Benim saç kreminden beklentilerim fazla değil. Saçım uzun olduğu için uçlarındaki kırıkları onarmasini isterim. Ve benim için kokusuda önemli. Bu kadar👍
Saç kreminden en büyük beklentim parlak ve güçlü saçlara sahip olmak. Elidor krem bunun için biçilmiş kaftan. Yumuşacık parlak ve güçlü saçların tek formülü.
Bence kokusu önemli ilk olarak şampuan tarzı sıvımsı değilde merhem tarzı katı krem olmasını ve yumşaklık ve parlaklık vermesi genel tercihim saç kreminde.
Saç kreminin önemi saç tellerini beslemesi güçlendirmesi için önemlidir geç kırılganlık daha kuvvetli saç telleri ve sağlıklı saçlar teşekkürler elidor
İpeksi yumuşaklığı ve her ne kadar kaliteli ve herkes tarafından tavsiye edilmiş saç kremi olsa da kokusu güzel olmadıktan sonra 2. Plan da olur o yüzden kokusu hoş kokulu olmalı.
Hem saçlarım canlı gözüksün hem de kabarmasın isterim saç kreminde. Elidorun şampuanını kullanmaya başladığımda gözle görülür derecede fark elde ettim 😍 herkese öneririm 🌺💕
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
594Cevap
Benim saç kreminden beklentilerim fazla değil. Saçım uzun olduğu için uçlarındaki kırıkları onarmasini isterim. Ve benim için kokusuda önemli. Bu kadar👍
Saç kreminden en büyük beklentim parlak ve güçlü saçlara sahip olmak. Elidor krem bunun için biçilmiş kaftan. Yumuşacık parlak ve güçlü saçların tek formülü.
Bence kokusu önemli ilk olarak şampuan tarzı sıvımsı değilde merhem tarzı katı krem olmasını ve yumşaklık ve parlaklık vermesi genel tercihim saç kreminde.
Saç kreminin önemi saç tellerini beslemesi güçlendirmesi için önemlidir geç kırılganlık daha kuvvetli saç telleri ve sağlıklı saçlar teşekkürler elidor
İpeksi yumuşaklığı ve her ne kadar kaliteli ve herkes tarafından tavsiye edilmiş saç kremi olsa da kokusu güzel olmadıktan sonra 2. Plan da olur o yüzden kokusu hoş kokulu olmalı.
Hem saçlarım canlı gözüksün hem de kabarmasın isterim saç kreminde. Elidorun şampuanını kullanmaya başladığımda gözle görülür derecede fark elde ettim 😍 herkese öneririm 🌺💕
Kepek yapmasin kasindirmasin parlatsin sac dokmesin yumusatsin
Kesinlikle sacı beslesin , dokmesin saci , yumusatsin, en onemlisi saclar hacimli yapsin
Bir erkek olarak saç kremi kullanıyorum çok güzel yumuşatıyor
Yani kullanmiyorum ve özelliklerini bilmiyorum ne işe yariyor
Ucuz olsun, yumuşacık yapsin , dökmesin, gürlestirsin bide mercimek çorbası yapsin shdjhdyd
Hep bu kadınlar yüzünde oluyor bu durum ah bu kadınlar ahhh ahhh
Saçlarımı yumuşacık yapmalı parlak şekilli ve hacimli görünmesini sağlamalı
hiç bir beklentim yok. şampuanın içinde dursun yeter
Saçları zor şekil alan birisiyim bu konuya dikkat ederim saç kreminde
Güzel ürün bencede Güzel ürün bencede Güzel ürün bencede
Saçlarımı gür ve parlak göstermesini isterim.
Her zaman sağlıklı saça sahip olmayı...😉
Keşke benim saçımda kadınların ki gibi dikkat çeken saçlardan olsa :(
Kırıkları onarmasını beklerim ve tabiki kurutmamasınııı
Saçı göstermekten ziyade yumuşak bir hal alması önemli
Saçlarımın elektriklenmiş kabarık halini söndürmesi.
Sac kreminden beklentim saclarimi parlaklastirip yumusatmasi
yipranmayi onlesin yeter bence bide parlakligi olsun :))
Saclari yumusatsin kolay taranabilsin ve guçlendirsin
Nemlendirici ve besleyici olması ve saçları yumuşatması
Yumuşatıyor olması ve iekillendirmesi. Tabi ber de parlak görünmesi.
saça ne uygularsak uygulayalım doğal olmasını sağlarsak bence çok güzel olur.
