Saçlarım ve ben bir bütünüz hergün her an güzel ve iyi hissetmeye ihtiyacım var saçlarımı seviyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Her zaman bence saçlarımızın güçlü olmasına ihtiyacımız var ama en çok dışarıya çıktığımızda çoğu insan dışarı çıktığında kendini güçlü güzel ve rahat hissetmek ister ve bence bu his ilk başta saçlarla başlar mesela ben saçlarımın güzel ve güçlü görünmediği zamanlarda dışarı çıkmam gerekiyorsa o gün ruh halim bir az daha düşük oluyor o yüzden hazırlanırken makyajdan çok saçlarıma zaman harcarım.
saclarim benim icin en onemli sey ve asla onlari kirilmis veya solgun gormek istemiyorum elidor sayesinde de saclarim her zaman istedigim gibi cok mutluyum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
547Cevap
Doldurusa gelmeme anlarimda.
‘Saçlarımdan tut önce beni yerlerde sürükle’ şarkısını ilk duyduğumda, saçlarımın güce, hafızamın da silinmesine ihtiyacım vardı.
Her zaman tabii ki. Sabah, öğle, akşam. Evde veya dışarıda her zaman gücünü hissetmek isterim. Gücün yanında kokusu ve yumuşaklığı da çok önemli.
her aynaya bakışımda ister istemez güçlü parlak saçlar istiyorum. Saçlarım aşırı gür ama son zamanlarda aşırı dökülmeler oluyor
Güneşe çıktığım her an saçlarımı güçlü hissetmek isterim çünkü bana iyi geliyor. Saçlarımın güçlü ve güzel olması iyi hissettiriyor.
Çok dökülüyor bu özgüvensiz hissettiriyor en azından saçlarım açısından
hayatın her alanında gür güzel saçlarım olsun isterdim açıkçası
Bir davet veya düğüne gidiyorsun, süslendin hazırlandın herşey hazır ama saçların sönük hiç yakışık almaz.
Saçlarımın gücünü her zaman her yerde hissetmeliyim
Saçlarım ve ben bir bütünüz hergün her an güzel ve iyi hissetmeye ihtiyacım var saçlarımı seviyorum.
Her zaman bence saçlarımızın güçlü olmasına ihtiyacımız var ama en çok dışarıya çıktığımızda çoğu insan dışarı çıktığında kendini güçlü güzel ve rahat hissetmek ister ve bence bu his ilk başta saçlarla başlar mesela ben saçlarımın güzel ve güçlü görünmediği zamanlarda dışarı çıkmam gerekiyorsa o gün ruh halim bir az daha düşük oluyor o yüzden hazırlanırken makyajdan çok saçlarıma zaman harcarım.
Alışveriş yapmadan önce mutlaka bu yeni trendlere göz atın.
Her yıl her ay her hafta her gün her saat her dakika her saniye her salise elidorcum
Sosyal olunan her anda buna ihtiyaç duyulur. Benimde tercihim Elidor memnunum.
Saçlarımın gücünü her zaman hissetmek isterim. Mutlaka deneyeceğim
Saçım kisayken kendimi iyi hissediyorum yanlar uzayınca hoşuma gitmiyor
Sizin şampuanlarınız saçlarımı çok çabuk uzatıyor. Kendim kullanmam ama çevreme tavsiye ederim. :)
Elidor iyi marka. Türkiye’de yaşarken hep kullanırdım.
Düğünde dernekte özel günlerde. Geri zamanda tara geç yapıyorum
Her alanda ama dökülüyor be kellige 3 adım kaldı 😤😤
Saç kadında çok çekici bir etken bence, Dalgalı saçlar neşe, Düz saçlar ciddiyeti anımsatıyor bana
dışarı her çıktığımda o ''güç'' hissini hissetmeliyim
saclarim benim icin en onemli sey ve asla onlari kirilmis veya solgun gormek istemiyorum elidor sayesinde de saclarim her zaman istedigim gibi cok mutluyum
Saçlarımın gücüne her zaman ihtiyacım var. Adeta güne başlarken motive kaynağım onlar.
