Saç Bakım Yarışma alarmı: Dans eden bukleler! Bukleli saçlarını savurmaktan en zevk aldığın yaz şarkısı hangisi? (Sayfa 7) Elidor Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 6667 Yarışma alarmı: Dans eden bukleler! Bukleli saçlarını savurmaktan en zevk aldığın yaz şarkısı hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 133 kişi beğendi
Gizlishim Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Elidor her saç tipi için uygun bir marka bu yüzden elidor tercih ediyorum. 0 0 Yorumla
muffinquenn Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Elidor çok kullanmam ama kullanan arkadaşlarım memnunmuş 😅 0 0 Yorumla
Frmkripton Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl 😏 aleyna tilki baba çıkarsın bir parçada dinleyelim.. 0 0 Yorumla
kimene85 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Yaz sarkisi denilince aklima gelen tek sey yalin sarkilari 😁 0 0 Yorumla
laziya Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl saçlarımı yıkarken vazgeçilmez şarkım :))))))))))))))))))))) 0 0 Yorumla
ArdaGüngör Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl #BelirsinBukleler dediğim bu yaz mevsiminde benim şarkım... https://youtu. be/y853iY0tyS4 0 0 Yorumla
maritaa Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Haydi gel içelim 🙈 saçımı savurdugum kafamı salladığım en motive eden şarkı olsa gerek 0 0 Yorumla
Melikesahin980 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Kesinlikle Elidor uzun sac serisinin ürünleri bayılıyorum uzun saçlı birisi olarak 🤩 0 0 Yorumla
kacey224 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Benceee yazları Britney Spears şarkıları çok güzel gidiyo evde kendi kendime dan ediyorum 0 0 Yorumla
Masunga Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Buklem yok ama şarkı tercihim svay. Yılların kornetto şarkısı 0 0 Yorumla
gizlibirşeytan Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl ah bu mükemmel, bukleli saçlar... tam da benim en sevdiğim 0 0 Yorumla
Sétt00 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Saç konusunda çok önem veren biriyim düz saç hep iyidir 0 0 Yorumla
Lovesecret3 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Keşke bukleli saçlarım olsa kıvırcık saça bayılıyorum 0 0 Yorumla
anonimgirllllyy Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Elidor kesinlikle başarılı bu işte. Saçlarımı yumuşacık ediyor 0 0 Yorumla
emir3t Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Patlamalık şarkilar ziplayinca daha guzel dalgalaniyor 0 0 Yorumla
PaintMotors Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 63% +1 yıl Almazlarmi alirlar tabi savura savura kosarlar 1 0 Yorumla
mцzlцsцfle Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 89% +1 yıl Hareketli tüm şarkılar kop kop benim için 1 0 Yorumla
kedoom Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Bukleli saçlarım yok ama elidor kullanıyorum. 1 0 Yorumla
DımtısDabadum Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 38% +1 yıl Bukleli saçlarım yook ama farketmez heralde 1 0 Yorumla
Sametinlife Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Dans edebileceğim bütün müzikler bana uygundur... 2 0 Yorumla
gıcıkhatunnn Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 30% +1 yıl Elidor sen harikalar yaratiyosun 2 1 Yorumla KötüAdammm +1 yıl Sende Yorumla
bensherlock Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 77% +1 yıl Kıvırcık saçları çok seviyorum gerçekten 2 0 Yorumla
milady Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 60% +1 yıl dale, dale don dale! tabi ki. herkes bilmez :P 1 0 Yorumla
Mysteriousüye Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Kıvırcık saç hayattır hep heyecanlıdır 😍😍😍 1 0 Yorumla
gizlisimüye Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Saç gerçekten çok önemli sürekli bakım istiyor 1 0 Yorumla
yeni_evliiii Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 90% +1 yıl Elidor kullandığım en iyi şampuan kesinlikle 1 0 Yorumla
Aysblgc Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Kesinlikle elidorun uzun saçlar için çok iyi 1 0 Yorumla
SeksKoçu_SerapHanım Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yarışma var dediler geldik.. Elidor başka 1 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Saçlarım düz bukle olsa nasıl olur bilmiyorum 1 0 Yorumla
selmaaaa32 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 73% +1 yıl benim saçlarım da aynı bu kızın saçları gibi yaa 0 0 Yorumla
Драгон_Кинг Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 92% +1 yıl Hareketli şarkılar olur. Diğer türlü zor. 0 0 Yorumla
klowgen Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Slipknot Psychosocial. İstediğin kadar salla 0 0 Yorumla
semamerve Takip Et Xper 4 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Zeynep söylesin yeter ki hepsi olur :) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
576Cevap
Elidor her saç tipi için uygun bir marka bu yüzden elidor tercih ediyorum.
