Saçımın kabarıklığını almalı , beslemeli, güclendirmeli , onarmalı ve bunların hepsini sağlayan elidorun yeni cıkan ve en sevdiğim ürünu olan elidor 1 minute fazlasıyla karsıliyor #Elidor ❣
Saç kremi dediğin, saçımı parlak göstermeli, kökten uca beslemeli, elimi attığım zaman ipek gibi yapmalı, saç dökülmesini kesmeli, hatta saçları daha da güçlendirmeli
Bu yüzden de bakım kremi kullanmıyorum yani kızlar, eksilemeyin boşuna rekabet etmiyoruz :D Onun yerine İngiliz tuzu kullanıyorum ya da tuzsuz şampuan zaten bakımlı oluyor :)
Saçlarımın kolay taranabilmesi. Yumuşak olması ve mis gibi kokması tek beklentim bu 🧡♥️ Hee birde saç kremini saçtan yıkadıktan sonra yağlı his vermemeli.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
594Cevap
Saç kremi dediğin çok yağlı olmayacak saça ıslak bir görünüm vermeyecek canlandıracak ve kırıklarını onaracak. benim istediğim saçm kremi bu ❤️
Saçımın kabarıklığını almalı , beslemeli, güclendirmeli , onarmalı ve bunların hepsini sağlayan elidorun yeni cıkan ve en sevdiğim ürünu olan elidor 1 minute fazlasıyla karsıliyor #Elidor ❣
Saç kreminden beklentim saçlarımı yumuşacık ve yapması ve nemlendirmesi ve saçlarımı onarmalı
saçlarımı ağırlaştırmadan yumusatsın, yağlandırmadan parlatsınn mis gibi koksun iki gün aynı sekilde kalsın elidor iyiki varsın💓
Elidor gerçekten güzel, ben elidor kullanıyorum saçlarımı onarıyor ve yağlanma olmuyor.
Neden hep kadın fotoğrafları biz erkeklerin saçları ölsün mü sayın Elidor :(
Saç kremi yumuşatmalı, parlaklık ve canlılık vermeli en önemliside saçı ve saç derisini beslemesi
Saçlarıma yaptığı bakım ve verdiği destek anlatılamaz
ne zaman saç kremi kullansam saçlarım avucuma geliyor
Saçlarımın yumuşak ve canlı olması benim aradığım özelliklerden. Bir de parlaklık katarsa benim için olmuştur. 👍
Uzun zamandır saç kremi kullanmıyorum. Şampuan yeterli
sac kremini bazen sampuan sanarak kullaniyorum sadece kendime ait olan sac kremim yok
Saç kremin den beklentilerim öncelikle kimyasal olmasın bir taraftan iyi yaparken bir taraf dan da bozmasın. saça canlılık versin kaşındırmasın...
Saçlarımı onarması, yıpranmışlıkları düzeltmesi, parlaklık, canlılık vb yapması :)))
Besleyen, aynı zamanda hacim kazandıran, dokunduğunda adeta pamuğa dokunuyormuşcasına yumuşaklık , hafiflik hissi veren ve ışıl ışıl parlayan..
Kolay şekil almasına yardım edip yumuşatmalı. Beslemeli, ortalama güzel bir kokusu olmalı
Saçlara bakım yapması ve yumuşacık yapması sanırım.
Saç kremimden beklentilerim uçabilmesi, kapağını açtığımda lazer saçması...
Sacim rahat taranmali ve bukleleri bozmamali.
Kivircik sac guzelikle bir yigin ugrasta getiriyor.
parlak görünüm vermesi kolay taranabilmesi ve saçlarımı beslemesi
Saclarimin yumusak ve parlak olmasini saglarken yaglandirip agirlastirmamasini bekliyorum.
her sabah kahvaltımı hazırlamasını
Elidorla saçım tertemiz paril paril parlıyor oouuww yaaw
Parlak ve yumuşak saçlar için saç kremi kullanıyorum haftada iki kere yeterli oluyor genelde 😊🙏🏻
Saçı ağırlaştırmadan parlaklık ve yumuşaklık vermesi
Saçlarından beklentilerim eskisinden daha canlı olması
Saç kremi saçı yumuşatmalı dolgun göstermeli köklerini besleme özelliğine sahip olmalı.
Benim saclarim banyodan sonra
Birbirine karisiyor. Taramasi zor oluyor
Beklentimiz az da olsa yumusak, ve karisik saci taranacak hale getirmek 😊
Saç kremi dediğin, saçımı parlak göstermeli, kökten uca beslemeli, elimi attığım zaman ipek gibi yapmalı, saç dökülmesini kesmeli, hatta saçları daha da güçlendirmeli
Yağlandırmadan ve yapıştırmadan bakım yapması tek istediğim şey <3
Bu yüzden de bakım kremi kullanmıyorum yani kızlar, eksilemeyin boşuna rekabet etmiyoruz :D Onun yerine İngiliz tuzu kullanıyorum ya da tuzsuz şampuan zaten bakımlı oluyor :)
Şu soruyi cevaplayayım da gözümün önünden kalksın, beklentim yok saygilar
Saçlarımı dökmemesi, her daim yumuşaklık sağlaması ve nemli tutması...
