Saç Bakım Saçların hangi konuda durdurulamıyor? (Sayfa 6) Elidor Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 6363 Saçların hangi konuda durdurulamıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 126 kişi beğendi
Manolyam06 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Şu yıpranmalar da olmasa ne güzel olurdu 0 0 Yorumla
1963B Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 83% +1 yıl Saç tellerim ince ve bazen fazla dökülüyor 0 0 Yorumla
eskilerdenbirtanidik Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 40% +1 yıl Aslında hiçbiri hacimsiz görünmesi 0 0 Yorumla
alone__wolf__ak Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 31% +1 yıl Dökülüyor sürekli şampuan değişiyorim 0 0 Yorumla
o_bir_mümin_ Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Güneşi sevmez saçlarım öyle bir yapım var naziktir 0 0 Yorumla
Ghostshooterr Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 75% +1 yıl Uzaması konusunda. Çok çabuk uzuyorlar 0 0 Yorumla
Kendinibilmeyenkadin Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Bakımi. Bıraktığım. An kırılmalar olmaya başlıyor 0 0 Yorumla
Banega Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 81% +1 yıl elidor ile saçlarımı yıkıyorum hayatı yaşıyorum 0 0 Yorumla
NegroNigga Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 73% +1 yıl kıvırcık saçlıların yüzü sabah kalkınca gülür mü 0 0 Yorumla
kitapsevenlerevi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 65% +1 yıl Ben kestim 3 e vurdum kimin umrunda 0 0 Yorumla
tuğbageldii Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl kafamdan bağımsız takılan buklelerime çözüm oldu 0 0 Yorumla
Kartanesi_12 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 86% +1 yıl Saçlarım çok fazla elektrikleniyor maalesef😒 0 3 Yorumla Aitanani +1 yıl Sicak su elektriklendiriyor benimkini. Ilık su ile yıkarsanız ve bakım yağı sürerseniz elektriklenmez Yorumla Kartanesi_12 +1 yıl Teşekkür ederim deneyeceğim 😀 Yorumla Aitanani +1 yıl Rica ederim🙂 Yorumla
OğuzHankim Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Şeklinden dolayı fazla düzgün durmuyo 0 0 Yorumla
Senembalcı42 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Elektirik carpmıs gibi durduramıyorummm 0 0 Yorumla
HoneyPanda Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl Elektriklenme konusunda durdurulamaz :D 0 0 Yorumla
UNNkNOWN35 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 74% +1 yıl Düz saç tipine sahip olduğum için şanslıyım 🥰 0 0 Yorumla
ZarifÇiçek Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Birbirine girmede rakip tanımaz saçlarım var :( 0 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Bebek saçlarım kontrol altına alınamıyor 0 0 Yorumla
tanımıyorumdiye Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çabuk yağlanması... deliriyorum artık 0 0 Yorumla
meraklıbikızzz Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl elektriklenme konusundaa durmuyor 0 0 Yorumla
Depresif-_-Polyanna Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 71% +1 yıl Cok mülayım saclarım varmışş maşallah😂😂 0 0 Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl saclarim dirilisi birakti artk çökülüşe gecti 😎😎 0 0 Yorumla
Sherlockunbeyni Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 60% +1 yıl Mükemmel bir şekilde elektrik var kafamda 0 0 Yorumla
Zeynep2793 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 76% +1 yıl Saçlarıma hiç ısı vurmuyorum yine de yıpranıyor 0 0 Yorumla
bircocukannesi Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 61% +1 yıl Kesinlikle ilk işim bunu denemek olacak🤫🤗 0 0 Yorumla
Dımdımtıs Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 33% +1 yıl denize girince tabi ki. garip oluyor:) 0 0 Yorumla
birsucuk2yumurta Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Saçların bakımı temizliğin göstergesidir 0 0 Yorumla
milady Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 60% +1 yıl elektriklenmeye başlıyor, hiç sevmiyorum bu durumu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
255Cevap
Şu yıpranmalar da olmasa ne güzel olurdu
Kestim gitti valla çok uzundu
Saç tellerim ince ve bazen fazla dökülüyor
Aslında hiçbiri hacimsiz görünmesi
Dökülüyor sürekli şampuan değişiyorim
Elektriklenme konusunda cok fazla 💔
Çoook çabuk yağlanıyor hemde çok
Yağlanma ve dökülme çok fazla var
Kırık ve kabariklik konusunda
Bendeki sorunlar kepek ve dökülme
Güneşi sevmez saçlarım öyle bir yapım var naziktir
Maalesef her daim elektrikli:(..
Çok kırılıyor ve yağlanıyor
Kırılgan olması üzüyür beni
Seçeneklerde yağlanmayı aradı gözlerim
Uzaması konusunda. Çok çabuk uzuyorlar
Bakımi. Bıraktığım. An kırılmalar olmaya başlıyor
elidor ile saçlarımı yıkıyorum hayatı yaşıyorum
Kahkül pişmanlığıı galiba
Yağlanma konusunda durdurulamıyor. 😀
Hiç bir sorunum yok saçlarımla.
Saçlarım kolay yıpranıypr
Kaparması baya sıkıntı oluyot
kıvırcık saçlıların yüzü sabah kalkınca gülür mü
Ben kestim 3 e vurdum kimin umrunda
yağlanma konusunda saçım durmuyor
kafamdan bağımsız takılan buklelerime çözüm oldu
Saçlarım çok fazla elektrikleniyor maalesef😒
Sicak su elektriklendiriyor benimkini. Ilık su ile yıkarsanız ve bakım yağı sürerseniz elektriklenmez
Teşekkür ederim deneyeceğim 😀
Rica ederim🙂
Şeklinden dolayı fazla düzgün durmuyo
Elektriklenmeye engel olamıyorum 😣
Elektirik carpmıs gibi durduramıyorummm
Kabarmasın artık ne olur lütfen
Elektriklenme konusunda durdurulamaz :D
Düz saç tipine sahip olduğum için şanslıyım 🥰
dökülmesine engel olamıyorum
Birbirine girmede rakip tanımaz saçlarım var :(
Elektriklenmenin önüne geçemiyorum
Bebek saçlarım kontrol altına alınamıyor
Elektriklenme konusunda saçlarımla savaştığım bazen doğrudur.
Mutlu ve rahatım ya elidor güzel.
Çabuk yağlanması... deliriyorum artık
Dökülme ve elektriklenme.
elektriklenme konusundaa durmuyor
çünkü öyle kıvırcık bir saç
Cok mülayım saclarım varmışş maşallah😂😂
Bazen elektriklenme oluyor🤣🤣
saclarim dirilisi birakti artk çökülüşe gecti 😎😎
Mükemmel bir şekilde elektrik var kafamda
Dökülme konusunda kelim ben
Saçlarıma hiç ısı vurmuyorum yine de yıpranıyor
Saçlarıma aklar düşüyor...