Saç Bakım Tarafını seçenler kazanıyor! Tarafını Seç: Turuncu mu, pembe mi? (Sayfa 3) Elidor Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10789 Tarafını seçenler kazanıyor! Tarafını Seç: Turuncu mu, pembe mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 196 kişi beğendi
epicenter Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 86% +1 yıl Güzel bir sunum ve güzel bir sürü yorumlar.. denemeye değer :) 1 0 Yorumla
Dilhun02 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bence ikiside değil ama illaki bir seçim yapicaksak o da pembe olur 1 0 Yorumla
ulanselim Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Elidor saç bakım ürünleride güzel ama şu an cleara geçtim baya güzel her ikiside ama benim seçimim clear ☺ 0 0 Yorumla
cbnyldzı Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Pembe çünkü pembe çok güzeldir ve hakikaten sığ ve yağlı saçlara birebir 1 0 Yorumla
MutsuzBirRabia Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Ya turuncu pembe kırmızı ne olursa olsun konu elidorsa kapanmistir zaten. Diğer marka sampuan kullanan da sampuan kullaniyorum demesin sjshjsh 0 0 Yorumla
Gizliüyexxt Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 57% +1 yıl Bence turuncuu🧡ilk kullanımdan sonra bile muhteşem değişimi gözümle gördüm 1 0 Yorumla
Cerest Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 85% +1 yıl Elidor markasının deneyimlediğim her ürünü güzel fakat, pembe gönlüm sende diyorum. 🎉 1 0 Yorumla
masalınsonuu Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 54% +1 yıl Ben kıvırcık saca sahip olduğum için yıllardır krem kullanmıyorum. 1 0 Yorumla
Sementa35 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 57% +1 yıl Onarıcı bakım süper saç kremini seçtim yani turuncu❤️❤️ 1 0 Yorumla
minikhırçınkedi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Ben Turuncu Seriyi kullanıyorum bunda da turuncu olur🧡 1 0 Yorumla
duygusuzamaduygusal Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 74% +1 yıl İkisi de çok güzel fakat ben turuncuyu daha çok sevdim 🧡 1 0 Yorumla
Çılgınmıyımne Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 60% +1 yıl Vazgeçilmezim tabii ki turuncuu :) 6 0 Yorumla
bacce_ Takip Et Bilge Yaş: 38 +1 yıl “Evde kalıyorum ama saç bakımımı asla ihmal etmiyorum 2 0 Yorumla
Baygezgin0634 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Kesinlikle pembe saçlarım daha dolgun ve yumuşak oluyor 1 0 Yorumla
mahmutumsu1i Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Daha önce Elidor'u denemedim desem çok mu garip kaçar? 1 0 Yorumla
Holwer Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Turuncu ilk çıktığından beri kullanıyorum çok güzel 😇 0 0 Yorumla
kaygılıkiz23 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Hic kullanmadim duyduguma gore cok iyi kullanmayi dusunuyorum 0 0 Yorumla
Egzodia1905 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Elidoru daima kullanirim diger sampuanlardan bana daha iyi geliyor bence herkes kullanmali 0 0 Yorumla
SonicX_BOOM Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 80% +1 yıl Elidor 1 Minute Güçlü ve Parlak Süper Saç Kremi benim için herşey 0 0 Yorumla
xsara1 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl Taabiikide pembeee 😄 çünkü saçlarım da boya yok ve onarım bakımada ihtiyacım yok 😇 0 0 Yorumla
suskun_76 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bence pembe elidorun şaç bakım kremleri daha güçlü ve hızlı onarıyo etkisi daha kalıcı oluyo. 0 0 Yorumla
Gamzekrt Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 50% +1 yıl abartmaya gerek yok turuncı. aslında turuncu da abartı benim için ama pembeden iyidir dfcgsdhsd 0 0 Yorumla
Gecninkzı Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 55% +1 yıl Turuncudan yanayım :) saçlarımı yumuşacık yapıyor ve anında parlaklık etkisi veriyor. 0 0 Yorumla
