Saç Bakım Saçların hangi konuda durdurulamıyor? (Sayfa 4) Elidor Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 6363 Saçların hangi konuda durdurulamıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 126 kişi beğendi
sevilhlk Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl yıkadıktan sonra tüleriyo malesef bu konuda durduramıyorum 0 0 Yorumla
Lied-Girl Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl çok fazla elektirikleniyorlar, sabahta bir fena oluyorlar gıcık oluyorum hep 0 0 Yorumla
hüzünabla Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl Dökülme ve yıpranma sağlıksız uzuyor o yüzden sürekli kestirmek zorundayım 0 0 Yorumla
glcnxx Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Türkiye deki elektiriğin yarısını benim saçlarından karşılayabilirsiniz :) 0 0 Yorumla
canttt Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Çok fazla elektrikleniyor ve haliyle şekil vermek zor oluyor 0 0 Yorumla
YLZ3535 Takip Et Xper 3 Yaş: 41 +1 yıl Elidorun mor olan serisini kullanıyorum saçların bana tesekkur etti 0 0 Yorumla
Sude3352 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Saçım resmen taramaya gelmiyor bir tarıyorum semaya çıkıyorlar.. 0 0 Yorumla
Pasa5858 Takip Et Xper 5 Yaş: 44 +1 yıl Ne yapsamda saçlarıma şekil veremiyorum çok sıkı saçlarım 0 0 Yorumla
meryybomb Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Dökülmelerin önüne geçmeye çalışsamda fazla inatçılar.. 0 0 Yorumla
Moonlight101 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Tararken ve saçları kuruturken gerçekten cansızlaşıyorlar... 0 0 Yorumla
Mersinserdar Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Çok kabarık olduğundan ve. Kuru olduğundan. Durduramıyorum 0 0 Yorumla
pinar78 Takip Et Xper 4 Yaş: 48 +1 yıl Sin bir yılda saçlarım kalitesizlesti güçsüzlesti :( 0 0 Yorumla
yldztemelxx Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Kıvırcıklığı marlığı yıpraklığı berbat bir vaziyete 0 0 Yorumla
01YADELLER Takip Et Xper 2 Yaş: 49 +1 yıl Şampuan şart.Sampuansiz olmazŞampuan iyidir :)) 0 0 Yorumla
kullanılmışkondom Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Sürekli toplu gezdiğim için inanılmaz kırılıyor. Ama toplamadan gezersem de kontrol edilmiyor. 0 0 Yorumla
denizx63 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Aşırı derecede çok fazla elektrikleniyor bazen çarpılıyorum 0 0 Yorumla
çakmacadi Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Saçlarım ne yaparsam yapayım iki gün içinde çok fazla yağlanıyor. 0 0 Yorumla
huysuzpanda01 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Benim sinirlenince hemen saçıma vuruyor düğüm düğüm oluyor ffthhtjgff 0 0 Yorumla
minik-pati Takip Et Xper 2 Yaş: 39 +1 yıl Saçlarımı bu elektriklenme konusunda durduramıyorum oldum olası elektriklenir. 0 0 Yorumla
hester00 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Sadece kırılması çok sinir bozucu çünkü bir daha telafi edilmiyor 0 0 Yorumla
bayanfantasma Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl saçlarım fazla dökülüyor stres kaygı vd heleki vitamin eksikliğinden 0 0 Yorumla
dftyy Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Elidoru cokkkk seviyorum ya kokusu bir harika saclarim yumusacikkk oluyo seviyorum cokkkj 0 0 Yorumla
uhdaddy Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl buklelerim yok ama saçlarım aşırı sık ve kalın olduğundan çok karışıyor deli oluyorum 0 0 Yorumla
Neviblme Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Saçlarım ince telli olduğu için feci elektrikleniyor 0 0 Yorumla
Аноним Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Saçın uzun olması bakım zor olması ve en sonundada uyurken birbirine dolanıp taragi kırması 💞💞💞 0 0 Yorumla
babyhot Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Elektrikli ve kıvırcık kendi çapında bı havalarda sürekli 0 0 Yorumla
cglrdnmz Takip Et Xper 1 Yaş: 42 +1 yıl Yağlanmaa. Lanet gelsin her sabah duş alırım yıllardır ama akşam olmadan yağlanmaya başlar :( 0 0 Yorumla
MeOwYumi Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Ah şu elektornik sorunu, bir evlilik programında olmuyor 0 0 Yorumla
gaybirbiyomühendis Takip Et Xper 5 Yaş: 49 +1 yıl Az yağlanıyor , çok kuru kalabiliyor , birde kıvırcık az 0 0 Yorumla
Umutsuzkadınınız Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Anlamadığım sebeblerden dolayı saçım sürekli odun gibi uçları en son kısacık kestim bıktım 0 0 Yorumla
nazrsky Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Denizden veya havuzdan çıkınca saçlarımın o yapış yapış olması hissine o kadar tilt oluyorum ki... 0 0 Yorumla
xx1xxx Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl elektriklenme çok büyük sıkıntı krem suruncede yağlı duruyir 0 0 Yorumla
