Saç Bakım Yarışma alarmı: Dans eden bukleler! Bukleli saçlarını savurmaktan en zevk aldığın yaz şarkısı hangisi? (Sayfa 3) Elidor Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 6667 Yarışma alarmı: Dans eden bukleler! Bukleli saçlarını savurmaktan en zevk aldığın yaz şarkısı hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 133 kişi beğendi
Marab Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Saç Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yaz şarkısı deyince akla gelen ilk isim Serdar Ortaç'ın eski şarkıları bile hala dinlenmeye değer. Bukle saçlılara önerimdir. https://www.youtube.com/embed/5_5WxvQSkUc 0 0 Yorumla
burcubasakyilmaz Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 96% +1 yıl Zeynep Bastık reklamlarda olduğu için kullanıyorum çok güzelmiş. 0 0 Yorumla
Şehzade60 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 87% +1 yıl Ben Elidor şampuan ve saç kremleri bu kadar pahalıdır 0 0 Yorumla
secret_person97 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 62% +1 yıl Ece seçkin - Adeyyo Bu şarkıyla dans etmeyi seviyorum ya 0 0 Yorumla
Yengeccburcuyum Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Tarkan ve Serdar Ortaç sanırım🤪 Ama yaz denince akla ilk Yalın şarkıları geliyor🤭🤔 0 0 Yorumla
yağmur_xz Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 82% +1 yıl Benim ki dalgaliydi çok zorlanıyordum artık duştan sonra örüyorum açıyorum miss 0 0 Yorumla
SiyahSu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 35% +1 yıl Elidoru seviyorum sac kremlerini daha cok seviyorum 0 0 Yorumla
Elfprincess Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Ya benim buklelerim dans konusunda pek basarili degiller. 0 0 Yorumla
hacer_ustun92 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 39% +1 yıl Tarkan ın bir çok şarkısı olabilir. Adam full enerji 0 0 Yorumla
Bernathayat Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 54% +1 yıl Hans zimmer - times dinlenilmesi ve dans edilesi bir şarkı 0 0 Yorumla
romance1422 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 31% +1 yıl müslüm gürses-hasret rüzgarları... çünkü saçım yok benim, anlıyor musun yok işte. 0 0 Yorumla
tasteful Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hadise-Nerdesin Aşkım ı hep dinlerim. Güzel anıları hatırlatıyor. 0 0 Yorumla
rengineer Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Sen de yaz yaz yaz bir kenara yaz bütün sözlerimi:) 0 0 Yorumla
ipekozdeen Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 73% +1 yıl hareketli şarkıları fazla sevmem bu yüzden toygar ışıkçıyım ben 0 0 Yorumla
hadi_ordan Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 78% +1 yıl Harun Kolçak>>vermem seni ellere :)Vermem elidorumu kimselere ❤😙 0 0 Yorumla
albatrosibo Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl bukle eşittir zeynep bastık bu aralar onun şarkıları hit çünkü 0 0 Yorumla
evli34istanbul Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl eşimin saçlarını bukle yapmaya çalıştık ama kısa oldugu için olmadı 0 0 Yorumla
Vandetttaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Buklelerim yok 😔 dalgalı saçlar içinde etkiliyse bu aralar rampapapammm 0 0 Yorumla
Üzgünbirkadin Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Peki Düz saçlılar ne yapsın bukle yapmak için bu ürünü kullansakda olurmuu acaba 🙈 0 0 Yorumla
Berkann63 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl ALLAH'a şükür düz saça sahibim çünkü dalgalı ve ya kıvırcık sevmiyorum 0 0 Yorumla