Sedapeker58 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 64% +1 yıl Saçlarımın onarılmaya ihtiyacı olduğu için ve kullanıp memnun kaldığım için turuncuyu seçiyorum. 0 0 Yorumla
_Emirhan_ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 47% +1 yıl Yararlı bir içerik olmuş. Hazirlayanin ellerine sağlık 0 0 Yorumla
Vernalizasyoncunebat Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 36% +1 yıl Yaz gününde hic bir kuaför işlemleriyle uğraşamıyorum o yuzden 1 dakikada parlaklık diyorum. 0 0 Yorumla
JoaquinPhoenix Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 61% +1 yıl Daha önce elidor kullanmadım ama turuncu daha iyi gibi 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Elidor 1 Minute Güçlü ve Parlak Süper Saç Kremini tercih ederdim 0 0 Yorumla
Huma55 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Bilmiyorum turuncu olabilir. Pembedense turuncu reng iyidir. 0 0 Yorumla
Hök-han20 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 38% +1 yıl lan arkadaş zaten Elidor dan başka kullanmıyorum 😀 0 7 Yorumla umutçoşkun +1 yıl doğru ya Yorumla Hök-han20 +1 yıl @umutçoşkun güzel şampoan Yorumla umutçoşkun +1 yıl evet Yorumla 4 yorumu gör Hök-han20 +1 yıl @umutçoşkun o resimler ne öyle 😀 Yorumla umutçoşkun +1 yıl fanlarım kardes, m Yorumla Hök-han20 +1 yıl @umutçoşkun hmm güzel fanların var Yorumla umutçoşkun +1 yıl teşekkürler sence hangisi daha güzel? Yorumla
lotus2699 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ikisi de olur tebrik ederim bu güzel ürünleriniz için 0 0 Yorumla
Gamkeder Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Eczane ürünü şampuan kullanabiliyorum hastaliktan dolayi 0 0 Yorumla
gokseell Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 46% +1 yıl Tabiki de turuncuuuu😌 şampuanda da aynı şekilde. Hiç şaşmaz👌🏻 0 0 Yorumla
popüleer Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 67% +1 yıl En nefret ettiğim iki renk ama pembeyi seçeceğime turuncuyu seçerim 0 0 Yorumla
Bozkurt_bakışlı_reis Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 33% +1 yıl Benim de tercihim #Turuncu olacak. Elidor kullanan biri olarak memnunum. 0 0 Yorumla
Merve5434 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 39% +1 yıl Pembe benim hayatım 😍 pembe çoraplarîma selamlar 😂😂😂 0 0 Yorumla
mertbey1211 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Turuncu olması erkekler açısından hem psikolojik hemde koku açısından daha iyidir. 0 0 Yorumla
Crew1120 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 78% +1 yıl Elidor 1 minute güçlü ve parlak süper saç kremi 👍🏻👍🏻👍🏻seçimim 0 0 Yorumla
Cengiz9090 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 75% +1 yıl Evet zeytinyaglı sabunun çok iyi etkisi var denemenizi tavsiye ederim 0 0 Yorumla
Boooosver Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl Ben turuncuyu beğendim. Saçlarım güçsüzdü. Çok iyi onardı 0 0 Yorumla
iremgk5 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Elidor 1 Minute Anında Onarıcı Bakım Süper Saç Kremi daha iyi saçlarımın onarıma ihtiyacı var 0 0 Yorumla
ys_kose Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl Elidor 1 Minute Güçlü ve Parlak Süper Saç Kremi tabii ki 0 0 Yorumla
Nebilimyavf Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl Biz kızların rengi pembedir. O yüzden pembe diyorum. Alışverişte her zaman pembe ambalajları alırım 0 0 Yorumla
KozalaklıPizza Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 58% +1 yıl Ben öneme ne gelirse kullanıyorum ama sanırım en son TURUNCU vardı 0 0 Yorumla
Tolgailkg Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 49% +1 yıl Her ikisinidnde harika bir özelligi var bana sorarsaniz turuncu derdim. 0 0 Yorumla
BuluT_Beyy Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 76% +1 yıl Tarafimj turuncu olarak seçiyorum. Saçlarımın daha güçlü olmasını istiyorum ☺️ 0 0 Yorumla