Sahra_S Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Trafo patlıcak, okadar çok elektrik üretiyor ki saçlarım.. 0 0 Yorumla
ayşeşahinnn Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Aşırı yağlı hangi kremi kullansam da bir türlü geçmiyor 0 0 Yorumla
Jelibonnx Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Sol tarafı hep bir şekilde yamuk oluyo ne kadsr fön atarsam atayım🤷🏻♂️🤦🏼♂️ 0 0 Yorumla
Sevimlibird Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Çünkü saçlarım acayip elektrikleniyor ve bu görüntüyü anca bu kapatabiliyod. 0 0 Yorumla
Master-of-slave Takip Et Xper 2 Yaş: 40 +1 yıl Saçlarım ahenkle dans ediyor. Durduramıyorum:) hangi şampuanı kullanmalıyım? 0 0 Yorumla
HB2035 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Aç uçlarım çok kırık bu nedenden dolayı hiç uzamıyor 😒 0 0 Yorumla
Lucyester Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl O şekillendirici bukleler gerçekten bukle etkisi yaratıyor mu yani ise yarıyor mu 0 0 Yorumla
lâ-divâ00 Takip Et Xper 2 Yaş: 39 +1 yıl Elidor ile saçlarıma hem rahatlıkla şekil veriyorum hemde mis gibi kokuyor 🤫 0 0 Yorumla
efsunkiz Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl erkek gibi kısacık kestim kurtuldum ohhh be hayat varmış... 0 0 Yorumla
nisanglo Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl elektriklenme tarasam da elektriklenir taramasam da 0 0 Yorumla
Neyaptı Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Rüzgara karşı saçlarım durdurulamıyor. Süpürge gibi oluyor. Ama elidorla daha nemli duruyor. 0 0 Yorumla
yaşamayaçalışıyorum Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Fazla kabarıyor saçımın biraz azalması için ara makas da attırdım ama pek iş görmedi :( 0 0 Yorumla
Esedov Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Elidor zaten en iyisidir. Erkekler için Siyah kapta olan sampuanlari denemelisiniz 0 0 Yorumla
Şihrazan Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Bu dünyanın hassas kalpler için cehennem olduğunu kanıtlar gibi yıpranma konusunda! 0 0 Yorumla
ByGüLüşüKünefe Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Şey yok mu ya baraj kapakları acılmıs gibi dökülme sorunuu :D 0 0 Yorumla
SympatheticBee Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Ülkenin elektrik ihtiyacını karşılayacak kadar elektriklenme konusunda olabilir 0 0 Yorumla
Berkeeniz Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Sert saçlar tam bir baş belası ama yinede kır saçım var 0 0 Yorumla
yasin318 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Bıktık ya kalbimizi korun kafamızıda kırar saç ne ki 0 0 Yorumla
Ketcaplııpizza Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Bağlayınca bile sağdan soldan çıkması yok mu beni çileden çıkartıyor. 0 0 Yorumla
Melekaydinnn Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Ellerim surekli saçlarımda olduğu için yağlanıyor. 0 0 Yorumla
DSK__ Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kırık ve kopmalar insanı yoruyor engellemenin yoluda yok 0 0 Yorumla
Ruhhastasıxd Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Benimkiler çok sönük ya sinirlerimi bozuyor bazen de çok kabarıklar hacim sağlayamıyorum 0 0 Yorumla
omer_c_an Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Saçlarımı kontrol altına alamıyorum bir balıyosun dalgalı bir bakıyosun düz 0 0 Yorumla
Dilber__ Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Ülkenin elektrik ihtiyacını karşılayacak kadar elektriklenme konusunda! ⚡ 0 0 Yorumla
Kararsızkızzzzzz Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Gün içinde hemen yağlanması ve yıpranması çileden çıkarıcak duruma getiriyor 0 0 Yorumla
nurtennn1 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl her sabah saçlarımı yaparken elektriklenme konusunda bende muzdaribim :) 0 0 Yorumla
Sumtor Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Hem hassas hem ince hem dönemsel elektriklenme hem kırılmış hem sönük malesef 0 0 Yorumla
hazalcagla Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl Ben elidor bukleler konusunda çok iyi diyorum! Harika şekillendiriyor. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
255Cevap
yıkadıktan sonra tüleriyo malesef bu konuda durduramıyorum
çok fazla elektirikleniyorlar, sabahta bir fena oluyorlar gıcık oluyorum hep
Dökülme ve yıpranma sağlıksız uzuyor o yüzden sürekli kestirmek zorundayım
Türkiye deki elektiriğin yarısını benim saçlarından karşılayabilirsiniz :)
Çok fazla elektrikleniyor ve haliyle şekil vermek zor oluyor
Elidorun mor olan serisini kullanıyorum saçların bana tesekkur etti
Saçım resmen taramaya gelmiyor bir tarıyorum semaya çıkıyorlar..
Ne yapsamda saçlarıma şekil veremiyorum çok sıkı saçlarım
Dökülmelerin önüne geçmeye çalışsamda fazla inatçılar..
