Saç Bakım 1 dakika hemen buraya bakmalısın, yarışmamız seni bekliyor! Saç kreminden beklentilerin neler? (Sayfa 5) Elidor Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4150 1 dakika hemen buraya bakmalısın, yarışmamız seni bekliyor! Saç kreminden beklentilerin neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 91 kişi beğendi
atesdemirez Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 47% +1 yıl Zaten pamuk gibi saçlarım var sert olmasi için çözüm 0 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Bu ara hicbirseye ihtiyacım yok kafayı usturaya vurdum ;) 0 0 Yorumla
Wewadd Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 57% +1 yıl bir erkek olarak yumuşak olması yetiyor bana 😂 biraz da parlak olsun 0 0 Yorumla
P3ryyC Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 53% +1 yıl Saçları canlı gösterip yumuşatmasını bekleyebilirim 0 0 Yorumla
taffita Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Beklentim saçlarımı onarmasi, güçlendirmesi, yumuşacık yapması 0 0 Yorumla
mert19971111 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 85% +1 yıl Temizlese yetiyor yani çok fazla detaya gerek yok aslında. 0 0 Yorumla
KıvırcıkMarul__ Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 87% +1 yıl Yaglandirmadan agirlastirmadan beslesin. Kolay taranma saglasin 0 0 Yorumla
ᴍᴀʀɢiᴛ Takip Et Master Yaş: 41 , eic 67% +1 yıl Saçlarımı yumuşacık yapmalı ve yıpranmış saçımı onarmalı ama zaten elidor var ve ben rahatım 0 0 Yorumla
resnelii34 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl En kral saç kremi de olsa saçları mahvediyor. Asla kullanmayın bence 0 0 Yorumla
experienced16 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 62% +1 yıl .Hiç bir şekilde kimyasal içermemesi. ya da % 100 e yakın doğal olması.. 0 0 Yorumla
AçarakŞah Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Saçları güneş ışığı almadan da saç renklerini parlak görtermeli. 0 0 Yorumla
Lolish17 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl Saçlarımın hem güçlü hem yumuşacık hem de parlak olmasını seviyorum. 0 0 Yorumla
TheGravyer Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Saçlarımın kendiliğinden şekil almasını sağlasın. Çok üşengeçim 😅 0 0 Yorumla
Wierdo Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 48% +1 yıl Yumuşatması, onarması, güzel kokması ve koparak dökülmeleri onarmalı 0 0 Yorumla
Xoxo1820 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl Banyodan sonra saçlarım taranmaz halde turuncu elidor laf dinlemeyen saçlarımı dize getiriyor😄 0 0 Yorumla
MJOzan Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 77% +1 yıl Saç serisinde oluşan, kurumayı zamanla tamamiyle yok etmesi. 0 0 Yorumla
blackk_eagle Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Bazı şeylerde geriye gitmemiz gerek mesela kül suyu deneyen bilir en pahalı saç bakım ürünlerine taş çıkartır 0 0 Yorumla
FilozofHYPATİA Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl Saç kremi kullanmıyorum hoşlanmıyorum şampuan yeterli tek başına 0 0 Yorumla
gzml- Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 37% +1 yıl saçı yağlı görünüme kavuşturmadan nem ihtiyacını karşılasa birde elektriği tamamen alsa 0 0 Yorumla
Çapkın_kurufasulye11 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl kesinlikle şampuanlardan farklı bir şişe tasarımıyla satılmalılar. 0 0 Yorumla
yağmur00__ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 74% +1 yıl Bakım yapması, kolay tarama sağlaması aynı zamanda yağlandırmaması (bu en önemlisi bence) 0 0 Yorumla
Jaleexxx Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 69% +1 yıl Saçımı yumusatmali parlak yapmalı kolay taranmasını sağlamalı 0 0 Yorumla
sananeebanane Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 42% +1 yıl Saç kremliğini yapsa yeterli. Adam olsun yani dimi@Elidor 0 0 Yorumla
