İkisi de birbirinden mükemmel ♡ Ancak şu son zamanlarda karantinanın da büyük katkılarıyla saçlarım oldukça yıprandı. Bu nedenle benim tercihim turuncudan yana olacak, hem saçlarımı onarır hemde yumuşaklık kazandırır 🧡
Benim seçimim turuncudan yana Saçlarımda zamanla oluşan yıpranmaları 1 dakika gibi kısa bir süre içerisinde yok etmek harika olurdu. Kesinlikle ben de deneyeceğim, çünkü saçlarımı uzatırken ihtiyacım oluyor.
Söz konusu saç kırıkları ve benzer faktörler ise yardımıma tabi ki Elidor 1 Minute Anında Onarıcı Bakım Süper Saç Kremi koşuyor çünkü o kadar toz , fön , yıpranma derken saçlarımız cidden kötüleşiyor. O yüzden benim sırrım
ELİDOR 1 MİNUTE ANINDA ONARICI BAKIM SÜPER SAÇ KREMİ
Elidorun ürünleri benim her zaman vazgeçilmezim. Açıkçası pembe de inanılmaz güzel turuncu da.. Ama bir taraf seçmek gerekiyorsa turuncu sanırım bir tık önde ;) Bu arada benim best ürünüm Elidor Saç Bakım Kremi Avokado Ve Üzüm Çekirdeği.. Satışına başlanıldığından beri sürekli stoklarım, hep kullanıyorum. Müthiş bir şey! Kullanın, kullandırın! :)
- Saçıma sorsam onu sadece 1 dakikada boya, maşa, düzleştirici, fön gibi yıpratıcı etkilere karşı koruyan "Elidor 1 Minute Anında Onarıcı Bakım Süper Saç Kremi"ni seçerdi.
Konu saçlarım olunca tabiki elidor.. Yeni serisi saçımı beslerken ağırlaştırmadan parlatıyor ve yaglı görünüm bırakmıyor. Resmen aradığım tüm özellikler bir dakikada saçımda. Çok çok beğendim bu yaz favorim pembe olan 💎 #Elidor
Yoğun zamanlarımın sonucu yorgun saçlarım... Ve tepeden tırnağa yenilenmeye saçlarımdan başlarım. 😊 Elidor 1 Minute Anında Onarıcı Bakım Süper Saç Kremi ile artık ben de umutlarım kadar güçlü saçlara sahibim.
Konu tabi ki saç bakımı olunca oklar bana yöneliyor. Saç kremleri ile aram oldukça iyidir. Elidor ürünleri de tam saçlarını şımartmayı isteyenlere göre bir detay yapmış, hoşuma gitmedi değil. Her zaman olduğu gibi #pembeyeşimdibak diyorum. Seçimim pembe' nin tatlılığı ve masumluğundan yana.#Elidor 1 Minute Güçlü ve Parlak Süper Saç Kremi
Konu saç bakımına gelirse paramı, zamanımı, konforumu umursamam. Önemli olan bunlar değil, saçlarımın sağlığıdır. İki Elidor'un da bir özelliği olan zaman tasarrufu bana çok cazip değil açıkçası. Diğer özellikleri karşılaştırırsak, onarım yapan saç kremleri her zaman daha önemlidir benim için. Çünkü, onarım yapma işlemi bittikçe, yeni kullanımlarda bakım da yapar. Onarımsız, ya da bakımsız saçlara parlaklık aramak çok anlamsızdır. Yani, benim tarafım, Turuncu!
Sacinin neye ihtiyaci olduguna gore bagli, sacin senin icin onarilmasini istiyorsa mutlaka kirmizi yi secmelisin. Eger ki parlakligini yitirdiyse ozaman pembe yi secmelisin.