Elidor çok kullanmam ama kullanan arkadaşlarım memnunmuş 😅
😏 aleyna tilki baba çıkarsın bir parçada dinleyelim..
Yaz sarkisi denilince aklima gelen tek sey yalin sarkilari 😁
saçlarımı yıkarken vazgeçilmez şarkım :)))))))))))))))))))))
#BelirsinBukleler dediğim bu yaz mevsiminde benim şarkım... https://youtu. be/y853iY0tyS4
Haydi gel içelim 🙈 saçımı savurdugum kafamı salladığım en motive eden şarkı olsa gerek
Kesinlikle Elidor uzun sac serisinin ürünleri bayılıyorum uzun saçlı birisi olarak 🤩
Benceee yazları Britney Spears şarkıları çok güzel gidiyo evde kendi kendime dan ediyorum
Buklem yok ama şarkı tercihim svay. Yılların kornetto şarkısı
ah bu mükemmel, bukleli saçlar... tam da benim en sevdiğim
Saç konusunda çok önem veren biriyim düz saç hep iyidir
Keşke bukleli saçlarım olsa kıvırcık saça bayılıyorum
Elidor kesinlikle başarılı bu işte. Saçlarımı yumuşacık ediyor
Patlamalık şarkilar ziplayinca daha guzel dalgalaniyor
Almazlarmi alirlar tabi savura savura kosarlar
Uslanmıyor bu - Zeynep bastık
Yarışmalara bayılırım nedense
çat çat çat bu güzel seviyorum...
Bana hic yakismiyor dalgali sac
Hareketli tüm şarkılar kop kop benim için
Bukleli saçlarım yok ama elidor kullanıyorum.
yar saçları lüle lule😃😃😃😃
Bukleli saçlarım yook ama farketmez heralde
Okadar varki hangisini yazsam
Dans edebileceğim bütün müzikler bana uygundur...
Elidor sen harikalar yaratiyosun
Sende
Ben almayayım alt tarafı Elidor 😂😂
Duyguularr haram olduuuuuuuuuuğ
Kıvırcık saçları çok seviyorum gerçekten
Kullanmadım bilmiyorum ama denemek isterim
dale, dale don dale! tabi ki. herkes bilmez :P
♡♡♡♡♡ Yaz yağmurumm ♡♡♡♡♡
Elidor olduktan sonra fark etmez
tarkan şarkıları sjsjjsjsjs
Ne yaparsan yap aşk ile yap
Eski ama serdar ortaç sor :)
Kıvırcık saç hayattır hep heyecanlıdır 😍😍😍
Salla salla gül memeler çağlasın
Saç gerçekten çok önemli sürekli bakım istiyor
Elidor kullandığım en iyi şampuan kesinlikle
Kesinlikle elidorun uzun saçlar için çok iyi
Yarışma var dediler geldik.. Elidor başka
Hepsiii çok güzeller hahaah
Kıvırcık saçlar çok güzel
Saçlarım düz bukle olsa nasıl olur bilmiyorum
Buklelilere sempatim var 😁
sacla r önemli dikkat gerek öyle bşy işte :D
Benim saçlarım ince ya tutmuyor çok
Hadise-Yaz günü en sevdiğim şarkıdır
boom butter çünkü leş gibi kokuyor
kadınlar buraya dinleyin tavsiyeleri
elidorun kokusu yeter zaten
benim saçlarım da aynı bu kızın saçları gibi yaa
En sevdiğim şey bukleli saçlar
Senorìta olabilir bence o şarkı.
Hareketli şarkılar olur. Diğer türlü zor.
Slipknot Psychosocial. İstediğin kadar salla
Zeynep söylesin yeter ki hepsi olur :)
Şahane bir şampuan oyle böyle degil