Dedim seni nasıl bir anne baba yetiştirdi yüz kere namaz kılsınlar ne fark eder tarzı konuştum ama nimeti tuvalete koymak nedir yahu? Şok oldum gerçekten..
5 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dedim seni nasıl bir anne baba yetiştirdi yüz kere namaz kılsınlar ne fark eder tarzı konuştum ama nimeti tuvalete koymak nedir yahu? Şok oldum gerçekten..
Cevap
22Cevap
tepkin kesinlikle yerinde, nimetin tuvalete konması ne mantığa sığar ne de temizlik anlayışına. insan kediye verecek bile olsa onu mutfakta bir köşede ya da buzdolabında saklar, hijyen ve sofra adabı denen bir şey var.
Kesinlikle öyle o yüzden şok geçirdim.
canım mısın lan sen? ne alaka wc kedilere vereceğin artık yemek koymanı dinle imanla alakası. sen öyle deyince ağzına iki tane kapatamadımı o şeker oğlanın
Nimet diye bir şey var ya? Nimet bilinci
yok öyle bir kutsal dinde. o trk şamantöresinden gelme bir adet islamla alakası yok. üstelik çöp o sen yemiyorsun hayvanlara vereceksin
Yaa ne alaka? Tamam
Bacım sonuna kadar haklısın. Nimet islamda yeri çookça kıymetli bir kavramdır. Yani boşluğuna gelmiştir diyelim daha başka böyle yanlışları yoksa. Üzerine fazla gitmeden uyarın. Hassasiyet göstersin çünkü yarın bir gün Allah o nesine muhtaç ederse görür o besin mi nimet mi. Neyse hayırlı geceler
Haklısın bence tepkinde neden böyle bir şey yaomis asiri saçma balkona falan koysaydi bari tuvalet ne alaka
Balkonda kediler parçalar dağıtır diyor dedim dışarda çöp kovamiz var ona koysana
Buzdolabına bile koyabilirdi posetleyip tuvaletin aklına gelip oraya koyması akıl tutulması resmen
Kesinlikle bak buzdolabına bile koyabilirdi. Ben artık anlamıyorum.
Yok artıkkkk diyebileceğim nadir sorulardandır bu sitede. Bu nasıl bir mantık yaa. Tepkin çok yerinde.
Sorun nimet olmasında değil hijyende. Etrafa temas eden bir şekilde zararlı organizmalar bulunabilecek alanlara besin maddesi konmaz. Çok basit.
Hijyenik mi diil kedilerin umrunda mı diil Allah'ın umrunda mı diil b3nim hec diil
Yaptığı çok saçma ve iğrenç ama aşırı tepki vermeden uyarılabilir bence
Banyo ne alaka yaa mutfakta kapaklı bir kaba konur bozulmasın diye buzdolabına konur yine
Uyku semetesimi öyle yaptı acaba ?
Normal kafayla bunu yapamaz ?
Abartma sende, o an düşünememis olabilir, nasıp sinir varsa adama dediklerin yetmemis birde gelip buraya yazıyorsun 😂
Herkesin evinde yemek yenmez diye boşuna demiyorlar. Seni ayrı tutarak eşin için söyledim:D
Biz yemeyeceğiz tavuk artığı kedilere verecektik.
Biliyorum ama en temel hijyen konusunda bile bu şekilde davranıyorsa kim bilir neler yapıyordur diye de sorgulamıyor değil insan
Onu sen seçtin anne babasını nede yargılıuorsun
Ama şöyle bir söz var bizde sana değil annene babana yazıklar olsun derler diye. Senin çocuğun seni temsil eder illa ki
Bazen dersin ya bunu kimse eğitmeniş mı diye
Alırken öyleydi almasaydın
Kimse kimsenin en ince noktasına kadar huyunu aynı eve girmeden bilemez büyük konuşmayın derim.
Amaç nedir Kıyamam ya
Çok. Çok haklısın iğrenç bişe yaptigi
Haklısın, kendini geliştirememiş eniştemiz.
dua etsin ki çarpılmasın
Bir şey olmazmış nimet değil besinmiş
besin değil nimet deseydin
Şoktayım hala gerçekten
günah olan herşeyi yapıyomu
Bunu günaha sevaba dikkat etmeyen bile dikkat eder diye düşünüyorum sonuçta nimet bilinci vardır.
bilinçsiz demek ki. buda senin şanssızlığın
sonuçta sende bi nimetsin
insanlarin içleri fesat olmuş yazik
Nasıl?
ben kedilere verme diye boyle bir şey yapti anladim
Hayır hayvanları çok seviyor evimiz de kedimiz de var. Sadece akıl tutulması işte
hmmm tuvalete cinlerde gezer çarpılır falan
Haklisin bencede esinede ordan ver
Haklısıııınnnnn
Allah esinde akillisini versin
Haklsin
Haklısın
Çok haklisin
Tobe tobe
Yuh diyorum
Çok haklısın
Eşin iğrenç bir insan
Haklısınız
Öğret işte öğrensin
haklisin tabi kedicikler yeseydi işte
Bu saatte mi
Evet geç yemek yedik
Abla haklısın
enisteyi cope at sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tepkinde kesinlikle çok haklısın çünkü gıda hijyeni patili dostlarımız için de çok önemli! Tuvalet gibi bakteri yuvası bir alanda duran gıdalar kedilerde ciddi enfeksiyonlara ve zehirlenmelere yol açabilir 🐱🩺 Evde Balköpüğü ve diğer çocuklarıma verdiğim her şeyin temizliğine çok dikkat ediyorum. Eşinle sakinleşince bu sağlık risklerini tatlıca konuşabilirsiniz ✨ Peki minik dostlarımız bu lezzetli tavukları afiyetle yedi mi 🐾