Elidorun ürünlerine bayılıyorum.❤ Bu markadan asla vazgeçemiyorum. Şu an turuncu saç kremini kullanıyorum. Inanılmaz yumusatıyor ve kokusu harika bu hissi çok seviyorum. Teşekkürler #Elidor
Elidor 1 minute anında onarıcı bakım süper saç kremini.. 🦋kullanmış biri olarak cidden etkili ve saç boyama fön vs sonrası hacmini yitirmiş saçlar için muaazzam bir ürün. 🦋
Seçim yapması benim için çok zor ama saçım seçimini Elidor 1 Minute Anında Onarıcı Süper Saç Kremi 'nden yana kullanıyor. Saçlarımda çok işlem olduğu için kolay yıpranıyor maalesef. Eminim ki bu hepimizin ortak sorunu.😕 Neyse ki Elidor imdadımıza yetişti!!💛💛💛💛
Seçimimi azınlıktan yana kullanıyorum ve turuncu diyorum, hem malum covid ve kalabalık arasındaki bağ hem de bilinçaltım "turuncu" diyor. Hem doğalı da var.. 😏
Ben seçimimi turuncudan yana yapıyorum gadası. Saçlarımda bu aralar yıpranma daha fazla. Yıpranmaların önüne bu kadar hızlı sürede geçmek harika olurdu. Denemek için gün sayıyorum.🤗🤗🤗
Elidor 1 Minute Güçlü ve Parlak Süper Saç Kremi. Eşsiz formülü ile saçlarımı derinlemesine besler ve uzun süreli parlaklık sağlayarak daha çok dikkatleri üzerime çekmemi sağlıyor. Onu anlatmaya kelimeler yetmez. İyi ki var. ❤
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
551Cevap
Valla ikiside aynı bence ikiside güzel çünkü ikiside aynı işi yapıyor
Bu aralar turuncuya ihtiyacım var. Lakin para tuzağı mı bilemeyeceğim.
Koşuşturmacaların saçlarıma zarar verdiğini düşünüyorum, benim saçlarım genelde yıpranıyor, o yüzden turuncu diyorum
İkisi de birbirinden mükemmel ♡ Ancak şu son zamanlarda karantinanın da büyük katkılarıyla saçlarım oldukça yıprandı. Bu nedenle benim tercihim turuncudan yana olacak, hem saçlarımı onarır hemde yumuşaklık kazandırır 🧡
Benim seçimim turuncudan yana Saçlarımda zamanla oluşan yıpranmaları 1 dakika gibi kısa bir süre içerisinde yok etmek harika olurdu. Kesinlikle ben de deneyeceğim, çünkü saçlarımı uzatırken ihtiyacım oluyor.
Söz konusu saç kırıkları ve benzer faktörler ise yardımıma tabi ki Elidor 1 Minute Anında Onarıcı Bakım Süper Saç Kremi koşuyor çünkü o kadar toz , fön , yıpranma derken saçlarımız cidden kötüleşiyor. O yüzden benim sırrım
ELİDOR 1 MİNUTE ANINDA ONARICI BAKIM SÜPER SAÇ KREMİ
Çok yıpranmış bir saçım var malesef o yüzden turuncuu
Elidor 1 minute anında onarıcı bakım süper saç kremi benim için ideal tercih
Elidorun ürünleri benim her zaman vazgeçilmezim. Açıkçası pembe de inanılmaz güzel turuncu da.. Ama bir taraf seçmek gerekiyorsa turuncu sanırım bir tık önde ;) Bu arada benim best ürünüm Elidor Saç Bakım Kremi Avokado Ve Üzüm Çekirdeği.. Satışına başlanıldığından beri sürekli stoklarım, hep kullanıyorum. Müthiş bir şey! Kullanın, kullandırın! :)
Bayanlara müjdeli haberi vermekle vaz geçilmezsin Elidor 🙈
Turuncu... iyidir
Turuncu en iyisidir. Pembe de iyidir ama turuncu çok daha iyi.
- Turuncu🧡
- Saçıma sorsam onu sadece 1 dakikada boya, maşa, düzleştirici, fön gibi yıpratıcı etkilere
karşı koruyan "Elidor 1 Minute Anında Onarıcı Bakım Süper Saç Kremi"ni seçerdi.
Konu saçlarım olunca tabiki elidor..
Yeni serisi saçımı beslerken ağırlaştırmadan parlatıyor ve yaglı görünüm bırakmıyor. Resmen aradığım tüm özellikler bir dakikada saçımda. Çok çok beğendim bu yaz favorim pembe olan 💎
#Elidor
Bazen reklamların abartıldığını düşünürdüm , ama https://kiz.sr/3aF59WI kullandıktan sonra saçlarımda gözle görülür değişimi , istisnasız tavsiye ederim..
