Elidor 1 Minute Güçlü ve Parlak Süper Saç Kremi. Eşsiz formülü ile saçlarımı derinlemesine besler ve uzun süreli parlaklık sağlayarak daha çok dikkatleri üzerime çekmemi sağlıyor. Onu anlatmaya kelimeler yetmez. İyi ki var.
Turuncu favorim Saçlarımı ağırlaşmadan yumuşacık , parlak ve çokça dolgun bir hale getirdi. Sürekli kullanmaya başlayınca koparak dökülen saçlarımın dökülmelerimi azalttı daha güçlü görünüme sahip oldu çok memnun kaldım...
İkisi birbirinden güzel. Kokuları oldukça kalıcı. Sevdiğim çocuğun yanına giderken mutlaka kullanırım. Sarılınca kokumu çektiğini hissetmek beni mest ediyor. İşimi sağlama almak için ikisini karıştırıyorum🙊
Elidor 1 Minute Anında Onarıcı Bakım Süper Saç Kremi elbette! Zaten Elidor'un şampuanı olarak da Anında Onarıcı Bakımı kullanmayı tercih ediyorum. Saçlarımı harika yapıyor ve de kokusu bir harika🧡🧡🧡
Anında onarıcı tabi ki💛Saçlarım mat ve kuruyken denediğim bir üründü oldukça hhoş bir kokuya sahip. Dakikalar içinde saçlarıma olan mucizevi bakımı sağladı. Bu yüzden onarılmaya ihtiyaçları var.
Ben GLİSS kullanıyorum çok iyi ondan başkasını kullandığımda saçlarımi döküyor. Elidor da kullandım. Mavisi hoşuma gidiyordu, yeşili saçları hemen yaglandiriyor
Kesinlikle mi kesinlikle pembe, bu saç kremleri saçlarıma çok huzur ve rahatlık veriyor. Hiç zarar vermiyor. Memnunum ve seviyorum. İyi ki çıkmış diyorum <3 :) :*
Ve saçıma mükemmel bir parlaklık veriyor resmen yeniden canlanıyor. Gğne daha güçlü ve sağlıklı saç ile kalkıyor ve bitiriyorum. Saçlarım zayıftı ve şuanki haline inanamıyorum
bu dönem saçımın en çok ihtiyaç duyduğu şey her bir telinin onarılması ve yumuşaması. Bu yüzden benim tarafım Elidor 1 Minute Anında Onarıcı Bakım Süper Saç Kremi 🧡
@benkendall bende bir şey sormak istiyorum benim saçlarım banyodan sonra yumuşak oluyor ama ertesi gün kalktığımda çok kabarık ve kuru oluyor bana ne önerirsiniz?
İkiside birbirinden güzel ve saçşarıma çok iyi geliyor. Kokusunu uzaktan bile alan oluyor. Aşık olunacak kokusu ve sağlıklı bir yapısı var. Seviyorum seni elidooooor🖤
Bence turuncu çünkü pembe düzleştirici vb, koruyor bem sadece fön makinesi kullanıyorum ve pek zararını görmedim açıkçası eğer varsada bilenler söyleyebilir.
TURUNCU diyorum kullanmadım ama kullanmak isterim ve ona görede etrafımdakilerede tavsiye ederdim elidor her ürünü güzel buda güzel olduğuna memnunn kalcagıma inanıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
551Cevap
Bir bayan olsaydım kesinlikle turuncu derdim çok faklı bir hava yaratıyor ve Elidor güvencesiyle.
Haydi Kızlar Elidor'la ışıl ışıl saçlara merhaba deyin 😊
Kesinlikle pembe. Cazibe olarak turuncuya oranla çok daha etkileyici olduğu kanısındayım.
Güçlü ve parlak tabii ki. bir kız daha ne ister..
Elidor pembe kardeşiminki, Elidor yeşil annemin ve babamın, Elidor turuncu da benim.
Kesinlikle turuncuÇünkü daha hoş göz alıcı güzel duruyo
Eli dir eli bol demektir elinize bol bol eli dor doldurun
Turuncu cok güzel nemlendirip onarıyor ama pembenin de kokusu çok kalıcı ve şeker gibii görünümü de ışıl ışıl bence pembe o yüzden 💗💞
Elidorun hep pembe ürünlerinden gidiyorum sırayla fhjfd galiba bunda da öyle olacak
Kullanmadım ama kullansam onarım olmasını isterdim yani turuncu diyorum
Saç kremi kullanacak kadar uzun saçım yok. 2 si bir arada şampuanları tercih ediyorum genelde
Fark etmez bence elidor olsun gerisinde sıkıntı var mıdır bilemem
Turuncu ama bilemiyorum çok güzel kokusu var kardeşim kullanıyor
Elidor saçlarımı döküyordu ilk zamanlar şimdi alıştım . Pembe tercih olunur
Bence pembe gözüme turuncu renkten daha hoş geliyor.
Bence turuncu harika ötesi birşey mümkündür ve fotoğrafları arasında
Turuncuya bayılıyorum kokusu yapısı harikaaa
Elidor 1 Minute Güçlü ve Parlak Süper Saç Kremi. Eşsiz formülü ile saçlarımı derinlemesine besler ve uzun süreli parlaklık sağlayarak daha çok dikkatleri üzerime çekmemi sağlıyor. Onu anlatmaya kelimeler yetmez. İyi ki var.
Turuncu favorim Saçlarımı ağırlaşmadan yumuşacık , parlak ve çokça dolgun bir hale getirdi. Sürekli kullanmaya başlayınca koparak dökülen saçlarımın dökülmelerimi azalttı daha güçlü görünüme sahip oldu çok memnun kaldım...
