Saç Bakım Tarafını seçenler kazanıyor! Tarafını Seç: Turuncu mu, pembe mi? (Sayfa 6) Elidor Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10789 Tarafını seçenler kazanıyor! Tarafını Seç: Turuncu mu, pembe mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 196 kişi beğendi
Fundametion Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl İkisininde kullandım ama turuncu seri bir tık onde 4 0 Yorumla
Tralfamadorian Takip Et Master Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Herkes turuncu demiş ben pembe diyeyim 😂 3 0 Yorumla
arşimetinoğlu Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Turuncu rengi sevdiğimden turuncu :D 3 0 Yorumla
Jupiterlerden Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 32% +1 yıl Elidor candir. iyidir alip alip gidin 3 0 Yorumla
Xx_melis20 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Saçların muhteşem görünüyor bende bu şampuanı tavsiye ediyorum💗💗💗💗 1 0 Yorumla
MeryemIstanbul34 Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl Elbette TURUNCU. Elidor güçlü bir marka kabul etmek lazım. :) 1 0 Yorumla
Püsketarasıyarasa Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Benim dışımda herkes kullanmış okadar iyi bir ürün mü? 1 1 Yorumla Asosyalkız28 +1 yıl Xper kazanmak için yapıyorlar yalakacılar Yorumla
İnfaz62 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl turuncu kullanıyorum saclarım parlarıyor zayıf oldukları için 1 0 Yorumla
taçsızbaytar Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Turuncu harika denedim çok güzel kokusu var rengide daha hoş 1 0 Yorumla
Fatimagencdal Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Pembe en iyisi ,2 şampuan favorim ama en iyisi Elidor sen birtanesin 1 0 Yorumla
İmgeecem Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl valla ikisinide kullanmadım gönderirseniz seve seve kullanırım sonra fikrimi söylerim 1 0 Yorumla
birisiyimsoylemem Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Turuncu bence.. oklşaşsa sdşaskşldalşd asşdlkaslşdkasşlkdlaşskdlşsakdlşsakdşlsakdşlskalşdkasdlsaddas 1 0 Yorumla
buxu_dias Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Hep turuncu tarafındaydım pembeyi denemek istiyorum 1 0 Yorumla
Slsksksk Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Turuncu değişmem asla çok güzel ve çok severek kullanıyorum 1 1 Yorumla umutçoşkun +1 yıl bence de katılıyorum size. Yorumla
Евилдевил_ Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Hangisi olurda olsun marka kaliteli olduktan sonra önemi yok 1 0 Yorumla
onlyflowerpottt Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Elidorun diğer ürünleri de çok güzel özellikle de dokusu 1 0 Yorumla
_ANKA_KUSU_ Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl TURUNCU olacak. Saçların onarıma ve bakıma ihtiyacı var birde demek lazim 1 0 Yorumla
sssaripapatyammm Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Elidor 1 Minute Anında Onarıcı Bakım Süper Saç Kremi 1 0 Yorumla
dark_deliğğ Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Her ikisini de kullandım seçim yapmakta zorlanıyorum ama biri daha ağır basıyor pembe olan bence 1 0 Yorumla
selamihelal Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl benimki gibi zayıf sönük duran saçlarınız varsa kesinlikle pembe tavsiye ediyorum 💗 1 0 Yorumla
CanCansum Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Pembe Pembe Pembe Pembe Pembe Pembe Pembe Pembe Pembe 1 0 Yorumla
saglikdis Takip Et Xper 3 Yaş: 48 +1 yıl Minute aninda onarici cok guzel bir urun nemlendiriyor sakinlestiriyir saci mukkemmel 1 0 Yorumla
Remember1907 Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 32% +1 yıl Turuncu güzel duruyor ve ürünü temsil ediyor 2 0 Yorumla
