Saç Bakım 1 dakika hemen buraya bakmalısın, yarışmamız seni bekliyor! Saç kreminden beklentilerin neler? (Sayfa 9) Elidor Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4150 1 dakika hemen buraya bakmalısın, yarışmamız seni bekliyor! Saç kreminden beklentilerin neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 91 kişi beğendi
inatcıadam19 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Yumuşak olması kolay taranıp şekil alması yeterli olur 0 0 Yorumla
Sıla0999 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Yumuşak ve kolay taranma Elidor sayesinde ikisinde başarıyorum 0 0 Yorumla
nadiakomanaçi Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Saçlarım herhangi bir ekstra onarıcıya ihtiyaç duymamalı 0 0 Yorumla
funkbudy Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl saçımın elektiriğini alması daha yumuşak ve parlak göstermesi 0 0 Yorumla
dolabpoşedi Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl saçlarımı yumuşatması parlatması kolay taranmasını sağlaması 0 0 Yorumla
depresyonist1kiz Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Saçları canlı göstermesi ve yumuşatması olmazsa olmaz özelliklerden 0 0 Yorumla
depresyonist1kiz Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Saçları canlı göstermesi ve yumuşatması olmazsa olmaz özelliklerden 0 0 Yorumla
mechuldekiadam_ Takip Et Xper 3 Yaş: 102 +1 yıl Saclarımın elektriklenmesini önlemeye eykisi olmalı.👋 0 0 Yorumla
yusf_001 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Geç yağlandırması ve her gün yıkamama gerek kalmaması 0 0 Yorumla
mahmuttla4 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl beklentim kısa vadede uzun yol alabilmem ve saglıklı olması diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
Superisi54 Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Parlak ışıltı ve yumuşaklık veren düz bir görünüm sağlaması 0 0 Yorumla
XSad_girlx Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Kopuk uçlarıma iyi gelen bir krem olması tabii ki de 0 0 Yorumla
K_aYıPpp Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Böyle bir beklentim yok doğal haliyle çok iyiler çünki 0 0 Yorumla
SıcakkÇikolataa Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Saçlarımda bir yek elidor markasının ürünlerini kullanırım süperler 0 0 Yorumla
şahaneMelek Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl yumuşaklık ve parlaklık fakat bu istediklerimizin hiç bir saç kreminde yok 0 0 Yorumla
esmaslanhan_xx Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl yumuşak yapmalı, kolay durulanmalı, kolayca şekil almalı ve parlak olmalı 0 0 Yorumla
Ou3_fiucâu-qâhu3 Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl @Elidor saçlarımı yumuşacık yapması ve tararken daha rahat açılması. 0 0 Yorumla
Cann16 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Harikaaa yaa bu 5 senedir kiz arkadaşım kullanıyo ordan biliyorum 🙏 0 0 Yorumla
kafasıkarışıkela Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Saçımı agırlaştırmasın kolay taransın daha ne isterim ki 🤷♀️😅 0 0 Yorumla
aysbe Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Kesinlikle çok güzel kokmalı, belirgin bukleler gibi! 0 0 Yorumla
Moongirrrl Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Yumuşak dolgun parlak olması elidor sayesinde oluyo zaten 0 0 Yorumla
KimOldum Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Şampuandan kreme nasıl dönüştüğünü bana anlatması 😊 0 0 Yorumla
Esmermavisx Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Erkektirklendirmemesi , çatal gibi görüntüyü indirgemesi ve tabiki yumuşatması 0 0 Yorumla
defnebozkuft Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Saçı yağlandırmaması yumuşak yapması ve saçı koruması 0 0 Yorumla
Üyeadimtinne Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Saçlarım çok fazla kabarıyor o yüzden kabarmayı en aza indiren saçı yumuşacık yapan bir krem olmalı 0 0 Yorumla
yanlızkurt344 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Saçlarımın tekrar gür olması şimdi ince telli ve dökülüyor 😢 0 0 Yorumla
Comebackelizabeth Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Saçlarım hep kremli gibi yumuşaktı hiç gerek duymadım ama denesem fena olmaz 0 0 Yorumla
İamhater Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Bir saç kreminden tek beklentim, gerçekten ambalaj üzerindeki faydayı sağlaması 🙃 0 0 Yorumla
flawlessps Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Sacimi dökmesin kolay tarama saglasin kirilmadan da korusun 0 0 Yorumla
Kirginaysegul Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl saclarıma hacım vermelı ve kabarmayı onlemelı. yumusacık yapmalı mıs gıbı kokmalı 0 0 Yorumla
