Saç Bakım Saçların hangi konuda durdurulamıyor? (Sayfa 5) Elidor Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 6363 Saçların hangi konuda durdurulamıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 126 kişi beğendi
biricik12 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl inanılmaz şekilde elektriklenme sorunum var , bir çok ürün denedim ama onlarda saçımı yıprattı :( 0 0 Yorumla
morveraf Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl şampuan kokusu biri bana sarıldığında onları mutlu ediyor✊🏻🌺💨 0 0 Yorumla
white_nigga_ Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Ara sıra dökülüyor sadece. Onun dışında hiçbir problemim yok. 0 0 Yorumla
caw35 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Sürekli kulaklık kablosu misali birbirine giriyor saçım. 0 0 Yorumla
hdudiriririrjf383837 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl benimkiler cok yıpranmış elektrikli hacimsiz ince sönük duruyorlar😞 0 0 Yorumla
Boldyninemillysi Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Elidor ile 24 saat kabarmayan dizginlenebilen saçlar... 0 0 Yorumla
dreamss_1 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Bu konuda tavsiye verebilecek biri var mı? bende coook muzdaribim😑 0 0 Yorumla
Çploik Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Kontrol altına alınamayan, kaos ve karışıklık seven bukleler konusunda! 0 0 Yorumla
llsewoll Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Ne kullanirsam kullanayım saçlarım neden cansız ya 😐 0 0 Yorumla
Sera_sss Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Saçlarım kabarıyove kuru, ve güzel lokmasını istiyorum kalıcı kokulu ne kullana bilirim 0 0 Yorumla
seliintt Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl saçlarım sabahtan duş alsam akşam demeden yağlanıyor.. baya patates falan kızartabiliriz herhalde 😂 0 3 Yorumla Bakıpçıkacam34 +1 yıl Yağlı saçlar iyidir dökülmez fazla çok hoşlanmıyorsan yağlı olmasından sarmısak özlü şampuan kulllan Yorumla seliintt +1 yıl felaket bir dökülmesi var maalesef.. Yorumla Bakıpçıkacam34 +1 yıl Dedigimi kullan o zaman Yorumla
Hakoop Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Sanırım saç dökülmesi herkesin ortak sorunu ama bazı insanlarda daha karizmatik duruyor. 0 0 Yorumla
Gizmm21 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Saçlarım kabarmıyor:( ne yapmam gerekiyor hicbir fikrim yok 0 0 Yorumla
GeceninKurdu Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Ülkenin elektrik ihtiyacını karşılayacak kadar elektriklenme konusunda! 0 0 Yorumla
asdfghjklmxmdms Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Saçlarım kalın telli, hafif dalgalı, sürekli karışıyor açılmıyor :( help help helpp 0 0 Yorumla
ismilazımdeğilseda Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl daha önce hiç bu kadae iyi bir ürün tavsiyesi almamıştım 0 0 Yorumla
Püüüsop Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Kontrol altına alınamayan, kaos ve karışıklık seven bukleler konusunda! 0 0 Yorumla
Opürts Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Ülkenin elektrik ihtiyacını karşılayacak kadar elektriklenme konusunda! ⚡ 0 0 Yorumla
lavinia118 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Kabariyor ve cok ince saclarim var nasil basa cikicam bilmiyorum 😢 0 0 Yorumla
Zarif_Hatun Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Ülkenin elektrik ihtiyacını karşılayacak kadar elektriklenme konusunda! ⚡ 0 0 Yorumla
birsanateseri Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Dökülme konusunda durdurulamıyor. Üstelik seçeneklerde dökülme bulundurmayarak çok ayıp etmişsin. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Saclarimi seviyorum çabuk uzuyor kivircik sadece uçlarını boyuyorum oda sert oluyor 0 0 Yorumla
bensherlock Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 77% +1 yıl Yazın çok kuruyo saçlarım ondan sevmiyorum 3 0 Yorumla
-Sirumem-24720- Takip Et Xper 3 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Dökülme konusunda bir numara durdurulamıyor. 1 0 Yorumla
root9 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 68% +1 yıl Dalgalı olması. Kanser ediyor ya 1 1 Yorumla elnino1907 +1 yıl Kesinlikle Yorumla
Sgr-grl Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 82% +1 yıl Sonuncu şık aşırı güldürdü 1 1 Yorumla haydesor +1 yıl Nasıl yaniii Yorumla
Sevtap71 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 35% +1 yıl saçlarım için her zaman bir nedenim vardır 1 0 Yorumla
konuneacaba Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 73% +1 yıl Yağlı egzama konusunda durdurulamiyor 1 0 Yorumla
luluşka Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Yağlanma konusunda iflah olmaz bir saçım var 😒 1 0 Yorumla
skazmsmss Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl ürün çok iyi. elektrikleniyor benimkiler. 1 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Saç Bakım konusunda 654 cevap paylaştı. Saçlarım kuru olduğu için bazen sıkıntı çıkıyor. 1 0 Yorumla
Sanalsevapp Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Onca bakıma rağmen yıpranmasını engelleyemiyorum 0 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Dökülme konusunda durdurulamıyor.😁😂 0 0 Yorumla
tamamjülideolsun Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Hava alma gereksinimleri hiç bitmiyor. 0 0 Yorumla
Alesta_Vera Takip Et Xper 7 Yaş: 125 , eic 89% +1 yıl Her konuda durduralamaz saçlarım var benim 0 0 Yorumla
prenses__artemis Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 78% +1 yıl elidor kullanmıyorum bana göre değil 0 0 Yorumla
MahmutUcar Takip Et Yoda Yaş: 55 , eic 75% +1 yıl Günün her saati denebilir. Doğal kıvırcık. 0 0 Yorumla
myssteryyy00 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl Hızlı uzama ve çabuk yağlanma konusunda 0 0 Yorumla
susartik00 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 37% +1 yıl Saçlarım kabarıyor ve kuru, cansız gözüküyor. 0 0 Yorumla
Sarıkanarya_ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 71% +1 yıl Elidor yeşili çok iyi severek kullanıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
255Cevap
inanılmaz şekilde elektriklenme sorunum var , bir çok ürün denedim ama onlarda saçımı yıprattı :(
şampuan kokusu biri bana sarıldığında onları mutlu ediyor✊🏻🌺💨
Ara sıra dökülüyor sadece. Onun dışında hiçbir problemim yok.
