Saç Bakım 1 dakika hemen buraya bakmalısın, yarışmamız seni bekliyor! Saç kreminden beklentilerin neler? (Sayfa 4) Elidor Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4150 1 dakika hemen buraya bakmalısın, yarışmamız seni bekliyor! Saç kreminden beklentilerin neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 91 kişi beğendi
gurbetci85 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 93% +1 yıl sac kreminden beklentilerim, saclarimi yumusatmasi, beslemesi, onarmasi ve güzel kokmasi... 1 0 Yorumla
huriyedurust Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Saçlarım kolay açılmadığı için ve cansız mat bir görüntü oluşmaması için Elidor saç bakım kremi kullanıyorum gayet memnunum 0 0 Yorumla
Peri_tozu8 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 85% +1 yıl Saçımı yumuşacık yapsın tararken kolay taransın 😉😉 1 0 Yorumla
ironikyobaz Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 57% +1 yıl Saçlarımın ağırlaşmasından nefret ediyorum , bu yapan kremlerden nefret ediyorum. 1 0 Yorumla
dfndn34 Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 70% +1 yıl Yumuşatasın parlatsın yeter saç kremi bu fazla bir şey beklememek gerek. 1 0 Yorumla
ReyaL1 Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Elidor güzel bir şampuan markasıdır herkes kullanmalı djdhfk 1 0 Yorumla
Ayse0501 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 60% +1 yıl Kepek yapmasın güzel koksun yumuşak yapsın saçlarımı 1 0 Yorumla
jackdaniels24 Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Elidor un saç kremini kullanmadm ama şampuanını kullanyrm çok memnunum... 1 0 Yorumla
kajmer_dede Takip Et Xper 7 Yaş: 27 +1 yıl Güzel koksun şekil alsın parlasın azda olsa hoş gözüksün 1 0 Yorumla
Charming-boy Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Hic bir beklentim yok krem kullanmiyorum o yuzden. 1 0 Yorumla
babyocconer Takip Et Master Yaş: 27 , eic 31% +1 yıl Güzel paylaşım olmuş gerçekten elinize emeğinize sağlık 1 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Saç Bakım konusunda 641 cevap paylaştı. Bu aralar korana virüs yüzünden saçlarımı hergün yıkıyorum duş alıyorum #elidor ile hergün yıkamanın zararlarından kurtuluyorum saç kremi uygulayarak yıpranma ve dökülmesini önlüyorum .. 0 0 Yorumla
Lovelydonkey Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kesinlikle yumuşatması ve hoş kokması. Ama saç kremleri yetersiz kalıyor bunda genelde. Saç yağları sacları daha iyi besleyip yumuşatıyor 1 0 Yorumla
Asmin_59 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Elidor seni seviyorum kullanıyorum yumusak kalıcı kokusuyla efsane 1 0 Yorumla
virgiiniaa Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Oldukça iyi nemlendirici özelliği olması önemli bence. 0 0 Yorumla
34Beyoğlu Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl pahali olmamasi 🐥30 lira verince sacima suresim gelmiyo 0 0 Yorumla
Seducente Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 88% +1 yıl Kalıntı bırakmadan, saçın hacmini söndürmeden bakım yapsın temiz içerikli olsun 0 0 Yorumla
Denisskıss Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 36% +1 yıl Saçımı kabartmasın ve onarsın yeter öyle çok bir şey beklemiyorum 0 0 Yorumla
ikiprensesannesi Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 57% +1 yıl Elidorun mor olanını kendime yeşil olanini kızıma aldım bakalım nasıl oalcak 0 0 Yorumla
yasemenxx Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 32% +1 yıl Güzel kokmalı ilk önce. Yumuşak tutup parlak göstermeli ve en önemlisi saç dökülmesini engellenmeli 0 0 Yorumla
