Saç Bakım Tarafını seçenler kazanıyor! Tarafını Seç: Turuncu mu, pembe mi? (Sayfa 9) Elidor Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10789 Tarafını seçenler kazanıyor! Tarafını Seç: Turuncu mu, pembe mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 196 kişi beğendi
Seppare Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 38% +1 yıl 💖💖💖💖elidor sampuan saclarima hep iyi gelmistir 1 0 Yorumla
ESTÜRK Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 50% +1 yıl Aslında mavi seviyorum, ikisi içinden ise turuncu 1 0 Yorumla
SevdaaKuşunKanadında Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 71% +1 yıl Kesinlikle pembe 💖 diyorum 🌺 1 0 Yorumla
toxicthoghts Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 58% +1 yıl süper görünüyolar deneyeceğim. mutlakaaaa 1 0 Yorumla
EmirAmed21 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 71% +1 yıl Turuncu tabikide yani bence ama pembede güzel gibi 1 0 Yorumla
MayısssssssKızı Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Turuncu 👍👍👍...🙋♀️🙋♀️🙋♀️🙋♀️🙋♀️ 1 0 Yorumla
GizemKirdal Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Koku olarak pembe 💗 performans olarak turuncu 🧡 1 0 Yorumla
Aerdm50 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 50% +1 yıl Pembenin verdiği rahatlık ve yumuşaklık kesinlikle 1 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Saç Bakım konusunda 943 cevap paylaştı. Tabiki de pembe diyorum saflığı temsil ediyor. 3 0 Yorumla
ffalll Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 42% +1 yıl Sac olmadigindan boyle bir sorunum yok 😅😅 1 0 Yorumla
AhsokaTano2 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Turuncu... yu seçiyorum aöa saçlarımda problem yok 6 0 Yorumla
teomanhayranıbirkız Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl kullanmadım 2 sinide merak ettim alıp deneyeceğim 1 0 Yorumla
Geologicalengineer Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ben pembe kullanıyorum. Beğeniyorum. 0 0 Yorumla
Merkür_00 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Elidor uzun zamandır tercıhım olmustur.🤗 0 0 Yorumla
Aashh Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Uzun ve kırıksız saçlar için turuncu diyorum 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Saç Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Seni seçiyorum turuncu Elidor 0 0 Yorumla
Sklemez Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 49% +1 yıl Turuncu yu seçiyorum. Bu kadar yeterli mi? 0 0 Yorumla
gizemlibayann001 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 45% +1 yıl Pembe diyorum bence yani bana o uygun 0 0 Yorumla
XgreyX Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Turuncu her zaman ayrı bir enerji ile çeker beni 0 0 Yorumla
Meriaxix07 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 78% +1 yıl Tabikide pembe ben pembe rengi severim 0 0 Yorumla
CamınBuğusuu Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Yılladır elidor pembe kullanırım. Çokta memnunummm 0 0 Yorumla
Sldisil Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 89% +1 yıl ikiside güzel ayrı işlevleri var deneyeceğim 0 0 Yorumla
RahimeBirşah Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Turuncu evet turuncu bana lazım olan tek şey 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
551Cevap
Ikiside iyi ama favorim pembe
💖💖💖💖elidor sampuan saclarima hep iyi gelmistir
Aslında mavi seviyorum, ikisi içinden ise turuncu
kullanmıyorum :) -----****
Turuncu olan daha cok hosuma gidiyor
Kesinlikle pembe 💖 diyorum 🌺
Pembee gönlümm sendeee 🌸
Turuncuuuuyu seciyorum ben
Pembe bence pembeyi severim
süper görünüyolar deneyeceğim. mutlakaaaa
Turuncu tabikide yani bence ama pembede güzel gibi
Anında onariciyi seciyorum cok guzel
Turuncu 👍👍👍...🙋♀️🙋♀️🙋♀️🙋♀️🙋♀️
erkek adam dediğin turuncuyu seçer 😌😌
Koku olarak pembe 💗 performans olarak turuncu 🧡
Pembe daha güzel kokuyor.
Morrrrr olan kullaniyorum
pembe olsun
gelsin xp ler 😂😂
Pembenin verdiği rahatlık ve yumuşaklık kesinlikle
Ben kesinlikle pembe diyorum
Tabiki de pembe diyorum saflığı temsil ediyor.
Kızlar için pembe erkekler için mavi.
Sac olmadigindan boyle bir sorunum yok 😅😅
Üzgünüm Ama Clear Tercih Ediyorum
Turuncu demek istiyorum... 👍
Pembe diyorum kızlar için😀
Turuncu... yu seçiyorum aöa saçlarımda problem yok
çok memnun kaldım teşekkürler elidor 💜
Turuncu benim fikrime göre ama kararsızım
Pembe cunku kokusu cok guzel
Turuncu alayım o zaman 😊
kullanmadım 2 sinide merak ettim alıp deneyeceğim
konu saçlar olunca güçlü ve parlak
Mükemmel deneyim elidor. En iyiisi
Ben pembe kullanıyorum. Beğeniyorum.
Maksimum 3 gün fazla gitmiyor
saç için turuncu tercih ederim.
Elidor uzun zamandır tercıhım olmustur.🤗
İkiside bence iyiler , denemedim ama :d
Kesinlikle turuncu diyorum
şıklık saçlarla başlar derler
Uzun ve kırıksız saçlar için turuncu diyorum
Genellikle turuncu olanı kullanıyorum
Seni seçiyorum turuncu Elidor
Turuncu yu seçiyorum. Bu kadar yeterli mi?
Turuncu bence çünkü daha iyisi yok
Pembe daha güzel mantıklı
Bence turuncu daha iyidir.
Pembe diyorum bence yani bana o uygun
Pempe gönlüm sende turuncu berbat
Turuncu her zaman ayrı bir enerji ile çeker beni
Pembe elidor minute saç kremi
Tabikide pembe ben pembe rengi severim
Ben turuncu diyorum. Son kararım
Turuncu bence olmalı saçlar.
Turuncu daba mı iyi ne sanki
Yılladır elidor pembe kullanırım. Çokta memnunummm