Saç Bakım Yarışma alarmı: Dans eden bukleler! Bukleli saçlarını savurmaktan en zevk aldığın yaz şarkısı hangisi? (Sayfa 8) Elidor Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 6667 Yarışma alarmı: Dans eden bukleler! Bukleli saçlarını savurmaktan en zevk aldığın yaz şarkısı hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 133 kişi beğendi
Ahmet97 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Elidorun normal erkek şampuanları baya iyi. 0 0 Yorumla
yokkibilmem Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 35% +1 yıl Elidor güzel bir marka ben beğeniyorum 0 0 Yorumla
sonkullanmatarihiabv Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl kakülleri uzatır uzatmaz deneyeceğim 0 0 Yorumla
Tilson Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl yaz deyince akla fedon gelir onun şarkıları 0 0 Yorumla
TürkKızıyız Takip Et Master Yaş: 30 , eic 42% +1 yıl haldır şaldırın rakibi elidor kfkfklf 0 0 Yorumla
Bbayhiçkimse Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 66% +1 yıl Yaz geldi haydi başlasin tüm eğlence 0 0 Yorumla
Vampirsümüğü Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 66% +1 yıl Hiçbiri değil. Savurursam saçım kabarır 0 0 Yorumla
Dionisos34 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 90% +1 yıl kepek yapmıyor mu yani. en iyisi doğal sabunlar 0 0 Yorumla
JoaquinPhoenix Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 61% +1 yıl Yaz şarkım Yalın'ın olmasa da olur 0 0 Yorumla
SiriSevecen Takip Et Master Yaş: 32 , eic 39% +1 yıl Bukle değil de düz saç için bir çözüm bulunmalı 0 0 Yorumla
YağızMert Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 40% +1 yıl En sevdiğim yaz şarkısı Berkay'dan "Yaz" şarkısı. 0 0 Yorumla
mustafacici21 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 84% +1 yıl Seviyorum düş almayı bu. markayo tavsiye ediyorum 0 0 Yorumla
Baleman Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Haluk Levent şarkıları ile saçlar savrulur yaa 0 0 Yorumla
yolcu51 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kazım Gözütok “Ban Ban Çiki Çiki Ban Ban” 0 0 Yorumla
Milfim90 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 82% +1 yıl Zeynep Bastık Heryerde sen #BelirsinBukleler 0 0 Yorumla
beyaz-panter Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Dalgalı saçlar için çok iyi oluyor. 0 0 Yorumla
erkeklerdesoruyor__ Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Hepsi güzel bana göre, hepsi gercekten çok özel 0 0 Yorumla
Sahip06 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 34% +1 yıl Ali babanın çiftliği ya da arkadaşım eşek 😂 0 0 Yorumla
burakerdemli Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Anlamammm nedeninii üzmüsler bebegimi aaah ahh 0 0 Yorumla
orijinalllll Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Zeynep bastıkı seçeceğiz heralde burda 0 0 Yorumla
Tunarum Takip Et Xper 7 Yaş: 49 , eic 99% +1 yıl Lambada, saçlar dahil tüm vücut ilgi çeker 0 0 Yorumla
machiva Takip Et Bilge Yaş: 103 , eic 70% +1 yıl elidor her zaman 1. tercih ettiğim şampuan 0 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Hemen şekil vermek için mükemmel ürünleri var 0 0 Yorumla
mmellekk06 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Su sıcakta maşa yapip bukle sallamak mi? 0 0 Yorumla
BADLOWE3461 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 60% +1 yıl Elidor devamlı kullandığım marka severim 0 0 Yorumla
Selinyıldırım67 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 36% +1 yıl Genelde rap tarzı güzel oluyor:) 0 0 Yorumla
ramcoli Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bilenler trent olanlar söyleşide dinleyelim 😊 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
576Cevap
Elidorun normal erkek şampuanları baya iyi.
Zeynep bastık uslanmıyor bu
Tarkan - kedi gibi olabilir :)
Türkçe rock candir. Vazgeçmem
Serdar Ortaç number one hits
Elidor güzel bir marka ben beğeniyorum
Kamil kamil şarkısı çok beğeniyorum
kakülleri uzatır uzatmaz deneyeceğim
Elidorun kokusuna bayılıyorum
yaz deyince akla fedon gelir onun şarkıları
savuramiyorum, saclarim kisa 🤣
Yaa çok güzel <3 elinize sağlık
haldır şaldırın rakibi elidor kfkfklf
Yaz geldi haydi başlasin tüm eğlence
çilli boom boom tabii kii..;)
Grits - My Life Be Like 🎵🎶👨🎤
Hiçbiri değil. Savurursam saçım kabarır
kepek yapmıyor mu yani. en iyisi doğal sabunlar
ed sheeran: perfect severimm
Yaz şarkım Yalın'ın olmasa da olur
Bukle değil de düz saç için bir çözüm bulunmalı
Gerçekten iyi bir marka
En sevdiğim yaz şarkısı Berkay'dan "Yaz" şarkısı.
Seviyorum düş almayı bu. markayo tavsiye ediyorum
Kopmaya geldim ver müziği 😂
Haluk Levent şarkıları ile saçlar savrulur yaa
kıvıcık başkaaa güzel oluyor
Zeynep bastık uslanmıyor bu
System of a down Toxicity
Kazım Gözütok “Ban Ban Çiki Çiki Ban Ban”
Zeynep Bastık Heryerde sen #BelirsinBukleler
Direkt headbang kullaniyoruz :D
Dalgalı saçlar için çok iyi oluyor.
Hepsi güzel bana göre, hepsi gercekten çok özel
Oğuzhan Koç-Kendime Sardım
O kadar savuracak saç yok maalesef 😂
Ali babanın çiftliği ya da arkadaşım eşek 😂
Çıkmaz demeyin 😂 şansınızı deneyin.
saçlar kısa olunca bunu yapamıyor insan
Anlamammm nedeninii üzmüsler bebegimi aaah ahh
Zeynep bastıkı seçeceğiz heralde burda
Hadise yaparsın aşkım elidor 👍👍
Ezhel : bı sonraki hayatımda gel
Lambada, saçlar dahil tüm vücut ilgi çeker
elidor her zaman 1. tercih ettiğim şampuan
Argan yaği cidden saça iyi geliyor
Hemen şekil vermek için mükemmel ürünleri var
Mustafa Ceceli olsun da farketmez
Su sıcakta maşa yapip bukle sallamak mi?
bu saça her şey yakışıyor :)
Elidor devamlı kullandığım marka severim
Gayet güzel bir şampuan bence
her mevsim yazım çokselll
Ece mumay galaksi şarkısı
Cenetten çiçek mi topluyorum
Soner sarikabadayi /boza boza
hadise kop kop geliyorum yanına
Demet Akalın- bir sen bir ben
Genelde rap tarzı güzel oluyor:)
Bilenler trent olanlar söyleşide dinleyelim 😊