gokkusagibirkiz Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 72% +1 yıl kesinle turuncu olmali turuncu güzel renktir 2 0 Yorumla
synbrk Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 31% +1 yıl Pembe kesinlikle en sevdiğim renk o ondan 😂 2 0 Yorumla
Şirintatlikiz Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Pembe elidor cok guzel onu kullanıyorum uzun süredir 0 0 Yorumla
Gamzekoldasssss Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Bende turuncu olanını kullanıyorum çok sert olan saçlarımı yumuşacık yapiyor 0 0 Yorumla
İhtimallerperisiyimm Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Tercihim güçlü ve parlak saç kremi hem kokusu hem performansı gerçekten harika ötesi ♥️ 0 0 Yorumla
Lovedays Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Pembe'yi seçiyorum saçlarım için en uygun saç kreminin PEMBE serisi olduğunu düşünüyorum.. 0 0 Yorumla
Toz_tanesi Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Hiç anlamam ama sayfa şu an turuncu bende turuncu diyorum 🤣 0 0 Yorumla
elif_alprss Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Bu muhteşem desem inanırmıydınız? Bence inanmazdınız 0 0 Yorumla
Emirhanpksz Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Pembe olan çünkü kendi sağlığına kavuşması saçlarımı daha bakımlı yapar 0 0 Yorumla
CanSevim Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Bence pembe çok güzel Bence pembe çok güzel Bence pembe çok güzel 0 0 Yorumla
sevvallendin Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Şu günler saçım oldukça yıprandığı için turuncudan yanayııım :) 0 0 Yorumla
35furkann35 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Turuncu bence pembede güzel ama turuncunun kokusu çok güzel 0 0 Yorumla
Darkoff999 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Turuncu olmalı bence turuncu daha açık bir renk olabilir 0 0 Yorumla
MrTavşancık Takip Et Xper 3 Yaş: 106 +1 yıl hem turuncu hem pembe olsun ne güzel olur saç kremi ile karıştır 0 0 Yorumla
Afrodit15 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Turuncunun kokusu güzel fakat pembeyi tercih ediyorumm. 0 0 Yorumla
havacoksoguk Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl turuncu elidor asşlgmadilnad çıaegaoeınoagnaonfalfeafpofm 0 0 Yorumla
IIBurakII Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl turuncu hastasıyım tavsiye ederim kullanın bence bişey kaybetmez siniz 0 0 Yorumla
Bezdusan_ Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Tercihim Elidor 1 Minute Anında Onarıcı Bakım Süper Saç Kremi 🧡 0 0 Yorumla
ekarankara Takip Et Xper 3 Yaş: 38 +1 yıl Sizde benim gibi sakın kendiniz kesmeyin saclarinizi sonrasi hüzün dert keder 0 0 Yorumla
Hdhsdg Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Elidor yine başarısını ortaya koymuş, Saçlarıma sordum onlar da diyor tabiki pembe 💖 0 0 Yorumla
Nerfomanyak Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Turuncu ama pembedende vazgeçemiyorum loş ışıkta ikiside terletiyor 0 0 Yorumla
Diardiaryy Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Elidor 1 Minute Güçlü ve Parlak Süper Saç Kremi Benim tercihim 👍🏻 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
551Cevap
Ben pembeyi secerdim kulanirdim
Turuncu 🧡
Her zaman onarım👌
İkisininde kullandım ama turuncu seri bir tık onde
Tarafımi sectim turuncu diyorum
Elbette turuncu tabii ki de.
Herkes turuncu demiş ben pembe diyeyim 😂
İkisinide kullanmadım bilmiyorum
Kullanmıyorum. Belki sonra 🤣
Turuncu rengi sevdiğimden turuncu :D
Elidor candir. iyidir alip alip gidin
Saçların muhteşem görünüyor bende bu şampuanı tavsiye ediyorum💗💗💗💗
Elbette TURUNCU. Elidor güçlü bir marka kabul etmek lazım. :)
Benim dışımda herkes kullanmış okadar iyi bir ürün mü?
