Saç Bakım 1 dakika hemen buraya bakmalısın, yarışmamız seni bekliyor! Saç kreminden beklentilerin neler? (Sayfa 10) Elidor Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4150 1 dakika hemen buraya bakmalısın, yarışmamız seni bekliyor! Saç kreminden beklentilerin neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 91 kişi beğendi
CaptainPilot34 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Yumuşak tutması ve şeklini koruması. 1 0 Yorumla
hijyenikcilek Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 44% +1 yıl Yumuşaklık vermesi, ışıltılı olmasi. 1 0 Yorumla
Rotasizgemi81 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl İyi emek verilmiş güzel hazırlanmış 1 0 Yorumla
Öpsünseniamcan Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 41% +1 yıl Saç kremi dediğiniz işe yarayacak değil mi? 1 0 Yorumla
Clutteredd Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 34% +1 yıl Saça hacim ve yumuşaklık kazandırması 1 0 Yorumla
HürreemSultaaN Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 48% +1 yıl Saç kreminden beklentim saçlarımı nemlendirmesi 🌺 1 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Saç Bakım konusunda 602 cevap paylaştı. elidor saç kremini hiç kullanmadım 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Saç Bakım konusunda 388 cevap paylaştı. Kepegi onlesin kalıcı parlaklık saglasin 1 0 Yorumla
RealMichaelScofield Takip Et Xper 6 Yaş: 126 , eic 92% +1 yıl Üç kelimeyle özetlesem? O benim hayatım! 😎 1 0 Yorumla
damlaılmaz Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 64% +1 yıl beklentim yok çünkü elidor kullanmıyorum 1 0 Yorumla
beyefendiks Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 89% +1 yıl yumuşak tutsun yeter. benim saçlar ince ve dik dik 0 0 Yorumla
Melekhisleri Takip Et Xper 4 Yaş: 41 , eic 53% +1 yıl Saçlarımın yumuşak olmasının seviyorum 0 0 Yorumla
zeuswithkronos Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 69% +1 yıl Yumuşaklık, şekil alabilme... ve daha birçok şey. 0 0 Yorumla
ByTatlııÇocuk Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 45% +1 yıl Yumuşatsın yeter farklı bir özellik aramıyorum 0 0 Yorumla
eylemania Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 47% +1 yıl Çabuk yağlandırmasın benim için önemli olan bu 0 0 Yorumla
yellowSpy Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 81% +1 yıl Saç kremi kullanmiyorum, sadece şampuan 0 0 Yorumla
KeskinErkek Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 44% +1 yıl Saç kremi kullanmıyorum, teşekkürler yine de 0 0 Yorumla
SSefa58 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 31% +1 yıl Saç kremi kullanmıyorum. Ama yinede teşekkürler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
594Cevap
Yumuşak tutması ve şeklini koruması.
Yumuşaklık vermesi, ışıltılı olmasi.
Güçlü ve sağlıklı tutmak mı acaba
Süpürge görüntüsünden kurtulmak 😕
İyi emek verilmiş güzel hazırlanmış
Saçlarımı yumuşak yapması
Kuruluğunu alsın yeter :)
Onariciligi, yumuşaklık vermesi
Saçlarım, bakımlı ve yumuşak olsun
Saçımın yumuşak olmasını istiyorum
Saça parlaklık verip hacim katmalı
Saç kremi dediğiniz işe yarayacak değil mi?
Saça hacim ve yumuşaklık kazandırması
Waow :) hiç böyle düşünmemiştim.
Miss gibi kokması ilk sırada
Saç kreminden beklentim saçlarımı nemlendirmesi 🌺
elidor saç kremini hiç kullanmadım
Kepegi onlesin kalıcı parlaklık saglasin
Sağlıklı tutsun yeter benim için
Kokusu yumuşatması patlatması ♥️
Çabucak yağlandırmasın saçı
kolay taransin yumuşacık olsun
Saçlarımın hem güçlü ve parlak olması
Beklentim çok hangisini sayayım
Üç kelimeyle özetlesem? O benim hayatım! 😎
Hiç kullanmadım saç kremi
Hafif ve hissedilmez olmalı.
beklentim yok çünkü elidor kullanmıyorum
Sacimi yumusak yapmasi ve mis gibi kokması
Yumuşacık yapsın. Mis gibi kokutsun.
Faydalı olsun güzel koksun ilgi çeksin
Herşey beklerim İpek gibi yapmalı
1 kere bile saç kremi kullanmadım
Yumuşatsın işte ne bekleyeceğim
Yumuşacık yapması ve güçlendirmesi
Yumuşatması nu bekliyorum
Saçlarımı yumuşatması ve düzeltmesi lazım.
Yıpranmaması dalgalı olması
harika guzel paylaşım olmus
Kolay taramak ve daha sağlıklı saç
Yumuşatması ilk aklıma gelen
Saç kremi kullanmıyorum 😊
Surekli elektrikleniyor🤦
Kendimden bile beklentim yokken :d
Saç kremi olması gjgjgkfkfk
Saçın elektriklenmesini önlemesi
yumuşak tutsun yeter. benim saçlar ince ve dik dik
Daha dolgun ve kıvırcık bir görünüm
Saçlarımın yumuşak olmasının seviyorum
Yumuşaklık, şekil alabilme... ve daha birçok şey.
nemlendirici özelliğinin iyi olması
Yumuşatsın yeter farklı bir özellik aramıyorum
Çabuk yağlandırmasın benim için önemli olan bu
Onarıcı ve canlı görünüm olmalı.
Bir beklentim yok. Maalesef.
Güzel bilgi yan cebime koydum😂
Güclü ve parlak olmasını isterim
Saç kremi kullanmiyorum, sadece şampuan
Saç kremi kullanmıyorum, teşekkürler yine de
Saç kremi kullanmıyorum. Ama yinede teşekkürler