Bir saç kreminden beklentim saçlarımı ağırlaştirmadan bakım yapması, dipten uca kadar saçlarımı dış etkenlerden koruması, saçlarımı yumuşacık yapması, dolgun , parlak canlı göstermesi
Benim saç kreminden beklentim ışıl ışıl saçlara sahip olmamı sağlaması. Sari tonlu saçlarda en çok önemli olan bu kendini göstermesi için yumuşak ve parlak bir saç eminim ki ben dahil herkesin beğenisini toplayacaktır:)
Saç diplerini yumuşatmalı , saçta ağırlık yapmamalı , güçsüz ve sıradan saçları parlak ve hacimli saçlar yapmalı saçlar dolgun gözükmeli saçı besliyip güzelce uzatmalı işte bunları yapan iyi ve güçlü bir saç kremi olmalı.
Saçlarımın için seçeceğim saç kreminden en çok beklentim saçlarımı ağırlaştırmadan bakım yaparak dolgun ve canlı görünmesini sağlamak 💁🏻♀️ Ayrıca Işıl Işıl parlak ve sönmemiş saçlar hepimizin isteği kim istemez böyle bir saç ✨✨
Kesinlikle saçı en yumuşamalı ve aynı zamanda guzel kokmasini sağlamalı nasıl günlük hayatta kullandığımız kremler saçımızı nemlendiriyorsa aynı etkiyi saç kreminde de beklerim ve gün içerisinde hacimli ve dolgun gözükmesini sağlamalı
Benim Saçlarım nın Özelliği Parlak CapCanlı azıcık heyecanlı olabilir Saçlarımla Gurur Duyuyorum Çünkü Şampunaım nın Adı Elidor Avakado yağı ve üzüm çekirdeği serisi 😍😍😍😍💚🤗💞👍😍😍😍😍😍😍
Gün içinde ellerim çok gider saçıma. Yapış yapış olmasın, ağırlık yapmasın, gün boyu güzel koksun ve saçımın hacimli kabarık halini bastırmasın. Canlı parlak bir görünüm versin, canımı yesin ❤️🙏🤗
Saçımın parlak yumuşak ve mükemmel görünmesini istiyorum elektriklenme yapmamasını zaman geçtikten sonra sertleşmemesini ve krem sürdükten sonra mükemmel şekil alması saç kremlerinden beklentim bu :))
Benim saç kreminde aradığım özellikler saçı ağırlaştırmadan ipek gibi yumuşaçık yapması, saç olabildiğince canlı ve parlak göstermesi. Bu özellikler tabiki de elidor da var ❤️❤️❤️
Saçlarımın parlaklığını geri versinSaçlarımızı dökmesin En önemlisi bir çiçek gibi kokusunu etrafa savursun Ama ne yazık ki hiçbir saç kreminde bunu bulamıyorum.
Saç kremimden beklentim kıvırcık ve birbirine giren saçlarımı açmamda bana yardımcı olması ama yıpratmaması. Ağırlaştırmadan hacmini koruması. Tabi ki olmazsa olmazımız da güzel kokması😍
Tabi ki Saçların Parlak ve Muhteşem olması gerekir ve Tabi ki Güzel bir koku 2 Metre Öteden Baktın mi Saçların Dikkat çekmesi gerekir Saçlar ön planda oldu mu herkesin dikkati senin üzerinde olur net
Benim bir saç bakım kreminden beklentim kesinlikle yumuşacık ancak hacimli saçlar. Çoğu bakım kremleri saçı yumuşatıyor ancak hacmini de yok ediyor. Sanırsam elidor farkı bu olsa gerek.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
594Cevap
Saçimin yumusak olmasi ve elektriklenmemsini saglamasi
Kullanmıyorum bence cilde zararlı çok zorunda olursam mecburen
Nemlendirici ve besleyici olması ve saçları yumuşatması
Bir saç kreminden beklentim şampuanlarla yanyana koymayın hep karıştırıyorum. 😀
Bir saç kreminden beklentim saçlarımı ağırlaştirmadan bakım yapması, dipten uca kadar saçlarımı dış etkenlerden koruması, saçlarımı yumuşacık yapması, dolgun , parlak canlı göstermesi
Saç kremimden beklentim yağladırmadan ağırlık yapmadan parlaklık vermesi ve yumuşatması kokusuda oldukça önemli tabi.
