Ben saclarımin cabuk sekil almasini isterim. Benle inatlasmamasi gerek. Bu yuzdende sac kreninden beklentim sacima istedigim sekli vermesidir. Ayni zamanda nemlendirmeli ve sactaki proteinleride yenilemelidir. Begenirseniz sevinirim 😊
Saçlarımı yumuşacık yapması ve etkisinin uzun sürmesi. Saçlarımı kepeklendirmemesi, yağlandırmaması bazı saç kremleri bunu yapıyor. Dolgunluk katmasını isterim. Ve harika bir kokuya sahip olmasını isterim. :) 🌸🌸🌸
Öncelikle saçım çok uzun ve taraması oldukça zahmetli ve kreme çok ihtiyaç duyuyorum. Sac kremi saçıma aynı zamanda bakımda yapmalı parlak ve dolgun göstermeli. Saçımın güzel kokması benim için çok önemli elidor minute saç kremlerinde tüm ihtiyaçlarımı oldukça iyi bir şekilde karşılıyor teşekürler elidor ❤
Kokusi ferah olamalı ağır olmamalı sürdüğünde saçlarini kolay şekillendirmeli ama asla yagli bırakmamalı. Sert yapmamali, yumuşacik olmalı etkili olmalı. Saçına surdugun zaman krem vsrmiş gibi durmamali kendi dogal saçin gibi durmali. Canlilik parlaklik onarım hepsi birden olamalı.
Saçlarımın hem güçlü hem yumuşacık hem de parlak olmasını seviyorum. Benim bir saç kreminden beklentim bu üç özelliği de taşıması. İşte o zaman saçlarımın en sevdiği arkadaşı olur ❤ Ve bu konuda en güçlü aday Elidor 1 Minute Güçlü ve Parlak Süper Saç Kremi ❤
Saçlarımın yumuşak ve sağlıklı gözükmesi benim için önemli uzaktan bakıldığında bakımsız denmesini istemem. İnsanlar ilk gördüğünde genelde saça dikkat eder. Güzel gözükmesi benim açımdan önemli
Saçlarım çok fazla dökülüyor o yüzden saçlarımın dökülmesini azaltmasını isterim zira şu sıralar uzatmaya çalışıyorum 😜 saçlarımı beslese, daha hızlı uzasalar mükemmel olur.
Benim için saç kremi nitelikleri şöyle olmalı;Efsanevi kalıcı kokuYumuşaklıkSaçı besleyen formüller Belki saça verdiği canlılığın yanında biraz ışıltı#Elidor Süper Saç Kremi Avokado, Üzüm Çekirdeği Yağı benim saydığım nitelikleri % 99.999 karşılıyor.. Teşekkürler size
Saçlarım fazla kabarık, sert ve herhangi bir işlem görmemesine rağmen kırıkları çok fazla. bir saç kreminden beklentim kabarıklığı gidermesi, saçı besleyip onarması ve yumuşak olmasını sağlamalı 🤗
Saçın yumuşak olması, kolay tarama, parlaklık... Bunlar herkesin istediği şeyler ama hiçbir saç kreminde yok bu özellikler. Çok elektriklenen ve kabaran saçlarım için her türlü saç kremini denedim fakat hiçbiri işe yaramadı. Bu saydığım şeylere çözüm getirecek bir saç kremi kesinlikle yok. Şahsen ben markaların tek amacının maddi gelir olduğunu ve işe yarar şeyler üretmediğini düşünüyorum... Kaba olduysa da kusura bakmayın.
Saç derisine alerji yapmaması, saçları güçlendirmesi, dökülmeyi önlemesi hatta saçları gürleştirmesi ve elektriklenme kabarma gibi olayları ortadan kaldırması
Saç kreminden beklentilerim; 1) göz alıcı parlaklık 2) şelale gibi akan saçlar 3) günlerce süren yumuşaklık 4) kolay tarama 5) 0 yağlanma/kuruluk 6) ağırlaştırmayan bakım
Saç dökmemeli, saçı çabuk yağlandırmamalı, saçı ağırlaştırmamalı, güzel kokmalı, az miktarda uygulansa bile tüm saça yetecek kadar nem oranına sahip olmalı ve saça parlaklıklık katmalı.
saç kreminden beklentim bana saç kremi gibi daranması. ne olsuğunun farkında olup kendisinin bir saç kreminden bir farkı olmadığını anlayıpta saç kremliği yapıp saçıma krem olmasıdır
Saçımın eski gücü parlaklığı hep yerinde olduğu için ''Çok fazla macera yaşasam da her bir telimin günlük yıpranma tehlikelerine karşı koruma altında olmasını istiyorum.'' derdi büyük ihtimal :)
saçlarımı yumuşacık yapması parlak görünüm vermesi ve kabarmayı önlemesi gerektiğini düşünüyorum ve tabikide kokusu olabildiğince kalıcı olsun ve güzel koksun
Elisorun sadece kuru şampuanına bayılıyorum ve artık yolculuk için ufak boyu çıksın lütfen çünkü evde olan değil genelde yollarda olan insanlar kullanıyor!