majesticbear Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 46% +1 yıl Saçlarımı yumuşatsın tararken falan kolay açsın ama en önemlisi çabuk yağlandırmasın 0 0 Yorumla
arşimetinoğlu Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Bu kadar reklama kadar ücretsiz ürün yollayın deneyelim :D 0 0 Yorumla
Coker-35 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 64% +1 yıl Saçı dökmesin yeter ayrıca güzel kokuyorsa bu da bir artıdır 0 0 Yorumla
seleens Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 78% +1 yıl Saçlarımın mis gibi kokması ve yumuşacık olması bunların hepsi elidorda zaten vaaarr❤ 0 0 Yorumla
Perchance Takip Et Xper 3 Yaş: 40 , eic 72% +1 yıl kolay durulansın kalıntı bırakmasın kaşıntı vb yapmasın ve temiz içerik olsun 0 0 Yorumla
Crazzzyy Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Saç kremimden beklentm saçlarimi canli ve pırıl pırıl göstermesi😍 0 0 Yorumla
Morrengiyiyenpanda Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 31% +1 yıl Saçlarım yumuşak ve taranabilir olsun yeter yalakalığa gerek yok 0 0 Yorumla
Thunderdome69 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 85% +1 yıl Saclarimi yumusatarak nemli durmasi ile. elektriklenmemesi 0 0 Yorumla
Hinanar Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl -Saçımda ağırlık yapmamalı-Yumuşatmalı-Dolgunlaştırmalı-Boyamı akıtmamalı 0 0 Yorumla
mehmetcevikbas07 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 37% +1 yıl Kopursun yeter bence bir sampuandan başka ne beklenir ki 0 0 Yorumla
Burcunaa Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 44% +1 yıl Dökmeyecek, yırpratmayacak. Kokusu çok şekerli olmayacak ve ambalajı ! Her gördüğümde aşık olacağım. 0 0 Yorumla
Hatunsoruyorr Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 71% +1 yıl Saçımı karıstırmasın yumusatsın beklentim bu çok bişi değil 0 0 Yorumla
gamzek1925 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 75% +1 yıl Zateen şuanda elidorun saç kremini ve şampuanını kullanmaktayım çokk memnunum 😇😇 0 0 Yorumla
_-_TİRAMİSU_-_ Takip Et Xper 4 Yaş: 39 , eic 60% +1 yıl Saçlarımı pamuk gibi yapması @Elidor ile bu mümkün. 0 0 Yorumla
Tralfamadorian Takip Et Master Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Saçlarımın şeklini korusun çok çabuk bozuluyor ve güçlendirsin 0 0 Yorumla
Mysterious94 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Elektriklenirme yapmadan daha düz saçlar istiyorummmm 0 0 Yorumla
_BeBeRuhii_ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl Saç Bakım konusunda 396 cevap paylaştı. Yumusak ve ipeksi görünüm kolay taranma yıpranmayı onarma 0 0 Yorumla
Burcublg Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 54% +1 yıl Saçı ağırlaştırmaması, parlatması ve onarması veee en önemlisi yumuşaklık ve güzel koku 0 0 Yorumla
tuba0788 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 58% +1 yıl organik olmalı, çok vakit almamalı saçlarım uzun ve hergün çok vakit alıyor 0 0 Yorumla
demir023 Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 33% +1 yıl Saçlarım yıkamadan sonra hemen kırılıyor. Bunu engellemeli. 0 0 Yorumla
M-B-B Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Market ürünleri kullanmamaya çalışıyorum. Eczaneden alıyorum. 0 0 Yorumla
Hislerinnnsnu Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 70% +1 yıl Saçlarım güçlü yumuşak ve parlak olmasını çok seviyorum 0 0 Yorumla
Golge0133 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 36% +1 yıl Saç kreminden beklentim saçı iyice yumuşatıp, el yordamı ile taranacak seviyeye getirmesidir. 0 0 Yorumla