gnyky12 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 33% +1 yıl Dolgun bir yapi versin ama ayni zamandada sert degil yumusak olsun tabi kokusuda şık olmali 0 0 Yorumla
Matij Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 64% +1 yıl Doğal olması, saçların kolay şekil almasına yardımcı olması. 0 0 Yorumla
metin00çetin07 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 44% +1 yıl Saçimi yumuşatmali ama seklini bozmamali mikrop tutmamali 0 0 Yorumla
the_end111 Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 61% +1 yıl elidorun saç kıremi vardı gayette iyiydi şimdi yok nedense 0 0 Yorumla
QueenFrigg Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 56% +1 yıl kolayca durulansın, saı söndürmesin yağlandırmasın, saçlarımın rahat taranmasını sağlasın. 0 0 Yorumla
Mehmettok1979 Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 34% +1 yıl Benim saçlarım dalgalı ve bu halimi seviyorum saçımıda en doğalından bir bebe şampuanıyla yıkıyorum 0 0 Yorumla
aylakkkedii Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 56% +1 yıl Yumuşak, parlak ve güçlü yaptıktan sonra gerisi önemli değil 0 0 Yorumla
wastedtimess Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Yoğun kokusu olmayan ve kolay taranabilen yağlandırmayan saç kremi 1 0 Yorumla
gökyüzüiçimde Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Dökmemesi kâfi olurdu...Zira kellesmeye kadar götüren dökme özelliği var saç kremlerinin 🙂 1 0 Yorumla
3KANKİTOLAR Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Saçlarımın yumuşaklığı fena değil ama saçlarımı daha gür göstermesini ve parlaklık istiyorum. Saçım genetik düz olduğu için neredeyse hiç kabarmıyor. 0 0 Yorumla
isteklivearzulu Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yumuşatması saç diblerini beslemesi ve dökülmeyi önlemesi 1 0 Yorumla
kaderkrkkk Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Saç kremimden beklentim yumuşak bir dokunuş yaratması ve cok güzel kokması :) 1 0 Yorumla
Lexoqee Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Benden alın burada ki kızlara verin. Saçlarım doğal ve yumuşacık. Dökülmüyor da. Kıskanın. :) 1 0 Yorumla
Kadrars7 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Elidor kullanmadım daha önce ama kullanıp yararını gören çok arkadasım oldu. 1 0 Yorumla
Marselus Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl Saçlarımı besleyip koruması ve ne eksiği varsa tamamlaması 😁😁 1 0 Yorumla
trainerchess Takip Et Bilge Yaş: 43 +1 yıl Kepek yapmasın olanı yok etsinKarmakarışıklığı ortadan kaldırsın Güzel koksunKayganlaştırsın 1 0 Yorumla
asilkurt49 Takip Et Xper 7 Yaş: 44 +1 yıl Bir zaman X Şampuan aldım kullandım saçlarım dökülmeye başladı bu yüzden Yeşil sabun kullanıyorum Yıllardır bir zararını görmedim 1 0 Yorumla
ʞnpnɟod Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Saç kremlerinde aradığım özellik; ağırlaştırmayan, canlandırıcı, kokulu, nemlendirici, parlak, ve yumuşacık formülü olmalı. 🌸 1 0 Yorumla
belageridöndü Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Saçlarımı parlak ve dolgun göstersin. Aynı zamanda saçımı çabuk yağlandırmasın 0 0 Yorumla
falanca-filanca Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Elıdordan baskası valla yumusatmıo içerıgıne bakmadan hangı renk cekerse onu alıyrm :) 0 0 Yorumla
aşk_bir_rüya Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Yumuşaklık parlaklık.Bni kendime iyi hissettirmesi 0 0 Yorumla
suu38 Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Saçlarım hem parlak hem yumuşak hemde güzel koksun istiyorum 1 0 Yorumla
_gözdeee_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Saçı ağırlaştırmadan parlaklık ve yumuşaklık vermeli ve hoş kokmalı 0 0 Yorumla
HelyumCanavarı Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Anında yumuşacık yapmalı, ama yağlandırmamalı. Güzel kokmalı ve ağırlaştırmamalı :) 0 3 Yorumla Sensizim_Canım +1 yıl Tatlı misin kiz sen tadına bakiykm Yorumla HelyumCanavarı +1 yıl @Sensizim_Canım böyle de denmez Yorumla Sensizim_Canım +1 yıl Ne yapıyım cok tatli gözüküyor sun Yorumla
