Saç Bakım 1 dakika hemen buraya bakmalısın, yarışmamız seni bekliyor! Saç kreminden beklentilerin neler? (Sayfa 12) Elidor Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4150 1 dakika hemen buraya bakmalısın, yarışmamız seni bekliyor! Saç kreminden beklentilerin neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 91 kişi beğendi
çikolatalıpudikkkkkk Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 76% +1 yıl Onarıcı bakım - harika bukleler 🧡 0 0 Yorumla
Naytizbitifilo Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saça yumuşak kıvama getirip görünümde sağlamalı 0 0 Yorumla
yasin8686 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 36% +1 yıl Saçlarımın yağlanmasını önlesin yeter bence 0 0 Yorumla
Vampirsümüğü Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 66% +1 yıl Elektriklenmeyi gidermesi ve nem vermesi 0 0 Yorumla
amara21211 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl istediğim gibi olmasi gerek mesela parlatmasi 0 0 Yorumla
Trumpınmimiği Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 57% +1 yıl Saçları dökmemesi ve keçeleştirmemesi 0 0 Yorumla
napiyonbeaa Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Saç kremi kullanmıyorum maalesef. :) 0 0 Yorumla
çaIıkuşuferide Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 45% +1 yıl elidor kullanıyorum 💞 tavsiye bir marka 0 0 Yorumla
agres1905 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 , eic 64% +1 yıl Saçları yumuşatıp şekil alacak hale getirmesi 0 0 Yorumla
pigletsevengiller Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 61% +1 yıl Saçımı yumuşatsın ve parlaklık versin yeter 0 0 Yorumla
deadalus Takip Et Master Yaş: 38 , eic 50% +1 yıl Saçlarım özerkliği bırakıp sözümü dinlesin yeter 0 0 Yorumla
Kazanovanuh Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 44% +1 yıl Beyaz tenli bir kızda kızıl saç harika olabiliyor 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl bunu dert edicek kadar sacın yok sanirim :) 0 0 Yorumla
Berkaydgl Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Elidor bakım kremi kullanmayan da ne bileyim 0 0 Yorumla
Ateşşyyıldırım Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 39% +1 yıl elidor yeşil düzleştirici muhteşem 0 0 Yorumla
StromAnqel Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 38% +1 yıl Emeğinize sağlık güzel bilgiler teşekkürler 👏 0 0 Yorumla
medusaf3 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 62% +1 yıl saçı yumuşacıık yapmalı ❤️ güzel kokmali 0 0 Yorumla
nile5 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 34% +1 yıl saçları güçlendirip güzel kokmasını beklerim 0 0 Yorumla
dolunayamn Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 38% +1 yıl Yumuşatması kâfi ama güzle kokmasida iyi olur 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Saç Bakım konusunda 657 cevap paylaştı. Saçı canlı göstermesi güzel kokması ve yumuşatmas 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Saç Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Güzel kokmalı mis gibi. yumuşak tutması vb. 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
594Cevap
Onarıcı bakım - harika bukleler 🧡
Saça yumuşak kıvama getirip görünümde sağlamalı
Bakımlı ve sağlıklı olması
Bırakta saçların konuşsun
Saçlarımın yağlanmasını önlesin yeter bence
Kafa derimden corona bulaşmasın yeterli
Elektriklenmeyi gidermesi ve nem vermesi
Saç kremi Kullanmıyorum...
Saç dökmesin yeter işte saç kremi bu
Yağlı göstermesin yeter be
Rahat taranması falan filan
Hiç bir beklentim yok net
İyi bence yazılmış tebrikler
En kısa zamanda deneyeceğim bu ürünü
Bana saç kremi gönderin pls
istediğim gibi olmasi gerek mesela parlatmasi
Saçları dökmemesi ve keçeleştirmemesi
saçımı parlak ve canlı yapsın
Sacimin kolay taranmasi ve parlamasi
Saç kremi kullanmıyorum maalesef. :)
elidor kullanıyorum 💞 tavsiye bir marka
Saç kremimden beklentim yok
Saçları yumuşatıp şekil alacak hale getirmesi
Saç kreminden bir beklentim yok
Güzel kokmasi olmazsa olmazim.
Suraya yazayimda onume cikmasin birdaha
Saçımı yumuşatsın ve parlaklık versin yeter
Saçlarım özerkliği bırakıp sözümü dinlesin yeter
Beyaz tenli bir kızda kızıl saç harika olabiliyor
bunu dert edicek kadar sacın yok sanirim :)
Çok kullandığımı söyleyemem
güçlü saçlar her daim iyidir
Güzel bakım onarma daha sağlıklı saç
Elidor bakım kremi kullanmayan da ne bileyim
harika paylaşım için teşekkürler
Canlı dolgun gözüksün soruh yok
Hiç saç kremi kullanmadım
Elidor şampuan kullanmıyorum
elidor yeşil düzleştirici muhteşem
Parlaklık ve yağlandırmaması önemli.
Emeğinize sağlık güzel bilgiler teşekkürler 👏
Saçlarımın yumuşacık ve canlı olmasi
Güzel bir saç kremi bence
saçı yumuşacıık yapmalı ❤️ güzel kokmali
saçları güçlendirip güzel kokmasını beklerim
Saçlarımı beslesin, ömrünü uzatsın..
saçlarımı açması ve yumuşacık yapması
Saç kremi saçma ya şampuan yeter
Yumuşatması kâfi ama güzle kokmasida iyi olur
bu saç kremi harbiden çok güzel
Yumuşatması
Parlak bir görüntü vermesi
Saçları parlak ve yumuşak gösterse fena olmaz
Hacimli göstermesi parlak olması
Şampuanları da kremleride harika
Saçı canlı göstermesi güzel kokması ve yumuşatmas
Yumuşaklık, güzel kokması, nemlendirme.🌸
Bende kullanıyorum sac kremsiz olmaz
Saçlarım için olmazsa olmazım
Elidor la saclar zaten 1 numara
Güzel kokmalı mis gibi. yumuşak tutması vb.