İncirli_kek Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 72% +1 yıl Saçımın yumuşak ve güzel kokmasını sağlasın isterim 😉😉 0 0 Yorumla
_Volkan--Aslan_ Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 94% +1 yıl Emeğinize sağlık benim için saç kremi için tek beklentim saçlarımı yumuşak tutması olur 0 0 Yorumla
AeazyWP Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 85% +1 yıl Canlandırması için kullanıyorum elidor turuncu saç kremi 0 0 Yorumla
balikcibirfzt Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 58% +1 yıl Saç kremi kullanmıyorum 2si bir arada şampuan işimi görüyor 0 0 Yorumla
Fasting Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 86% +1 yıl Boyle bir zamanda kuaforlerin kapali oldugu dinemde kesinlikle gerekki... 0 0 Yorumla
ölMÜşSünAQ Takip Et Guru Yaş: 120 , eic 98% +1 yıl benim çok bir beklentim yok saç dökülmesini önlesin yeter 0 0 Yorumla
_Coin_ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 70% +1 yıl Aslinda sac kremini cok beğeniyorum kirilmis saclar bakimsiz vb ne vsrsa hepsinr iyi gelir 0 0 Yorumla
Gezginnn34 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Erkekler olarak çok seçici olamıyoruz bu şampuan konusunda :D 0 0 Yorumla
alyelim Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 64% +1 yıl Saç kremi saçı asla ağırlaştırmasın buklelerimi belirginleştirsin. :) 0 0 Yorumla
damnu Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Kopma tehlikesine karşı koruyucu bir saç kremi gönlümü fethedebilir. 0 0 Yorumla
cokoko Takip Et Master Yaş: 31 , eic 54% +1 yıl Seboreik dermatitim var malesef ürünlerinizi kullanamam 0 0 Yorumla
Berna_Ulu Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 34% +1 yıl Saçlarımı güçlendirmesini ve yumuşatmasını isterim. 0 0 Yorumla
furkandumanofficial Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 102% +1 yıl Saçı parlak yumuşak ve canlı tutsun yeter bu benim için önemli 😊 0 0 Yorumla
KaanSalvatore Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 69% +1 yıl Beklentim saçımı dökülmelere ve kepeklenmeye karşı koruması ayrıca parlatmasi. 0 0 Yorumla
Koronavenetta Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Bisey beklemem sac kremi işte kutuda durmasini beklerim insan bir kremden neden bişey bekler ki 0 0 Yorumla
sahmeran3499 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl İpeksi bir yumuşaklık canlı bir görünüm ve hafiflik 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
594Cevap
sac kreminden beklentilerim, saclarimi yumusatmasi, beslemesi, onarmasi ve güzel kokmasi...
Saçlarım kolay açılmadığı için ve cansız mat bir görüntü oluşmaması için Elidor saç bakım kremi kullanıyorum gayet memnunum
Saçımı yumuşacık yapsın tararken kolay taransın 😉😉
Saçlarımın ağırlaşmasından nefret ediyorum , bu yapan kremlerden nefret ediyorum.
Yumuşatasın parlatsın yeter saç kremi bu fazla bir şey beklememek gerek.
Elidor güzel bir şampuan markasıdır herkes kullanmalı djdhfk
Kepek yapmasın güzel koksun yumuşak yapsın saçlarımı
Elidor un saç kremini kullanmadm ama şampuanını kullanyrm çok memnunum...
Güzel koksun şekil alsın parlasın azda olsa hoş gözüksün
Hic bir beklentim yok krem kullanmiyorum o yuzden.
Güzel paylaşım olmuş gerçekten elinize emeğinize sağlık
Kolay tarama, yumuşaklık, saç diplerinin beslenmesi
Bu aralar korana virüs yüzünden saçlarımı hergün yıkıyorum duş alıyorum #elidor ile hergün yıkamanın zararlarından kurtuluyorum saç kremi uygulayarak yıpranma ve dökülmesini önlüyorum ..
