Duş tan sonra saçlarımı tarıyorum kurutamıyorum kurutursam kabarıyor ve değişik bir şey oluyor ve bir daha ki duşa kadar tarayamıyorum çok kabarıyor kıvırcık zaten tarayınca daha kabarık oluyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Saçımdaki elektrik bırakın ülke yi tüm galaksinin elektriğini karşılar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
255Cevap
duz sacli birisi de belirgin bukleleri kullanabilir mi
Saçlarımı yıkadıktan sonra elektriklenme ciddi sıkıntı
Duş tan sonra saçlarımı tarıyorum kurutamıyorum kurutursam kabarıyor ve değişik bir şey oluyor ve bir daha ki duşa kadar tarayamıyorum çok kabarıyor kıvırcık zaten tarayınca daha kabarık oluyor
Saçımdaki elektrik bırakın ülke yi tüm galaksinin elektriğini karşılar
nereden buluyor saçlarım bu kadar elektriği, hiç bilmiyorum.
Hele banyodan çıktıktan sonra ama sanki dikenli tel
Saçlarımı 3 numaraya kestiğim için pek şampuan derdim yok
Normal taramadan dahi kıtılan saçlara sahibim. 😢 Ne yapabilirim? Bşrde sürekli dökülüyor. Korkuyorum kel kalacağım diye.
Bu dünyanın hassas kalpler için cehennem olduğunu kanıtlar gibi yıpranma konusunda! 💔
Çok yıpranıyor bide çok dökülmeye başladı bu ara yaa😣😣
Hic durulmuyor ya bir kivircik bir dalgalı bir duz degisiyor
#Emirhancankir1
Saçlarım güneş görmediği için çok cansız ve güçsüz :(
Neden?
Tanışalım
Yağlanmada 1 dünya markası. Ara sıra yağ ithalatını saçımla azaltabilirmiyim diye düşünüyorum. Roaccutane kullandığım zamanları özlüyorum :))
Her gün yağlanıyor ve kurutması uzun sürüyor günde 45 dakikami sadece saça harcıyorum kestirsem de kurtulsam diye düşünüyorum bazen
Aldığı şekli kolay kolay bırakmıyor. Yataktan kalktığımda saçımı düzeltmek için bir ton ürün kullanmak zorunda kalıyorum. Bazen işe bile yaramıyor
Saçlarım mat, kabarık ve elektrikli yapısı da kıvırcık. sizce elidorun hangi ürünü en uygun seçim olur?
Saçlarımı çok sık yıkadığımdan yağlanıyo, çabuk yağlandığından dolayıda çok sık yıkıyorum. bir döngü ne zaman bitecek 🤦♀️
Erkek olduğum halde saçlarıma çok dikkat ederim. Dikkat ettiğim halde hem çok çabuk yıpranıyor hem de dökülüyor malesef.
Saçlarım şampuanlar karşısında pek dayanıklı değil. O yüzden hafif sabunlar kullanıyorum. Saçlarım bu yüzden şampuanlar konusunda durdurulamıyor.
Saçlarımı ne kadar düzleştirsemde hep aynı dalgalar oluşuyor bende artık pes ediyorum alıştım artık asi saçlarıma
çok dökülüyor ve zayıf cok şeyler denedim keratin varmış yaptırsam mı ki hiç yaptıran oldu mu bir de saç yanıyor mu
Saçlarım o kadar dökülüyorki kafamda duemamaya yemin etmişler sanki. Korkuyorum bir gün hepsi dökülecek diye
Çok yağlanıyor ve kepekleniyor yeni banyo yapmış olsam bile çok şampuan değiştirdim ama galiba babamınki de aynı onunkine çekmiş heralde saçlarım.
Kıvırcık olduğu için asla buklelerimin kabarmasını engelleyemiyorum keşke elidor ürünleri cgm onaylı olsa..