Eagle19855 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 87% +1 yıl Turuncu daha iyi gibi 🧡 ama pembbe diyenlerde saygım var 0 0 Yorumla
u Pan_Zehir Takip Et Master Yaş: 36 , eic 67% +1 yıl Turuncuyu kullandım ve gayet memnun kaldım. Hem besleyici hem de parlaklık sağlıyor. 0 0 Yorumla
wwrfmrv Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 40% +1 yıl Tarafım pembe pembe pembeeee 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖 0 0 Yorumla
mehmet4065 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Benim seçimim turuncu. Çok güzel bir ürün. Saçlarıma canlılık katıyor. 0 0 Yorumla
BuzlarTrileçesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 50% +1 yıl Hiç denemedim. Denemek isterim. Tercihim muhtemelen turuncudan yana olacak. 0 0 Yorumla
-feelsad- Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 34% +1 yıl Bana göre turuncu ❤️ Kokusuna ve yapısına aşık oldum 0 0 Yorumla
sultan2841 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 50% +1 yıl Elidor 1 Minute Güçlü be Parlak Süper Saç Ktrmini tercih ederim. 0 0 Yorumla
Herseyiibilenadam Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 83% +1 yıl Elidor ile havamdayım. Yeni ürünü de demek bana başka hava katacaktır. 0 0 Yorumla
ÜyeOzgemelek Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 75% +1 yıl Elidor her cetidi güzel ve etkileyici ama göze çarpan turuncu 0 0 Yorumla
naperva027 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 85% +1 yıl Benim saçlarımda uzun ve kırılmaya başladı gerçekten öneriyormusunuz 0 0 Yorumla
tosunpaşa16 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 69% +1 yıl Saç uzatacağım, kırık saç istemiyorum onarıcı olan TURUNCU OLSUN. 0 0 Yorumla
victoriiaa Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 88% +1 yıl Pembeeeeee tabikide kokusu ve onarma etkisine hayranim 0 0 Yorumla
SwarsS Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Tabiki Turuncu. #Elidor un her ürünü güzel ama turuncuyu daha çok seviyorum😊😊😊 0 0 Yorumla
hatalıkuluz Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Turuncu tabikide onaran yumusatan yagli his birakmayan en iyi sampuan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
551Cevap
Güzel bir sunum ve güzel bir sürü yorumlar.. denemeye değer :)
Bence ikiside değil ama illaki bir seçim yapicaksak o da pembe olur
Elidor saç bakım ürünleride güzel ama şu an cleara geçtim baya güzel her ikiside ama benim seçimim clear ☺
Pembe çünkü pembe çok güzeldir ve hakikaten sığ ve yağlı saçlara birebir
Ya turuncu pembe kırmızı ne olursa olsun konu elidorsa kapanmistir zaten. Diğer marka sampuan kullanan da sampuan kullaniyorum demesin sjshjsh
Bence turuncuu🧡ilk kullanımdan sonra bile muhteşem değişimi gözümle gördüm
Elidor markasının deneyimlediğim her ürünü güzel fakat, pembe gönlüm sende diyorum. 🎉
Ben kıvırcık saca sahip olduğum için yıllardır krem kullanmıyorum.
Onarıcı bakım süper saç kremini seçtim yani turuncu❤️❤️
Ben Turuncu Seriyi kullanıyorum bunda da turuncu olur🧡
İkisi de çok güzel fakat ben turuncuyu daha çok sevdim 🧡
Vazgeçilmezim tabii ki turuncuu :)
“Evde kalıyorum ama saç bakımımı asla ihmal etmiyorum
Kesinlikle pembe saçlarım daha dolgun ve yumuşak oluyor
Daha önce Elidor'u denemedim desem çok mu garip kaçar?
Turuncu ilk çıktığından beri kullanıyorum çok güzel 😇
Hic kullanmadim duyduguma gore cok iyi kullanmayi dusunuyorum
Elidoru daima kullanirim diger sampuanlardan bana daha iyi geliyor bence herkes kullanmali
Elidor 1 Minute Güçlü ve Parlak Süper Saç Kremi benim için herşey
Taabiikide pembeee 😄 çünkü saçlarım da boya yok ve onarım bakımada ihtiyacım yok 😇
Bence pembe elidorun şaç bakım kremleri daha güçlü ve hızlı onarıyo etkisi daha kalıcı oluyo.
abartmaya gerek yok turuncı. aslında turuncu da abartı benim için ama pembeden iyidir dfcgsdhsd
Turuncudan yanayım :) saçlarımı yumuşacık yapıyor ve anında parlaklık etkisi veriyor.
