Saç Bakım 1 dakika hemen buraya bakmalısın, yarışmamız seni bekliyor! Saç kreminden beklentilerin neler? (Sayfa 8) Elidor Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4150 1 dakika hemen buraya bakmalısın, yarışmamız seni bekliyor! Saç kreminden beklentilerin neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 91 kişi beğendi
Steropes Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Bir kıvırcık olarak yumuşak olsun, elektriklenmesin -bu en büyük sorun-hacimli ve parlak olsun (İmkansızı istiyorum galiba) 0 0 Yorumla
okyanustakidenizz Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Saçlarımın kolay taranmasını sağlamalı, hoş kokmalı, saçlarımı yumuşacık yapmalı ve parlak göstermeli 🤷🏻♀️ 0 0 Yorumla
derin1deniz Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Saç kereminden beklentim, saç uçlarını koruması ve beslemesi, kuru ve cansız görünümü önlemesi. #Elidor 0 0 Yorumla
BMWsport Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Güzel kokması ☺️tabiki ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 0 0 Yorumla
darkleyl96 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Saç Bakım konusunda 911 cevap paylaştı. Nemlendirmek, canlandırmak ve yumuşacık yapmalı 4 0 Yorumla
İcelimcicekolalim Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 32% +1 yıl Guzel kokmasi ve gercek bir yumusaklik saglamasi 3 0 Yorumla
AteştenKardanKadın Takip Et Xper 4 Yaş: 102 +1 yıl KabartmasinYumuşatsin Sekillendirsin Güzel koksun Parlatsın 1 0 Yorumla
belinay_sahapli Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Vallahi çok beklentim var ama hiç biri karşılamıyor 1 0 Yorumla
qzdeee Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Bu hayatta hiç bir şeyden beklentin olmayacak üzülürsün 0 0 Yorumla
queennbitches Takip Et Xper 3 Yaş: 40 +1 yıl Parlak, güçlü ve yumuşak... benim saçım bunu hak ediyor. 0 0 Yorumla
Hicranreis Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Güzel koku, hacim ve yumuşaklık katması 2 0 Yorumla
Sazimentt12 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 43% +1 yıl Saclarimi ağırlaştırmasin miss gibi koksun 2 0 Yorumla
REZANİZİMM Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Adı üstünde saç kremi, besleyip onarıp yumuşaklık verip parlatıp miss gibi kokutmasını isterim ♥️ 0 0 Yorumla
Beyazdişş_ Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Sanırım en yakın sanal elidor mağazasına dalacağım 🤭👤 0 0 Yorumla
evaselin Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl mis gibi kokması, yumuşacık yapması ve elektriklenmeyi önlemesi 0 0 Yorumla
Kaansezai Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Saçlarımı beslerken aynı anda şekilde vermesi ve yıkandıktan sonra tozdan koruması 0 0 Yorumla
mira588 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Bunalım şampuan versiyonlarını çok merak ediyorum nasıl acaba 0 0 Yorumla
eysanakdag Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Hızlı uzatmalı ve dökülmeye karşı hemen onarıcı bakım olmalı 0 0 Yorumla
osmandemrr Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Tabi ya bunlarıdamı görücektik türk erkekleri nerdesiniz beylerrrr 😁 0 0 Yorumla
Krzvena Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl benim bir saç kreminden beklediğim öncelikle "akışkan olması" 😂😂😂 0 0 Yorumla
Crixus_Man Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl 15 senedir elidor kullanıyorum, saçmalarımı yumuşacık yapıyor. 0 0 Yorumla
bilemiyorumkii0 Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Yumuşacık yapması taragın saçta kaymasını sağlaması... 0 0 Yorumla
BerkKaralı Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Biz hacı şakır kullanıyoruz , şampuan saçları dokuyor😂😂😂 0 0 Yorumla
_öyküü_ Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl saç dediğin hafif bukleli ama fazlada olmıcak bence 0 0 Yorumla
Aybüükke Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Temiz ve ferah kokmali, yağ yapmamalı, parlak ve güclü göstermeli tıpkı Elidor 1 Mınute gibi 0 0 Yorumla
Isakaya1903 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Ne sert nede yumaşak olmamalı normal olması en iyisi bence 0 0 Yorumla
TrLostbey Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Saç kremi mükemmel bu matka favorim hep bunu kullanırım tavsiye ederim 0 0 Yorumla
TikiSaşağınaDenkAdam Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Saç kremi dediğin; saçı yumuşak tutacak, canlı gösterecek, patlatacak, güçlendirecek. 0 0 Yorumla
sumeyye933 Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Saçın dökülmesine sebep olmayan güçlü ve kolay taranan saçlar.. 0 0 Yorumla
