Kullandım, dalgalı, uzun ve kalın telli saçlarım var, hacmine hacim katıyor şeklini belirginlestirirken agirlastirmiyor ve yaglanmiyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Ayrıca zaten dikkat çeken ve doğal renginde saçlarımı daha da dikkat çekici yapıyor;)
Saçlarımın her zaman güzel ve sağlıklı görünmesine ihtiyacım var, saçlarım güzelse bende güzelim kaidesi bende devam ediyor 🙌🏻 Saçlarım çok cansız ve güçsüzken elidorla tanıştım ve artık her zaman kendimi güzel hissediyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
pandemide saç bakımınızı ihmal etmeyin , elidorla güçlü hissedin cidden toparlıyor ama genellikle 3 numara iyidir ldkd
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
elidorun mavi şampuanı cidden bir velinimet yıllardır kullandığım bir ürün, aynı şekilde saç kremlerinden de memnunum.
Elidor mükemmel bi marka bence neredeyse bütün sac ürünlerini alıyorum ve severek kullanıyorum favorim ise hindistan cevizi serisi bazen arkadaşlarım sac kremlerimi görünce elidora sponsor mu oldun diyolar
Saçlarım biraz yıprandı malum iş hayatı daha çok etkiliyor saçların yıpranmasında bakımsız kalıyor saçlarımız ne kadar dikkat etsekte ister istemez saçların kalınlığı gidiyor zayıflıyor... isterdim ki güçlü saçmalarım olsun ama maalesef olmuyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
547Cevap
Yaa tek bir gun glmaz sac bu her an heryerde guclu olmalı
Saçlarımın gücünü hissedebilmem için uzun saçlı olmaya ihtiyacım var.
Saçlarım yaglandiginda gucunu hissetmeye ihtiyacim var fakat epey zor.
sıcak günlerde :) başım kel olunca sıcak vuruyor kafama :))
Her an da saçlarım hep güzel ve bakımlı olmalı iyiki ELİDOR var
dökülmeler çok ayrıca kuru ve mat
parlak ve güçlü saçlar istiyorum hızlı ve sağlıklı uzamasını
Her alanda saçlarımın gücünü hissetmeye ihtiyacım var.
Her zaman ihtiyaç var... Hep toplum içinde hem de kendimle başbaşa kaldığımda.
Saçlarım olsun yeter.. Çok az ve gücü yok denecek kadar az
Hangi anlarda saçlarının gücünü hissetmeye ihtiyacın var?
: Rüzgarlı durumlarda.
Kıvırcık saçlar için artık güzel bi şampuan yapsalar keşke ya
Her anda, özellikle şu anda diyebileceğim bir an yok
Toplum arasına çıkımca şöyle şekilli şukullu dursun dimdik dursun
Her yerde hissetmek isterim güçlü ve bakımlı saçlar her kadının hakkı
Tanışma nedeniyle ilk görüşmede akılda kalıcı etki eder.
Mutlu olduğum anlarda Saçlarımı güçlü görmek beni mutlu ediyor
İster dışarıda açık alanda olayım, ister içeride saç başta olmak üzere bakımlı olmayı severim.
Benim saçlarım Düz ama banyodan sonra kıvır kıvır oluyo
Kavgadaki kurbanım saçlarımı çekmeye kalkıştığında saçlarımın gücüne ihtiyaç duyuyorum 😁
Denizden çıktıktan sonra parlak ve güçlü hissetmek isterim
Her alanda ihtiyacım var güçlü saçlar her zaman gerekli benim için
Saçlarımın güçlü olmasını her daim isterim...
Lakin önde saçlarım yok...
Yağlanmayan saçlar ve hacimli saçlar beni güçlü ve güzel hissettirir. Buna ihtiyacım var
Birkaç günlüğüne ya da saatliğine değil her zaman iyi görünmesine ihtiyacım var
En özel günlerimde saçlarımın da en güzel olmasını isterim tabiki de.
elidorun u pembe şeyi çokgüzel uzatıyor ben tavsiye ederim diğer şampuanar bende kepek yapar
İşe giderken saçlarımın gücünü hissetmeye ihtiyacım var.
