Saç Bakım Evde süper saç bakımı zamanı: Saçların sana ne söylüyor? (Sayfa 4) Elidor Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4445 Evde süper saç bakımı zamanı: Saçların sana ne söylüyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 89 kişi beğendi
widdual Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl cidden harika bir saç kremi dün duşta ilk defa kullandım ve saçlarım missss 0 0 Yorumla
Kartalruhuu Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Kırılmadığı ve canlı durduğu sürece saçlarımla aramız iyi 0 0 Yorumla
y328L-x3yTiuD4L8 Takip Et Xper 2 Yaş: 39 +1 yıl Elidor kullanıyorum hem kokusu hoş hemde saçlarımı pamuk gibi yumuşacık yapıyor. 0 0 Yorumla
Yakısıklıgenc07 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Saçlar önemli kızlar bence hem kendi psikolojiniz hem de erkekler için :) 0 0 Yorumla
Feridedurgut Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Saçlarıma gerçekten iyi geliyor avakadolu olan favorim :) 0 0 Yorumla
Reyhannnmn Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Yıpranmış olan saçlarımı düzeltebilen tek marka kesinlikle 0 0 Yorumla
Silentwave Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl elidor esmer saçlar için olan şampuanı kullanıyorum ve çok memnunum 0 0 Yorumla
AtaIentee Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Saçımı sağlığına kavuşturan sayılı markalardan olan #elidor günlük bakımımın bir parçası. 0 0 Yorumla
SıdıkaSaka Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl saçlarım bu ara çok dökülüyor, bu durum sıdıkayı üzüyor 0 0 Yorumla
btsjin Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Bu saçlara hiç bakmadım yazık yeminlen ama üşengeçlik ne yaparsın? 0 0 Yorumla
Sadecesanalseks Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Saçlar önemlidir hem kendiniz hem erkeğiniz için 😉 0 0 Yorumla
gizliaşık10 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl önceden böyle bir derdim vardı taa ki saçlarımı kazıyana kadar.. 0 0 Yorumla
OpTib33-m3gatRou Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Elidor 1 minute süper saç kremini kullanıyorum ve memnunum çok guzel🤗 0 1 Yorumla Birbenvarbendenileri +1 yıl konusuyoduk? Yorumla
kasandarboyka123 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl elidor süper bir ürün ben saçıma elidor kullanıyorum sizede tavsiye ederim.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Karantina var diye vurduk saçı sıfıra. Saçma sapan bir şey oldu. Ne bakımından bahsediyorsunuz. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Saclarim uzun degil ama surekli kullandigim sevdigim sampuanim <3 0 0 Yorumla
_BeBeRuhii_ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl Saç Bakım konusunda 396 cevap paylaştı. Elidorun şampuanları güzel kullandım zamanında 0 1 Yorumla Elidor Sponsorlu +1 yıl 💖 Yorumla
Oturayımdayiyin Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 79% +1 yıl Canlı, yumuşak ve hacimli olmalı. 🌸 1 0 Yorumla
HürreemSultaaN Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 48% +1 yıl Saçlarım bana "beni ihmal etme"diyor 💓 1 0 Yorumla
Suskun39 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 94% +1 yıl Güçlü ve parlak günlerimize geri dönelim. 😊😇 0 0 Yorumla
Merkür_00 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Saçlar dolgun hacımlı ve parlak olmalı💛 0 0 Yorumla
HeroLiion Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Canli ve yumusak olmalı diyor 0 1 Yorumla HeroLiion +1 yıl Anlamadım? Yorumla
NéoKorítsiNeráidon Takip Et Yoda Yaş: 99 , eic 98% +1 yıl Saçlarım bana iyiki seninim diyor 0 0 Yorumla
Bilgiliyummy Takip Et Xper 4 Yaş: 38 , eic 50% +1 yıl Benim saclar genel kedim ve nem istiyor 0 0 Yorumla
koltuk6 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl a guclu ve parlak gunlerimize geri donelim 0 0 Yorumla
duygusuzamaduygusal Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 74% +1 yıl Canım saçlarım artık elektriklenmeyi bırakın ❤️ 0 0 Yorumla
yıldıztozu42 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 30% +1 yıl Uzun ve dolgun olmak bizimde hakkımız 🙄 0 0 Yorumla
SalatalıKatil Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Canlı ve yumuşak olmak her zerremizin hakkıdır 😂 0 0 Yorumla
mathilda44 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 50% +1 yıl Canli yumusak vr parlak saclarin hastasıyım 0 0 Yorumla
lovessdrug Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 34% +1 yıl Elidor saç yağı parlak canlı yumuşacık oluyor 0 0 Yorumla
cereennnnn11 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 61% +1 yıl Elidor ilaç gibi her derde deva sankii 🤩 0 0 Yorumla
LUCKAS Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Bu güzel tavsiyeler için teşekkür ederiz :) . 0 0 Yorumla
Peacekeeper06 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Inanilmaz derecede guzel bir şampiyon. 0 0 Yorumla
Neşemol Takip Et Xper 5 Yaş: 46 , eic 57% +1 yıl Yumuşak zarif ve kepeksiz temiz saçlar için elidor 0 0 Yorumla
Sonjin Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Eyvallah çok teşekkürler şazım oldu aynen 0 0 Yorumla
Halendimdik Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 64% +1 yıl Kel adamların saçları dolgun görünmeli 😂 0 0 Yorumla
Cool_hatun Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Canlı yumuşak ve hacimli uzun saçlar olmalı 👌🏻 0 0 Yorumla
ArnoVictorDorian Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 50% +1 yıl Benimki kafasına göre takılıyor, çok anarşist. 😄 0 0 Yorumla
WʜᴏCᴀʀᴇs Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 99% +1 yıl Bize çok iyi bakıyorsun kız çok şanslıyız diyorlar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
300Cevap
cidden harika bir saç kremi dün duşta ilk defa kullandım ve saçlarım missss
Kırılmadığı ve canlı durduğu sürece saçlarımla aramız iyi
Elidor kullanıyorum hem kokusu hoş hemde saçlarımı pamuk gibi yumuşacık yapıyor.
