Saç Bakım Hangi anlarda saçlarının gücünü hissetmeye ihtiyacın var? (Sayfa 11) Elidor Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4548 Hangi anlarda saçlarının gücünü hissetmeye ihtiyacın var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 93 kişi beğendi
Murat00000090 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 89% +1 yıl güzel marka, kaliteli tercih edilebilir 0 0 Yorumla
arya23 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 44% +1 yıl Her ann ihtiyacım var bu güce saçınız her şeyimiz 0 0 Yorumla
ankakus1996 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 64% +1 yıl Her an hiç uğraşmadan yolunda olsunlar istiyorum 0 0 Yorumla
HerBokAlinmis Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Sevgilimin yanına giderken elidor kanka :D 0 0 Yorumla
irımeopso Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Saçlarımın gücünü her an hissetmeye ihtiyacım var. 0 0 Yorumla
yunuscelik034 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Saçlarımın gücünü her an hissetmeye ihtiyacım var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hergun guzel ve sert olmali özguneli saçlarim benim 0 1 Yorumla Ejderha27 +1 yıl Bencede Sertab ışıl ışıl olmamı Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Tabiki her an her zaman hissetmeliyim 🥰🥰🥰 0 0 Yorumla
55Samsunlu_55 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Sosyal hayatta dışarıda falan yani 0 0 Yorumla
Elif9559 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 81% +1 yıl Dışarı çıktığım zaman cok güzel görünsün isterim 0 3 Yorumla sevmistim064 +1 yıl Görünmüyor mu Yorumla Elif9559 +1 yıl @sevmistim064 yok Yorumla sevmistim064 +1 yıl Neden Yorumla
yunusyunus1903 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 39% +1 yıl Denizdennnn cıkarkennn guzel gozukmesini isterim 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Deneyip görelim gerçekten anlatıldığı gibi mi 0 0 Yorumla
Blodymarryy Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 63% +1 yıl Her zaman ihtiyaç duyuyorum herkes öyle 0 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Saç Bakım konusunda 654 cevap paylaştı. Her zaman her anda kesinlikle 0 0 Yorumla
slmbenalper Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 80% +1 yıl Dışarıya cikinca hissetmeye ihtiyacım var 0 0 Yorumla
Sumeyhaaaccik99990 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 33% +1 yıl Her an saçlarımı güçlü hiss etmeye ihtiyacım var 0 0 Yorumla
1habibe Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 75% +1 yıl saçlarımın gücüne her zaman ihtiyacım var 0 0 Yorumla
LҽɠҽɳԃαɾყWσɱαɳ Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 77% +1 yıl Her Zaman Mutlu Oldugumda Selfie Çekerken 0 0 Yorumla
Auman8 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Dışarı çıktığımda. Arkadaşlarımla buluştuğumda 0 0 Yorumla
Imjinx Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 72% +1 yıl Aynaya her baktığımda hissetmeliyim bence. 0 0 Yorumla
kalpmimarı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Artık 3 numara yaptım saçımı. Böyle iyiyim. 0 0 Yorumla
İbrahimtnc Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Güzel marka yılardır Türkiye de istiyen alır yani 0 0 Yorumla
AhmetMert89 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Beni mutlu edecek kadar olması yeterli benim için 0 0 Yorumla
GeceMavisix Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Saçlarımın gücünü her an hissetmeye ihtiyacım var. 0 0 Yorumla
BADLOWE1234 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Sac yokki nasıl güçlü hissedecem 2 1 Yorumla vermehtereri +1 yıl dostum benim😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
547Cevap
güzel marka, kaliteli tercih edilebilir
Ben kelim öylesine okudum ya
Duştan sonra olsa gerek 😂
Her ann ihtiyacım var bu güce saçınız her şeyimiz
Saçlarım kıvırcık zaren güzell
Şampuan elidor falan naneli
Duş aldıktan sonra 🤟🤟🤟🤟🤟🤟🤟🤟
Her an hiç uğraşmadan yolunda olsunlar istiyorum
Toplum içinde olduğum zamanlarda
Özellikle spor sırasında.
Sevgilimin yanına giderken elidor kanka :D
elidorla güçlü bakımlı saçlar :)
Saçlarımın gücünü her an hissetmeye ihtiyacım var.
Saçlarımın gücünü her an hissetmeye ihtiyacım var
Dsari çıkarken gerekli
jajaja
Hergun guzel ve sert olmali özguneli saçlarim benim
Bencede Sertab ışıl ışıl olmamı
Her anda ihtiyaçım var benim elidora
Hayatın her anında saçlarımın gucünü hissetmeye ihtiyacım avr
Her an hissetmek iyi olur.
Her zaman hissetmek isterim..
Tabiki her an her zaman hissetmeliyim 🥰🥰🥰
Sosyal hayatta dışarıda falan yani
Her zaman güçlü olması gerekiyor
Is gorusmelerinde disari cikarken
Dışarı çıktığım zaman cok güzel görünsün isterim
Görünmüyor mu
@sevmistim064 yok
Neden
Denizdennnn cıkarkennn guzel gozukmesini isterim
Deneyip görelim gerçekten anlatıldığı gibi mi
saçımızın gücüne ihtiyacı var :))
Her zaman ihtiyaç duyuyorum herkes öyle
Her zaman her anda kesinlikle
Dışarıya cikinca hissetmeye ihtiyacım var
Yazı çok güzel denenebilir
Güzel bir yazı emeğine sağlık
Selfie çekerken iyi oluyor saç
Lisede veya üniversitede.
Her an saçlarımı güçlü hiss etmeye ihtiyacım var
saçlarımın gücüne her zaman ihtiyacım var
Her Zaman Mutlu Oldugumda Selfie Çekerken
Dışarı çıktığımda. Arkadaşlarımla buluştuğumda
İş sonrası ihtiyacım var.
Aynaya her baktığımda hissetmeliyim bence.
Kuzenlerimle takıldığım zamanlarda
Artık 3 numara yaptım saçımı. Böyle iyiyim.
Ozel bir yere gideceğimde
Her alanda her yerde. Saçlar önemli tabii.
Harikasınız masallah maşalllah
Mavi renk olanı kullanıyorum.
güçlü saçların etkisi güzel oluyor
Her daim güçlü isteriz 🤜🏻🤛🏻
Her anımızda var o yüzden yaşasın güçlü saçlar
Saclarım dokuluyor Şu an ne yapmalıym
Emegi gecenlerin ellerine saglik
Mümkünse hep ihtiyacım var
Güzel marka yılardır Türkiye de istiyen alır yani
Beni mutlu edecek kadar olması yeterli benim için
Her zaman her an güçlü hissediyorum
Saçlarımın gücünü her an hissetmeye ihtiyacım var.
Her zaman her yerde saç sakal önemli
Sac yokki nasıl güçlü hissedecem
dostum benim😂😂
Banyodan hemen sonra. Cok kabarıyor