Sonjin Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Saçlarım uzun ama bukleli değil ve elidor kullanıyorum dans ediyorum hehehe 0 0 Yorumla
melolilili Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 87% +1 yıl Elidor iyi ki var 💕 her zaman kurtarıcım elidor oldu. Kullanmayanlar çok şey kaçırdı bileee 0 0 Yorumla
Bendora Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 91% +1 yıl Çok ağırlaşma yapıyor diye duydum ama kendim kullanmadım tabi 0 0 Yorumla
bensuuaydın1 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl yorumlara sadece şarkılara bakmak için gelen tek ben olamam değil mi 0 0 Yorumla
Hadisordum Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Saçlarım seyrek olduğu için dediğinizi yapamıyorum :) 0 0 Yorumla
küçükcivcive Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Farketmez ya hareketli şarkı olsun ben kesin oynarım 😂 0 0 Yorumla
Nightshift Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 81% +1 yıl Maalesef bukle bukle olacak kadar uzun saçlarım yok :'( 0 0 Yorumla
Lovesız_Yanardağ Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kızlar için sorulmuş soruya erkeklerin verdiği cevaplar inanılmaz 😂😂😂 0 0 Yorumla
birsucuk2yumurta Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Savuracak kadar bukleli saçlarım olmadığı için ben sadece seyrediyorum :) 0 0 Yorumla
madameleniii Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 91% +1 yıl Herkes zeynep bastık olsun, zeynep bastıklar zıplasın etrafta Demişler doğru 0 1 Yorumla madameleniii +1 yıl Herkes zeynep bastık olsun, zeynep bastıklar zıplasın etrafta Yorumla
_aeternitas_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 39% +1 yıl Üzeni yollaİsterse dönsün sonraSalla, ardına bakma aslaYolla, aldatan aldansın salla 0 0 Yorumla
sekkiz Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 51% +1 yıl Dalgalı saçlar için olanını bayağı beğeniyordu tanıdığım biri. 0 0 Yorumla
BulgaristanGöçmeni59 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl Summer love.. ama öyle güzel saçlarım yok malesef olanı da kaybediyorum 0 0 Yorumla
Katherina_Petrova Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bu yaz saçlarımızı hiçbir müzik eşliğinde dorğu dürüst dalgalandıramadık kı hep karantin 😒 0 0 Yorumla
Dreamflowers Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Elidorla yıkadıgım mis gibi kokan saclarımla #belirsinbukleler zeynep bastık : ben her mevsim yazım 0 0 Yorumla
AyselGitBaşıımdan Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Ege.. yaz aşkım..Elidor kokusunun kalıcılığına hayranım.. yıllardır vazgeçilmezim 0 0 Yorumla
caglabohcali Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Jessie J'den Sexy Silk şarkısı... Tam bir özgüven patlaması yaşanıyor şarkıyı duyduğumda. 0 0 Yorumla
1Firstlady Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Elidorun durulanmadan kullanılan yapıcı onarıcı saç kremi harika😍 0 0 Yorumla
Efuli26 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Saçlarım bukleli değil. elidor onarıcı bakım kullanıyorum 0 0 Yorumla
çimbom4773 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hadise Geliyorum yanına şarkısı ! ama benim saçım malesef bukleli değil😊 0 0 Yorumla
olsunsıkmacanını Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl arkadaşıma hediye edeceğim güzel bir ürüne benziyor 0 0 Yorumla
LiLze Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 59% +1 yıl Keşke bukleli saçım olsaydı dedirtti maalesef bu soru. 0 0 Yorumla