frk1237 Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Saçlarım kolay taranmadığı için saç kremine çok ihtiyaç duyuyorum. Benim aradığım özellikler; kolay tarama, yumuşaklık, güzel koku, besleme, nemlendirme 🙂 1 0 Yorumla
Dimens06 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Valla elidor iyi ama genellikle ketenol şampuanı kullanıyorum saç dökülmesinden dolaylı doktorumun önerisi 0 0 Yorumla
BlueKelebek Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Yağlı etkisi yapmadan, yumuşak ve parlak olsun saçlarım. 1 0 Yorumla
παγωμέηκλίση1980 Takip Et Xper 4 Yaş: 45 +1 yıl Yağlı bir saç yapısına sahip olduğum için saç kremiyle aram yok 1 0 Yorumla
kkrrizantem Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl ben birşey anlamadım saç kremi kullanıyordum saçım daha fazla yağlandı ve dökülmeye başladı 1 0 Yorumla
SıkıntıdanGeldim Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl En iyi on görüşten birisini kapmak için uzun uzun şeyler yazmam mı gerek? 1 0 Yorumla
Simay001_ Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Parlak canlı ışıltılı dolgun saçlara kavuşmak her kadın ister 2 0 Yorumla
Asabimen Takip Et Yoda Yaş: 55 +1 yıl Sabah kahvaltısında pastırmalı omleti iyi yapmalı' :D 1 0 Yorumla
Hüseyin_33 Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Kolay şekil almasına yardım edip yumuşatmalı. Beslemeli, ortalama güzel bir kokusu olmalı 1 0 Yorumla
YZBKILIC06 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 +1 yıl Saclarimi yaglandirip agirlastirmadan sekil alabilmesi. 1 0 Yorumla
Malukah_35 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl benim beklentim saçımın buklelerine zarar vermeden onarsın 😻 1 0 Yorumla
Kızgınpenguen Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Tabiki yumuşacık yapması ve kolay taranabilir şekle getirmesi 1 0 Yorumla
Mac79 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Beklentilerim yok herkes tüketsin zengin kesime mal edilmesin bu ürün 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
594Cevap
Zaten pamuk gibi saçlarım var sert olmasi için çözüm
Bu ara hicbirseye ihtiyacım yok kafayı usturaya vurdum ;)
bir erkek olarak yumuşak olması yetiyor bana 😂 biraz da parlak olsun
Saçları canlı gösterip yumuşatmasını bekleyebilirim
Beklentim saçlarımı onarmasi, güçlendirmesi, yumuşacık yapması
Temizlese yetiyor yani çok fazla detaya gerek yok aslında.
Yaglandirmadan agirlastirmadan beslesin. Kolay taranma saglasin
Saçlarımı yumuşacık yapmalı ve yıpranmış saçımı onarmalı ama zaten elidor var ve ben rahatım
En kral saç kremi de olsa saçları mahvediyor. Asla kullanmayın bence
.
Hiç bir şekilde kimyasal içermemesi.
ya da % 100 e yakın doğal olması.
.
Saçları güneş ışığı almadan da saç renklerini parlak görtermeli.
Saçlarımın hem güçlü hem yumuşacık hem de parlak olmasını seviyorum.
Saçlarımın kendiliğinden şekil almasını sağlasın. Çok üşengeçim 😅
Yumuşatması, onarması, güzel kokması ve koparak dökülmeleri onarmalı
Banyodan sonra saçlarım taranmaz halde turuncu elidor laf dinlemeyen saçlarımı dize getiriyor😄
Saç serisinde oluşan, kurumayı zamanla tamamiyle yok etmesi.
Bazı şeylerde geriye gitmemiz gerek mesela kül suyu deneyen bilir en pahalı saç bakım ürünlerine taş çıkartır
Saç kremi kullanmıyorum hoşlanmıyorum şampuan yeterli tek başına
saçı yağlı görünüme kavuşturmadan nem ihtiyacını karşılasa birde elektriği tamamen alsa
kesinlikle şampuanlardan farklı bir şişe tasarımıyla satılmalılar.
Bakım yapması, kolay tarama sağlaması aynı zamanda yağlandırmaması (bu en önemlisi bence)
Saçımı yumusatmali parlak yapmalı kolay taranmasını sağlamalı
Saç kremliğini yapsa yeterli. Adam olsun yani dimi
@Elidor
Dolgun bir yapi versin ama ayni zamandada sert degil yumusak olsun tabi kokusuda şık olmali
Doğal olması, saçların kolay şekil almasına yardımcı olması.
