Saç Bakım Tarafını seçenler kazanıyor! Tarafını Seç: Turuncu mu, pembe mi? (Sayfa 5) Elidor Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10789 Tarafını seçenler kazanıyor! Tarafını Seç: Turuncu mu, pembe mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 196 kişi beğendi
efsanemokka Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Pembesini kullanıyorum memnunumda oldukça. Krem kullanmayınca taş kesiliyor saçlarım. Elidor 1 Minute anında onarıcı bakım süper kahramanım oldu resmen. 💕💕 0 0 Yorumla
SabitFikirliAdam0 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Pembe diyorum Pembe diyorum Pembe diyorum Pembe diyorum Pembe diyorum Pembe diyorum 1 0 Yorumla
benKubra26 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl tabikide penruncu :D kimsenin vazgeçemeyeceği bir tercih :D 1 0 Yorumla
fark_var Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Seçimler yaklaştı derken @Elidor şaka yapmıyordu. Neyse TURUNCU diyorum. 🙄 0 0 Yorumla
Hanlıhanlı Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Hepsi birbirinden güzel saç onarimına dokülmesini engelleyen hangisi ise o kazansin 0 0 Yorumla
EemeraldD Takip Et Master Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl #Elidor turuncu serisi her daim favorim. 3 0 Yorumla
ofaynen Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 49% +1 yıl İkiside birbirinden güzel ayrım yapmak çook zor 3 0 Yorumla
fatihsrc34 Takip Et Xper 4 Yaş: 40 , eic 60% +1 yıl Rengi önemli değil hangisi iyi geliyorsa o 3 0 Yorumla
ÜzgünCivCiv Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 42% +1 yıl Tercihim ipeksi yumuşaklığıyla pembe olurdu 3 0 Yorumla
cankıraçç Takip Et Master Yaş: 27 , eic 82% +1 yıl Turuncu tarafını seçiyorum güç bizimle olsun 3 0 Yorumla
RealMichaelScofield Takip Et Xper 6 Yaş: 126 , eic 92% +1 yıl Kakaolusunu kullanıyorum! 😎 3 0 Yorumla
CennetÇiçekleri Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Pembe bence tur7ncuyu pek sevmem. Aslında pembeyi de pek sevmem ama turuncudan daha çok severim ve daha güzel gözüktüğünü düşünüyorum 1 0 Yorumla
Premsss77 Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Orange :))) tabikii kullandığım en iyisi şimdiye kadar diyorum elidor zaten bir marka diğeri de çok iyi 1 0 Yorumla
Öğretmenhanım21 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Elidor Turuncu super saç kremini herkese tavsiye ediyorum. Diğerini kullanmadım için yorum yapamıyorum Iyi günler 😊 1 0 Yorumla
ZarifHaatun Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Tarafım pembe.💓💖 Ve tabiki de saç bakımı çok önemli. Saç bakımı benim için çok önemli olduğu için Elidor diyorum 🌷 1 0 Yorumla
Sonfecibiskilet Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Valla hediyeyi kazanmak için geldim bu kremi kullanmadım oy verirseniz Allah razı olsun İyi ki varsın Elidor 😁 1 0 Yorumla
mehirmavi Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Elidor 1 Minute Güçlü ve Parlak Süper Saç Kremi çünkü saçlarımı canlandırıyor özellikle yorgun bir okul günüyse 1 0 Yorumla
chertovjk Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Turuncu, pembe ne fark eder ki?1 dakikada onarıcı "Elidor 1 Minute Süper Saç Kremleri" gerçekten harika✨ 1 1 Yorumla chertovjk +1 yıl 🧡🧡🧡🧡 Yorumla
Ses-Duysunlar Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Evde kalıyorum ama saç bakımımı asla ihmal etmiyorum Yarısını ihmel ediyorlar bence 1 0 Yorumla
darkleyl96 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Saç Bakım konusunda 911 cevap paylaştı. Pembe. Turuncuyu pek sevmem 3 0 Yorumla
paylas Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Turuncu benim en sevdiğim renktir. Bu sebeple turuncu 0 0 Yorumla
adımsaklı Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Turuncu favorim saçlarım çok kötü tek iyi gelen ürün 2 0 Yorumla
İsiimsizrehber Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl Saçlarını seven ve kendini şımartmak isteyen kişi Elidor kullanır.. Ben pembe 💖 diyorum 🌷 2 0 Yorumla
TTrainspottingg Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl 1 numara bence daha önce denerim ve olumlu yönde etki aldım 0 0 Yorumla