Yoğun zamanlarımın sonucu yorgun saçlarım... Ve tepeden tırnağa yenilenmeye saçlarımdan başlarım. 😊 Elidor 1 Minute Anında Onarıcı Bakım Süper Saç Kremi ile artık ben de umutlarım kadar güçlü saçlara sahibim.
Kesinlikle turuncu çok çekici oluyor ama köyü olmayacak
sadece 1 dakikada zayıflayan ve matlaşan saçlarına güç ve parlaklık getiren Elidor 1 Minute Güçlü ve Parlak Süper Saç Kremi
Seçimim turuncu dan yana çünkü hergun. Saçımı yıkıyorum etkili sonsuz almak için ideal
Konu tabi ki saç bakımı olunca oklar bana yöneliyor. Saç kremleri ile aram oldukça iyidir. Elidor ürünleri de tam saçlarını şımartmayı isteyenlere göre bir detay yapmış, hoşuma gitmedi değil. Her zaman olduğu gibi #pembeyeşimdibak diyorum. Seçimim pembe' nin tatlılığı ve masumluğundan yana.#Elidor 1 Minute Güçlü ve Parlak Süper Saç Kremi
Hiçbirini denemedim. Corona bitince denemek istiyorum
Anında onarıcı bakım kremi tabikiiii her zaman kullanmaya devam edeceğim bir ürün mukemmmeeel turuncuuuu🧡🧡🧡🧡🧡
Turuncu ve lacivert renge bir antipatim var. Tabiki de pembe diyorum. Pembe benim rengim 💖💖🌺
Yıllardır pembeciyiz. Yeni urunde de pembeye devamke :) #elidor
Elseve Mucizevi Yağ serisinin tüm ürünlerini kullanıyorum. Saçlarım yumuşacık ve canlı.
Turuncu yanaklarım gibi saçlarım gibi çok seviyorum elidoru
Konu saç bakımına gelirse paramı, zamanımı, konforumu umursamam. Önemli olan bunlar değil, saçlarımın sağlığıdır. İki Elidor'un da bir özelliği olan zaman tasarrufu bana çok cazip değil açıkçası. Diğer özellikleri karşılaştırırsak, onarım yapan saç kremleri her zaman daha önemlidir benim için. Çünkü, onarım yapma işlemi bittikçe, yeni kullanımlarda bakım da yapar. Onarımsız, ya da bakımsız saçlara parlaklık aramak çok anlamsızdır. Yani, benim tarafım, Turuncu!
Sacinin neye ihtiyaci olduguna gore bagli, sacin senin icin onarilmasini istiyorsa mutlaka kirmizi yi secmelisin. Eger ki parlakligini yitirdiyse ozaman pembe yi secmelisin.
Elidorun ürünlerine bayılıyorum.❤ Bu markadan asla vazgeçemiyorum. Şu an turuncu saç kremini kullanıyorum. Inanılmaz yumusatıyor ve kokusu harika bu hissi çok seviyorum. Teşekkürler #Elidor
Elidor 1 minute anında onarıcı bakım süper saç kremini.. 🦋kullanmış biri olarak cidden etkili ve saç boyama fön vs sonrası hacmini yitirmiş saçlar için muaazzam bir ürün. 🦋
Seçim yapması benim için çok zor ama saçım seçimini Elidor 1 Minute Anında Onarıcı Süper Saç Kremi 'nden yana kullanıyor. Saçlarımda çok işlem olduğu için kolay yıpranıyor maalesef. Eminim ki bu hepimizin ortak sorunu.😕 Neyse ki Elidor imdadımıza yetişti!!💛💛💛💛
Seçimimi azınlıktan yana kullanıyorum ve turuncu diyorum, hem malum covid ve kalabalık arasındaki bağ hem de bilinçaltım "turuncu" diyor. Hem doğalı da var.. 😏
Ben pembeyi seçiyorum 🌼🌸
Hayvanlar üzerinde denenerek üretilen ve
bazı deterjan, zararlı kimyasallar içerenbir şampuanı cildime değdirmiyorum.
