Saç Bakım Tarafını seçenler kazanıyor! Tarafını Seç: Turuncu mu, pembe mi? (Sayfa 7) Elidor Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10789 Tarafını seçenler kazanıyor! Tarafını Seç: Turuncu mu, pembe mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 196 kişi beğendi
Annonmimm Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Turuncu yu severim herzaman göze daha bir hoş gelir 0 0 Yorumla
Hopely Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Daha önce kullanma fırsatımız olmadı ama tercih edersem Turuncu yu seçerdim ilk olarak 0 0 Yorumla
afraze26 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Turuncu bakım kremi muhteşem arkadaşlar, size tavsiye ediyorum 🥰 0 0 Yorumla
Tugbakara Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Elidor onceden kullandim bir efsaneydi neden degistirdim brnde bilmiyorum 0 0 Yorumla
friolerosse Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Turuncuyu kullanmadım ama pembe saclarıma inanılmaz iyi geldi mat ve kuruluğunu aldı🤙🏻 0 0 Yorumla
Bariss59 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl İkiside mükemmel duruyor kadın arkadaşlara tavsiye ederim 0 0 Yorumla
obirsecret Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl İkiside değil. Yeşil Mor ikilemi olsaydı moru seçerdim 0 0 Yorumla
Kıvanç26 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl “Evde kalıyorum ama saç bakımımı asla ihmal etmiyorum! Elidor 0 0 Yorumla
yayen07 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Elidor 1 minute guclu ve parklak super sac kremi essiz bir krem 0 0 Yorumla
Benn1 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Turuncu tabikide şu günlerde gerekli şeylerden birisi 0 0 Yorumla
kalbikırıkzombi Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Pembe der geçerim, kokusu başka hiçbir şampuanda yok. 0 0 Yorumla
star_hatun Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Turuncu tercihim 😊 pembe kullananlarda memnun olduklarını dile getiriyorlar ama 0 0 Yorumla
ENNED Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Vala benim saçıma Elidor iyi geliyor kanatlanıp uçurum sanki 0 0 Yorumla
pieroveros Takip Et Xper 6 Yaş: 41 +1 yıl turuncuuuuuuu daha guzel daha farkli turuncu olsun. 0 0 Yorumla
Muratcanatlıgel Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Benim Her zaman Umudum Elidordu başkada Şampuanan Tanımam Kanka 0 0 Yorumla
aleyna38736 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Pembe cok canlı gösteriyor fakat turuncu daha etkili ve kalıcı olup oynatıyor bence turuncu 0 0 Yorumla
Hlyltk Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Tabiki Turuncu Elidor saçlarıma istediğim canlılığı veriyor. 0 0 Yorumla
Ketçaplıpattes Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Pembe Elidor kesinlikle hem güzel kokuyor hem de saçlarımın sağlıklı uzamasını sağlamıştı. 0 0 Yorumla
Whiteblue09 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Turuncu.. Farklı r enerji canlılık yaydığını düşünüyorumm 0 0 Yorumla
Azginerkek32 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Turuncu nun cırtlak renginçok kötü bence pembe daha iyi ideal 0 0 Yorumla
doaklc Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl pembe benim her şeyim <3 zaten en sevdiğim renktir kendisii 0 0 Yorumla
yelizdenizz Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Turuncu bence kokusuyla falan mükemmel ve bıraktığı yumuşaklık la 0 0 Yorumla
mistyprincess Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Saç kremleri saçlarımın dökülmesine neden oluyor, kullanmıyorum. 0 0 Yorumla
gizlicokgizli18 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Tabi ki pembe kendimi bildim bileli vazgeçilmezimmm 0 0 Yorumla
Atarlıqız Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Pembe saçlarımı hayal edemediğim kadar mükemmellestiriyor 0 0 Yorumla
kralicekuguu Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Turuncuuuuuuuu tabiki de enlerin arasındaki en en en o 0 0 Yorumla
Sevda_acıtır Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Turuncuyu merak ediyorum o yüzden turuncuyu seçiyorum 0 0 Yorumla
Ozidetanirlar Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Pembe yumuşacık yapıyo harika oluyor ya bayılırım ben 0 0 Yorumla
Nazlımnur Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Ben turuncu diyorum saçlarımın onarılmaya ihtiyaçi var 0 0 Yorumla
BilgeÇisem Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Saçlarım yıpranmaktan ve yanmaktan kedi kuyruğu gibi kaldıııııı :( işe yarar mı acaba 0 0 Yorumla
Masal_kız Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Turuncu ışimi görücek saçlarım bakımı ihmal ettiğim anda zayıflıyor matlasiyor 0 0 Yorumla
KledinKled Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Turuncuyu seçerim saçlarının bakımlı ve parlak görünmesini istiyorsan sen de Turuncuyu seç 0 0 Yorumla
