Saç Bakım Yarışma alarmı: Dans eden bukleler! Bukleli saçlarını savurmaktan en zevk aldığın yaz şarkısı hangisi? (Sayfa 10) Elidor Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 6667 Yarışma alarmı: Dans eden bukleler! Bukleli saçlarını savurmaktan en zevk aldığın yaz şarkısı hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 133 kişi beğendi
Sherlockunbeyni Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 60% +1 yıl Kıvırcık saçlı kadınlar harika bence 0 0 Yorumla
hikmet0858 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 72% +1 yıl Kulağıma hoş gwlen şarkıları dinlerim. 0 0 Yorumla
zelihahökeli Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 60% +1 yıl Genellikle bu tarz şarkılar dinliyorum 0 0 Yorumla
Kauss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Ben pek şarkı dinlemem.Hayatıma müzik girmedi. 0 0 Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Genellikle bu tarz şarkılar dinliyorum 0 0 Yorumla
_Huzursuzhayaller_ Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 79% +1 yıl İyi iyi güzel olmuş emeğe saygı 0 0 Yorumla
sağduyulu1691 Takip Et Guru Yaş: 58 , eic 65% +1 yıl Elidorda harika, bukleli saçlarda şahane... 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Saç Bakım konusunda 602 cevap paylaştı. elidor sen bu isi biliyorsun 0 0 Yorumla
gullmeervee Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Elidorun turuncu serisi vazgeçilmezim 0 0 Yorumla
EgoistischesMädchen Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 94% +1 yıl Elidor beni sevmiyor. Nu sebeple kullanmıyorum. 0 0 Yorumla
SalatalıKatil Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Tabiki de Aleyna Babamın şarkıları 0 0 Yorumla
skyhan055 Takip Et Yoda Yaş: 55 , eic 69% +1 yıl Elidor özellikle yağlı saçlar için ideal 0 0 Yorumla
Vatann341 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl İşte kuzu kuzu geldim kapandım dizlerine 0 0 Yorumla
Fkusna_Huy Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Demet Akalın şarkılarının hepsi yaz için idealdir. 0 0 Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Bukleli saçlarınızı elidor ile yıkayın... 1 0 Yorumla
Thelifedark Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Elidor güzelde tam kendime göre şampuan bulamiyom 0 0 Yorumla
Aliistanbul3455 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Yıldız Tilbe cat kapi ensevdigm yaz şarkı si 0 0 Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kıvırcık jöleli saçlar ve cikolata ten hoş oluyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
576Cevap
Kıvırcık saçlı kadınlar harika bence
Keloğlan uyan uyan şarkısı diyim
Kulağıma hoş gwlen şarkıları dinlerim.
Güncel ve nostaljik şarkılar severim
İşe yarayanlar buradan yazsın bilelim.
Genellikle bu tarz şarkılar dinliyorum
Yaz şarkımız yok maalesef
Dalga dalga dalga dalgalanıyorummmmmm
Eyvallah, Elidor kullanmıyorum.
Ben pek şarkı dinlemem.
Hayatıma müzik girmedi.
Genellikle bu tarz şarkılar dinliyorum
Farklı marka kullanıyorum.
En sevdiğim bukleli saçlar
Kendi şarkılarımı söylerim
Dalgalı olmalı bir saç bence
bu şarkı bence her moda sokuyor :))
Benim henüz bukleli saçlarım olmadı 🤭
@Elidor sen bir harikasın 😊
Hiçbirisi yaz şarkılarını sevmem
İyi iyi güzel olmuş emeğe saygı
Tabiki de enes batur dolunay
Elidor markası güzel beğeniyor yani
Elidorda harika, bukleli saçlarda şahane...
Duman'ın senden daha güzel olabilir
Kullanıyorum memnunum bende
elidor sen bu isi biliyorsun
İlgilenmiyorum ki, anlamam da.
Elidorun kokusu bir harikaa
Elidorun turuncu serisi vazgeçilmezim
Elidor beni sevmiyor. Nu sebeple kullanmıyorum.
Tabiki de Aleyna Babamın şarkıları
Kulağıma hoş gelen şarkıyı dinlerim.
Elidor özellikle yağlı saçlar için ideal
İşte kuzu kuzu geldim kapandım dizlerine
Work work work der Rihanna 😂
Elidoru kullanıyorum çokta memnunum
normal saclar en yısıdırr
Oğuzhan Koç ; Kendime sardım 🙂
Demet Akalın şarkılarının hepsi yaz için idealdir.
Hadise yaz günü olabilir sanırım
saçım kısa olduğu için savuramıyorum
Geliyor geliyoooorr havalı geliyooorr dırırıımm
Bukleli saçlarınızı elidor ile yıkayın...
Elidor güzelde tam kendime göre şampuan bulamiyom
Saçlarımı bukleler yapmayı çok severim
Erkekler kullanabiliyor mu 😂
Sabah silah gece bıçak :D
Saçlarım şekil. Hey Douglas! Önümden çekil.
Kokusu cok güzel begendimm
Yıldız Tilbe cat kapi ensevdigm yaz şarkı si
Kıvırcık jöleli saçlar ve cikolata ten hoş oluyor
Elidoru her zaman tercih ediyorum.
elidor bize göre değil zengin işi
Head and Shoulders kullanıyorum
Akdeniz akşamları. teşekkürler Elidor
Disturbed - player efsooio
Patlat bir reynmen, Leila leila 😊😅
Saçlarım çok güzel çok yumuşak kkkkkk
zeynep bastık begenıyorum
Kendime Sardım, yazın şarkısı