Benim için elidor pembe yumuşacık ve kırıklardan arınmış saçlar için tercihim 🦄🌺
Elidor 1 Minute Anında Onarıcı Bakım Süper Saç Kremi'ni turuncu olarak seçtim.
Kesinlikle pembe saçlarım onun sayesinde yumuşacık ve parlıyor canlı bir görüntüye sahibim 💜🌸
cilt alt tonum pembe olduğundan pembeyi tercih ederim
Turuncu “Evde kalıyorum ama saç bakımımı asla ihmal etmiyorum!” diyenleri sahneye alalım! 🏠
Elidor'a yeni bir şans vermek istiyorum tercihim Mat saçlar için olan yani Pembe! 😍
İkisi birbirinden güzel. Kokuları oldukça kalıcı. Sevdiğim çocuğun yanına giderken mutlaka kullanırım. Sarılınca kokumu çektiğini hissetmek beni mest ediyor. İşimi sağlama almak için ikisini karıştırıyorum🙊
Turuncu en sevdiğim renk🧡
Turuncu elidor zaman hızlı akıp geciyor biran once saçları onarmasi lazim yaşanilacak günlerde saçların sağlıkli olması lazım
Elidoru beğeniyorum. Erkeklere özel ürünler de bekliyoruz.
Onarıcı bakım önemli tabi ama güçlü ve parlak da olması lazııım
Elidor 1 Minute Anında Onarıcı Bakım Süper Saç Kremi elbette! Zaten Elidor'un şampuanı olarak da Anında Onarıcı Bakımı kullanmayı tercih ediyorum. Saçlarımı harika yapıyor ve de kokusu bir harika🧡🧡🧡
Siyahhhh anasını satim🤣turuncu sevmem pembede kullanmadım
Kullanmadım ama turuncuyu kullanmak isterdim merak ettim :)
İpek kullanıyorum ben.. saclarim muhtesem oluyo.. kazık gibi
Turuncu tabii ki.. Pembeyi sevmem
Pembe olan saçımın tam da ihtiyacı olan.
Kızıl tabii ki de çoğu kişiye yakışır
Turuncu tabii ki de. Kızıl ayrı bir güzel..
afın ister turuncu olsun ister pembe; saçları hla evet
Anında onarıcı tabi ki💛Saçlarım mat ve kuruyken denediğim bir üründü oldukça hhoş bir kokuya sahip. Dakikalar içinde saçlarıma olan mucizevi bakımı sağladı. Bu yüzden onarılmaya ihtiyaçları var.
Pembe şampuan ve saç kremi
siyah seçemiyormuyuz ki🤣 niye illa turuncu ya da pembe elidorun her rengi güzel🤣
nasıl olsa yalnızım diyorsan; yarısı pembe yarısı turuncu :)))))
Pembiş pembiş pembeni tercih ederim💖😘
sanırım ikisinide seçerdim ikiside bana göre
Turuncu gayet iyi 👍 koku ve bakım olarak.
O turuncuları almayın 😂😂😂 kalmamış bea. Pis o iyk iyk 😂😂ben pisleri severim ahahhaha 😂😂
Mat saçlar için olanını kullanan var mı?
Pembeğ pembeeeğ gönlüm sendeeeğ
turuncu bence. güzel duruyor.
Turuncu iyidir ya hoşuma gitti
Pantenin saç kremini kullanıyom sori
Harika ilk fırsatta ikisini deneyeceğim boyadan dolayı uçları çok yıprandı yaz da geliyor güveniyorum etkili sonuç almak dileğiyle 😊
Evet elidor super.. Ama Şu an icin en buyuk ihtiyac hmmmm
Ben GLİSS kullanıyorum çok iyi ondan başkasını kullandığımda saçlarımi döküyor. Elidor da kullandım. Mavisi hoşuma gidiyordu, yeşili saçları hemen yaglandiriyor
Kesinlikle mi kesinlikle pembe, bu saç kremleri saçlarıma çok huzur ve rahatlık veriyor. Hiç zarar vermiyor. Memnunum ve seviyorum. İyi ki çıkmış diyorum <3 :) :*
Ve saçıma mükemmel bir parlaklık veriyor resmen yeniden canlanıyor. Gğne daha güçlü ve sağlıklı saç ile kalkıyor ve bitiriyorum. Saçlarım zayıftı ve şuanki haline inanamıyorum
bu dönem saçımın en çok ihtiyaç duyduğu şey her bir telinin onarılması ve yumuşaması. Bu yüzden benim tarafım Elidor 1 Minute Anında Onarıcı Bakım Süper Saç Kremi 🧡
@benkendall bende bir şey sormak istiyorum benim saçlarım banyodan sonra yumuşak oluyor ama ertesi gün kalktığımda çok kabarık ve kuru oluyor bana ne önerirsiniz?
Pamuklu yastık yerine saten kılıflı yastıkları tercih etmelisiniz.
İkiside birbirinden güzel ve saçşarıma çok iyi geliyor. Kokusunu uzaktan bile alan oluyor. Aşık olunacak kokusu ve sağlıklı bir yapısı var. Seviyorum seni elidooooor🖤
Bence turuncu çünkü pembe düzleştirici vb, koruyor bem sadece fön makinesi kullanıyorum ve pek zararını görmedim açıkçası eğer varsada bilenler söyleyebilir.
TURUNCU diyorum kullanmadım ama kullanmak isterim ve ona görede etrafımdakilerede tavsiye ederdim elidor her ürünü güzel buda güzel olduğuna memnunn kalcagıma inanıyorum