_MEVSİM_ Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Elidor dendimi başka bir açıklamaya gerek yok sanırım. 10 yaşından beri kullandığım tek marka. 0 0 Yorumla
Girlss00 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Saçımı taramayı kolaylaştırsın hindistan cevizi gibi koksun güzel kokuyo onlar birde canlılık versin 0 0 Yorumla
Urhann Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Saçı yumusatmasi yıpranmış saçlarımı... Ve saçı agirlastirmamali 0 0 Yorumla
crossdresser_tr Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Bütün bakımı yapması. Böylelikle zaman ve ekonomiden tasarruf. : ) 0 0 Yorumla
Ramazangs7 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Baya bir saçlarım yumuşadı guzrl kokuyo ama şekil almiyor o yüzden pek mutlu değilim 0 0 Yorumla
heroboss Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl İnce telli saç yapısına sahip olduğum için direnç benim için onemli 0 0 Yorumla
kitapsatıyorum Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Kırıkları minimum düzeye indirip hızlı şekilde uzamasını sağlamalı 0 0 Yorumla
defneeeekaya Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl İpeksi yumşaklığı verirken yağlandırmazsa harika bir saç kremi olur bence . d 0 0 Yorumla
kizxxxzzzz Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Sac kremi benim icin cok onemli birinci beklentim saci tamir etmeli Daha parlak gorunum sağlamali 0 0 Yorumla
SuMisalii Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Saç kremi besleyici ve kaliteli olmalı, tabi kokusu da güzel olmalı 🌺 0 0 Yorumla
teyfur Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Kulanmadıgım zaman pek bir şey değiştigini düşünmüyorum 0 0 Yorumla
anon53 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Saçlarımda kepek olmaması gerçekten rahatsız oluyorum kepekten. 0 0 Yorumla
leylakonmaz Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl elidor pembe vazgeçilmezimdi 1minute süper saç kremi de vazgeçilmezim oldu 0 0 Yorumla
Serdar_öteki Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Saclarimi canlandirmasi hicbir yan etkisinin olmamasi ve parlak gostermesi 0 0 Yorumla
BenSmd Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Saç kreminden beklentim hem kolay taranmasını sağlamak hemde uçlarının kırılmasını önlemek uv+ vs 0 0 Yorumla
arikatokurin Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Saçlarımı yumuşacık yapması, duştan çıkınca kolay taranması ve mis gibi kokusu.. 0 0 Yorumla
unaware Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Elidorun Belirgin bukleler kiremini kulanitorum çok memnunum 0 0 Yorumla
Maykil030 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Saçı ağırlaştırmasın, parlaklık versin ve canlandırsın. En önemlisi de kokusu güzel olsun tabi 0 0 Yorumla
esraa4545 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Elidorun her serisinden memnunum. Saçlarımı onarmak için elidordan fazlasına gerek yok 0 0 Yorumla
Çankpogu Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Saçım çok yumuşak olduğu için biraz sertleştirmesi daha iyi gibi 0 0 Yorumla
amok-kosucusu Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Beklentim saçlarımı onarması ve saçlarımı yumuşatması 0 0 Yorumla
değişikşahıs Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Parlak, düz, kolayca şekil verilen bir saç istiyorum buna yapabilen de= Elidor 0 0 Yorumla
smokeloversx Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Kesinlikle kabarmaması tel tel olmaması böyle tiftik gibi olmamalı beslemeli 0 0 Yorumla
Birlik526 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Yumuşaklık ve parlaklik isterim. Birde tabiki bakım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
594Cevap
Bir kıvırcık olarak yumuşak olsun, elektriklenmesin -bu en büyük sorun-hacimli ve parlak olsun (İmkansızı istiyorum galiba)
Saçlarımın kolay taranmasını sağlamalı, hoş kokmalı, saçlarımı yumuşacık yapmalı ve parlak göstermeli 🤷🏻♀️
Saç kereminden beklentim, saç uçlarını koruması ve beslemesi, kuru ve cansız görünümü önlemesi. #Elidor
Güzel kokması ☺️tabiki ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Nemlendirmek, canlandırmak ve yumuşacık yapmalı
Saçımı nemlendirmesi ve dökmemesi
Guzel kokmasi ve gercek bir yumusaklik saglamasi
KabartmasinYumuşatsin Sekillendirsin Güzel koksun Parlatsın
Vallahi çok beklentim var ama hiç biri karşılamıyor
Bu hayatta hiç bir şeyden beklentin olmayacak üzülürsün
Parlak, güçlü ve yumuşak... benim saçım bunu hak ediyor.