1- Saçlarımı dökmesin.
2- Saçlarım ağırlaşmasın.
3- Saçlarım hacimli olsun.
4- saçlarımı beslesin ve hızlı uzatsın.
Hava katsın saçlarıma istiyorum ben çok çirkin biriyim bari saçlarım havalı olsun onlardan kazanayım istiyorum başka bir beklentim yok. 😣
benim saçım çok gür (düşündüğünüzden daha gür) buyüzden (başka markaların) bir kutu krem 1 ayda bitiyor 2 aydada bittiği oluyor tabi
benim isteğim diyer saç kremlerinden dahada yumuşak etsin ve kepeki önlesin
Tabi ki mükemmel yumuşaklık ve uzun süre bunu koruması...
besleyici olmalı. Ayrıca kokusu güzel olmalı saç diplerini korumalı ve onarmalı
Saçımı yumuşacık ipeksi yapması ve ardından bebeksi bir koku bırakması .
Benim saç kreminden beklentim ışıl ışıl saçlara sahip olmamı sağlaması. Sari tonlu saçlarda en çok önemli olan bu kendini göstermesi için yumuşak ve parlak bir saç eminim ki ben dahil herkesin beğenisini toplayacaktır:)
Saç diplerini yumuşatmalı , saçta ağırlık yapmamalı , güçsüz ve sıradan saçları parlak ve hacimli saçlar yapmalı saçlar dolgun gözükmeli saçı besliyip güzelce uzatmalı işte bunları yapan iyi ve güçlü bir saç kremi olmalı.
Benim beklentim yumuşaklık ve parlaklık kazandırması.
Ne demek kankam nasılsın nasılsın merhaba yeni medya araçlarıyla birlikte
Vallahi saçlarımı öyle bir hale soktum ki hiçbir krem onarmaz 🤣
Saç kremi kullanmıyorum acaba birşey kaybediyormuyum saçlarım normalde sert değil
Parlaklık, yumuşaklık ve güçlü olması çok önemli Elidor 1 minute güçlü ve parlak süper saç kremi
Saçlarımın için seçeceğim saç kreminden en çok beklentim saçlarımı ağırlaştırmadan bakım yaparak dolgun ve canlı görünmesini sağlamak 💁🏻♀️ Ayrıca Işıl Işıl parlak ve sönmemiş saçlar hepimizin isteği kim istemez böyle bir saç ✨✨
Hızlı ve fark edilir onarım yumuşaklık güzel koku bırakması. Bunlarda elidor ' da varr 🌸
Alışkanlık olmuş tamamen, saç kremi kullanımı. Bir beklentim yok. 😁
saclarimi yumusacik yapmasi ve canli durmasini saglamasi
Benim sac kremine ihtiyacım yok kendisinden guclu ve canli 😇
Kesinlikle saçı en yumuşamalı ve aynı zamanda guzel kokmasini sağlamalı nasıl günlük hayatta kullandığımız kremler saçımızı nemlendiriyorsa aynı etkiyi saç kreminde de beklerim ve gün içerisinde hacimli ve dolgun gözükmesini sağlamalı
Ben usturayla saçımı kazıyan biriyim. Şampuan zor duruyor, bundan önce elimde köpürtüp sonra kafama sürüyorum; siz gelmiş krem diyorsunuz.
Parlak olsun, gösterişli şık, birde doğal minaraller içersin
Evet bunları kadınlara sormak lazım ben sampuan kullanıyorum
Saçları yumuşak yapsin güzel koksun istedigin yöne şekillensin harika olur
Bir saç kreminden beklentim saçım yumuşak yapması ve kolay açılmasıdır.
Saçlarımı yumuşatmalı en önemlisi bu. Elidor bunu en iyi yapıyor! Diğerleri asla yapmıyor.