Her an saçlarımın güçlü olmasını isterim ve bu yüzden tercihim elidor 🙈♥️♥️♥️
Dışarı her çıkmam da saçlarım hep gosterisli olsun isterim
Saçlarımın temiz bakımlı parlak görünmesi benim için çok önemli
Yaz aylarinda saçımı at kuyruğu yapıp parlaklığını ve guclulugunu hissetmek isterim
"Ben sadece kendimi hissedebilsem kafii ; desem yeterli " :)
4D parlaklık: Buradan parlıyosun, 7 ceddin aydınlanıyor 😂 Temiz iş qwewqwe
Sabah kalkınca duş almazsam saçlarım çok berbat görünüyor 🙈
Her anlarda saçlarımın güçünü hissetmeye ihtiyaç duyarım ben.
Her zaman saç farklı gösterir insan her an iyi olur
Tesettürlü olduğum için hiçbir alanda ihtiyacım yok. Giyimim ve duruşum önemli benim için.
her zaman görmek istediğim şey bu yalnızken de dışardayken de özel anlarda da
Toplum içinde sıkıntı olduğu duydum keller özellikte sunu diyor herkes sanki bana bakiyor
sokakta gezerken evde yatarken saçlarım çok önemli her alanda ihtiyacım var
Saçlarımın gücünü hissetmek istediğim her zaman iyiler zaten😬 yaşasın kıvırcık olmak...
iş görüşmesind, sunum yaparken, okulda kısacası heryerde
Stresli zaman da saçlarımı avuçlarım o anda sağlam saça ihtiyaç var
Saçlarımın gücünü herzaman hıssedıyorum saç mühim ☺️
Benim saçlarım çok çabuk yağlanıyor bu nedenle doğal ürünleri tercih ediyorum genelde
Yeni bir adım attigimda , istediğim bir şeyi basardigimda ve benim icin özel olan bütün zamanlarda
Pandemide saç bakımı gerçekten çok zor. Üç numara iyidir.
Tararken güçlü olmalarına ihtiyacım var. 😀 İnce telli oldugu için kopuyorlar.
Saçlarım benim herşeyim ve her daim güçlü görünmesini isterim
Özellikle yaz aylarında deniz, havuz derken saçlarım yıprandığında ihtiyacım olur.
Şahsen ben hemen dökülsün istiyorum. Gücünü hissetmesem de olur.
İçeriğini tam liste olarak görebileceğimiz bir mecra var mıdır?
Gun icerisinde bakimli hissettigim anlarda bakimli ve yumusak bir sac ihtiyaci doğuyor bende
Saçlarımın gücünü hissetmek için belli bir zamana gerek yok Elidorcuğum.
Hemen hemen her anda 🥰
Sürekli saçımda uğraştığım doğrudur.
Toplantilara sık katiliyorum guclu bir saca ihtiyacim var
Hiç bir anda hissetmem. Çünkü saçlarım hep güçlüdür
Elidora güçlü saçlarımın sırrını sakın söyleme dedim, peki defi. 😎
Kepeksiz ve sağlıklı olduğu sürece her zaman, her yerde ihtiyacım var.
Saçların gücü bence ırsidir şampuanla alakası yoktur.
Özellikle saçlarımı uzatmaya karar verdiğim şu sıralar
Saçlarım bu ara çok kurumaya başladı. Güç ve onarıcı bakım kreminden kesinlikle denemeliyim! 💞
Saçının ihtiyacı olsn vitamin, protein ve minareller içeren Superblend formulünü kesinlikle denemelisin.
Teşekkürler. 💞
Her alanda ihtiyacım var ve elidorla her şey mükemmel.
Genelde toplum içinde tatillerde ve aynaya baktığımda 😂