blackpinkk_ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Ben kızıl rengi çok seviyorum ama boyatmaya cesaretim yok 0 0 Yorumla
Oğlumungüneşi Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Tarafım pembe çocukluğumdan beri hep pembe elidor kullanıyorum ve çok seviyorum 0 0 Yorumla
deardead Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Saçlar bakımsızlıktan perişan oldu e bir de boya yıpranmışlığı tabi bence turuncu 0 0 Yorumla
EnesBoz0 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Turuncu en güzeli o yüzden turuncu alıyorum saçlarım daha güzel oluyor 0 0 Yorumla
Yazsıcağı Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Pembe daha hoş göründü gözüme Erkeklerde kullanabiliyorsa denemek isterim 0 0 Yorumla
yalnızbiriii Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Mor daha iyi duruyor bence annem denemişti daha hoş bir hava katmıstı saclara 0 0 Yorumla
bilebileladess Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Pembe saç kremi tabiki elidoru yıllardan berikullanirim 0 0 Yorumla
Yunusteri Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Turuncuyu tercih ederim elidor 1 minute gerçekten etkili bir krem 0 0 Yorumla
Sumeyyendkk Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Pembe tabikideeedndnkkkkkkzalalapalaalslidjdjhdhdhdhjdjdhdhdhsnndhdj 0 0 Yorumla
mangayağmur Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Daha önce pembe olanı kullandım ve harikalar yarattı yeniden pembe diyorum <33 0 0 Yorumla
_UfuK__ Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Kızlar saçlarına çok bakım yapıyo ya tabi benimde saçım öyle uzun olsa bende bakarım😂 0 0 Yorumla
yorgun1iii Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Elidor 1 minute güçlü ve parlak saç kremi. Eşsiz bir formülü var anlatmaya satır yetmez ❣️ 0 0 Yorumla
KahrolsunMaske Takip Et Xper 5 Yaş: 47 +1 yıl Pempe.😂Çünkü pempe renk bizce karşıya yakoşıyor. Bizce yani yanımdaki arkadaşlarca. 0 0 Yorumla
Sanırsınkim Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Turuncu bence daha çekiçi gösterir diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
Badboy5555 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Turuncu benim için daha iyi içeriğini çok beğeniyorum 0 0 Yorumla
sporaşıkbirkadın Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Turuncu olan daha iyi duruyor sanki özellik bakımından da 0 0 Yorumla
AslanEkinci1905 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Elidor fena değil çok iyi de değil Daha çok bayanlara yönelik. 0 0 Yorumla
Silentmannn Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Saçların beslenmesi hepsinden önemli.Seçimim turuncu 0 0 Yorumla
nemesis17 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Turuncu saçlarıma daha iyi geliyo ve ayrıca kokusuda müthiş. 🧡🧡🧡🧡🧡 0 0 Yorumla
bisohbet Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Kesinlikle pembe bence de turuncu da olabilir sankim 😎 0 0 Yorumla
sssess Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Açıkçası ikisini de kullanmadım bana gönderebilirsiniz 0 0 Yorumla
değişikşahıs Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Her ikisini de kullandım lakin turuncu tavsiyem djjxjs 0 0 Yorumla
heelina Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Saç bakımı konusunda benim favorim Turuncu tabi ki de 0 0 Yorumla
Kevser6378 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Turuncu kokusu muhteşem bayılıyorum pembe de güzel ama benşm tercihim turuncu 💓 0 0 Yorumla
AlbertCoen Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Saçlarıma krem sürdüğümde ertesi gün saçlarım yağlanıyor Nedenini öğrenebilir miyim? 0 0 Yorumla
iamreyna Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Turuncu tercihimdir her zaman pembeyi de denrkz sjsj 0 0 Yorumla
Esraarı43 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Elidor 1 Minute Anında Onarıcı Bakım Süper Saç Kremi 0 0 Yorumla
heyyoman Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl evde ne varsa sürüyom kafama valla elidor melidor bilmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
551Cevap
Turuncu yu severim herzaman göze daha bir hoş gelir
Daha önce kullanma fırsatımız olmadı ama tercih edersem Turuncu yu seçerdim ilk olarak
Turuncu bakım kremi muhteşem arkadaşlar, size tavsiye ediyorum 🥰
Elidor onceden kullandim bir efsaneydi neden degistirdim brnde bilmiyorum
Turuncuyu kullanmadım ama pembe saclarıma inanılmaz iyi geldi mat ve kuruluğunu aldı🤙🏻
İkiside mükemmel duruyor kadın arkadaşlara tavsiye ederim
İkiside değil. Yeşil Mor ikilemi olsaydı moru seçerdim
“Evde kalıyorum ama saç bakımımı asla ihmal etmiyorum! Elidor
Elidor 1 minute guclu ve parklak super sac kremi essiz bir krem
Turuncu tabikide şu günlerde gerekli şeylerden birisi
Pembe der geçerim, kokusu başka hiçbir şampuanda yok.
