Saç Bakım Yarışma alarmı: Dans eden bukleler! Bukleli saçlarını savurmaktan en zevk aldığın yaz şarkısı hangisi? (Sayfa 5) Elidor Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 6667 Yarışma alarmı: Dans eden bukleler! Bukleli saçlarını savurmaktan en zevk aldığın yaz şarkısı hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 133 kişi beğendi
Ebûcahil_ Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Yaşı mazi bilmem yaş şarkılarından nefret ederim waow you can really dance 1 0 Yorumla
Azraronaaa Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Elidorun modu efsaneeee kullanmayanlar endişe duyanlar denemeli :) 1 0 Yorumla
Tüysüzşeftalicik Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Elidor kullanıyorum ve bilgilendirici bir içerik olmuş 1 0 Yorumla
KitapGibiAdam06 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Umbrella Rihanna şarkısı guzel parca baya aradim sarkiyi ozmanlar 0 0 Yorumla
Simay001_ Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Saçlarımı savurmayı çok seviyorum elidor şarkısı favorim 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Fenomenlere verin gitsin Benim şarkım çok sevdim yalan oldu 0 0 Yorumla
Sevmezolaydım Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Saçlarım elidor ile başka bir güzel şarkının önemi yok elidor benimle oldukça arabeskte sevsem saçlarım harika hacimi ile dans gösterisi yapar 😂 0 0 Yorumla
yorumatıpçıkıcam Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl AÇ SESİNİ - SERTAB ERENER bu sıralar favorim oldu aşırı motive edici, özgüven toparlayıcı bir şarkı bence #BelirsinBukleler 0 0 Yorumla
Seviiiiiiiim Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Elidor kokusuyla bıraktığı etkiyle gerçekten mükemmel bir ürün tavsiye ediyor ve severek kullanıyorum 0 0 Yorumla
Kubilaay34 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Delikanlı adam oynamaz diyesim var şu an. Tıpkı delikanlı adam gülmez sadece tebessüm eder der gibi 😎 0 0 Yorumla
Hakanmersin Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Saçlarıma dökülme önleyici şampuan kullanıyorum elidor bu yönde çalışsın parafinsiz doğal ürün yapsın 0 0 Yorumla
kadınlarveşaraplar Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Çok güzel bir çalışma olmuş 😮 Görseller çok hoşuma gitti ❤️ Ellerinize sağlık. Böyle havalı paylaşımlar, ürüne ilgiyi artırır. ❤️❤️ 0 0 Yorumla
rey37 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl elidor favori saç şampuanım kokusuyla büyüleyen ve renkleriyle göz kamaştıran bir marka başarıların devamını dilerim. 0 0 Yorumla
ellaogec Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Kesinlikle en çok bu şarkıdan hoşlanıyorum! Kendimden geçiyorum aynı zamanda şarkıyı söylerken 😁 Yalın- Tencere Kapak 0 0 Yorumla
İroşçuğum Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl yaz meyvesi tadında dondurma gibisin birazcık yesem çok çabuk erir misin iki tane almayalım paylaşmak çok hoştur falan falan 0 0 Yorumla
ӄıʋıʀƈıӄ Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Kıvırcık saçlarımı savurmaktan en zevk aldığım şarkı bu.👇Moğollar-Dinleyiverin gari 0 0 Yorumla
PassionateWomann Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Keşke kıvırcık saçlı olsaydım da Elidor Belirgin Bukleler Şekillendirici Bakım Kremi ni kullansaydım.. 0 0 Yorumla
Edaderler3 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl pembe elidor yillardir sacimin standart kokusu haline geldi yesil bukle belirginlestirici sac kremi harika ge yumusacik yapiyor 0 0 Yorumla
Aydayürüyen Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Sarkı bana göre degil. Klasik insanım ben. Ruhumun gıdasına dikkat ederim. Oyle hop pop dinlemem. Cayıkoyski, Birtowen, Vivaldi dinlerim 0 0 Yorumla