Ben seçimimi turuncudan yana yapıyorum gadası. Saçlarımda bu aralar yıpranma daha fazla. Yıpranmaların önüne bu kadar hızlı sürede geçmek harika olurdu. Denemek için gün sayıyorum.🤗🤗🤗
Yalan Yok turuncu kullanıyorum ama pembenin kokusu daha hoş
Elidor 1 Minute Güçlü ve Parlak Süper Saç Kremi. Eşsiz formülü ile saçlarımı derinlemesine besler ve uzun süreli parlaklık sağlayarak daha çok dikkatleri üzerime çekmemi sağlıyor. Onu anlatmaya kelimeler yetmez. İyi ki var. ❤
Pembe, benim gönlüm sendee
♡ ♡
Saçımın renkgi mat. Bu yuzden parlaklik veren Elidor 1 minute güçlü ve parlak süper saç kremi den yana oy kullanırım. Parlak olsun istiyorum.
Turuncu olsun benim olsun ama tercihim Loriel Paris'ten yana.
Elidor 1 Minute Güçlü ve Parlak Süper Saç Kremi, seçtim. Bu hangi renk oluyor bilmedigimden renk secemedim..😃🙃
Elidor 1 Minute Anında Onarıcı Bakım Süper Saç Kremi tabii ki :) Yıpranmış saçlarımın üstesinden bir tek o gelebilir çünkü ♥♥
Ben pek boya işinden anlamam ama turuncu renk daha güzel oluyor benim gözümde o yüzden ben turuncu diyorum
Elidor 1 min anında onarıcı bakım süper saç kremi güzel olabilir. Onarıcı olması ihtiyacım olan birşey. 🥰
Fenomenlerin yorumu varken biz kim köpek ya 😒😒 ben yinede Anında Onarıcı Bakım Kremi diyorum yanmaktan bir hal oldu saçlarım 🤦🏽♀️🤦🏽♀️
Elidor'un her ürününden yıllardır memnunum ve yeni ne çıkarsa gözüm kapalı denerim. O yüzden pembe ya da turuncu farketmez Elidor olsun kâfi 😎😘
Pembe olan Elidor 1 Minute Anında Onarıcı Bakım Süper Saç Kremi tercihim olur. Ayrı ayrı onarımın daha çok etkili olacağı düşüncesindeyim..
Konu ile baya bir alakasız ama yinede sormak istiyorum. Saç tellerim çok ince. nasıl daha dolgun ve dalgalı yapabilirim?
Tabii ki de ♡Elidor 1 minute Anında Onarıcı Bakım Süper Saç Kremi.🧡 Aşığıyız böyle konforlu lükslerin güzelliklerin 🧡🧡🧡
Elidor 1 Minute Güçlü ve Parlak Süper Saç Kremi. Saçlarımın şu an buna çok ihtiyacı var. Yine de doğal yöntemde şaşmam ♥️
Turuncu ve Pembe arasında seçim yapmak gerçekten zor. Benim favorim TURUNCU oldu koku olarakta yapı olarakta favorim. ❤
Pembe kullanmıştım daha önce güzeldi turuncunun da daha iyi olduğuna inanıyorum:)
Turuncu en iyisidir. Pembe de iyidir ama turuncu çok daha iyi.
Turuncu diyorum turuncu benim saçlarım için daha iyi 😍
Turuncu zaten güç kandırmıştım saçın daha bakımlı olması çok daha güzel oluyor ❤
Tabikide turuncu seri asla vazgeçmem o kaar ürün denedim en iyi sonucu veren tek ürün 👍👍
Turuncu bana göre ama herkesin görüşü farklı saçlarımın bakıma ihtiyacı var
Elidorun yurtdışına gelmesini dört gözle bekliyorum... 🙏
Turuncu tabiki. İlk kullanimda canlandırdı. Kızlar tavsiye ederim 😊
Turuncu daha güzel ya benim seçimim en azinda o yönde
Turuncu çok güzel pembeyi kullanmadım ama tuturncuyu çok seviyorum kesinlikle tavsiye ederim.
okey saol düşüncen için