Saç Bakım Yarışma alarmı: Dans eden bukleler! Bukleli saçlarını savurmaktan en zevk aldığın yaz şarkısı hangisi? (Sayfa 9) Elidor Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 6667 Yarışma alarmı: Dans eden bukleler! Bukleli saçlarını savurmaktan en zevk aldığın yaz şarkısı hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 133 kişi beğendi
mr_seran_ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 78% +1 yıl Yabancı Pop genelde severim türk Pop müzik te olur 0 0 Yorumla
Avokadodelisi Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 82% +1 yıl Elidor'a bayılıyorum özellikle yeşil olanına. 0 0 Yorumla
ramazansoyar28 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 48% +1 yıl Saç kremi mutlaka kullanmak gerekiyor 0 0 Yorumla
Tuğbanur06 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 46% +1 yıl Mezdeke kürt sarki roman sarkilar cok seviyorum 0 0 Yorumla
tekilakk Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Elidor yeşil saç uzatan yıllardır favorim 0 0 Yorumla
Çipetpetşakşak Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl Vay lee vay leeeee lelele vay lee vay gurbani 0 0 Yorumla
sessizelfida Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl Tabi ki karabiberi başka şarkı olamaz a a a 0 0 Yorumla
Feridunbilirkişisi Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Ezhel • Felakef güzel sardı bu yaz 0 0 Yorumla
cnsıkıntısıııı Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl Şuanda yok sıradan oldu heeşey artık 0 0 Yorumla
By_Sarkastik Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Her zaman uzun saçlara zaafım olmuştur 0 0 Yorumla
dolunayderin Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Daha uzun buklelerle daha güzel olur 💫 0 0 Yorumla
frodonunpeksimeti Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Ben hala Despacito da takılıyım, en iyisi oydu. 😂 0 0 Yorumla
TrippieRed Takip Et Xper 6 Yaş: 105 , eic 93% +1 yıl adnan şenses-neden sacların whitelamış arkadaş 0 0 Yorumla
Arigatohq Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 42% +1 yıl Saçlarımı savururken arkada müzik çalıyo yani vayy 0 0 Yorumla
Burak04401 Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 69% +1 yıl Elidorla saçlar bukle bukle daha güzel 0 0 Yorumla
tastycock Takip Et Master Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Elidor her zaman enerjimize enerji katıyor 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Saç Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Elidor saçlarıma tango dansı yaptırıyorsun 0 0 Yorumla
Alper_0707 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 87% +1 yıl Benim saçlarım da uzun, hiç elidor kullanmadım. 0 0 Yorumla
UniversalSoldier Takip Et Master Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Ben elidoru kullanmıyorum. Kullanan var mı nasıl? 0 0 Yorumla
pastacı_meryem Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 85% +1 yıl Ürünler güzelmiş. Umarım saçları kopartmaz. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
576Cevap
Annem elidordan vazgecmiyor
Aşk bodrumda yaşanıyor güzelim
Can bonomo tuğkan eda baba :)
Hava çok sıcak şarkısı aklıma geldi.
Yabancı Pop genelde severim türk Pop müzik te olur
Rauw alejandro, camilo- tattoo
Ece mumay - Galaksi şarkısı
bence aleyna tilki ninolabilirdi.
Elidor çok güzel miş gibi
Denemek lazım bakalım... nasıl
#BelirsinBukleler Ezhel-Felaket
Bukleleri çok severim 😊🤗
Her mevsim yaz şarkısı tatbiki de
Altan Çetin - bak gör superr
Elidor'a bayılıyorum özellikle yeşil olanına.
Saç kremi mutlaka kullanmak gerekiyor
Elidor kullanıyorum memnunum.
Severek kullandığım bir ürün
Mezdeke kürt sarki roman sarkilar cok seviyorum
Saçlar önemli elidor iyi marka
Elidor yeşil saç uzatan yıllardır favorim
Mihriban
Abdurrahim Karakoç
Vay lee vay leeeee lelele vay lee vay gurbani
Tabi ki karabiberi başka şarkı olamaz a a a
Ben çok severim bukleli saçı
Best Dream Trance idealidir
Sabunu koydum leğene 😛😆😁
Ezhel • Felakef güzel sardı bu yaz
Elidor güzel şampuan ya...
Şuanda yok sıradan oldu heeşey artık
Elidoru hep sevmisimdir zaten
Benim kendi saçım kıvırcık zaten
Her zaman uzun saçlara zaafım olmuştur
Heyecanı yok sözleri felaket anlamli
Daha uzun buklelerle daha güzel olur 💫
Ben hala Despacito da takılıyım, en iyisi oydu. 😂
adnan şenses-neden sacların whitelamış arkadaş
Saçlarımı savururken arkada müzik çalıyo yani vayy
Elidorla saçlar bukle bukle daha güzel
<3<3<3Yaz yağmurum <3<3<3
Saçlar uzarsa bakalım biraz zor ama
Oyle bir şarkı yok daha :((((
Elidor elidor👏👍👏👏👏👏👏
Elidor her zaman enerjimize enerji katıyor
Genelde yabancı dinliyorum
Elidor saçlarıma tango dansı yaptırıyorsun
Edis yalan mutlaka dinleyin
Bukleleeer gelsin havalar
Dans eden bukleler bir harika!
Benim için yok öyle bir şarkı
Benim saçlarım da uzun, hiç elidor kullanmadım.
Müslüm Gürses - İtirazım Var
Saçların konusunda çok ama çok sqnsizim
Ben elidoru kullanmıyorum. Kullanan var mı nasıl?
Dans etmeyi sevmiyorum. Ama elidor süper.
Little Mix ft. Sean Paul - Hair 💃💃💃
Harika saçlar bakımla oluşurs
Herşeyi dinlerim kafama göre
Ürünler güzelmiş. Umarım saçları kopartmaz.
Dans etmeyi sevmiyorum 😀