busrakckp Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Elidordan başka seri kullanamam vazgeçilmezim resmen bu kadar besleyici ve mis kokulu ikinci bir marka olur mu sanmam 0 0 Yorumla
GONEWOMEN Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Elidor şampuan saç kremi dua öncesi ve sonrası kullanıyorum saçlarım yumuşacık ve doğal buklelere sahip oluyor asla değiştirmem 0 0 Yorumla
Wflower Takip Et Xper 6 Yaş: 41 +1 yıl Saçlarımı elidor yeşille yıkıyorum saçkremim de yeşil tabi sonuç olarakta saçlarım ahengle halay çekiyorlar.😂😂 0 0 Yorumla
erkn35 Takip Et Xper 4 Yaş: 46 +1 yıl saçlarım uzun yazın bakım ayrı bir zor oluyor bende elidor kullanıyorum bakalım nasıl sonuç verecek 0 0 Yorumla
lilminil Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl valla gittim saclarimi kut kestirdim bukle falan da istemiyorum allah size baska dert vermesin hemcinslerim 0 0 Yorumla
aylin341985 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Yazın coşkusu dalgalarıma da yansısın diye tercihim Elidor 7/24 Şekillendirici Bakım kremlerinden yana olacak! 💛 0 0 Yorumla
Anonimusuye Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Ayrica bir sarki eklemeye gerek gormuyorum Cunku shakiranin Her hangi bir sarkisi bu ritmi veriyor. 0 0 Yorumla
Marolll Takip Et Xper 4 Yaş: 44 +1 yıl Ak deniz akşamları şarkısı en sevdiğim şarkı başka benzeri yok 1 0 Yorumla
Reyhannozdmrr Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Her mevsim yazım... elidor ailesine çok teşekkür ederim 💛💓 1 0 Yorumla
KALILINUX Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl ben ne kadar çok saçlarımı savurmak istesem de, savuramam çünkü kelim, 1 0 Yorumla
sago_selin Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Yeni elidorla saçlarım hem daha parlak hem daha bukleli!!! Teşekkürler Elidor! 1 0 Yorumla
melikeusakoglu Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Elidorla her zaman hazırız dans etmeye, teşekkürler elidor😍 1 0 Yorumla
Miyav01 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Elidor'un şarkısını seviyorum ben diğerlerinide severim. 1 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Saç Bakım konusunda 844 cevap paylaştı. Elidor Belirgin Bukleler Şekillendirici Bakım Kremi ile her koşulda kontrol altına almak muhteşem. 0 0 Yorumla
limonucokseverim Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl bence de çok güzel hepsini aldım ben biri bitince diğerini denicem 1 0 Yorumla
melekgibiyimbe Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Ictigim su ay su 😂😂😂🤣 saka bir yana neon jungle braveheart tabikisi 1 0 Yorumla
mistyprenses_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Henüz bestelenmedi, olduğunda paylaşırım. 2 0 Yorumla
JohnnyRob Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Murat Boz'un şarkısı vardı ya gelde bu gece yıkılsın 0 0 Yorumla
Syahh11 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Mükemmel bir duygu bu dans ve müzik ayrıca saçlarında uyumu 0 0 Yorumla
Mavikelebek63 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Ben düzenli olarak kullanıyorum cok etkisinde gordum tavsiye ediyorum arkadaslar 0 0 Yorumla
BeyzaKoc17 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Açıkcası brn kpop şarkılarının canlı olduğunu düşünüyorum ve "how you like that" diyorum. 0 0 Yorumla
Mstftrl Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Enca - bow down Arabada uzun yolda falan bu tür şarkılar dinlerim genelde 0 0 Yorumla
apollo07 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Müziğin sesini duymayan buklelerin dansını hayal sanır :) 0 0 Yorumla
ks_proff2 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Saçlar çok önemli ve bunun içinde en iyisini kullanmalıyız 0 0 Yorumla
DanielAmokachi Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Saçlar çok önemli ve bunun içinde en iyisini kullanmalıyız 0 0 Yorumla