Tararken ve saçları kuruturken gerçekten cansızlaşıyorlar...
Çok kabarık olduğundan ve. Kuru olduğundan. Durduramıyorum
Sin bir yılda saçlarım kalitesizlesti güçsüzlesti :(
Kıvırcıklığı marlığı yıpraklığı berbat bir vaziyete
Şampuan şart.
Sampuansiz olmaz
Şampuan iyidir :))
Sürekli toplu gezdiğim için inanılmaz kırılıyor. Ama toplamadan gezersem de kontrol edilmiyor.
Aşırı derecede çok fazla elektrikleniyor bazen çarpılıyorum
Saçlarım ne yaparsam yapayım iki gün içinde çok fazla yağlanıyor.
Benim sinirlenince hemen saçıma vuruyor düğüm düğüm oluyor ffthhtjgff
Saçlarımı bu elektriklenme konusunda durduramıyorum oldum olası elektriklenir.
Sadece kırılması çok sinir bozucu çünkü bir daha telafi edilmiyor
saçlarım fazla dökülüyor stres kaygı vd heleki vitamin eksikliğinden
Elidoru cokkkk seviyorum ya kokusu bir harika saclarim yumusacikkk oluyo seviyorum cokkkj
buklelerim yok ama saçlarım aşırı sık ve kalın olduğundan çok karışıyor deli oluyorum
Saçlarım ince telli olduğu için feci elektrikleniyor
Saçın uzun olması bakım zor olması ve en sonundada uyurken birbirine dolanıp taragi kırması 💞💞💞
Elektrikli ve kıvırcık kendi çapında bı havalarda sürekli
Yağlanmaa. Lanet gelsin her sabah duş alırım yıllardır ama akşam olmadan yağlanmaya başlar :(
Ah şu elektornik sorunu, bir evlilik programında olmuyor
Az yağlanıyor , çok kuru kalabiliyor , birde kıvırcık az
Anlamadığım sebeblerden dolayı saçım sürekli odun gibi uçları en son kısacık kestim bıktım
Denizden veya havuzdan çıkınca saçlarımın o yapış yapış olması hissine o kadar tilt oluyorum ki...
elektriklenme çok büyük sıkıntı krem suruncede yağlı duruyir
Trafo patlıcak, okadar çok elektrik üretiyor ki saçlarım..
Aşırı yağlı hangi kremi kullansam da bir türlü geçmiyor
Sol tarafı hep bir şekilde yamuk oluyo ne kadsr fön atarsam atayım🤷🏻♂️🤦🏼♂️
Çünkü saçlarım acayip elektrikleniyor ve bu görüntüyü anca bu kapatabiliyod.
Saçlarım ahenkle dans ediyor. Durduramıyorum:) hangi şampuanı kullanmalıyım?
Aç uçlarım çok kırık bu nedenden dolayı hiç uzamıyor 😒
O şekillendirici bukleler gerçekten bukle etkisi yaratıyor mu yani ise yarıyor mu
Elidor ile saçlarıma hem rahatlıkla şekil veriyorum hemde mis gibi kokuyor 🤫
erkek gibi kısacık kestim kurtuldum ohhh be hayat varmış...
elektriklenme
tarasam da elektriklenir taramasam da
Rüzgara karşı saçlarım durdurulamıyor. Süpürge gibi oluyor. Ama elidorla daha nemli duruyor.
Fazla kabarıyor saçımın biraz azalması için ara makas da attırdım ama pek iş görmedi :(
Elidor zaten en iyisidir. Erkekler için Siyah kapta olan sampuanlari denemelisiniz
Bu dünyanın hassas kalpler için cehennem olduğunu kanıtlar gibi yıpranma konusunda!
Şey yok mu ya baraj kapakları acılmıs gibi dökülme sorunuu :D
Ülkenin elektrik ihtiyacını karşılayacak kadar elektriklenme konusunda olabilir
Sert saçlar tam bir baş belası ama yinede kır saçım var
Bıktık ya kalbimizi korun kafamızıda kırar saç ne ki
Bağlayınca bile sağdan soldan çıkması yok mu beni çileden çıkartıyor.
Ellerim surekli saçlarımda olduğu için yağlanıyor.
Kırık ve kopmalar insanı yoruyor engellemenin yoluda yok
Benimkiler çok sönük ya sinirlerimi bozuyor bazen de çok kabarıklar hacim sağlayamıyorum
Saçlarımı kontrol altına alamıyorum bir balıyosun dalgalı bir bakıyosun düz
Ülkenin elektrik ihtiyacını karşılayacak kadar elektriklenme konusunda! ⚡
Gün içinde hemen yağlanması ve yıpranması çileden çıkarıcak duruma getiriyor
her sabah saçlarımı yaparken elektriklenme konusunda bende muzdaribim :)
Hem hassas hem ince hem dönemsel elektriklenme hem kırılmış hem sönük malesef
Ben elidor bukleler konusunda çok iyi diyorum! Harika şekillendiriyor.