Agirlastirma veya yıkamadan sonra yağlanma yapmasın saçta
Saclarimi yumusak yapması, yatıştırması, sac kiranlardan arindirmasi
Saçımın kolay taranmasını sağlamalı parlak yapmalı hacimli yapmalı güzel kokmalı
Benim Saçlarım nın Özelliği Parlak CapCanlı azıcık heyecanlı olabilir Saçlarımla Gurur Duyuyorum Çünkü Şampunaım nın Adı Elidor Avakado yağı ve üzüm çekirdeği serisi 😍😍😍😍💚🤗💞👍😍😍😍😍😍😍
Gün içinde ellerim çok gider saçıma. Yapış yapış olmasın, ağırlık yapmasın, gün boyu güzel koksun ve saçımın hacimli kabarık halini bastırmasın. Canlı parlak bir görünüm versin, canımı yesin ❤️🙏🤗
Saçımın parlak yumuşak ve mükemmel görünmesini istiyorum elektriklenme yapmamasını zaman geçtikten sonra sertleşmemesini ve krem sürdükten sonra mükemmel şekil alması saç kremlerinden beklentim bu :))
Benim saç kreminde aradığım özellikler saçı ağırlaştırmadan ipek gibi yumuşaçık yapması, saç olabildiğince canlı ve parlak göstermesi. Bu özellikler tabiki de elidor da var ❤️❤️❤️
Saçlarımın parlaklığını geri versinSaçlarımızı dökmesin En önemlisi bir çiçek gibi kokusunu etrafa savursun Ama ne yazık ki hiçbir saç kreminde bunu bulamıyorum.
Saç kremimden beklentim yağladırmadan ağırlık yapmadan parlaklık vermesi ve yumuşatması kokusuda oldukça önemli tabi
Benim saç kreminden beklentilerim saçımı daha doğal daha yumuşak ve daha parlak ve daha görünür hale getirmesini bekliyorum
Saçlarımın duştan sonra kabarmasını önlesin. İpek gibi bir his versin. Parlatsın. Onarsın. Kalıcı güzel bir kokusu olsun.
Saçı beslemesi parlaklığını sağlaması yumuşaklığı ve birinin yanından geçerken bile yanindakinin sacindaki kokunun farkına varmasi
Saç kreminden en büyük beklentim saçlarımın yağlanmaması
Bir dakikada onarabiliyorsa başka bir bakıma gerek duymayız 😃
Saçım ne kabarsın ne de yapışıp kalsın istiyorum, istediğim gibi şekil alsın istiyorum.
Saç kreminden beklentim besleyici ve kaliteli olması 💐
Neden saç kremini ihtiyacım olduğunu bile bilmiyorum. Saç kreminden ne bekleyebilirim?
Elidor salatalık sütü salatalık kremi dolgun ve güçlü saçlar
Havali ve yumuşak olmasi böyle olunca başka bişeye gerek yok
Sadece şunu söylemek istiyorum...
ELİDOR gibi olsun ☺️❤️
Saç kreminden beklentim saçımı güzel kokutması ve yumuşacık yapması
Elidor kullanmıyorum saçlarım doğuştan güzel beleş için reklam yapamam 😀
Saç kremi doğal olmasi, kaygablastirici olarak kullanılabilmesi
Hiç bir beklentim yok 😂 şampuan ile karıştırıp yanlışlıkla almadığım sürece eve girmiyor 😂
yumşaklık parlaklık ve ipek gibi olsun ışıl ışıl saçlar parlasın
Saçı nemlendirirmesi ve elektiriklenmesini önlenmesi
Saç kremimden beklentim kıvırcık ve birbirine giren saçlarımı açmamda bana yardımcı olması ama yıpratmaması. Ağırlaştırmadan hacmini koruması. Tabi ki olmazsa olmazımız da güzel kokması😍
Tabi ki Saçların Parlak ve Muhteşem olması gerekir ve Tabi ki Güzel bir koku 2 Metre Öteden Baktın mi Saçların Dikkat çekmesi gerekir Saçlar ön planda oldu mu herkesin dikkati senin üzerinde olur net
Benim bir saç bakım kreminden beklentim kesinlikle yumuşacık ancak hacimli saçlar. Çoğu bakım kremleri saçı yumuşatıyor ancak hacmini de yok ediyor. Sanırsam elidor farkı bu olsa gerek.