Kırıkları onarsın saçı yumuşsatsın ve tabiki uzatsın
Saçımı yumuşatmalı, elektriklenmesini ve yağlanmasını önlemeli.
Kullanmıyorum ki herhalde yumuşak birhisve parlak bı görüş
Saçımı güçlendirmesi ama matlığını bozmaması, spreyi etkisini azaltmaması...
saçlarimın kirilmasini dökülmesini önlemesini isterim
Estagfurullah onu bizden bir beklentisi varsa o söylesin
cok guzel yumusaklik veriyir elidora bayiliyorum harika
Daha kolay şekil almasını ve parlak bir görünüm vermesini beklerim
kremler hakkında hiç fayda sağladığını fark etmedim varsa kullanıyorum öylesine
Ya berberler kapalı saç deyince moralim bozuldu resmen
güzel koksun isterim
yani hem güzel kokan hem başarılı olan şampuan çok zor bulunuyor.
Saç kremlerinin saça yarardan çok zarar verdiği kanısındayım en azından benim için
Saç kreminden mükemmel bir yumuşaklık ve dolgun parlalık görüntüsü isterim
Yumuşak olmalı , yağlılık hissi kesinlikle bırakmamalı bir okadar kolay taranıyor ve saçı besliyor olmalı 😊😊😊😊
Öncelikle kokusu beni fethetmeli sonra saçlarımı daha bakımlı yapmalı ve onarmalı ama ağarlaştırmadan, yağlandırmadan.
Tek bir krem olsun öyle her şeyi sürmeyi sevmiyorum ama tek bir kremin içindede gereken her şey olmalı bence
elidor zaten kullandığım bir ürün, bu ürüne de bayıldım. kokusu, tarzı ve diğer kremlerden farklılığı harika. :)
Mükemmel bir krem saçlarımı böyle güzel ve sağlıklı görmek beni de sağlıklı ve güzel hissettiriyor Elidor saçlarım onu çok seviyor
saçlarım çok kuru bu sebeple saç kremi saçımı ağırlaştırmadan saçımı nemlendirmeli kırıkları onarmaya yardımcı olmalı yumuşatmalı
Saç kreminden beklentim kolay taranmayan bir saç ise yağlandırmasan kolay yaranmasını ve yumuşak parlak bir saç isterim
Sarışın olduğum için saçımı zapdetmek çok zor oluyor kesinlikle Elidor o kadar iyi geliyor ki saçıma ekstra bişi kullanmama gerek kalmıyor.
Ağırlaştırmaması ama parlak ve sağlıklı göstermesi, ikinci olarak da saçın hacmini kaybettirmemesi :)
Saçlarımın hem parlak hemde yumuşak olmasıdır benim tercihim günlük kullanımda rahat şekil verebilmek.
Saçımın pofuduk olmasını engellesin yumuşak yapsın dökmesin uzun süreli işe yarasın vee elektriklenmesin bide kabarmasın yeter 😏
Bence çoğu saç kremi güzel yumuşak yapıyor saçları ama lakin gücünü koruyarak şekil de vermesi lazım ve tabii dökülmelere karşı ultra çözüm sağlamalı
Mikrofonu saçlarımıza verdiğimizi düşünelim; bırakalım saçlarımız konuşsun! “Çok fazla macera yaşasam da her bir telimin günlük yıpranma
Saçlarımı yumuşacık yapması ve en önemlisi de sağlıklı kalması çok önemli. O yüzden Elidor hep bir numaram oldu.
Koparak dökülmeye engel olsun, aynı zamanda güzel koksun, çok pahalı olmasın, saçlarıma güç ve parlaklık versin. Kolay durulansın.
Kırılmayı önlemesi ve saçımı nemlendirmesi bir de hint yagi gibi yağlarla desteklenirse saçta uzama da yaparsa mükemmel olur
Saçlarım hem güçlü hem yumuşak hem parlak olmalı aynı zamanda da kolay şekil alıp kolay taranmalı 😊😊
saç kreminden beklentim saçımı ağırlaştırmaması ve tararken yumuşacık yapması:) ama elidor bunların hepsini yapıyor ve muazzam kokuyor :)
kokusu ve dokusu çok güzel olmalı ve saça doğal bir parlaklık vermesi gerekir benim için ha tabi yumuşacık olmasıda çook güzel olur
sac kremlerinden bekledigim seyler:saclarimin saglikli olmasisaclarimin parlamasisaclarimin yumusacik olmasi