GüloKsk Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Yumuşatsın ve güzel koku versin yeter bana çok mu şey istiyoruz 0 0 Yorumla
mügecicegi21 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Saçları beslemesi, parlak görünmesi, yumuşaklık saglasağlaması, güzel kılması, kimyasal icermemesi 0 0 Yorumla
bilinbakalalımkimim Takip Et Xper 2 Yaş: 41 +1 yıl Saç kremi kullanmıyorum ama, okudum teşekkür ederim emeğine sağlık. 0 0 Yorumla
Burak_cakar Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Saclar parlak olmasi ve saclarda kepek ve yaglanmadan uzak olması 0 0 Yorumla
cmeral Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Parlatsın, çabuk uzatsın, gürleştirsin ve güçlendirsin 0 0 Yorumla
Ostory Takip Et Xper 4 Yaş: 110 +1 yıl Ekrandaki kız güzel miş. Böyle güzel kızlarla dikkatleri soruya topluyorsunuz 0 0 Yorumla
Mecnun9334 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Saçımın kirini alması bide vücudada sürülsün ayrı ayrı uğraştırmasın 0 0 Yorumla
Renao Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Beklentiiim: saçımı neme doyurması, ağırlık yapmaması, parlaklık kazandırması 0 0 Yorumla
_Evildevil_ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Kepek bırakmamalı, saça canlı bir görünüm kazandırmalı. 0 0 Yorumla
chertovjk Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Saç kremi den beklentim:Saçlarımı en güzel en şık şekle getirmesi parıldaması✨✨ 0 0 Yorumla
minseo_kim Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Ben seviyorum yumuşacık güçlü ve hacimli oluyorlar bu mükkemel şampuan sayesinde ❤💖 0 0 Yorumla
Beibies Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Saçı dökmeden yumuşatmasını istiyorum.. Genelde saç kremleri saçı döküyor.. 0 0 Yorumla
kekliüzüm Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Saç kremleri bir türlü durulanmıyor. Kolay durulanması yeterli 0 0 Yorumla
alizeem1719 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Ya onu bilmem de bakımlı saçlı kadınlar beni fena etkiliyor cidden. 0 0 Yorumla
meyvelivodkaniz Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Saçımı yumuşacık yapsın o yıpranan uçları onarsın ve kokusu kalıcı olsun☺ 0 0 Yorumla
SanctusDeus Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Yumuş yumuş yapsın saçlarımı başka bir şey istemiyorum valla 🙄 0 0 Yorumla
MilfSeverr01 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Bakım beklentim var başka bir şey pek beklediğim söylenemez 0 0 Yorumla
Merve9499 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Kesinlikle yumusacik yapmasi ama yaglanma yapmamasi 0 0 Yorumla
Muustafa17 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Bence Kuru ve kepekli saçlara çözüm bulan her saç kremi iyidir 0 0 Yorumla
Selver33333 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Saç kreminden beklentim keratin bakımının yerini tutması 😉🧚✨ 0 0 Yorumla
Turaanali Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Markasının elidor olması.. Şaka şaka yumuşacık yapsın saçları yeter kokusu umrumda değil 0 0 Yorumla
jsjdkajxkakskak Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl saclarimi yumusacik yapmasi fakat yaglandirmamasi agirlastirmamadi 0 0 Yorumla
Thedoğukan Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 56% +1 yıl Saçımı dökmesin yeter tek beklentim bu 😂 1 0 Yorumla
Nilayyoo Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 32% +1 yıl Elidorun saç kremleri beklentimi karşılıyor 💘 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
594Cevap
Yumuşak olması kolay taranıp şekil alması yeterli olur
Yumuşak ve kolay taranma Elidor sayesinde ikisinde başarıyorum
Saçlarım herhangi bir ekstra onarıcıya ihtiyaç duymamalı
saçımın elektiriğini alması daha yumuşak ve parlak göstermesi
saçlarımı yumuşatması parlatması kolay taranmasını sağlaması
Saçları canlı göstermesi ve yumuşatması olmazsa olmaz özelliklerden
Saçları canlı göstermesi ve yumuşatması olmazsa olmaz özelliklerden
Saclarımın elektriklenmesini önlemeye eykisi olmalı.👋
Geç yağlandırması ve her gün yıkamama gerek kalmaması
beklentim kısa vadede uzun yol alabilmem ve saglıklı olması diye düşünüyorum
Parlak ışıltı ve yumuşaklık veren düz bir görünüm sağlaması
Kopuk uçlarıma iyi gelen bir krem olması tabii ki de
Böyle bir beklentim yok doğal haliyle çok iyiler çünki
Saçlarımda bir yek elidor markasının ürünlerini kullanırım süperler
yumuşaklık ve parlaklık fakat bu istediklerimizin hiç bir saç kreminde yok
yumuşak yapmalı, kolay durulanmalı, kolayca şekil almalı ve parlak olmalı
@Elidor saçlarımı yumuşacık yapması ve tararken daha rahat açılması.