Saç kremlerinden beklentim; Saçlarımin yumuşak ve canlı göstermesine misssler gibi kokmasina kolay durulanmasina ve kalıcı olmasını saglamasini isterim.
Bir saç kreminden beklentim saçlarımı yumuşatması, parlaklık vermesi ve güzel kokması. Ayrıca birçoğumuzun sorunu olan elektriklenmeyi alması kesinlikle bunun yanında saçımı içeriğindeki özelliklerle beslersede şahane olur. Daha ne isteyebilirim ki?😗👧
saç kreminden beklentim ipek gibi görüntü vermesi ve saçımın kabarıklığını alması. ancak krem cansız olan saçlarımı çok döküyor bu nedenle kullanmıyorum.
saçımı dökmesin kafi. bazı kalite sandığımız markaların ürünleri de kaşıntı yapıyor. ama elidor öyle değil , rüzgarda ahenkle danseden saçlar için elidor kullanıyorum :D
Benim saçlarım kıvırcık ve krem olamazsa yıpranıyor. Yani benim beklentim hem besleyici olmasi hem de yumuşacık yapması tabi güzel koku da olmazsa olmazlardan
İpeksi yumuşaklığı ve her ne kadar kaliteli ve herkes tarafından tavsiye edilmiş saç kremi olsa da kokusu güzel olmadıktan sonra 2. Plan da olur o yüzden kokusu hoş kokulu olmalı.
Benim saçlarım boyalı olduğu saç kreminden beklentim öncelikle kolay taranmasi tel tel ayrılması yıpranmayi önlemesi kepege karşı etkili olması parlak bir görünum olması kırıkları çatallaşmayı engellemesi.. bir saç kremi bunlari yapabilmeli bence...
Benim saç kreminden beklentim saçlarımı ağırlaştirmadan bakım yapması, dipten uca kadar saçlarımı koruması, saçlarımı yumuşacık yapması, dolgun , parlak canlı göstermeli, kabarmayı ve elektriklenmeyi önlemili ve kolay durulanmalı kepek yapmamalı ayrıca hoş ve kalıcı kokusu olmalı ♡♡
Bir saç kreminden beklentim saçı inceltmemesi, saç tellerini kalınlaşrırması ve elektriklenmeyi önlemesi. Malesef bu mevcut olmadığından banyo öncesi zeytinyağı maskesi yapıyorum
Saçlarımın ipek kadar yumuşak ve kolay taranması.. Şaçlarımı ķökten uca besleyip kırilmaları önlemesi... Kolay şekil alması.. dıs etkenlerden koruması... ve mis gibi kokması.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
594Cevap
Ben saclarımin cabuk sekil almasini isterim. Benle inatlasmamasi gerek. Bu yuzdende sac kreninden beklentim sacima istedigim sekli vermesidir. Ayni zamanda nemlendirmeli ve sactaki proteinleride yenilemelidir.
Begenirseniz sevinirim 😊
Saçlarımı tararken kolaylık sağlaması ve saç dökülmesi yapmaması
Benim saç kreminden beklentim saçlarımı ağırlaştırıp yağlandırmaması, ekstra olarak yumuşaklık ve parlaklık.
Saçlarımı yumuşacık yapması ve etkisinin uzun sürmesi.
Saçlarımı kepeklendirmemesi, yağlandırmaması bazı saç kremleri bunu yapıyor.
Dolgunluk katmasını isterim. Ve harika bir kokuya sahip olmasını isterim. :) 🌸🌸🌸
Öncelikle saçım çok uzun ve taraması oldukça zahmetli ve kreme çok ihtiyaç duyuyorum. Sac kremi saçıma aynı zamanda bakımda yapmalı parlak ve dolgun göstermeli. Saçımın güzel kokması benim için çok önemli elidor minute saç kremlerinde tüm ihtiyaçlarımı oldukça iyi bir şekilde karşılıyor teşekürler elidor ❤
Kokusi ferah olamalı ağır olmamalı sürdüğünde saçlarini kolay şekillendirmeli ama asla yagli bırakmamalı. Sert yapmamali, yumuşacik olmalı etkili olmalı. Saçına surdugun zaman krem vsrmiş gibi durmamali kendi dogal saçin gibi durmali. Canlilik parlaklik onarım hepsi birden olamalı.
