahip olmak istediği saç tipidir. Yataktan kalktığında bile
Her anda ihtiyacim var. Saçlarımda zaman zaman kepek oluşuyor. Kepek karşıtı elidor kullanıyorum ortalama 8 yıldır. Ve asla değişmiyorum. Çok memnunum
Sevgilimden ayrıldığım anlarda saçlarımı güzel görmek beni 2 kat daha fazla tatmin eder. Şöyle aynada ne kaybettiğine bir bakarım :D
Her an her zaman ihtiyacım var saçlarımı güçlü hissetmeye özellikle de dışarı çıktığımda ve arkadaş ortamında, düğünde falan.
Gerçi şimdi akşamları pek plan yapamıyoruz ama yine de uzun geçen ve yorucu bir günün ardından akşam yapılan planlarda.
her anlamda saçımı hissetmeye ihtiaycım var kendimi iyi hissediyorum falan filan elidor da çok yumuşak yapıyor