Harikaaa yaa bu 5 senedir kiz arkadaşım kullanıyo ordan biliyorum 🙏
Saçımı agırlaştırmasın kolay taransın daha ne isterim ki 🤷♀️😅
Kesinlikle çok güzel kokmalı, belirgin bukleler gibi!
Yumuşak dolgun parlak olması elidor sayesinde oluyo zaten
Şampuandan kreme nasıl dönüştüğünü bana anlatması 😊
Erkektirklendirmemesi , çatal gibi görüntüyü indirgemesi ve tabiki yumuşatması
Saçı yağlandırmaması yumuşak yapması ve saçı koruması
Saçlarım çok fazla kabarıyor o yüzden kabarmayı en aza indiren saçı yumuşacık yapan bir krem olmalı
Saçlarımın tekrar gür olması şimdi ince telli ve dökülüyor 😢
Saçlarım hep kremli gibi yumuşaktı hiç gerek duymadım ama denesem fena olmaz
Bir saç kreminden tek beklentim, gerçekten ambalaj üzerindeki faydayı sağlaması 🙃
Sacimi dökmesin kolay tarama saglasin kirilmadan da korusun
saclarıma hacım vermelı ve kabarmayı onlemelı. yumusacık yapmalı mıs gıbı kokmalı
Yumuşatsın ve güzel koku versin yeter bana çok mu şey istiyoruz
Saçları beslemesi, parlak görünmesi, yumuşaklık saglasağlaması, güzel kılması, kimyasal icermemesi
Saç kremi kullanmıyorum ama, okudum teşekkür ederim emeğine sağlık.
Saclar parlak olmasi ve saclarda kepek ve yaglanmadan uzak olması
Parlatsın, çabuk uzatsın, gürleştirsin ve güçlendirsin
Ekrandaki kız güzel miş. Böyle güzel kızlarla dikkatleri soruya topluyorsunuz
Saçımın kirini alması bide vücudada sürülsün ayrı ayrı uğraştırmasın
Beklentiiim: saçımı neme doyurması, ağırlık yapmaması, parlaklık kazandırması
Kepek bırakmamalı, saça canlı bir görünüm kazandırmalı.
Saç kremi den beklentim:Saçlarımı en güzel en şık şekle getirmesi parıldaması✨✨
Ben seviyorum yumuşacık güçlü ve hacimli oluyorlar bu mükkemel şampuan sayesinde ❤💖
Saçı dökmeden yumuşatmasını istiyorum.. Genelde saç kremleri saçı döküyor..
Saç kremleri bir türlü durulanmıyor. Kolay durulanması yeterli
Ya onu bilmem de bakımlı saçlı kadınlar beni fena etkiliyor cidden.
Saçımı yumuşacık yapsın o yıpranan uçları onarsın ve kokusu kalıcı olsun☺
Yumuş yumuş yapsın saçlarımı başka bir şey istemiyorum valla 🙄
Bakım beklentim var başka bir şey pek beklediğim söylenemez
Kesinlikle yumusacik yapmasi ama yaglanma yapmamasi
Bence Kuru ve kepekli saçlara çözüm bulan her saç kremi iyidir
Saç kreminden beklentim keratin bakımının yerini tutması 😉🧚✨
Markasının elidor olması.. Şaka şaka yumuşacık yapsın saçları yeter kokusu umrumda değil
saclarimi yumusacik yapmasi fakat yaglandirmamasi agirlastirmamadi
Saçı yumuşatması amacı o değil mi :/
Saçımı dökmesin yeter tek beklentim bu 😂
Elidorun saç kremleri beklentimi karşılıyor 💘
Yumuşatması ve parlatması..
Sac çıkartsın kellere derman olsun
Teşekkürler emeğine sağlık
saç kremi çok saç döküyor ya
Turuncu elidora bayılıyorum