Kış aylarında genellikle kendimi ve saçımı daha güçlü hissetmek istiyorum
İlk randevularda saclarimin cok iyi gorunmesini isterim
Onun beni gördüğü her an saçların dipdiri ve canlı durmasına ihtiyacım var tabiki d3
Düşün hava çok güzel güneşli o an saçının güneş ışığı altında parlamasını istiyosun
Mutsuz olduğum zamanlarda gercekten saçlarımın gücünü ve güzelliğini hissetmeye ihtiyacım oluyor
her an la her annnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Dışarıda olduğum da, arkadaşlarla buluştuğudma filan
Her an. Ozellikle yaz aylarinda. Parlasin dalgalandikca guzel kokup isildasin🌸
Her anım da saçlarımın gücünü hissetmeye ihtiyacım var.
Her zaman hissetmek isterdim elidor bu konuda süper
Toplum olan yerlerde olduğum için saçlarımın güçlü olması ve güzel görsenmesi çok önemmli
Özellikle Rüzgarlı havalarda güçlü saçlar her zaman hayat kurtarır.
crush'ımın bakış açısına giriş yapmış olabileceğim anlarda sdpğflsdğpflsdf
Denizden çıkarken, duştan çıkarken, dışarıdan giderken
Saçlarımı ilk bahar rüzgarında dalgalanırken güçlü görmek istiyorum.
Elidor gerçekten saçlarıma çok iyi geliyor nitekim bu paylaşım da çok faydalı olmuş
Kıvırcık saçlı biriyim ve saçlarımın hacimli ve canlı durması konusunda güçlü olmasını isterdim.
Saçlarımın her zaman gücünü hissetmeye ihtiyacı var.
Saclarin güçlü olmasi iyidir ya guclu bi sac her zaman iyidir
Kullandım, dalgalı, uzun ve kalın telli saçlarım var, hacmine hacim katıyor şeklini belirginlestirirken agirlastirmiyor ve yaglanmiyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Ayrıca zaten dikkat çeken ve doğal renginde saçlarımı daha da dikkat çekici yapıyor;)
Hüzünlü olduğum zamanlarda en azından saçlarım beni teselli etmeli. 😊
Her an zaten güçlü saçlarım ayıptır söylemesi bakan bir daha bakıyor
Duştan çıkınca yumuşacık olan saçlarım 🤦 ve sonrasında sertleşen saçlarım
İlk buluşmalarda , iş toplantılarında , gezerken tozarken , okulda yani hayatımın her yerinde saçlarımın gücüne , ışıltısına çok ihtiyacım var.
Saçlarım ne kadar sağlıklı parıltılı bende o kadar mutlu ve iyiyim.😍
Saçlarımın her zaman güzel ve sağlıklı görünmesine ihtiyacım var, saçlarım güzelse bende güzelim kaidesi bende devam ediyor 🙌🏻
Saçlarım çok cansız ve güçsüzken elidorla tanıştım ve artık her zaman kendimi güzel hissediyorum.
pandemide saç bakımınızı ihmal etmeyin , elidorla güçlü hissedin cidden toparlıyor ama genellikle 3 numara iyidir ldkd
elidorun mavi şampuanı cidden bir velinimet yıllardır kullandığım bir ürün, aynı şekilde saç kremlerinden de memnunum.
Saçımını gücünü hissetmeyi bırak kendimi bile hissedemiyorum
Güzel bir paylaşım olmuş tebrikler. Teşekkürler. 🙂😊
Valla ben her an saçlarımın gücünü hissetmek istiyorum ama dökülüyorlar 😞😞
İşyerinde ; çünkü kendi iş yerim ve saçlarım da duruşum gibi güçlü olmalı.
Elidor mükemmel bi marka bence neredeyse bütün sac ürünlerini alıyorum ve severek kullanıyorum favorim ise hindistan cevizi serisi bazen arkadaşlarım sac kremlerimi görünce elidora sponsor mu oldun diyolar
Saçlarım biraz yıprandı malum iş hayatı daha çok etkiliyor saçların yıpranmasında bakımsız kalıyor saçlarımız ne kadar dikkat etsekte ister istemez saçların kalınlığı gidiyor zayıflıyor... isterdim ki güçlü saçmalarım olsun ama maalesef olmuyor