Sürekli kulaklık kablosu misali birbirine giriyor saçım.
benimkiler cok yıpranmış elektrikli hacimsiz ince sönük duruyorlar😞
Elidor ile 24 saat kabarmayan dizginlenebilen saçlar...
Bu konuda tavsiye verebilecek biri var mı? bende coook muzdaribim😑
Kontrol altına alınamayan, kaos ve karışıklık seven bukleler konusunda!
Ne kullanirsam kullanayım saçlarım neden cansız ya 😐
Saçlarım kabarıyove kuru, ve güzel lokmasını istiyorum kalıcı kokulu ne kullana bilirim
saçlarım sabahtan duş alsam akşam demeden yağlanıyor.. baya patates falan kızartabiliriz herhalde 😂
Yağlı saçlar iyidir dökülmez fazla çok hoşlanmıyorsan yağlı olmasından sarmısak özlü şampuan kulllan
felaket bir dökülmesi var maalesef..
Dedigimi kullan o zaman
Sanırım saç dökülmesi herkesin ortak sorunu ama bazı insanlarda daha karizmatik duruyor.
Saçlarım kabarmıyor:( ne yapmam gerekiyor hicbir fikrim yok
Ülkenin elektrik ihtiyacını karşılayacak kadar elektriklenme konusunda!
Saçlarım kalın telli, hafif dalgalı, sürekli karışıyor açılmıyor :( help help helpp
daha önce hiç bu kadae iyi bir ürün tavsiyesi almamıştım
Kontrol altına alınamayan, kaos ve karışıklık seven bukleler konusunda!
Ülkenin elektrik ihtiyacını karşılayacak kadar elektriklenme konusunda! ⚡
Kabariyor ve cok ince saclarim var nasil basa cikicam bilmiyorum 😢
Ülkenin elektrik ihtiyacını karşılayacak kadar elektriklenme konusunda! ⚡
Dökülme konusunda durdurulamıyor. Üstelik seçeneklerde dökülme bulundurmayarak çok ayıp etmişsin.
Saclarimi seviyorum çabuk uzuyor kivircik sadece uçlarını boyuyorum oda sert oluyor
Yazın çok kuruyo saçlarım ondan sevmiyorum
Corona dan beti berbere gidemiyom saçlarım küfrediyor bana
Dökülme konusunda bir numara durdurulamıyor.
Dalgalı olması. Kanser ediyor ya
Kesinlikle
Sonuncu şık aşırı güldürdü
Nasıl yaniii
Çok ince ve çok dökülüyor
Saçlarımla aramız gayet iyi
saçlarım için her zaman bir nedenim vardır
Yağlı egzama konusunda durdurulamiyor
Çok çabuk karılıyor mutsuz bir durum.
Yağlanma konusunda iflah olmaz bir saçım var 😒
Kabariyor Elektirikleniyor🙄
ürün çok iyi. elektrikleniyor benimkiler.
Saçlarım kuru olduğu için bazen sıkıntı çıkıyor.
Elektriklenmeden ne çektim ya 😕
çabuk uzuyor, sinirleniyorum.
Banyo sonrası elektriklenme
Kırılmalara ya çok kötü 😭
Çok kabarıyor saçlarım...
Hiçbiri dökülüyor devamlı
Onca bakıma rağmen yıpranmasını engelleyemiyorum
Elektriklenme konusunda 😂😂
Dökülme konusunda durdurulamıyor.😁😂
yıpranma nın önünü alamıyorum
Hava alma gereksinimleri hiç bitmiyor.
Her konuda durduralamaz saçlarım var benim
Kabarması konusunda durdurulamıyor
elidor kullanmıyorum bana göre değil
Off kırıklar konusunda :/
Günün her saati denebilir. Doğal kıvırcık.
Hassas kiriklar noktasinda
Saçlarım mükemmel durumda😎
Hızlı uzama ve çabuk yağlanma konusunda
Saçlarım kabarıyor ve kuru, cansız gözüküyor.
Çok fazla kabarıyor durduramıyorum.
Elidor yeşili çok iyi severek kullanıyorum
Çoooooooook yıpranıyor 😢
Saçlarımdan memnunum ❤️❤️