Saça canlılık vermesi ve hafid parlaklık ama daha öyle bir kreme senk gelmedim
saçımı daha parlak yapması saçlarımı onırıcı etkisi birde güzel kokması
Süpürge gibi saçlarımı nemlendirip ışıldamasini sağlasın. Başkada birşey istemem. Hayrına böyle bir saç kremi yapın
Saçları bebek saçı gibi yumuşacık yapmalı 🐥Elektriklenmeyi ve kabarmayı önlemeli 🦚Çok güzel kokmalı 🌺Hacim ve parlaklık vermeli 🦄
Yumuşacık yapmalı, güçlendirmesi saçimi, elektriklenmeyi kabarması azaltmalı, canlı bir görünüm katmalı, çok güzel kokmali
kokusu güzel olmalı saçlarımı parlak ve yumuşak yapmalı aynı zamanda kırıkları engellemeye yardımcı olmalı
Elidor kullanmıyorum. 2 dk yazıyım dedim. Bir erkek olarakta Elidorun erkek şampuanı çeşidi çıkarmasını isterdim. Belki de vardır bilmiyorum
Birinci önceliğim yumuşak olması sonra güçlü parlak ve tabi ki güzel kokması kolay taranabilir hale getirmesi uçlarını onarmasi é daha ne olsun☺😊
Bu yeni çıkan pembeyi kullanıyorum, hem yumuşatıyor hem kolay taramamı sağlıyor hem de çok kalıcı bir kokusu var. Tüm beklentilerimi karşılıyor 👍🏻
pek de saç kremi kullanmıyorum saçlarım çok uzun ve yıpranmış olmadığından ama dolgun ve yumuşak hissettirmesi seçeneğimdir.
Benimki gibi açıcı ile yıpranmış saçlarda en önemli konu, kolay taranması, besleyiciliği, yumuşacık yapması ve kokusu ❤️
Saç kreminden beklentilerim saçımı parlak yapmasını , hem yumuşacık hem güçlü yapmasını gerçekten çok seviyorum.
Saç kreminden beklentim saçlarımı yumuşatıp parlatırken aynı zamanda dökmemesi. Gerçekten fazla dökülüyor ne zaman kullansam krem
Böyle ipek gibi yumuşak olsun. Mis gibi koksun. Fazla bir beklentimiz yok işte. Kırıkları onarsın falan.
Saçlarımı yumuşacık yapması ve en önemlisi de sağlıklı kalması çok önemli. O yüzden Elidor hep bir numaram oldu.
Elidor'un kremleri gerçekten mükemmel. Hem şekillendirmesi, hem kokusu😍 beklentimi yeterince karşılıyor kısaca.
2 si bir arada olanları tercih ediyorum. Saçlarım saç kremi kullanmayı gerektirecek kadar uzun değil...
Bir saç kremi saçı yumuşatabilmeli aynı zamanda ipeksi yapıp ışıl ışıl parlatabilmeli ki tarandığı zaman kolaylık ve dikkat çekici sağlasın
Saçlarımın kolay taranabilmesi. Yumuşak olması ve mis gibi kokması tek beklentim bu 🧡♥️ Hee birde saç kremini saçtan yıkadıktan sonra yağlı his vermemeli.
Canim elidorcugummm lütfen saçları kalinlastıran gür gosteren sekil verdiginde oyke kalan bir sac kremi istiyoruz
Saç kreminin içeriğine, özelliğine göre düzgün ve gözle görülebilecek şekilde etkisini göstersin. Saçı inceltmesin yumuşatsın yeterlidir.
Saç kreminden beklenti ne olacak saça en iyi bakım yapan krem olacak başka ne bekleyeceksiniz gelip evi temizleyecek çamaşır yıkacak değil ya
Mesela abartılı reklamlarının olmaması karşıma reklam çıkıyo 1 saat uğraşılmış saçı banyodan yeni çıkmış gibi gösteriyorlar biraz gerçekçi olalım
Aslında bayanları daha çok ilgilendiriyor ama kepenkleri yok etsin gerçekten bakım yapsın yeter benim saç tellerim çok ince
@Elidor 1 erkek arkadaşa da versen daha adil ve eşit olurdu
Kesinlikle kolay durulanmalı. Parlak yapmalı ve beslemeli. Elidor denemedim ama rengarenk duruyor deneyelim bakalım.
Saç kreminden beklentim, saçlarımı güçlü ve parlak yapması, duş sonrası saçlarımın miss gibi kokmasını sağlaması <3
saç kremi , saçları yumuşatmalı ve parlaklığını korumalı. ipeksi görünüm vermeli. buda Elidor 1 Minute ile olur diyorum. inanıyorum Elidor a. iyiki varsın Elidor.
Kalıcı bir kokusu olsun isterdim birde akışkan bir kıvamı olmasın elden saçtan akıp gidiyor diğer saç kremleri en güzeli katı bir jel olsun.
Havuz suyundaki klorun bile saçlarıma zarar vermemesi için uyguladığım günlük kürler var. Teşekkürler. 😊