Saç Bakım 1 dakika hemen buraya bakmalısın, yarışmamız seni bekliyor! Saç kreminden beklentilerin neler? (Sayfa 11) Elidor Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4150 1 dakika hemen buraya bakmalısın, yarışmamız seni bekliyor! Saç kreminden beklentilerin neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 91 kişi beğendi
AteşBen Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Saçı beslemeli , yumuşatmalı , parlatmalı 0 0 Yorumla
Vernalizasyoncunebat Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 36% +1 yıl Yaglandırmasin benim icin yeterli:) 0 0 Yorumla
mühürgözlü111 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 43% +1 yıl Besleme nemlendirme güzel koku ve hacim 0 0 Yorumla
---Emral-S Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 44% +1 yıl Saça hacim kazandırmak, kırıkları yok etmesi. 0 0 Yorumla
Zeynep2793 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 76% +1 yıl Yumuşacık yapsın vee yağlandırmasın yeter 0 0 Yorumla
üzüntüden_ölen_biri Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Yumuşacık yapması ve kalıcı kokusu olması 0 0 Yorumla
nukredit25 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 43% +1 yıl nothing beklemiyor krem mi krem devam et 0 0 Yorumla
ilyşym Takip Et Xper 3 Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl saçlarımın canlı ve ipeksi bir yapıya kavuşması :) 0 0 Yorumla
Theurfalı Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 80% +1 yıl Benim sacıma iyi baksin ve güclendirsin 0 0 Yorumla
KimkibuHanım4444 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Agırlaştırmasın kolay taransın 💜🤷♀️ 0 0 Yorumla
7even7 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 40% +1 yıl Saç kreminden beklentim: Saç kremi olması. 0 0 Yorumla
esra_kk Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 84% +1 yıl Yağlandırmaması onun dışında beklentim yok 0 0 Yorumla
AROMATERAPİ Takip Et Guru Yaş: 57 , eic 57% +1 yıl Onurun ve yumuşaklık bence en önemli konu 0 0 Yorumla
Düşünceliiiiii Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 43% +1 yıl Elidor bir harika dostum, gerçekten mükemmel 0 0 Yorumla
Ozgemmmmm1111 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 30% +1 yıl Yumusak ve kolay taranmasi cok hosuma gidiyo 0 0 Yorumla
06ARES06 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 65% +1 yıl Saç kremi kullanmiyorum bir düşüncem yok 0 0 Yorumla
kalınsevervarmı6161 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 30% +1 yıl benim kullandığım marka şampuan bu 0 0 Yorumla
izmirli3587 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 59% +1 yıl Şampuanla yıkanmak her zaman iyidir.. 0 0 Yorumla
Merolipaa Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 72% +1 yıl Saç kremi kullanmıyorum saçları döküyor kesinlikle 0 0 Yorumla
DOBRAVEGUVENİLİR Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 68% +1 yıl Bu kapak resmindeki kadinin adı ne yaw? 0 0 Yorumla
necati3459 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 77% +1 yıl saçı matlaştırmayacak bir krem kullanırım. 0 0 Yorumla
Meryemmoş Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 53% +1 yıl Bakım ve onarım ve elbete güzel görunmek 0 0 Yorumla
kararsizkadininbiri Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 60% +1 yıl Keşke saç dökülmesini engelleseydi :) 0 0 Yorumla
Kedimina Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 50% +1 yıl Kırıklara çözüm istiyoruz 0 7 Yorumla askiname +1 yıl Doğal yöntemler var Yorumla Kedimina +1 yıl Ne mesela Yorumla askiname +1 yıl Masa fon makinesi kullanma , doğal maske yap Yorumla 4 yorumu gör Kedimina +1 yıl Kapalıyım zaten Yorumla askiname +1 yıl Uzunluğu nasıl Yorumla Kedimina +1 yıl Omzumda Yorumla askiname +1 yıl Rengi nedir şekli, doğal maskeler böyle ürünlerden daha iyi Yorumla
Caglacelik327 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 83% +1 yıl Güzel bir şey bence tavsiye ederim 0 0 Yorumla
Deadgirl1437 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 32% +1 yıl yağlandırmaması yumuşak ve parlak görünmesi 0 0 Yorumla
pİs7li_51 Takip Et Xper 3 Yaş: 39 , eic 50% +1 yıl Saçlarımı yumuşatması karmaşıklığını çözmesi. 0 0 Yorumla
supermen_0 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 50% +1 yıl Benim saçlarım kıvırcık tek istediğim kabarmasin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
594Cevap
Saçı beslemeli , yumuşatmalı , parlatmalı
Yaglandırmasin benim icin yeterli:)
Saçımı ağırlaştırmaması olur
Besleme nemlendirme güzel koku ve hacim
Saça hacim kazandırmak, kırıkları yok etmesi.