Saçlar önemli kızlar bence hem kendi psikolojiniz hem de erkekler için :)
Saçlarıma gerçekten iyi geliyor avakadolu olan favorim :)
Yıpranmış olan saçlarımı düzeltebilen tek marka kesinlikle
elidor esmer saçlar için olan şampuanı kullanıyorum ve çok memnunum
Saçımı sağlığına kavuşturan sayılı markalardan olan #elidor günlük bakımımın bir parçası.
saçlarım bu ara çok dökülüyor, bu durum sıdıkayı üzüyor
Bu saçlara hiç bakmadım yazık yeminlen ama üşengeçlik ne yaparsın?
Saçlar önemlidir hem kendiniz hem erkeğiniz için 😉
önceden böyle bir derdim vardı taa ki saçlarımı kazıyana kadar..
Elidor 1 minute süper saç kremini kullanıyorum ve memnunum çok guzel🤗
konusuyoduk?
elidor süper bir ürün ben saçıma elidor kullanıyorum sizede tavsiye ederim..
Karantina var diye vurduk saçı sıfıra. Saçma sapan bir şey oldu. Ne bakımından bahsediyorsunuz.
Kepek olmasın yeter canum
Evde de güçlü olalım parlak olalım
Saclarim uzun degil ama surekli kullandigim sevdigim sampuanim <3
Elidorun şampuanları güzel kullandım zamanında
💖
Her bir teli bakım diye isyanda...
Canlı, yumuşak ve hacimli olmalı. 🌸
Saçlarım bana "beni ihmal etme"diyor 💓
Canlı yumuşak ve güzel durmalı
Saçlarımdan memnunum sıkıntı yok
Güçlü ve parlak günlerimize geri dönelim. 😊😇
Canlı, yumuşak ve hacimli elbette.
Çok yıprattık şimdi anladık değerini
Saçlar dolgun hacımlı ve parlak olmalı💛
Canli ve yumusak olmalı diyor
Anlamadım?
Saçlarım bana beni kes diyor
İpeksi yumuşak ve güçlü saçlar.
Saçlarımı bana iyiki seninim diyorrr
Saçlarım bana iyiki seninim diyor
Benim saclar genel kedim ve nem istiyor
kendi halina bırakıyom saçımı
Beni boya diyor saçlarım :)
a guclu ve parlak gunlerimize geri donelim
Canım saçlarım artık elektriklenmeyi bırakın ❤️
Çünkü güçlü olmak daha güzel
Düzenli temizlik ve sağlıklı yasam
Uzun ve dolgun olmak bizimde hakkımız 🙄
Canlı ve yumuşak olmak her zerremizin hakkıdır 😂
Canli yumusak vr parlak saclarin hastasıyım
Yıpranmiş saçlarima çözüm yok muu?
Uzatmayı düşünüyorum bakalım
Elidor saç yağı parlak canlı yumuşacık oluyor
Elidor ilaç gibi her derde deva sankii 🤩
Sert saçlıyım. Şekil almıyor
Bu güzel tavsiyeler için teşekkür ederiz :) .
Inanilmaz derecede guzel bir şampiyon.
Yumuşak zarif ve kepeksiz temiz saçlar için elidor
güzel olmuş bence bu arada
Durum itibari ile yıprandık
Ne kullansam saçlarım gene aynı
Eyvallah çok teşekkürler şazım oldu aynen
Kel adamların saçları dolgun görünmeli 😂
Canlı yumuşak ve hacimli uzun saçlar olmalı 👌🏻
Harika ürünler ve bilgiler 😂
Benimki kafasına göre takılıyor, çok anarşist. 😄
Bize çok iyi bakıyorsun kız çok şanslıyız diyorlar