Turuncu tercihim 😊 pembe kullananlarda memnun olduklarını dile getiriyorlar ama
Vala benim saçıma Elidor iyi geliyor kanatlanıp uçurum sanki
turuncuuuuuuu daha guzel daha farkli turuncu olsun.
Benim Her zaman Umudum Elidordu başkada Şampuanan Tanımam Kanka
Pembe cok canlı gösteriyor fakat turuncu daha etkili ve kalıcı olup oynatıyor bence turuncu
Tabiki Turuncu Elidor saçlarıma istediğim canlılığı veriyor.
Pembe Elidor kesinlikle hem güzel kokuyor hem de saçlarımın sağlıklı uzamasını sağlamıştı.
Turuncu.. Farklı r enerji canlılık yaydığını düşünüyorumm
Turuncu nun cırtlak renginçok kötü bence pembe daha iyi ideal
pembe benim her şeyim <3 zaten en sevdiğim renktir kendisii
Turuncu bence kokusuyla falan mükemmel ve bıraktığı yumuşaklık la
Saç kremleri saçlarımın dökülmesine neden oluyor, kullanmıyorum.
Tabi ki pembe kendimi bildim bileli vazgeçilmezimmm
Pembe saçlarımı hayal edemediğim kadar mükemmellestiriyor
Turuncuuuuuuuu tabiki de enlerin arasındaki en en en o
Turuncuyu merak ediyorum o yüzden turuncuyu seçiyorum
Pembe yumuşacık yapıyo harika oluyor ya bayılırım ben
Ben turuncu diyorum saçlarımın onarılmaya ihtiyaçi var
Saçlarım yıpranmaktan ve yanmaktan kedi kuyruğu gibi kaldıııııı :( işe yarar mı acaba
Turuncu ışimi görücek saçlarım bakımı ihmal ettiğim anda zayıflıyor matlasiyor
Turuncuyu seçerim saçlarının bakımlı ve parlak görünmesini istiyorsan sen de Turuncuyu seç
Ben kızıl rengi çok seviyorum ama boyatmaya cesaretim yok
Tarafım pembe çocukluğumdan beri hep pembe elidor kullanıyorum ve çok seviyorum
Saçlar bakımsızlıktan perişan oldu e bir de boya yıpranmışlığı tabi bence turuncu
Turuncu en güzeli o yüzden turuncu alıyorum saçlarım daha güzel oluyor
Pembe daha hoş göründü gözüme Erkeklerde kullanabiliyorsa denemek isterim
Mor daha iyi duruyor bence annem denemişti daha hoş bir hava katmıstı saclara
Pembe saç kremi tabiki elidoru yıllardan berikullanirim
Turuncuyu tercih ederim elidor 1 minute gerçekten etkili bir krem
Pembe tabikideeedndnkkkkkkzalalapalaalslidjdjhdhdhdhjdjdhdhdhsnndhdj
Daha önce pembe olanı kullandım ve harikalar yarattı yeniden pembe diyorum <33
Kızlar saçlarına çok bakım yapıyo ya tabi benimde saçım öyle uzun olsa bende bakarım😂
Elidor 1 minute güçlü ve parlak saç kremi. Eşsiz bir formülü var anlatmaya satır yetmez ❣️
Pempe.😂Çünkü pempe renk bizce karşıya yakoşıyor. Bizce yani yanımdaki arkadaşlarca.
Turuncu bence daha çekiçi gösterir diye düşünüyorum
Turuncu benim için daha iyi içeriğini çok beğeniyorum
Turuncu olan daha iyi duruyor sanki özellik bakımından da
Elidor fena değil çok iyi de değil
Daha çok bayanlara yönelik.
Saçların beslenmesi hepsinden önemli.
Seçimim turuncu
Turuncu saçlarıma daha iyi geliyo ve ayrıca kokusuda müthiş. 🧡🧡🧡🧡🧡
Kesinlikle pembe bence de turuncu da olabilir sankim 😎
Açıkçası ikisini de kullanmadım bana gönderebilirsiniz
Her ikisini de kullandım lakin turuncu tavsiyem djjxjs
Saç bakımı konusunda benim favorim Turuncu tabi ki de
Turuncu kokusu muhteşem bayılıyorum pembe de güzel ama benşm tercihim turuncu 💓
Saçlarıma krem sürdüğümde ertesi gün saçlarım yağlanıyor Nedenini öğrenebilir miyim?
Turuncu tercihimdir her zaman pembeyi de denrkz sjsj
Elidor 1 Minute Anında Onarıcı Bakım Süper Saç Kremi
evde ne varsa sürüyom kafama valla elidor melidor bilmem