Saç Bakım Evde süper saç bakımı zamanı: Saçların sana ne söylüyor? (Sayfa 5) Elidor Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4445 Evde süper saç bakımı zamanı: Saçların sana ne söylüyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 89 kişi beğendi
neonlusoda Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Canlı ve yumuşak olmalı bu da Elidor’la mümkün❤️ 0 0 Yorumla
_birhatuniştee_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 66% +1 yıl Canlı yumuşak olmalı buda elidorla mümkunn❤❤❤ 0 0 Yorumla
Sҽɾƚ_vurur Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 41% +1 yıl Hepsi güzel bilgiler teşekkür ederim. 0 0 Yorumla
25dadaşkızı25 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 46% +1 yıl Çok bakımlı saçlarım iyi bakarıö bende elidor la 0 0 Yorumla
_isimegerekyok_ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 50% +1 yıl Saclarim dokuluyo, iyi geliyor mu bide 0 0 Yorumla
ahmet21can Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Daha mantıklı duruyor diğerlerine oranla 0 0 Yorumla
Yaniyorum3131 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 58% +1 yıl Şimdiye kadar saçlarımin bana dediyi birşey yok 😉 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Benim saçlar pek konuşkan değiller sanırım 😇 0 0 Yorumla
BenBayHiçkimse Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Öneriler için teşekkür ederim iyiki varsınız 0 0 Yorumla
Özlem_yağmur03 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Turuncu yu seçiyorum geçende seçtiğim gibi 😊 0 0 Yorumla
Bitinya Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 64% +1 yıl Zamanında yıprandık ama şimdi onar beni diyor 0 0 Yorumla
Çİçek_23 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Gerektiği gibi en güzel bakımı yaparım saçlarıma 0 0 Yorumla
elliehudson06 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl kesinlikle en kısa sürede denemek istiyorumm 0 0 Yorumla
Kocakmek Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl Bak artık bana beni güçlendir artık diyor 😀 0 0 Yorumla
MayısssssssKızı Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Canlı ve yumuşacık olmak bizim de hakkımız! 0 0 Yorumla
blekwidow Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 47% +1 yıl Güçlü ve parlak günlere geri dönelim❣️ 0 0 Yorumla
EgoistischesMädchen Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 94% +1 yıl Tam da ihtiyacım olduğu zaman teşekkür elidor 💕 0 0 Yorumla
SleepyPotato Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 46% +1 yıl şampuan olsun yeter abi kasmaya gerek yok fhkshd 0 0 Yorumla
yüreğigüzeladam Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Elidor saçlar için cidden iyi bir marka 0 0 Yorumla
sağduyulu1691 Takip Et Guru Yaş: 58 , eic 65% +1 yıl Elidor, saçlarım için önemli bir krem... 0 0 Yorumla
Batu34istanbul Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Saclarim dokulmemesu icin elimden geleno yapiyorum 0 0 Yorumla
esrarengizdenizz Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Capcanlı kıpır kıpır hayat dolu olmak gerek😊😉 0 0 Yorumla
cankıraçç Takip Et Master Yaş: 27 , eic 82% +1 yıl Bak bana diyor saçlarım ama bakmıyorum pek. 0 0 Yorumla
KırıKMerdane Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 63% +1 yıl Zamanında yıprandık ama şimdi bizi kim onaracak 0 0 Yorumla
benbendeğilimartık Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 72% +1 yıl Güçlü ve parlak günlerimize geri dönelim. 0 0 Yorumla
Nazlıı_Tesfaye Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl saclarim cok kirik😕 cok fazla yiprandi 0 0 Yorumla
Gamzzeeeeee Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 85% +1 yıl Elidor-la saçlarımız ahenkle dans ediyor😻 0 0 Yorumla
elus1919 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl Elidor uzun zamandir kullanmıyorum ama denicem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
300Cevap
Canlı ve yumuşak olmalı bu da Elidor’la mümkün❤️
Canlı yumuşak olmalı buda elidorla mümkunn❤❤❤
Hepsi güzel bilgiler teşekkür ederim.
Yıpranmaya son vermek elimizde
Çok bakımlı saçlarım iyi bakarıö bende elidor la
Saclarim dokuluyo, iyi geliyor mu bide
Parlak dolgun yumuşak olmalı
Saçlarım yandı ve kırıkla dolu
Eski günlere dönmeye çok ihtiyacım var
Daha mantıklı duruyor diğerlerine oranla
Şimdiye kadar saçlarımin bana dediyi birşey yok 😉
Erkekler bu kadar önemsemez ki
Benim saçlar pek konuşkan değiller sanırım 😇
Elidor candır gerisi heyecandır
Sadece elidor kullanmam bile yetiyor saçımı yumuşacık yapıyor
Öneriler için teşekkür ederim iyiki varsınız
Saçlar ağlıyor yardım istiyor 😊
Harika bilgiler olmuş tşkler
Canlı yumuşak ve hacimli olmalılar🌸
Turuncu yu seçiyorum geçende seçtiğim gibi 😊
Zamanında yıprandık ama şimdi onar beni diyor
En iyisi el yapımı olanlarıdır
Saçlarım ile aram iyi sorın yok
Gerektiği gibi en güzel bakımı yaparım saçlarıma
kesinlikle en kısa sürede denemek istiyorumm
Bak artık bana beni güçlendir artık diyor 😀
"Kardeş bizi bir sal"...
En iyi şampuan Clear bence
Canlı yumuşak ve hacimli olmalı
Canlı ve yumuşacık olmak bizim de hakkımız!
Güçlü ve parlak günlere geri dönelim❣️
Canlilik her zaman fakindalik getirir.
Saçlarım çok yıprandı aşırı derecede
Tam da ihtiyacım olduğu zaman teşekkür elidor 💕
şampuan olsun yeter abi kasmaya gerek yok fhkshd
Daima güçlü ve parlak saçlar
Elidor saçlar için cidden iyi bir marka
Elidor, saçlarım için önemli bir krem...
Elidorla saç bakımı her zaman güzel
Kullancam bunu umarım işe yatat
Güzel saçların sırrı Elidor 🌸
Saçım parlak günlerine dönmek istiyor
Hemen deniyeceğim tessekkurler
1 dakikada onarılmış saçlar için Elidor diyorum bende
Saclarim dokulmemesu icin elimden geleno yapiyorum
Oh ne güzel ya saçlar mis
Capcanlı kıpır kıpır hayat dolu olmak gerek😊😉
Güçlü ve parlak saçlar daima
Saçlarımdan tut beni evetukssk
Bakım diye bağırıyor 😂😂😂
Bak bana diyor saçlarım ama bakmıyorum pek.
Zamanında yıprandık ama şimdi bizi kim onaracak
İyi baktın, teşekkür ederim diyor.
Güçlü ve parlak günlerimize geri dönelim.
saclarim cok kirik😕 cok fazla yiprandi
Elidor-la saçlarımız ahenkle dans ediyor😻
Elidor uzun zamandir kullanmıyorum ama denicem
Zamanında yıprandık diyorlar
Elidor güzel beğeniyorummmmmmm
Saçlarım hayata en değerlim.