Xper kazanmak için yapıyorlar yalakacılar
turuncu kullanıyorum saclarım parlarıyor zayıf oldukları için
Turuncu harika denedim çok güzel kokusu var rengide daha hoş
Pembe en iyisi ,2 şampuan favorim ama en iyisi Elidor sen birtanesin
valla ikisinide kullanmadım gönderirseniz seve seve kullanırım sonra fikrimi söylerim
Turuncu bence.. oklşaşsa sdşaskşldalşd asşdlkaslşdkasşlkdlaşskdlşsakdlşsakdşlsakdşlskalşdkasdlsaddas
Hep turuncu tarafındaydım pembeyi denemek istiyorum
Turuncu değişmem asla çok güzel ve çok severek kullanıyorum
bence de katılıyorum size.
Hangisi olurda olsun marka kaliteli olduktan sonra önemi yok
Elidorun diğer ürünleri de çok güzel özellikle de dokusu
TURUNCU olacak. Saçların onarıma ve bakıma ihtiyacı var birde demek lazim
Elidor 1 Minute Anında Onarıcı Bakım Süper Saç Kremi
Her ikisini de kullandım seçim yapmakta zorlanıyorum ama biri daha ağır basıyor pembe olan bence
benimki gibi zayıf sönük duran saçlarınız varsa kesinlikle pembe tavsiye ediyorum 💗
Pembe Pembe Pembe Pembe Pembe Pembe Pembe Pembe Pembe
Minute aninda onarici cok guzel bir urun nemlendiriyor sakinlestiriyir saci mukkemmel
Turuncu adamdır arkadaşlar 😁
Tabiki pembe yi seçiyorum
Bence ikiside harika çünkü Elidor ❤️
Turuncu bence daha güzel bir renk
Pembe, gönlüm sende diyorum bende.
Turuncu güzel duruyor ve ürünü temsil ediyor
Bu harika ya kullsnın siizde
kesinle turuncu olmali turuncu güzel renktir
Turuncu tabi ki dee ☺️🔥🔥🔥
Turuncu
Kızlar lütfen dinleyin
Pembe kesinlikle en sevdiğim renk o ondan 😂
Ya ikisi de çok güzel bence
Pembe elidor cok guzel onu kullanıyorum uzun süredir
Bende turuncu olanını kullanıyorum çok sert olan saçlarımı yumuşacık yapiyor
Tercihim güçlü ve parlak saç kremi hem kokusu hem performansı gerçekten harika ötesi ♥️
Pembe'yi seçiyorum saçlarım için en uygun saç kreminin PEMBE serisi olduğunu düşünüyorum..
Hiç anlamam ama sayfa şu an turuncu bende turuncu diyorum 🤣
Bu muhteşem desem inanırmıydınız? Bence inanmazdınız
Pembe olan çünkü kendi sağlığına kavuşması saçlarımı daha bakımlı yapar
Bence pembe çok güzel Bence pembe çok güzel Bence pembe çok güzel
Şu günler saçım oldukça yıprandığı için turuncudan yanayııım :)
Turuncu bence pembede güzel ama turuncunun kokusu çok güzel
Turuncu olmalı bence turuncu daha açık bir renk olabilir
hem turuncu hem pembe olsun ne güzel olur saç kremi ile karıştır
Turuncunun kokusu güzel fakat pembeyi tercih ediyorumm.
turuncu elidor asşlgmadilnad çıaegaoeınoagnaonfalfeafpofm
turuncu hastasıyım tavsiye ederim kullanın bence bişey kaybetmez siniz
Tercihim Elidor 1 Minute Anında Onarıcı Bakım Süper Saç Kremi 🧡
Sizde benim gibi sakın kendiniz kesmeyin saclarinizi sonrasi hüzün dert keder
Elidor yine başarısını ortaya koymuş, Saçlarıma sordum onlar da diyor tabiki pembe 💖
Turuncu ama pembedende vazgeçemiyorum loş ışıkta ikiside terletiyor
Elidor 1 Minute Güçlü ve Parlak Süper Saç Kremi Benim tercihim 👍🏻