Kesinlikle yumuşatması ve hoş kokması. Ama saç kremleri yetersiz kalıyor bunda genelde. Saç yağları sacları daha iyi besleyip yumuşatıyor
Elidor seni seviyorum kullanıyorum yumusak kalıcı kokusuyla efsane
Oldukça iyi nemlendirici özelliği olması önemli bence.
pahali olmamasi 🐥30 lira verince sacima suresim gelmiyo
Kalıntı bırakmadan, saçın hacmini söndürmeden bakım yapsın temiz içerikli olsun
Saçımı kabartmasın ve onarsın yeter öyle çok bir şey beklemiyorum
Elidorun mor olanını kendime yeşil olanini kızıma aldım bakalım nasıl oalcak
Güzel kokmalı ilk önce. Yumuşak tutup parlak göstermeli ve en önemlisi saç dökülmesini engellenmeli
Saçlarımı yumuşatsın tararken falan kolay açsın ama en önemlisi çabuk yağlandırmasın
Bu kadar reklama kadar ücretsiz ürün yollayın deneyelim :D
Saçı dökmesin yeter ayrıca güzel kokuyorsa bu da bir artıdır
Saçlarımın mis gibi kokması ve yumuşacık olması bunların hepsi elidorda zaten vaaarr❤
kolay durulansın kalıntı bırakmasın kaşıntı vb yapmasın ve temiz içerik olsun
Saç kremimden beklentm saçlarimi canli ve pırıl pırıl göstermesi😍
Saçlarım yumuşak ve taranabilir olsun yeter yalakalığa gerek yok
Saclarimi yumusatarak nemli durmasi ile. elektriklenmemesi
-Saçımda ağırlık yapmamalı-Yumuşatmalı-Dolgunlaştırmalı-Boyamı akıtmamalı
Kopursun yeter bence bir sampuandan başka ne beklenir ki
Dökmeyecek, yırpratmayacak. Kokusu çok şekerli olmayacak ve ambalajı ! Her gördüğümde aşık olacağım.
Saçımı karıstırmasın yumusatsın beklentim bu çok bişi değil
Zateen şuanda elidorun saç kremini ve şampuanını kullanmaktayım çokk memnunum 😇😇
Saçlarımı pamuk gibi yapması @Elidor ile bu mümkün.
Saçlarımın şeklini korusun çok çabuk bozuluyor ve güçlendirsin
Elektriklenirme yapmadan daha düz saçlar istiyorummmm
Yumusak ve ipeksi görünüm kolay taranma yıpranmayı onarma
Saçı ağırlaştırmaması, parlatması ve onarması veee en önemlisi yumuşaklık ve güzel koku
organik olmalı, çok vakit almamalı saçlarım uzun ve hergün çok vakit alıyor
Saçlarım yıkamadan sonra hemen kırılıyor. Bunu engellemeli.
Market ürünleri kullanmamaya çalışıyorum. Eczaneden alıyorum.
Saçlarım güçlü yumuşak ve parlak olmasını çok seviyorum
Saç kreminden beklentim saçı iyice yumuşatıp, el yordamı ile taranacak seviyeye getirmesidir.
Saçımın yumuşak ve güzel kokmasını sağlasın isterim 😉😉
Emeğinize sağlık benim için saç kremi için tek beklentim saçlarımı yumuşak tutması olur
Canlandırması için kullanıyorum elidor turuncu saç kremi
Saç kremi kullanmıyorum 2si bir arada şampuan işimi görüyor
Boyle bir zamanda kuaforlerin kapali oldugu dinemde kesinlikle gerekki...
benim çok bir beklentim yok saç dökülmesini önlesin yeter
Aslinda sac kremini cok beğeniyorum kirilmis saclar bakimsiz vb ne vsrsa hepsinr iyi gelir
Erkekler olarak çok seçici olamıyoruz bu şampuan konusunda :D
Saç kremi saçı asla ağırlaştırmasın buklelerimi belirginleştirsin. :)
Kopma tehlikesine karşı koruyucu bir saç kremi gönlümü fethedebilir.
Seboreik dermatitim var malesef ürünlerinizi kullanamam
Saçlarımı güçlendirmesini ve yumuşatmasını isterim.
Saçı parlak yumuşak ve canlı tutsun yeter bu benim için önemli 😊
Beklentim saçımı dökülmelere ve kepeklenmeye karşı koruması ayrıca parlatmasi.
Bisey beklemem sac kremi işte kutuda durmasini beklerim insan bir kremden neden bişey bekler ki
İpeksi bir yumuşaklık canlı bir görünüm ve hafiflik