Saç Bakım Tarafını seçenler kazanıyor! Tarafını Seç: Turuncu mu, pembe mi? (Sayfa 8) Elidor Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10789 Tarafını seçenler kazanıyor! Tarafını Seç: Turuncu mu, pembe mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 196 kişi beğendi
sessizcem Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Elidor 1 minute anında onarıcı bakım süper saç kremi tam benlik 0 0 Yorumla
Ümmütsüzvaka Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Ben herzaman elidorun herşeyini ya turuncu ya da yeşil tercih etmişimdir. 0 0 Yorumla
NecaseddinGıllıBacah Takip Et Xper 2 Yaş: 109 +1 yıl Harika ya gerçekten harika ben kullanıyorum harika. Yani tek kelimeyle harika 0 0 Yorumla
vertux Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Turuncu cidden muhteşem dolgun saçlar ve o dalgalı hali 0 1 Yorumla max9895 +1 yıl 5 Yorumla
anduwuby Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Yeşil elidor hızlı saç uzatıyor iyi şampuan tavsiye ederim 🙂 0 0 Yorumla
Sufiiiii Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Elidor yeşil olanı 650ml olan hızlı saç uzatıyor güzel bir şampuan tavsiye ederim 🙂 0 0 Yorumla
Gergedanx Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Saçlarım hassas olduğu için tabiki turuncu diyorum... 0 0 Yorumla
DarthMaul0 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Turuncu diyeyim bari. :D turuncu yu severim portakal falan 0 0 Yorumla
delirdim911 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Saclarimi dile getirdiginiz icin tesekkur ederim elidorcum 0 0 Yorumla
mihawk01 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl bence turuncu , saç onarımı gerekiyor şu an malesef 0 0 Yorumla
menteseemre Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Turuncu çok güzel hatta mükemmel derecede yakışıyor 0 0 Yorumla
almina_a Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Turuncuyu çok uzun zamandır kullanıyorum faydasını gördüm 0 0 Yorumla
ismailnamli5 Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Kızlar Bu Harika Ürünleri Kullanın Tarafım Pembe 🤗 0 0 Yorumla
robin611 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl turuncu galiba ama pembe bilmiyorum ikizler burcuyum ben 0 0 Yorumla
Nixantos Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Turuncu ama benim darwinim turuncu olduğu için 1 0 Yorumla
yüreğigüzeladam Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Güzel şampuan ama bazen nedense memnun kalmıyorum 1 0 Yorumla
BakNoldu Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Pembe açıkara alır. Farkı gerçekten belli 1 0 Yorumla
GoldenFlash Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 64% +1 yıl 🧡 sanırım denemedik ama rengi dene diyor 1 0 Yorumla
cinar922 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 50% +1 yıl İkisini beraber alamıyor muyum? Turuncu 1 0 Yorumla
Corona_Antivirüs Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 56% +1 yıl Elidor mükemmeldir. Ellerinize saglik 1 0 Yorumla
closedbox Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 86% +1 yıl Cevabım net, tabi ki tatlılığın rengi TURUNCU 1 0 Yorumla
LibidoAdamSedat Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl anında onarıcı bakım süper saç kremi tabiki <3 1 0 Yorumla
Cagatay_doga16 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 64% +1 yıl Turuncuyu fazla sevmiyorum onun için pembe. 1 0 Yorumla
bilemiyorumqww Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Elidor 1 minute güçlü ve parlak süper saç kremi! 5 0 Yorumla
Rimelimrujum Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Pembeye hangi kadın hayır diyebilir ki? 1 0 Yorumla
Larvia Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 70% +1 yıl Gücü ve süper parlaklığıyla pembeyi seçiyorum✌🏼💖 1 0 Yorumla
ezgi010203 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 78% +1 yıl Turuncu kullaniyorum cok memnunum 1 1 Yorumla vvurucuuu +1 yıl Bende dustann önce çok işe yarıyor Yorumla
Hhnbjnnm Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 68% +1 yıl Turuncu iyi diyorlar ama hiç kullanmadım 1 0 Yorumla
Ela25011 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 74% +1 yıl Pembe çünkü saçım digerlerinde cok tuleriyot😂 1 0 Yorumla
mmssgreyy Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 31% +1 yıl Turuncuyu kullanıyorum ama aklım hala pembe de 🥰 1 0 Yorumla
Hayatitanii Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 72% +1 yıl Merhaba,Her zaman pembeydi ve hala pembe.😄 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
551Cevap
Elidor 1 minute anında onarıcı bakım süper saç kremi tam benlik
Ben herzaman elidorun herşeyini ya turuncu ya da yeşil tercih etmişimdir.
