Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
576Cevap
Yaşı mazi bilmem yaş şarkılarından nefret ederim waow you can really dance
Elidorun modu efsaneeee kullanmayanlar endişe duyanlar denemeli :)
Elidor kullanıyorum ve bilgilendirici bir içerik olmuş
Umbrella Rihanna şarkısı guzel parca baya aradim sarkiyi ozmanlar
Saçlarımı savurmayı çok seviyorum elidor şarkısı favorim
Fenomenlere verin gitsin
Benim şarkım çok sevdim yalan oldu
Saçlarım elidor ile başka bir güzel şarkının önemi yok elidor benimle oldukça arabeskte sevsem saçlarım harika hacimi ile dans gösterisi yapar 😂
AÇ SESİNİ - SERTAB ERENER bu sıralar favorim oldu aşırı motive edici, özgüven toparlayıcı bir şarkı bence #BelirsinBukleler
Elidor kokusuyla bıraktığı etkiyle gerçekten mükemmel bir ürün tavsiye ediyor ve severek kullanıyorum
Delikanlı adam oynamaz diyesim var şu an. Tıpkı delikanlı adam gülmez sadece tebessüm eder der gibi 😎
Saçlarıma dökülme önleyici şampuan kullanıyorum elidor bu yönde çalışsın parafinsiz doğal ürün yapsın
Çok güzel bir çalışma olmuş 😮 Görseller çok hoşuma gitti ❤️ Ellerinize sağlık. Böyle havalı paylaşımlar, ürüne ilgiyi artırır. ❤️❤️
elidor favori saç şampuanım kokusuyla büyüleyen ve renkleriyle göz kamaştıran bir marka başarıların devamını dilerim.
Kesinlikle en çok bu şarkıdan hoşlanıyorum! Kendimden geçiyorum aynı zamanda şarkıyı söylerken 😁 Yalın- Tencere Kapak
yaz meyvesi tadında dondurma gibisin birazcık yesem çok çabuk erir misin iki tane almayalım paylaşmak çok hoştur falan falan
Kıvırcık saçlarımı savurmaktan en zevk aldığım şarkı bu.👇Moğollar-Dinleyiverin gari
Keşke kıvırcık saçlı olsaydım da Elidor Belirgin Bukleler Şekillendirici Bakım Kremi ni kullansaydım..
pembe elidor yillardir sacimin standart kokusu haline geldi yesil bukle belirginlestirici sac kremi harika ge yumusacik yapiyor
Sarkı bana göre degil. Klasik insanım ben. Ruhumun gıdasına dikkat ederim. Oyle hop pop dinlemem. Cayıkoyski, Birtowen, Vivaldi dinlerim
Elidordan başka seri kullanamam vazgeçilmezim resmen bu kadar besleyici ve mis kokulu ikinci bir marka olur mu sanmam
Elidor şampuan saç kremi dua öncesi ve sonrası kullanıyorum saçlarım yumuşacık ve doğal buklelere sahip oluyor asla değiştirmem
Saçlarımı elidor yeşille yıkıyorum saçkremim de yeşil tabi sonuç olarakta saçlarım ahengle halay çekiyorlar.😂😂
saçlarım uzun yazın bakım ayrı bir zor oluyor bende elidor kullanıyorum bakalım nasıl sonuç verecek
valla gittim saclarimi kut kestirdim bukle falan da istemiyorum allah size baska dert vermesin hemcinslerim
Yazın coşkusu dalgalarıma da yansısın diye tercihim Elidor 7/24 Şekillendirici Bakım kremlerinden yana olacak! 💛
Ayrica bir sarki eklemeye gerek gormuyorum Cunku shakiranin Her hangi bir sarkisi bu ritmi veriyor.
Ak deniz akşamları şarkısı en sevdiğim şarkı başka benzeri yok
Her mevsim yazım... elidor ailesine çok teşekkür ederim 💛💓
ben ne kadar çok saçlarımı savurmak istesem de, savuramam çünkü kelim,
Yeni elidorla saçlarım hem daha parlak hem daha bukleli!!! Teşekkürler Elidor!
Elidorla her zaman hazırız dans etmeye, teşekkürler elidor😍
Elidor'un şarkısını seviyorum ben diğerlerinide severim.
Elidor Belirgin Bukleler Şekillendirici Bakım Kremi ile her koşulda kontrol altına almak muhteşem.
bence de çok güzel hepsini aldım ben biri bitince diğerini denicem
Ictigim su ay su 😂😂😂🤣 saka bir yana neon jungle braveheart tabikisi
Henüz bestelenmedi, olduğunda paylaşırım.
Murat Boz'un şarkısı vardı ya gelde bu gece yıkılsın
Mükemmel bir duygu bu dans ve müzik ayrıca saçlarında uyumu
Ben düzenli olarak kullanıyorum cok etkisinde gordum tavsiye ediyorum arkadaslar
Açıkcası brn kpop şarkılarının canlı olduğunu düşünüyorum ve "how you like that" diyorum.
Enca - bow down
Arabada uzun yolda falan bu tür şarkılar dinlerim genelde
Müziğin sesini duymayan buklelerin dansını hayal sanır :)
Saçlar çok önemli ve bunun içinde en iyisini kullanmalıyız
Saçlar çok önemli ve bunun içinde en iyisini kullanmalıyız
Elidor çok seviyorum birtek o saçlarımı yumuşak yapıyor ve iyi geliyor özellikle saç kremi
<. Yalın - benimki. > Aslında cornetto şarkılarının çoğu diyebiliriz :))
türkçe çok dinlemem önerisi olan varsa alayımm 😂😂
Azer Bülbül Ey dokunmayın çok fenayammmmm ey ey ey baykuş tünemiş binayemmmm
Shape of you eskimeyen şarkı bu şarkıyı dinlerken hep kıvırcık saçlarımı savururum
duygusal olmayan her yaz şarkısıyla saç savunmak çok güzel
Dua Lipa'nın herhangi bir şarkısı modumu aşırı yükseltiyor o yüzden karar veremiyorum
#BelirsinBukleler
https://youtu.be/Od-6uzcLGqwGülşen - Murat Boz'un İltimas şarkısı her yaz dinlenir...
Keşke saçlarım bukleli olsada bukleleri ile oynasammm
Saçlar çok önemlidir bakımı olsun parlaklığı olsun her yönüyle özen gösterilmeli
Aleyna Tilki nin su yaz seysi olan sarkisi sbsbshhsjs
Tabikide yalın yeniden cornetto nün en iyi reklam sarkisiysi hemde Aleyna falan boş
Maroon 5 - Nobody's Love dinlemeyi çok severim #BelirsinBukleler
Mükemmel. Saçları inanılmaz derecede şekillendiriyor
Memeler baş kaldırmış
Kavuşmuyor düğmeler
Zalımoy gelir
Zalım zalım zalım