Valla bunca zamandır elidor kullanıyorum hayatımda bukadar güzel bir şampuan görmedin saçlarım yumuşacık oluyo çok güzel kokuyo
Yağlanma konusunda ne yazik ya. Gerçi saçın beslenmesi için yağın iyi olduğunu söylüyorlar ancak kışın yağlanma artıyor ve beni rahatsız ediyor
dus aldiktan sonra kururken kabariyor sonra buklelesiyor kotu oluyo o halde disari cikilmiyor hep toplamak zorunda kaliyorum bu yuzden
Saçlarım düz ve uzun fakat ince telli bu yüzden çok kırılıyor, yok mu buna çözüm bulacak bir firma ☹️
Bazen tararken normalden fazla döküldüklerini düşünüyorum. Ne kadar iyi baksam da içim hiç rahat etmiyor bu konuda.
Elektriklenme ayrı keçe gibi birbirine karışması ayrı anlamıyorum nasıl diğer kızların saçları doğuştan düz ve yumuşak
çabuk yağlanıyor stres toz duman saçları mahvediyor
buklelerin bakımı zor düzenli bakımını yapıncada harika
Saçlarım gayet güzel ama küçük sorunum var çabuk yağlanıyor 😁
Saçlarım çok sönük ve çok çabuk yağlanıyor her gün yıkamam gerekiyor ve bu dırum beni çoook yoruyor
Aslında hiçbiri bence şıklarda sönük kalması da olmaliydi
Dudak parlatıcıma yapışmasına engel olamıyorum ahh ahh
Günaydınn
Saçlarım hem fazla yıpranıyor hem fazlasından çok dökülüyor ne yapsam ise yaramıyor
Hiçbiri. Dökülme konusunda durdurulamıyor.
Elektriklenmeye engel olamıyorum 🤭
Bu dünyanın hassas kalpler için cehennem olduğunu kanıtlar gibi yıpranma konusuna
Saclarimi seviyorum ama onlar beni sevmiyor heralde kopup gidiyorlar bende
Bu dünyanın hassas kalpler için cehennem olduğunu kanıtlar gibi yıpranma konusunda.
Benim de çok çabuk yıpranıyor maalesef. Doğal şeyler kullanmaya çalışıyorum ama kalıcı olmuyor
Saçlarımdan gayet memnunun 4-5 sene oldu uzatalı sanırım. Bakımı bir tık insanı sinir ediyor
Bu dünyanın hassas kalpler için cehennem olduğunu kanıtlar gibi yıpranma konusunda! 💔
Saçlarım öyle çünkü ! Bıktım artık sıfıra vurmak en güzeli
Arkadaşlar demir eksikliği saç dökülmesi yapıyormuş var mı yaşayan ilaç kullanılarak geçen
Saçlarımı seçiyorum be o yüzden sknti yok saç bu kalp bile kırılıyor saç mi kirilmicak
saçlarım düğümlenmekte mükemmel, bir düğüm oluyo saatlerce açmaya çalışıyorum
Çok uzun tam kaos her gün yıkıyor um ama kızların kinden daha uzun
övünmek gibi olmasın ama saçım çok iyi boya tutar aşko
Kabarmak... Ve daha çok kabarmak... Ayrıca elektriklenmek...
Boyadan sanırım saçlarım çok yıpranmış kesmeye de kıyamıyorum 😒😒😒
Tüm dünyanin elektrik ihtiyacini karşilayacak durumda çok kötü duruyor ya :/ ve kabariyo baya
Elidoru tek geçerim saçıma çok iyi bakım yapar kendisi 😊😊
Elidor hep bir numara uzun yıllar hep elidor kullandık biz.
Saçlarım şekil almada biraz zorluyor beni. Onun dışında gayet iyi
Saçlarım gayet kontrol edilebiliyor seviyorum saçlarımı canım saçlarım...
Saçlarımı seviyorum ama çok dökülüyo. Sizce ne yapmalıyım?
Saçlarım asla topladığımda yapışmıyor hep kenarlardan fışkırır.