Yumuşacık yapmalı hafifletmeli
Saç kremi kullanmıyorum gerek yok benim için
Yumuşak tutması ve koruması
Saçları yumuşacık yapması iyi olur
Harika paylaşım olmuş elinize sağlık
Yumuşacık ve parlak yapmasi
Güzel koku, hacim ve yumuşaklık katması
Saclarimi ağırlaştırmasin miss gibi koksun
Adı üstünde saç kremi, besleyip onarıp yumuşaklık verip parlatıp miss gibi kokutmasını isterim ♥️
Sanırım en yakın sanal elidor mağazasına dalacağım 🤭👤
mis gibi kokması, yumuşacık yapması ve elektriklenmeyi önlemesi
Saçlarımı beslerken aynı anda şekilde vermesi ve yıkandıktan sonra tozdan koruması
Bunalım şampuan versiyonlarını çok merak ediyorum nasıl acaba
Hızlı uzatmalı ve dökülmeye karşı hemen onarıcı bakım olmalı
Tabi ya bunlarıdamı görücektik türk erkekleri nerdesiniz beylerrrr 😁
benim bir saç kreminden beklediğim öncelikle "akışkan olması" 😂😂😂
15 senedir elidor kullanıyorum, saçmalarımı yumuşacık yapıyor.
Yumuşacık yapması taragın saçta kaymasını sağlaması...
Biz hacı şakır kullanıyoruz , şampuan saçları dokuyor😂😂😂
saç dediğin hafif bukleli ama fazlada olmıcak bence
Temiz ve ferah kokmali, yağ yapmamalı, parlak ve güclü göstermeli tıpkı Elidor 1 Mınute gibi
Ne sert nede yumaşak olmamalı normal olması en iyisi bence
Saç kremi mükemmel bu matka favorim hep bunu kullanırım tavsiye ederim
Saç kremi dediğin; saçı yumuşak tutacak, canlı gösterecek, patlatacak, güçlendirecek.
Saçın dökülmesine sebep olmayan güçlü ve kolay taranan saçlar..
Elidor dendimi başka bir açıklamaya gerek yok sanırım. 10 yaşından beri kullandığım tek marka.
Saçımı taramayı kolaylaştırsın hindistan cevizi gibi koksun güzel kokuyo onlar birde canlılık versin
Saçı yumusatmasi yıpranmış saçlarımı... Ve saçı agirlastirmamali
Bütün bakımı yapması. Böylelikle zaman ve ekonomiden tasarruf. : )
Baya bir saçlarım yumuşadı guzrl kokuyo ama şekil almiyor o yüzden pek mutlu değilim
İnce telli saç yapısına sahip olduğum için direnç benim için onemli
Kırıkları minimum düzeye indirip hızlı şekilde uzamasını sağlamalı
İpeksi yumşaklığı verirken yağlandırmazsa harika bir saç kremi olur bence . d
Sac kremi benim icin cok onemli birinci beklentim saci tamir etmeli Daha parlak gorunum sağlamali
Saç kremi besleyici ve kaliteli olmalı, tabi kokusu da güzel olmalı 🌺
Kulanmadıgım zaman pek bir şey değiştigini düşünmüyorum
Saçlarımda kepek olmaması gerçekten rahatsız oluyorum kepekten.
elidor pembe vazgeçilmezimdi 1minute süper saç kremi de vazgeçilmezim oldu
Saclarimi canlandirmasi hicbir yan etkisinin olmamasi ve parlak gostermesi
Saç kreminden beklentim hem kolay taranmasını sağlamak hemde uçlarının kırılmasını önlemek uv+ vs
Saçlarımı yumuşacık yapması, duştan çıkınca kolay taranması ve mis gibi kokusu..
Elidorun Belirgin bukleler kiremini kulanitorum çok memnunum
Saçı ağırlaştırmasın, parlaklık versin ve canlandırsın. En önemlisi de kokusu güzel olsun tabi
Elidorun her serisinden memnunum. Saçlarımı onarmak için elidordan fazlasına gerek yok
Saçım çok yumuşak olduğu için biraz sertleştirmesi daha iyi gibi
Beklentim saçlarımı onarması ve saçlarımı yumuşatması
Parlak, düz, kolayca şekil verilen bir saç istiyorum buna yapabilen de= Elidor
Kesinlikle kabarmaması tel tel olmaması böyle tiftik gibi olmamalı beslemeli
Yumuşaklık ve parlaklik isterim. Birde tabiki bakım