Saçlarımın onarılmaya ihtiyacı olduğu için ve kullanıp memnun kaldığım için turuncuyu seçiyorum.
Yararlı bir içerik olmuş. Hazirlayanin ellerine sağlık
Yaz gününde hic bir kuaför işlemleriyle uğraşamıyorum o yuzden 1 dakikada parlaklık diyorum.
Daha önce elidor kullanmadım ama turuncu daha iyi gibi
Elidor 1 Minute Güçlü ve Parlak Süper Saç Kremini tercih ederdim
Bilmiyorum turuncu olabilir. Pembedense turuncu reng iyidir.
lan arkadaş zaten Elidor dan başka kullanmıyorum 😀
doğru ya
@umutçoşkun
güzel şampoan
evet
@umutçoşkun o resimler ne öyle 😀
fanlarım kardes, m
@umutçoşkun hmm güzel fanların var
teşekkürler sence hangisi daha güzel?
Ikisi de olur tebrik ederim bu güzel ürünleriniz için
Eczane ürünü şampuan kullanabiliyorum hastaliktan dolayi
Tabiki de turuncuuuu😌 şampuanda da aynı şekilde. Hiç şaşmaz👌🏻
En nefret ettiğim iki renk ama pembeyi seçeceğime turuncuyu seçerim
Benim de tercihim #Turuncu olacak. Elidor kullanan biri olarak memnunum.
Pembe benim hayatım 😍 pembe çoraplarîma selamlar 😂😂😂
Turuncu olması erkekler açısından hem psikolojik hemde koku açısından daha iyidir.
Elidor 1 minute güçlü ve parlak süper saç kremi 👍🏻👍🏻👍🏻seçimim
Evet zeytinyaglı sabunun çok iyi etkisi var denemenizi tavsiye ederim
Ben turuncuyu beğendim. Saçlarım güçsüzdü. Çok iyi onardı
Elidor 1 Minute Anında Onarıcı Bakım Süper Saç Kremi daha iyi saçlarımın onarıma ihtiyacı var
Elidor 1 Minute Güçlü ve Parlak Süper Saç Kremi tabii ki
Biz kızların rengi pembedir. O yüzden pembe diyorum. Alışverişte her zaman pembe ambalajları alırım
Ben öneme ne gelirse kullanıyorum ama sanırım en son TURUNCU vardı
Her ikisinidnde harika bir özelligi var bana sorarsaniz turuncu derdim.
Tarafimj turuncu olarak seçiyorum.
Saçlarımın daha güçlü olmasını istiyorum ☺️
Turuncu daha iyi gibi 🧡 ama pembbe diyenlerde saygım var
Turuncuyu kullandım ve gayet memnun kaldım. Hem besleyici hem de parlaklık sağlıyor.
Tarafım pembe pembe pembeeee 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
Benim seçimim turuncu. Çok güzel bir ürün. Saçlarıma canlılık katıyor.
Hiç denemedim. Denemek isterim. Tercihim muhtemelen turuncudan yana olacak.
Bana göre turuncu ❤️ Kokusuna ve yapısına aşık oldum
Elidor 1 Minute Güçlü be Parlak Süper Saç Ktrmini tercih ederim.
Elidor ile havamdayım. Yeni ürünü de demek bana başka hava katacaktır.
Elidor her cetidi güzel ve etkileyici ama göze çarpan turuncu
Benim saçlarımda uzun ve kırılmaya başladı gerçekten öneriyormusunuz
Saç uzatacağım, kırık saç istemiyorum onarıcı olan TURUNCU OLSUN.
Pembeeeeee tabikide kokusu ve onarma etkisine hayranim
Tabiki Turuncu. #Elidor un her ürünü güzel ama turuncuyu daha çok seviyorum😊😊😊
Turuncu tabikide onaran yumusatan yagli his birakmayan en iyi sampuan