bir şarkı vardı yabancı zenci kıvırcık saçlı bir kadın söylüyordu hatta bu bir şampuan reklamıydı önceden ve bir kadın oynuyordu müziği de hey hey ahe ahe gibi öyle bir şeydi ama bulamadım epeydir yaani o şarkıyı :):)
Elidor kendimi bildim bileli o benimle.. İnsanı güzel kılan nitelikler vardır. Güzel bir fizik, yüz güzelliği vs.. bunlar bazıları ama bence güzellik göreceklidir. Kendini güzel hissediyorsan güzelsindir..
Barış manço Yaz dostum en güzeli bence 😜😂😂😂 şaka filan bir yana yaz şarkılarını sevmem dinlemem bu yüzden bilmiyorum ama yazın dinlenebilecek en güzel şarkı bence gazapizm sağı solu kes. Başka bir şey diyemicem bu yüzden 😄
Dans etmeyi hepimiz çok severiz. Güzel kokan ve parlak saçlar eşliğinde tabi ki. Saçların matlaşması da yorgun görünmemize sebep verdiği için duş sonrası bakım kremi sürmek şart. Doya doya saçlarımı savurarak dans etmeyeli çok oldu
keşke saçlarım bu kadar bakımlı olsa da ben de şarkılar eşliğinde dans edebilsem. Ama az kaldı saç serumları sayesinde bende gür ve etkili saçlara sahip olacğım.
Dans etmeyi hepimiz çok severiz. Güzel kokan ve parlak saçlar eşliğinde tabi ki. Saçların matlaşması da yorgun görünmemize sebep verdiği için duş sonrası bakım kremi sürmek şart.
Elidorla ilgili anilarimi yazsam inan ki karakterler yetmez çocukların bile güvenle kullanabileceği saçları besleyip aynı zamanda havalı bir görünüme sokan o essiz sampuan Teşekkürler Elidor❤
Dalgalı saçlar her zaman favorimdir saçlarım her ne kadar fazla dalgalı olmasa da elidor onları belirginleştirmemde yapdımcı oluyor. Dans etmeyi en çok sevdiğim şarkı da kesinlikle serdar ortaç dansöz
Dans etmeyi severim. Şarkı söylerken saçlarımı savurur, karga gibi sesimle şarkılar söylerim. Saçlarımın dolgunluğu da şampuanla alakalı tabii. Teşekkürler Elidor!
Müslüm Gürses =Unutamadim Koray Avcı Unutamam Seni Yıldız Tilbe =Vazgeçtim Coldplay in bütün şarkıları Bilir Elish =Bad Guy Fatih Kısaparmak =Karadır Kaşların
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
576Cevap
Hayattan zevk almıyorum. Saçımı savurmak için dinlediğim şarkıdan nasıl alayım..
Sura İskenderli = Dur bir dinle dinle dinle beni..
saç kalmadı ki :/ savuracak :D şarkılar yine de duruyor ama
Bukleli saçlarım yok ki , bende ki bu saça ancak O şimdi asker şarkısı yakışır dimi ama
Pandemi döneminden önceki eski uzun saçlarımı athenanın kafama göre şarkısıyla sallardım 😁
Ne savurması ne şarkısı ben kelim diyorum size halaaa ahenkten bahsediyordunuz
Güzel bir şampuan markası kepek hiç bırakmıyor ve saçları çok taze bırakıyor
elidor denemeliyim burdan butun elidor ekibine selamlar olsun.
Bukleli saclarim yok ki 🤷🏻♂️
Kazanamayacakmiyim ben?
Elanur bela ne kadar iğrenç bir şarkı olsada bağımlılık yaptı bırakamıyorum kdmdndndjd
O değilde yiyorsa gidipte bir daha cikmayan o saclari geri getirin 😂😂😂
Bir kadının en büyük aksesuarıdır saçları pamuk gibi olmalı ışıl ışıl parlamalı.
Buklem yok saçım düz lonet girsin bele işe :(((( perma yaptırsam saçım dökülür mü
Ben daha önce hiç elidor kullanmadım ama su an sampuanım bitti bir daha kine elidor
Saçım düz diye heralde hep kıvırcık dalgalı saçlar hoşuma gidiyor
Elidor kesinlikle başarılı. Saçlarımı yumuşacık ediyor
Dümdüz saçlarım var dans edince sadece sağa sola savruluyor keşke bukle olsaydı
Popüler pop-corn kültürünün tüketim müziğini takip etmiyorum, ilgilenmiyorum.
Mabel matiz öyle kolaysa... bir gün doneceksin sevdigim eminim bundan
Modası geçmeyen yaz şarkısı Hande Yener - Havaalanı ile :D
Elidor urunleri guzel ama bukle bizim isimiz degil :)
Reklamda oynayan sağdaki mavi renkli lens kullanan kıza hastayım
Kırılan saçlar için çözüm lazım, onarıcılar iş yapar.
bir şarkı vardı yabancı zenci kıvırcık saçlı bir kadın söylüyordu hatta bu bir şampuan reklamıydı önceden ve bir kadın oynuyordu müziği de hey hey ahe ahe gibi öyle bir şeydi ama bulamadım epeydir yaani o şarkıyı :):)
Bukleli saçlarım yok ki , bende ki bu saça ancak O şimdi asker şarkısı yakışır.