Beklentim yok kullanmıyorum
Yumuşacık yapsın vee yağlandırmasın yeter
Deneyip göreceğiz umarım saç dökmez
Yumuşacık yapması ve kalıcı kokusu olması
nothing beklemiyor krem mi krem devam et
saçlarımın canlı ve ipeksi bir yapıya kavuşması :)
Yağlandırmadan yumuşak yapması
Benim sacıma iyi baksin ve güclendirsin
Agırlaştırmasın kolay taransın 💜🤷♀️
Saç kreminden beklentim: Saç kremi olması.
Doğal görünmesini sğalaısn
Yağlandırmaması onun dışında beklentim yok
Kalan saçlarımı elde tutmak:)
saçlarımı güzel göstersin yeterli.
Parlak, yumuşak, bakımlı saçlar
Onurun ve yumuşaklık bence en önemli konu
Dokulmeyi durduryyor mu..
Elidor bir harika dostum, gerçekten mükemmel
Yumusak ve kolay taranmasi cok hosuma gidiyo
Arada bir sirrke ile yıkanmalı bence
Yumuşak ve kolay taranması
Yumusak ve kolay, taranmasi
Saçlarımı sağlıklı hale getirsin
Saç kremi kullanmiyorum bir düşüncem yok
Denemek gerekli, memnuniyet önemli
benim kullandığım marka şampuan bu
Saç kremi kullanmıyorum ben
Şampuanla yıkanmak her zaman iyidir..
Saç mı var ki beklentim olsun 🙄🙄😂
Saç kremi kullanmıyorum saçları döküyor kesinlikle
Saçlarımı yumuşatmasini isterim
Emeğine sağlık makalen yararlı
Bu kapak resmindeki kadinin adı ne yaw?
Saçımı sıkılaştırmasini bekliyorum
Saçımı eşsiz hale getirmesi 😁
Kremin vasfı ne ola elidor
Kokusu ve dokusu çok önemli
Şaçımı guzel kokmasi, yumusatmasi
Ben kremli şampuan kullanıyorum
Saç kremi önemli... bazen
saçı matlaştırmayacak bir krem kullanırım.
Doğal görünmesini sağlasın yeter
Güçlü ve yumuşak saçlar elde etmek
Canlı ve dolgun göstermeli
Bakım ve onarım ve elbete güzel görunmek
Keşke saç dökülmesini engelleseydi :)
Kırıklara çözüm istiyoruz
Doğal yöntemler var
Ne mesela
Masa fon makinesi kullanma , doğal maske yap
Kapalıyım zaten
Uzunluğu nasıl
Omzumda
Rengi nedir şekli, doğal maskeler böyle ürünlerden daha iyi
Güzel paylaşım olmuş teşekkürler
Güzel bir şey bence tavsiye ederim
yağlandırmaması yumuşak ve parlak görünmesi
Saçlarımı yumuşatması karmaşıklığını çözmesi.
Saçı yormaması ve fazla nemli tutmaması
Saçım olsa beklentim olacak
Benim saçlarım kıvırcık tek istediğim kabarmasin
Elidor iyidir ya kullanın