Saçimi yumuşatmali ama seklini bozmamali mikrop tutmamali
elidorun saç kıremi vardı gayette iyiydi şimdi yok nedense
kolayca durulansın, saı söndürmesin yağlandırmasın, saçlarımın rahat taranmasını sağlasın.
Benim saçlarım dalgalı ve bu halimi seviyorum saçımıda en doğalından bir bebe şampuanıyla yıkıyorum
Yumuşak, parlak ve güçlü yaptıktan sonra gerisi önemli değil
Yoğun kokusu olmayan ve kolay taranabilen yağlandırmayan saç kremi
Dökmemesi kâfi olurdu...
Zira kellesmeye kadar götüren dökme özelliği var saç kremlerinin 🙂
Saçlarımın yumuşaklığı fena değil ama saçlarımı daha gür göstermesini ve parlaklık istiyorum. Saçım genetik düz olduğu için neredeyse hiç kabarmıyor.
Yumuşatması saç diblerini beslemesi ve dökülmeyi önlemesi
Saç kremimden beklentim yumuşak bir dokunuş yaratması ve cok güzel kokması :)
Benden alın burada ki kızlara verin. Saçlarım doğal ve yumuşacık. Dökülmüyor da. Kıskanın. :)
Elidor kullanmadım daha önce ama kullanıp yararını gören çok arkadasım oldu.
Saçlarımı besleyip koruması ve ne eksiği varsa tamamlaması 😁😁
Kepek yapmasın olanı yok etsin
Karmakarışıklığı ortadan kaldırsın
Güzel koksun
Kayganlaştırsın
Bir zaman X Şampuan aldım kullandım saçlarım dökülmeye başladı bu yüzden Yeşil sabun kullanıyorum Yıllardır bir zararını görmedim
Saç kremlerinde aradığım özellik; ağırlaştırmayan, canlandırıcı, kokulu, nemlendirici, parlak, ve yumuşacık formülü olmalı. 🌸
Saçlarımı parlak ve dolgun göstersin. Aynı zamanda saçımı çabuk yağlandırmasın
Elıdordan baskası valla yumusatmıo içerıgıne bakmadan hangı renk cekerse onu alıyrm :)
Yumuşaklık parlaklık.
Bni kendime iyi hissettirmesi
Saçlarım hem parlak hem yumuşak hemde güzel koksun istiyorum
Saçı ağırlaştırmadan parlaklık ve yumuşaklık vermeli ve hoş kokmalı
Anında yumuşacık yapmalı, ama yağlandırmamalı. Güzel kokmalı ve ağırlaştırmamalı :)
Tatlı misin kiz sen tadına bakiykm
@Sensizim_Canım böyle de denmez
Ne yapıyım cok tatli gözüküyor sun
Saçlarım kolay taranmadığı için saç kremine çok ihtiyaç duyuyorum. Benim aradığım özellikler; kolay tarama, yumuşaklık, güzel koku, besleme, nemlendirme 🙂
Valla elidor iyi ama genellikle ketenol şampuanı kullanıyorum saç dökülmesinden dolaylı doktorumun önerisi
Yağlı etkisi yapmadan, yumuşak ve parlak olsun saçlarım.
Yağlı bir saç yapısına sahip olduğum için saç kremiyle aram yok
ben birşey anlamadım saç kremi kullanıyordum saçım daha fazla yağlandı ve dökülmeye başladı
En iyi on görüşten birisini kapmak için uzun uzun şeyler yazmam mı gerek?
Parlak canlı ışıltılı dolgun saçlara kavuşmak her kadın ister
Sabah kahvaltısında pastırmalı omleti iyi yapmalı' :D
Kolay şekil almasına yardım edip yumuşatmalı. Beslemeli, ortalama güzel bir kokusu olmalı
Saclarimi yaglandirip agirlastirmadan sekil alabilmesi.
benim beklentim saçımın buklelerine zarar vermeden onarsın 😻
Tabiki yumuşacık yapması ve kolay taranabilir şekle getirmesi
Beklentilerim yok herkes tüketsin zengin kesime mal edilmesin bu ürün