hrks3993 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Elidor çok seviyorum birtek o saçlarımı yumuşak yapıyor ve iyi geliyor özellikle saç kremi 0 0 Yorumla
theaaa Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl <. Yalın - benimki. > Aslında cornetto şarkılarının çoğu diyebiliriz :)) 0 0 Yorumla
belinay_sahapli Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl türkçe çok dinlemem önerisi olan varsa alayımm 😂😂 0 0 Yorumla
UmitCan0 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Azer Bülbül Ey dokunmayın çok fenayammmmm ey ey ey baykuş tünemiş binayemmmm 0 0 Yorumla
Bizimdekalbimizvardi Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Shape of you eskimeyen şarkı bu şarkıyı dinlerken hep kıvırcık saçlarımı savururum 0 0 Yorumla
Zeyiin Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl duygusal olmayan her yaz şarkısıyla saç savunmak çok güzel 0 0 Yorumla
Korayovski Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Dua Lipa'nın herhangi bir şarkısı modumu aşırı yükseltiyor o yüzden karar veremiyorum 0 0 Yorumla
emreggizemli Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Gülşen - Murat Boz'un İltimas şarkısı her yaz dinlenir... 0 0 Yorumla
Yarenncett Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Keşke saçlarım bukleli olsada bukleleri ile oynasammm 0 0 Yorumla
RızaDervişİnce Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Saçlar çok önemlidir bakımı olsun parlaklığı olsun her yönüyle özen gösterilmeli 0 0 Yorumla
Sperman34 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Aleyna Tilki nin su yaz seysi olan sarkisi sbsbshhsjs 0 0 Yorumla
Norespectttt Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Tabikide yalın yeniden cornetto nün en iyi reklam sarkisiysi hemde Aleyna falan boş 0 0 Yorumla
CalienteMa Takip Et Xper 1 Yaş: 37 +1 yıl Maroon 5 - Nobody's Love dinlemeyi çok severim #BelirsinBukleler 0 0 Yorumla
Shymporinee Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Mükemmel. Saçları inanılmaz derecede şekillendiriyor 0 0 Yorumla
Aykan111 Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Memeler baş kaldırmış Kavuşmuyor düğmeler Zalımoy gelir Zalım zalım zalım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
576Cevap
Yaşı mazi bilmem yaş şarkılarından nefret ederim waow you can really dance
Elidorun modu efsaneeee kullanmayanlar endişe duyanlar denemeli :)
Elidor kullanıyorum ve bilgilendirici bir içerik olmuş
Umbrella Rihanna şarkısı guzel parca baya aradim sarkiyi ozmanlar
Saçlarımı savurmayı çok seviyorum elidor şarkısı favorim
Fenomenlere verin gitsin
Benim şarkım çok sevdim yalan oldu
Saçlarım elidor ile başka bir güzel şarkının önemi yok elidor benimle oldukça arabeskte sevsem saçlarım harika hacimi ile dans gösterisi yapar 😂
AÇ SESİNİ - SERTAB ERENER bu sıralar favorim oldu aşırı motive edici, özgüven toparlayıcı bir şarkı bence #BelirsinBukleler
Elidor kokusuyla bıraktığı etkiyle gerçekten mükemmel bir ürün tavsiye ediyor ve severek kullanıyorum
Delikanlı adam oynamaz diyesim var şu an. Tıpkı delikanlı adam gülmez sadece tebessüm eder der gibi 😎
Saçlarıma dökülme önleyici şampuan kullanıyorum elidor bu yönde çalışsın parafinsiz doğal ürün yapsın
Çok güzel bir çalışma olmuş 😮 Görseller çok hoşuma gitti ❤️ Ellerinize sağlık. Böyle havalı paylaşımlar, ürüne ilgiyi artırır. ❤️❤️
elidor favori saç şampuanım kokusuyla büyüleyen ve renkleriyle göz kamaştıran bir marka başarıların devamını dilerim.
Kesinlikle en çok bu şarkıdan hoşlanıyorum! Kendimden geçiyorum aynı zamanda şarkıyı söylerken 😁 Yalın- Tencere Kapak
yaz meyvesi tadında dondurma gibisin birazcık yesem çok çabuk erir misin iki tane almayalım paylaşmak çok hoştur falan falan
Kıvırcık saçlarımı savurmaktan en zevk aldığım şarkı bu.👇Moğollar-Dinleyiverin gari
Keşke kıvırcık saçlı olsaydım da Elidor Belirgin Bukleler Şekillendirici Bakım Kremi ni kullansaydım..