Harika ya gerçekten harika ben kullanıyorum harika. Yani tek kelimeyle harika
Turuncu cidden muhteşem dolgun saçlar ve o dalgalı hali
5
Yeşil elidor hızlı saç uzatıyor iyi şampuan tavsiye ederim 🙂
Elidor yeşil olanı 650ml olan hızlı saç uzatıyor güzel bir şampuan tavsiye ederim 🙂
Saçlarım hassas olduğu için tabiki turuncu diyorum...
Turuncu diyeyim bari. :D turuncu yu severim portakal falan
Saclarimi dile getirdiginiz icin tesekkur ederim elidorcum
bence turuncu , saç onarımı gerekiyor şu an malesef
Turuncu çok güzel hatta mükemmel derecede yakışıyor
Turuncuyu çok uzun zamandır kullanıyorum faydasını gördüm
Kızlar Bu Harika Ürünleri Kullanın Tarafım Pembe 🤗
turuncu galiba ama pembe bilmiyorum ikizler burcuyum ben
Kesinlikle turuncu bence daha işe yarar
Pembe rengini seviyorum...
pembe elidoru kullanıyorum ben
Pembis daha tatlı ve hoş duruyor
Pamuk şekeri pembesi en iyisi
Pempe 😂 benim tercihim. d
Olmadığı için sıkıntı yok
Turuncu rengini severim ama pembe
Turuncu ama benim darwinim turuncu olduğu için
Güzel şampuan ama bazen nedense memnun kalmıyorum
Pembe gönlüm sende eline sağlık
Pembe açıkara alır. Farkı gerçekten belli
Her zaman pembe derim en iyisi olan
🧡 sanırım denemedik ama rengi dene diyor
İkisini beraber alamıyor muyum? Turuncu
Elidor mükemmeldir. Ellerinize saglik
Cevabım net, tabi ki tatlılığın rengi TURUNCU
anında onarıcı bakım süper saç kremi tabiki <3
Tercihim turuncudan yana olsun
Evet ben saçlarım benim her şeyim
Turuncuyu fazla sevmiyorum onun için pembe.
Kullanmıyorum ama alırsam turuncuyu alırim
Turuncusu daha guzel bence.
Turuncu favori rengimdir.
Elidor kullanmıyorum üzgünüm
Turuncu saç bazı kızlarda hoş duruyo
Benim tercihim her zaman pembe olandan yana♥️
Elidor 1 minute güçlü ve parlak süper saç kremi!
Turuncu kullanmıştım gayet iyi🤞
Pembeee bu kremler bir harika
Pembeeeee diyorum ve susuyorum
Pembeye hangi kadın hayır diyebilir ki?
Turuncu favorim kesinlikle
Gücü ve süper parlaklığıyla pembeyi seçiyorum✌🏼💖
Turuncu kullaniyorum cok memnunum
Bende dustann önce çok işe yarıyor
Turuncu iyi diyorlar ama hiç kullanmadım
Kullanmıyorum ikisini de ben
Turuncu kesinlikle sonuç mükemmel
Pembe çünkü saçım digerlerinde cok tuleriyot😂