Saç Bakım Hangi anlarda saçlarının gücünü hissetmeye ihtiyacın var? (Sayfa 10) Elidor Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4548 Hangi anlarda saçlarının gücünü hissetmeye ihtiyacın var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 93 kişi beğendi
xnilessx Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Her zaman. Saçlarım benim için çok önemli. 0 0 Yorumla
ponçikkız0056 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Teşekkürler elidor u çok seviyorum🌸 0 0 Yorumla
sorusadecesoracagım Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Önerinizi dikkate alacağım teşekkürler 0 0 Yorumla
TheContrary Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 97% +1 yıl Sabah uyandığımda güçlü olsunlar yeter :D 0 0 Yorumla
sudesaklan Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kesinlikle denizde havuzda çok ihtiyacım var 0 0 Yorumla
birkızişte9069 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 60% +1 yıl Dışarıdayken evdeyken tek başınayken 0 0 Yorumla
Blackman77 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl buna pek ihtiyacım olduğunu düşünmuyorum. 0 0 Yorumla
TutkununKırmızıTonu Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl erkek arkadaşımla buluştuğumda... 0 0 Yorumla
Aerdm50 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 50% +1 yıl Güçlü ve parlak saçlar olmasını ihtiyaç duyuyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Rüzgara karşı yürümeye çalışırken ya da yolda güzel bir kız gördüğünde 0 0 Yorumla
yasemi3 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl rüzgarda sallanırken hissetmeye ihtiyacım var 0 0 Yorumla
SlaugHunter Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 36% +1 yıl 8 senedir filan evimde elidor var :/ 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Bazı arkadaslara soralaım mı bu soruyu @gülbenx :D 0 3 Yorumla gülbenx +1 yıl Niye 😁😁😁😁😁 Yorumla 97Kerim97 +1 yıl @gülbenx BAD boy :D Yorumla gülbenx +1 yıl Yok knk öyle seyler size vergi 😂😂😂😂😂😂😂😂 Yorumla
Bodyofnothingness Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Her zaman hissetmeye ihtiyacım var:) 0 0 Yorumla
PresentVictoria Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 85% +1 yıl Allah affetsin berbat bir saçım var 0 1 Yorumla PresentVictoria +1 yıl hala öyle Yorumla
_ElCapitan_ Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 80% +1 yıl Her an her yerde saçların iyi görünmesi lazım 0 0 Yorumla
MertCeylantepe Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 44% +1 yıl ElidorunYeşil Kapaklısına Bayılıyorum 0 0 Yorumla
deeliiçocukk Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl Buluşmada kızın dikkatini çekmesini 0 0 Yorumla
biricik_xx Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Dışarıda evde işte kısacası her yerde 0 0 Yorumla
Geceaglayankiz Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 37% +1 yıl Arkadaşlarla dışarı çıktığım zaman 0 0 Yorumla
143003 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 49% +1 yıl denizden ve kumdan ve güneşten kuruduğunda yazları 0 0 Yorumla
sıladiyeblirsin Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 47% +1 yıl Her zaman güçlü hissetmeye ihtiyacım var🌺 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
547Cevap
Her zaman. Saçlarım benim için çok önemli.
Teşekkürler elidor u çok seviyorum🌸
Önerinizi dikkate alacağım teşekkürler
Kepeklenmesin, dökülmesin bana yeter☺️
her zaman var aslında ya düşününce
Bahar geliyo açın arkadaşlar saçları
Ben de Elidor kullanıyorum müthiş ya
Sabah uyandığımda güçlü olsunlar yeter :D
güzel bir çalışma olmuş bence
Tabikide Her zaman bunda ne varki
Elidor senden çok umutluyum bu ay 😂
Her an düşünüyorum süper bir yazı
Evde çünkü türbanlıyım :D :D :D
Bir kadını çok beğendigimde
Her an hissetmem lazım. Saç en önemlisi
Kesinlikle denizde havuzda çok ihtiyacım var
Dışarıdayken evdeyken tek başınayken
Yıllardır ilk akla gelen marka.
Dışarda, gezerken, lokantada.
Heran güçlü hissetmeye ihtiyacım var
buna pek ihtiyacım olduğunu düşünmuyorum.
Ev haricinde her zmaan ihtiyacım var
Elidor iyidir oneriyorum hep
erkek arkadaşımla buluştuğumda...
Çok güzel bir paylaşım olmuş.
Kabarıyor biraz, elektrikleniyor
Bulusma öncesi ya da tanisma oncesi
Güçlü ve parlak saçlar olmasını ihtiyaç duyuyorum
Sıcak yaz günlerinde ya da plajda
şu an her alanda ihtiyacı var :(
Saç mı var hani nerde göremiyorum
Rüzgara karşı yürümeye çalışırken ya da yolda güzel bir kız gördüğünde
Topluluk içine çıktığımda