pembe elidor yillardir sacimin standart kokusu haline geldi yesil bukle belirginlestirici sac kremi harika ge yumusacik yapiyor
Sarkı bana göre degil. Klasik insanım ben. Ruhumun gıdasına dikkat ederim. Oyle hop pop dinlemem. Cayıkoyski, Birtowen, Vivaldi dinlerim
Elidordan başka seri kullanamam vazgeçilmezim resmen bu kadar besleyici ve mis kokulu ikinci bir marka olur mu sanmam
Elidor şampuan saç kremi dua öncesi ve sonrası kullanıyorum saçlarım yumuşacık ve doğal buklelere sahip oluyor asla değiştirmem
Saçlarımı elidor yeşille yıkıyorum saçkremim de yeşil tabi sonuç olarakta saçlarım ahengle halay çekiyorlar.😂😂
saçlarım uzun yazın bakım ayrı bir zor oluyor bende elidor kullanıyorum bakalım nasıl sonuç verecek
valla gittim saclarimi kut kestirdim bukle falan da istemiyorum allah size baska dert vermesin hemcinslerim
Yazın coşkusu dalgalarıma da yansısın diye tercihim Elidor 7/24 Şekillendirici Bakım kremlerinden yana olacak! 💛
Ayrica bir sarki eklemeye gerek gormuyorum Cunku shakiranin Her hangi bir sarkisi bu ritmi veriyor.
Ak deniz akşamları şarkısı en sevdiğim şarkı başka benzeri yok
Her mevsim yazım... elidor ailesine çok teşekkür ederim 💛💓
ben ne kadar çok saçlarımı savurmak istesem de, savuramam çünkü kelim,
Yeni elidorla saçlarım hem daha parlak hem daha bukleli!!! Teşekkürler Elidor!
Elidorla her zaman hazırız dans etmeye, teşekkürler elidor😍
Elidor'un şarkısını seviyorum ben diğerlerinide severim.
Elidor Belirgin Bukleler Şekillendirici Bakım Kremi ile her koşulda kontrol altına almak muhteşem.
bence de çok güzel hepsini aldım ben biri bitince diğerini denicem
Ictigim su ay su 😂😂😂🤣 saka bir yana neon jungle braveheart tabikisi
Henüz bestelenmedi, olduğunda paylaşırım.
Murat Boz'un şarkısı vardı ya gelde bu gece yıkılsın
Mükemmel bir duygu bu dans ve müzik ayrıca saçlarında uyumu
Ben düzenli olarak kullanıyorum cok etkisinde gordum tavsiye ediyorum arkadaslar
Açıkcası brn kpop şarkılarının canlı olduğunu düşünüyorum ve "how you like that" diyorum.
Enca - bow down
Arabada uzun yolda falan bu tür şarkılar dinlerim genelde
Müziğin sesini duymayan buklelerin dansını hayal sanır :)
Saçlar çok önemli ve bunun içinde en iyisini kullanmalıyız
Saçlar çok önemli ve bunun içinde en iyisini kullanmalıyız
Elidor çok seviyorum birtek o saçlarımı yumuşak yapıyor ve iyi geliyor özellikle saç kremi
<. Yalın - benimki. > Aslında cornetto şarkılarının çoğu diyebiliriz :))
türkçe çok dinlemem önerisi olan varsa alayımm 😂😂
Azer Bülbül Ey dokunmayın çok fenayammmmm ey ey ey baykuş tünemiş binayemmmm
Shape of you eskimeyen şarkı bu şarkıyı dinlerken hep kıvırcık saçlarımı savururum
duygusal olmayan her yaz şarkısıyla saç savunmak çok güzel
Dua Lipa'nın herhangi bir şarkısı modumu aşırı yükseltiyor o yüzden karar veremiyorum
#BelirsinBukleler
https://youtu.be/Od-6uzcLGqwGülşen - Murat Boz'un İltimas şarkısı her yaz dinlenir...
Keşke saçlarım bukleli olsada bukleleri ile oynasammm
Saçlar çok önemlidir bakımı olsun parlaklığı olsun her yönüyle özen gösterilmeli
Aleyna Tilki nin su yaz seysi olan sarkisi sbsbshhsjs
Tabikide yalın yeniden cornetto nün en iyi reklam sarkisiysi hemde Aleyna falan boş
Maroon 5 - Nobody's Love dinlemeyi çok severim #BelirsinBukleler
Mükemmel. Saçları inanılmaz derecede şekillendiriyor
Memeler baş kaldırmış
Kavuşmuyor düğmeler
Zalımoy gelir
Zalım zalım zalım