Bence saçların kendini en belirgin ortaya çıkardığı parçalar halaylardır. Benim de yaz şarkım Zühtü :D
https://www.youtube.com/embed/FDdKUyIqsrksaçlarım düz ama bukle olduğunda gün boyu ve kalıcı olmasını isterim 😊
Bukleli saçlar elidor ile başka ahenkli duruyor kel olanlara saç çıkarma İçin bir buluş bekliyoruz sevgili elidor... bu arada ben jel değilim 😂😂😂
Muhteşem temiz ve canlı görünen kivircik saçları görünce aklıma ilk bu geliyor 😍😍♥️
https://www.youtube.com/embed/dvEhwwC5efMElidor kendimi bildim bileli o benimle.. İnsanı güzel kılan nitelikler vardır. Güzel bir fizik, yüz güzelliği vs.. bunlar bazıları ama bence güzellik göreceklidir. Kendini güzel hissediyorsan güzelsindir..
Daddy Yankee & Snow'ten Con Calma parçasını bulmak için Shazam kullandım. https://www.shazam.com/track/455443132/con-calma
Barış manço Yaz dostum en güzeli bence 😜😂😂😂 şaka filan bir yana yaz şarkılarını sevmem dinlemem bu yüzden bilmiyorum ama yazın dinlenebilecek en güzel şarkı bence gazapizm sağı solu kes. Başka bir şey diyemicem bu yüzden 😄
Kıvırcık ya da dalgalı herkese yakışmaz ama 10 numara yakışan var.
Dans etmeyi hepimiz çok severiz. Güzel kokan ve parlak saçlar eşliğinde tabi ki. Saçların matlaşması da yorgun görünmemize sebep verdiği için duş sonrası bakım kremi sürmek şart. Doya doya saçlarımı savurarak dans etmeyeli çok oldu
Son 2 seneye kadar uzun süre elidor kullandım. şu an başka şampuan kullanıyorum. Ediyor kalitesiyle harcamanın iyidir.
En sevdiğim yaz şarkısı kesinlikle bu
Murda ft Zeynep bastık & Idaly - Güneş 🥰#BelirsinBukleler
Ben türkü dinlerim, o yüzden öcan türeden benimi buldun😊😊
Düz saçlı biri olarak herrrr gece yatmadan önce saçımı örüp yatıyorum. Çok tatlı bir dalga veriyor
Tek başına da olmuyor ki. Kadın lazım dans için öyle saçları güzel olan
#Hükümdar
Elidor her saç tipi için uygun bir marka bu yüzden elidor tercih ediyorum.
Gecenin en güzel dans şarkısı tüm bukleli kızlara gelsin :))
Elidor kullanmıyorum ama kafa sallancak şarkilar varsa oda dupstepdir
Bu şarkı kanks
https://youtu.be/jFQC9cA5a0Akeşke saçlarım bu kadar bakımlı olsa da ben de şarkılar eşliğinde dans edebilsem. Ama az kaldı saç serumları sayesinde bende gür ve etkili saçlara sahip olacğım.
Dans etmeyi hepimiz çok severiz. Güzel kokan ve parlak saçlar eşliğinde tabi ki. Saçların matlaşması da yorgun görünmemize sebep verdiği için duş sonrası bakım kremi sürmek şart.
Elidorla ilgili anilarimi yazsam inan ki karakterler yetmez çocukların bile güvenle kullanabileceği saçları besleyip aynı zamanda havalı bir görünüme sokan o essiz sampuan Teşekkürler Elidor❤
Dalgalı saçlar her zaman favorimdir saçlarım her ne kadar fazla dalgalı olmasa da elidor onları belirginleştirmemde yapdımcı oluyor. Dans etmeyi en çok sevdiğim şarkı da kesinlikle serdar ortaç dansöz
Jennifer Lopez - Jenny from the block
Tarkan - şımarık XD
Zevk biraz karman çorman ama bu şarkılarda saçlarımı savura savura oynayasım geliyor.
Dans etmeyi severim. Şarkı söylerken saçlarımı savurur, karga gibi sesimle şarkılar söylerim. Saçlarımın dolgunluğu da şampuanla alakalı tabii. Teşekkürler Elidor!
Müslüm Gürses =Unutamadim
Koray Avcı Unutamam Seni
Yıldız Tilbe =Vazgeçtim
Coldplay in bütün şarkıları
Bilir Elish =Bad Guy
Fatih Kısaparmak =Karadır Kaşların
Bütün şarkıları severim ama öyle savuracak kadar uzun ve kıvırcık saçım yok :))
Saç kremi ile beraber kullanınca efsane etkiler çıkıyor ortaya :)
Candan dondurma gibisin bence komik bir şarkı ve güzel
Elidor kullanmıyorum, ama içeriklerini okuyunca ilgimi çekti.
elidorla her şarkı çok güzel. Özellikle kıvırcık saçlar için olan yeşil bukle belirginleştirici çok hoş.
Elidor çok iyi bir marka bende kullanıyorum ve cok memnunum pembe olanı en iyisi saç kremi ile kullaninca mükemmel sonuçlar veriyor
Saçlarım ne yazık ki😣 bu şekilde buklelerimin olması için şiş ve kalemle saçlarımı kıvırcık yapıyorum
Hareketli tum şarkılar ama encokharun kolcak cunkuo da kıvırcıktı oda yaprdi bunu. Allah rahmet eylesin🤲
Bu galiba ksnkddm
https://www.youtube.com/embed/1y5r0xQ_i3gCok dans ederdik bununla