Uslanmaz_053 Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Evde kalıyorum ama saç bakımımı asla ihmal etmiyorum 0 0 Yorumla
yesilgul1432 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Tabiki de TURUNCUYU seçiyorum. Eminim ki turuncu kazanacak 0 0 Yorumla
sanki_oidipsus Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Erkek olarak bana farketmiyor ama yakışan istediğini yaptırmalı 0 0 Yorumla
PaintMotors Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 63% +1 yıl Turunçu olur pembe beni bozar olmaz ya 2 0 Yorumla
BURAK_34BUR75 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Pembe Kısa Saç Modelleri De Güzel uzun Saç Modelleri De Ece Seçkinin Gibi Mesela Ama Turuncu Saç Olursa Eğer Düz Ve Uzun Saç Olmalı 0 0 Yorumla
Ayaz6648 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Elidor 1 Minute Anında Onarıcı Bakım Süper Saç Kremi der tek geçerim tsk ler elidor eşim sayende hep mutlu 0 0 Yorumla
Aykamoon Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Pembe tabiki dikkatler ve parlakligik ve gunun ışıltısını sahibi olun pişman olmazsınız o saçlarla bir hunun starı olacaksiniz 0 0 Yorumla
Feronia21 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Elidor 1 minute Anında Onarıcı Bakım Süper Saç Kremi yani TURUNCU. Onarıma ihtiyacı olan saçlarım için sanırım Elidor en iyilerden. 0 0 Yorumla
Pembekadinn Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Saçlarıma genelde ısı uyguladığım için tabiki de Elidor 1 minute anında onarıcı bakım süper saç kremi (kızlar bayılarak kullanıyorum tavsiye ederim ) 0 0 Yorumla
neslihan3494 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl pembe sac derimi kasindiriyor kepek yapıyor turuncu saçlarımı çok yumuş yapıyor kokusu hafif ve kepek asla yapmıyor 0 0 Yorumla
Semabilen Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Turuncu çünkü saçlarım yıpranmış ve bu küresel havadan dolayı saçlarım neye uğradığını şaşırıyor o yüzden 1 dakika bakım kremi benim en favorim 🧡 0 0 Yorumla
Gizemgvn Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Saçlarımın parlaklığını arttıracağı için kesinlikle Elidor 1 Minute Güçlü ve Parlak Süper Saç Kremini tercih ederdim ❤️🦋 0 0 Yorumla
cenk38 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Ben seçimimi turuncudan yana yapıyorum Saçlarımda bu aralar yıpranma daha fazla. Yıpranmaların önüne bu kadar hızlı sürede geçmek harika olurdu. 0 0 Yorumla
arkadaşlığınçarkı Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Saçlarımda baharı yaşatmaya geliyorum... Tabiki tercihim yıpranmış saçlar için anında onarıcı bakım. 🧡🧡🧡 0 0 Yorumla
Pilatesdelisi Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Elidoru uzun zamandır kullanmıyorum ama önceki zamanlarda kullandığımda hep pembe kullandım muhtrşrm kokusu ve dokusu oluyordu. 0 0 Yorumla
Alevikürdü35 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Yeni ürünler çıkarmanız güzel bisey başarılarınızın devamını diliyorum türk markasi olarak iyi iş yapıyorsunuz 0 0 Yorumla
MinevraMcGonagall Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl İkisini de denedim galiba benim daha çok sevdiğim ve saçıma daha uygun olan pembe ama ikisi de çok güzel Espri: Mutlu Üzgün Voldemort :-) :-( :/ 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
551Cevap
Pembesini kullanıyorum memnunumda oldukça. Krem kullanmayınca taş kesiliyor saçlarım. Elidor 1 Minute anında onarıcı bakım süper kahramanım oldu resmen. 💕💕
Pembe 💖 Güzel bir renk. Severim pembe rengi
ikisinide kullanmıyorum ben
Tabiikiii truncuu gayet memnunum🧡
Turuncu 😊👏👏memnunum ben seriden
Her ikisini de seçemez miyim😂
Pembe diyorum Pembe diyorum Pembe diyorum Pembe diyorum Pembe diyorum Pembe diyorum
tabikide penruncu :D kimsenin vazgeçemeyeceği bir tercih :D
Seçimler yaklaştı derken @Elidor şaka yapmıyordu. Neyse TURUNCU diyorum. 🙄
Hepsi birbirinden güzel saç onarimına dokülmesini engelleyen hangisi ise o kazansin
Pembe olan güzel ama turuncusu favorim
#Elidor turuncu serisi her daim favorim.
İkiside birbirinden güzel ayrım yapmak çook zor
Turuncu mu desem pembe mi. Turuncu
Rengi önemli değil hangisi iyi geliyorsa o
Tercihim ipeksi yumuşaklığıyla pembe olurdu
Turuncu da güzel pembe de.
İkisini de kullanmıyorum.