ibrahim01234 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 89% +1 yıl Yalın yeniden şarkısı benim her yıl favori şarkım daha iyisi çıkana kadar bu şimdilik😊😊😊 0 0 Yorumla
yarenalya Takip Et Xper 5 Yaş: 46 , eic 71% +1 yıl yaz şarkilarinin hepsi bence mukemmel oluyor bunun icin 0 0 Yorumla
ASİVMAVİ Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 92% +1 yıl Elidor şarkısı demişmiydim size? gelsin hayat bildiği gibi gelsin.💃 0 0 Yorumla
calimero_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl saçlarım ahenkle dans ediyor hey ahey ahey aha aha :):) 0 0 Yorumla
Zerolix Takip Et Xper 3 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Elidor kullanmıyorum. Hatta sampuan kullanmiyorum. Yeşil sabun adamdır. 0 0 Yorumla
-Bilge19- Takip Et Master Yaş: 31 , eic 59% +1 yıl Dans eden bukleli saçlar ve Elidor çok güzel ama bu yaz hiç bir şarkıdan zevk almıyorum ben 0 0 Yorumla
LordKa Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 80% +1 yıl Reklam gibi algılanmasın, saçlarını beğendiğim tüm kadınların arkasından elidor çıktı 😂 0 0 Yorumla
Muhdar Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Bro ben türkü dinliyorum onunla da bep iyi olmuyor 😂 0 0 Yorumla
ıTranen Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Bukleli saçım yok. Olsaydı highway to hell olabilirdi belki 🤪😂 0 0 Yorumla
m_ayaz Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl dans ederken huzur veriyor insana içindeki bütün kötülükleri çıkarıyor 0 0 Yorumla
Papa_Smurf Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 32% +1 yıl Elidor kullanmadım hiç, CR7'nin yolundan gidiyorum 😂😂 0 0 Yorumla
Dibinekadarhadi Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 77% +1 yıl Tek başına da olmuyor ki. Kadın lazım dans için öyle saçları güzel olan 0 0 Yorumla
balkanmavisi Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 84% +1 yıl Bts filter :) 💜💫 bundan havalısı yoktur 😂 0 0 Yorumla
Fosseptik Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Elidor ile bukleler daha parlak ve daha güçlü benim tek tercihim 0 0 Yorumla
zemores Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 67% +1 yıl En sevdigim bukleler yararli bilgi icin tessekkurler. 0 0 Yorumla
septimius_s Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl Yılların eskitemediği slogan; ahenkle dans eden saçlar. 0 0 Yorumla
spacescom Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 47% +1 yıl bukle bukle saçlarım olmasını gerçekten çok isterdim 0 0 Yorumla
ozgur00000 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Son zamanlarda trend olan Elidor saç bakım kremi tercihimdir tabiki de turuncu olanı. Şampuanda ise;Elidor pembe iç açıcı. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
576Cevap
Yaz şarkısı deyince akla gelen ilk isim Serdar Ortaç'ın eski şarkıları bile hala dinlenmeye değer. Bukle saçlılara önerimdir.
https://www.youtube.com/embed/5_5WxvQSkUcZeynep Bastık reklamlarda olduğu için kullanıyorum çok güzelmiş.
Ben Elidor şampuan ve saç kremleri bu kadar pahalıdır
Ece seçkin - Adeyyo
Bu şarkıyla dans etmeyi seviyorum ya
Tarkan ve Serdar Ortaç sanırım🤪 Ama yaz denince akla ilk Yalın şarkıları geliyor🤭🤔
Benim ki dalgaliydi çok zorlanıyordum artık duştan sonra örüyorum açıyorum miss
Elidoru seviyorum sac kremlerini daha cok seviyorum
Ya benim buklelerim dans konusunda pek basarili degiller.
Tarkan ın bir çok şarkısı olabilir. Adam full enerji
Hans zimmer - times dinlenilmesi ve dans edilesi bir şarkı
müslüm gürses-hasret rüzgarları... çünkü saçım yok benim, anlıyor musun yok işte.
Hadise-Nerdesin Aşkım ı hep dinlerim. Güzel anıları hatırlatıyor.
