Saç Bakım Saçların hangi konuda durdurulamıyor? (Sayfa 7) Elidor Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 6363 Saçların hangi konuda durdurulamıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 126 kişi beğendi
Yapıcı38 Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Kepek konusu... bir türlü çare bulamadık 0 0 Yorumla
nurkanhan Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 45% +1 yıl kıvırcıklığını ama durdurailiyrum artık 0 0 Yorumla
AdilOlmayanYıldırım Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 68% +1 yıl yağlanıyor saç derisi genetik olsa gerek 0 0 Yorumla
BitterCoffee Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 69% +1 yıl Biraz çabuk yağlanıyor başka sorunum yok. 0 0 Yorumla
zehrasedagelen Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşırı kabarık ve üstesinden gelemiyorum :( 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Saç Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. En son seçenek benim saçları anlatıyor 0 0 Yorumla
Pileanthus Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Çok fena dökülüyor ya. Ben de anlamadım. 0 0 Yorumla
machiva Takip Et Bilge Yaş: 103 , eic 70% +1 yıl sürekli dikleşiyor elektrik trafosu gibi :) 0 0 Yorumla
tebessümdurağı Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Saçlarıma elektrik santrali kurabiliriz. 😒 0 0 Yorumla
Cisece Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Kıvircik kabarık saçlar icin çözüm elidor 0 0 Yorumla
dilankayikcii Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Saçlarımda durdurulamayacak sorun yok 0 1 Yorumla büyükamiral +1 yıl Umarım kel kalırsın 😂 Yorumla
iamlordvoldemort Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 60% +1 yıl Nasıl önlerim elektriklenmeyi bilmiyorum 0 0 Yorumla
ALWAYSCOOL Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 98% +1 yıl elektrik üretimimi kendim sağlıyorum :) 0 0 Yorumla
Biröylebirböyle__ Takip Et Master Yaş: 26 , eic 70% +1 yıl Dökülmesinden biktim yürürken dökülüyor 🤦♀️ 0 0 Yorumla
ziraatmuhendisigenc Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl uzadıkça daha kıvırcık ve kabarık oluyor 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Saç Bakım konusunda 602 cevap paylaştı. Cabuk uzuyor onun dışında normal 0 0 Yorumla
sevimlimanyak Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 65% +1 yıl Yıpranma konusunda bayağı ilerleme kaydediyor. 0 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl çabuk kırıliyor stres toz duman saçları mahvediyor 0 0 Yorumla
etheral Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Elektriklenme konusunda sınır tanımıyorlar 0 0 Yorumla
darkleyl96 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Saç Bakım konusunda 911 cevap paylaştı. Elektriklenme fazla oluyor 0 0 Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Saç Bakım konusunda 315 cevap paylaştı. Saçım yıpranmasın diye uğraşıyorum genelde 0 0 Yorumla
gizli19292 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Bukleler güzel ama çok batıyor 0 1 Yorumla FeederMAN99 +1 yıl Her bukleni sevebilirim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
255Cevap
Kepek konusu... bir türlü çare bulamadık
kıvırcıklığını ama durdurailiyrum artık
Elidor en iyisi. 😍 özellikle tatilde.
yağlanıyor saç derisi genetik olsa gerek
Bu marka güzeldir deneyin bakalım
Kırılma konusunda durduramıyorum
Saçlarım saçmalamalarım saç
Dökülmesini durduramadım malesef
Yağın saçı var da denebilir sjxnkz
Ahhh şu buklelerrr ne başa dertlerrr
Çabuk uzuyor durduramıyorum
Biraz çabuk yağlanıyor başka sorunum yok.
Düzleştirmekten usandımmm
Aşırı kabarık ve üstesinden gelemiyorum :(
Saclarim sekil aldiramiyorum
En son seçenek benim saçları anlatıyor
Elektriklenme Konusunda çok kötü
Yaglanma konusunda. Sıkıntılı
Yüksek oranda elektriklenme...
Hiç zaman kurulamıyorum ben.
Yıpranıyoruz hep beraber maalesef
B dedim B evet benim seçeneğim B
Çok fena dökülüyor ya. Ben de anlamadım.
sürekli dikleşiyor elektrik trafosu gibi :)
Saçlarıma elektrik santrali kurabiliriz. 😒
Dolaşıldık konusunda durmuyor
Kıvircik kabarık saçlar icin çözüm elidor
Düzene girmiyorr bir türlü
Saçlarımda durdurulamayacak sorun yok
Umarım kel kalırsın 😂
Nasıl önlerim elektriklenmeyi bilmiyorum
elektrik üretimimi kendim sağlıyorum :)
Dökülmesinden biktim yürürken dökülüyor 🤦♀️
Çok sık, saç derisi nefes almıyor.
uzadıkça daha kıvırcık ve kabarık oluyor
Elektrikleniyor maalesef.
Cabuk uzuyor onun dışında normal
Biraz yıpranma oldu saclarimda
Elektrikleniyor malesef 🤦
Elektrikleniyor maalesef.
Yıpranma konusunda bayağı ilerleme kaydediyor.
çabuk kırıliyor stres toz duman saçları mahvediyor
çevre sters trafik yıpratıcı
Hemen yıpranıyor
Maalesef
Elektriklenme konusunda sınır tanımıyorlar
Elektirklenme kabarma yağlanma.
Uzamasını durduramıyorum :(
Bu aralar beyazlamaya çözüm bulamıyorum
Elektriklenme fazla oluyor
Kıvırcık olmak bir ayrıcalıktır 🤙
Kepekten dolayı saçlarım çok yıpanıyor
Saçım yıpranmasın diye uğraşıyorum genelde