Turuncu'yu seçiyorum tabi ki
Turuncu tarafını seçiyorum güç bizimle olsun
Kakaolusunu kullanıyorum! 😎
Pembe bence tur7ncuyu pek sevmem. Aslında pembeyi de pek sevmem ama turuncudan daha çok severim ve daha güzel gözüktüğünü düşünüyorum
Orange :))) tabikii kullandığım en iyisi şimdiye kadar diyorum elidor zaten bir marka diğeri de çok iyi
Elidor Turuncu super saç kremini herkese tavsiye ediyorum. Diğerini kullanmadım için yorum yapamıyorum Iyi günler 😊
Tarafım pembe.💓💖 Ve tabiki de saç bakımı çok önemli. Saç bakımı benim için çok önemli olduğu için Elidor diyorum 🌷
Valla hediyeyi kazanmak için geldim bu kremi kullanmadım oy verirseniz Allah razı olsun İyi ki varsın Elidor 😁
Elidor 1 Minute Güçlü ve Parlak Süper Saç Kremi çünkü saçlarımı canlandırıyor özellikle yorgun bir okul günüyse
Turuncu, pembe ne fark eder ki?
1 dakikada onarıcı "Elidor 1 Minute Süper Saç Kremleri" gerçekten harika✨
🧡🧡🧡🧡
Evde kalıyorum ama saç bakımımı asla ihmal etmiyorum Yarısını ihmel ediyorlar bence
Turuncu bence kesinlikleeeeee
Turuncu bence saclar için daha ideal
Pembe. Turuncuyu pek sevmem
Turuncu daha güzel gözüküyor.
Kullanmıyorum.
Güzel olmuş
Pembe saç kremi net daha iyi
Yeni mi çıktı bu saç kremi denemek isterim
Kullanmıyorum
Güzel olmuş
Pembe olanını kullanıyorum
Turuncu benim en sevdiğim renktir. Bu sebeple turuncu
Turuncu favorim saçlarım çok kötü tek iyi gelen ürün
Saçlarını seven ve kendini şımartmak isteyen kişi Elidor kullanır.. Ben pembe 💖 diyorum 🌷
1 numara bence daha önce denerim ve olumlu yönde etki aldım
Evde kalıyorum ama saç bakımımı asla ihmal etmiyorum
Tabiki de TURUNCUYU seçiyorum. Eminim ki turuncu kazanacak
Erkek olarak bana farketmiyor ama yakışan istediğini yaptırmalı
Turunçu olur pembe beni bozar olmaz ya
Turuncu der noktayı koyarım.
Pembe Kısa Saç Modelleri De Güzel uzun Saç Modelleri De Ece Seçkinin Gibi Mesela Ama Turuncu Saç Olursa Eğer Düz Ve Uzun Saç Olmalı
Elidor 1 Minute Anında Onarıcı Bakım Süper Saç Kremi der tek geçerim tsk ler elidor eşim sayende hep mutlu
Pembe tabiki dikkatler ve parlakligik ve gunun ışıltısını sahibi olun pişman olmazsınız o saçlarla bir hunun starı olacaksiniz
Elidor 1 minute Anında Onarıcı Bakım Süper Saç Kremi yani TURUNCU. Onarıma ihtiyacı olan saçlarım için sanırım Elidor en iyilerden.
Saçlarıma genelde ısı uyguladığım için tabiki de Elidor 1 minute anında onarıcı bakım süper saç kremi (kızlar bayılarak kullanıyorum tavsiye ederim )
pembe sac derimi kasindiriyor kepek yapıyor turuncu saçlarımı çok yumuş yapıyor kokusu hafif ve kepek asla yapmıyor
Turuncu çünkü saçlarım yıpranmış ve bu küresel havadan dolayı saçlarım neye uğradığını şaşırıyor o yüzden 1 dakika bakım kremi benim en favorim 🧡
Saçlarımın parlaklığını arttıracağı için kesinlikle Elidor 1 Minute Güçlü ve Parlak Süper Saç Kremini tercih ederdim ❤️🦋
Ben seçimimi turuncudan yana yapıyorum Saçlarımda bu aralar yıpranma daha fazla. Yıpranmaların önüne bu kadar hızlı sürede geçmek harika olurdu.
Saçlarımda baharı yaşatmaya geliyorum... Tabiki tercihim yıpranmış saçlar için anında onarıcı bakım. 🧡🧡🧡
Elidoru uzun zamandır kullanmıyorum ama önceki zamanlarda kullandığımda hep pembe kullandım muhtrşrm kokusu ve dokusu oluyordu.
Yeni ürünler çıkarmanız güzel bisey başarılarınızın devamını diliyorum türk markasi olarak iyi iş yapıyorsunuz
İkisini de denedim galiba benim daha çok sevdiğim ve saçıma daha uygun olan pembe ama ikisi de çok güzel Espri: Mutlu Üzgün Voldemort :-) :-( :/