Sen de yaz yaz yaz bir kenara yaz bütün sözlerimi:)
hareketli şarkıları fazla sevmem bu yüzden toygar ışıkçıyım ben
Harun Kolçak>>vermem seni ellere :)
Vermem elidorumu kimselere ❤😙
bukle eşittir zeynep bastık bu aralar onun şarkıları hit çünkü
eşimin saçlarını bukle yapmaya çalıştık ama kısa oldugu için olmadı
Buklelerim yok 😔 dalgalı saçlar içinde etkiliyse bu aralar rampapapammm
Peki Düz saçlılar ne yapsın bukle yapmak için bu ürünü kullansakda olurmuu acaba 🙈
ALLAH'a şükür düz saça sahibim çünkü dalgalı ve ya kıvırcık sevmiyorum
Saçlarım uzun ama bukleli değil ve elidor kullanıyorum dans ediyorum hehehe
Elidor iyi ki var 💕 her zaman kurtarıcım elidor oldu. Kullanmayanlar çok şey kaçırdı bileee
Çok ağırlaşma yapıyor diye duydum ama kendim kullanmadım tabi
yorumlara sadece şarkılara bakmak için gelen tek ben olamam değil mi
Saçlarım seyrek olduğu için dediğinizi yapamıyorum :)
Farketmez ya hareketli şarkı olsun ben kesin oynarım 😂
Maalesef bukle bukle olacak kadar uzun saçlarım yok :'(
Kızlar için sorulmuş soruya erkeklerin verdiği cevaplar inanılmaz 😂😂😂
Savuracak kadar bukleli saçlarım olmadığı için ben sadece seyrediyorum :)
Herkes zeynep bastık olsun, zeynep bastıklar zıplasın etrafta Demişler doğru
Herkes zeynep bastık olsun, zeynep bastıklar zıplasın etrafta
Üzeni yolla
İsterse dönsün sonra
Salla, ardına bakma asla
Yolla, aldatan aldansın salla
Dalgalı saçlar için olanını bayağı beğeniyordu tanıdığım biri.
Summer love.. ama öyle güzel saçlarım yok malesef olanı da kaybediyorum
Bu yaz saçlarımızı hiçbir müzik eşliğinde dorğu dürüst dalgalandıramadık kı hep karantin 😒
Elidorla yıkadıgım mis gibi kokan saclarımla #belirsinbukleler zeynep bastık : ben her mevsim yazım
Ege.. yaz aşkım..
Elidor kokusunun kalıcılığına hayranım.. yıllardır vazgeçilmezim
Jessie J'den Sexy Silk şarkısı... Tam bir özgüven patlaması yaşanıyor şarkıyı duyduğumda.
Elidorun durulanmadan kullanılan yapıcı onarıcı saç kremi harika😍
Saçlarım bukleli değil. elidor onarıcı bakım kullanıyorum
Hadise
Geliyorum yanına şarkısı ! ama benim saçım malesef bukleli değil😊
arkadaşıma hediye edeceğim güzel bir ürüne benziyor
Keşke bukleli saçım olsaydı dedirtti maalesef bu soru.
Yalın yeniden şarkısı benim her yıl favori şarkım daha iyisi çıkana kadar bu şimdilik😊😊😊
yaz şarkilarinin hepsi bence mukemmel oluyor bunun icin
Elidor şarkısı demişmiydim size? gelsin hayat bildiği gibi gelsin.💃
saçlarım ahenkle dans ediyor hey ahey ahey aha aha :):)
Elidor kullanmıyorum. Hatta sampuan kullanmiyorum. Yeşil sabun adamdır.
Dans eden bukleli saçlar ve Elidor çok güzel ama bu yaz hiç bir şarkıdan zevk almıyorum ben
Reklam gibi algılanmasın, saçlarını beğendiğim tüm kadınların arkasından elidor çıktı 😂
Bro ben türkü dinliyorum onunla da bep iyi olmuyor 😂
Bukleli saçım yok. Olsaydı highway to hell olabilirdi belki 🤪😂
dans ederken huzur veriyor insana içindeki bütün kötülükleri çıkarıyor
Elidor kullanmadım hiç, CR7'nin yolundan gidiyorum 😂😂
Tek başına da olmuyor ki. Kadın lazım dans için öyle saçları güzel olan
Elidor ile bukleler daha parlak ve daha güçlü benim tek tercihim
En sevdigim bukleler yararli bilgi icin tessekkurler.
Yılların eskitemediği slogan; ahenkle dans eden saçlar.
bukle bukle saçlarım olmasını gerçekten çok isterdim
Son zamanlarda trend olan Elidor saç bakım kremi tercihimdir tabiki de turuncu olanı. Şampuanda ise;
Elidor pembe iç açıcı.