Saçlarımın hem güçlü hem yumuşacık hem de parlak olmasını seviyorum. Benim bir saç kreminden beklentim bu üç özelliği de taşıması. İşte o zaman saçlarımın en sevdiği arkadaşı olur ❤ Ve bu konuda en güçlü aday Elidor 1 Minute Güçlü ve Parlak Süper Saç Kremi ❤
Saçlarımın yumuşak ve sağlıklı gözükmesi benim için önemli uzaktan bakıldığında bakımsız denmesini istemem. İnsanlar ilk gördüğünde genelde saça dikkat eder. Güzel gözükmesi benim açımdan önemli
Saçlarım çok fazla dökülüyor o yüzden saçlarımın dökülmesini azaltmasını isterim zira şu sıralar uzatmaya çalışıyorum 😜 saçlarımı beslese, daha hızlı uzasalar mükemmel olur.
Benim için saç kremi nitelikleri şöyle olmalı;Efsanevi kalıcı kokuYumuşaklıkSaçı besleyen formüller Belki saça verdiği canlılığın yanında biraz ışıltı#Elidor Süper Saç Kremi Avokado, Üzüm Çekirdeği Yağı benim saydığım nitelikleri % 99.999 karşılıyor.. Teşekkürler size
Saçlarım fazla kabarık, sert ve herhangi bir işlem görmemesine rağmen kırıkları çok fazla. bir saç kreminden beklentim kabarıklığı gidermesi, saçı besleyip onarması ve yumuşak olmasını sağlamalı 🤗
Saçın yumuşak olması, kolay tarama, parlaklık... Bunlar herkesin istediği şeyler ama hiçbir saç kreminde yok bu özellikler. Çok elektriklenen ve kabaran saçlarım için her türlü saç kremini denedim fakat hiçbiri işe yaramadı. Bu saydığım şeylere çözüm getirecek bir saç kremi kesinlikle yok. Şahsen ben markaların tek amacının maddi gelir olduğunu ve işe yarar şeyler üretmediğini düşünüyorum... Kaba olduysa da kusura bakmayın.
Saç kreminden beklentim.
Kabarmayi önlemesi. Canlı ve güçlü göstermesini. Guzel kokmasi. Ve görenlerin saçlarına ne kullanıyorsun diye sordurtmasi 😊
Saç derisine alerji yapmaması, saçları güçlendirmesi, dökülmeyi önlemesi hatta saçları gürleştirmesi ve elektriklenme kabarma gibi olayları ortadan kaldırması
saçlarımı yumuşak ve sağlıklı yapmasını çok seviyorum. kökten uca beslemesine ve çok yağlandırmamasına seçerken özen gösteririm
İpeksi ve sağlam Bir saç ve sacimi şah tarafa attığım zaman kepek ve yağlanma yapmayacak iyi savuracak bir dokunus
Elidorun saç kremleri gerçekten çok güzel saçlarım artık föne ihtiyaç duymuyır. Saçlarım parlak ve dümdüz elidor sayesinde
Eldidor onarıcı krem☘
Saçlarımda yek şikayetim kırılma..
Ve eldor bakım kremi ile saçlarım yumuşacıkkk
Saçlarım çok doğal ve bakım li gösteriyor ve beni daha çekici. Yapıyor karşı cins saçlarını çok beğeniyor
Boyalı olan saçlarımı yumuşacık yapsın, boyayı çabuk akıtmasın, hoş ve kalıcı bir kokusu olsun. Ayrıca nemlendirme ve onarım yaparsa tadından yenmez
Saçlarım kıvırcık olduğu için sürekli bakım yapmak zorundayım Elidor'un setini kullanıyorum ve gerçekten güzel ✌💛
ağırlaştırmaması ve pürüzsüzleştirmesi. market şampuan markalarından bir beklentim yok kimyasal kullanmam asla elidor da kullanmam
Ilk önce saçimda kepeklenme yapmamalı... Parlak ve yumuşacık bir saç etkisi vermeli ve en önemlisi kaliteli olması...
Saçımda ağırlık yapmamalı, saçımdan kolayca durulanmalı, saçımın şekil almasını kolaylaştırmalı, saçlarımı yumuşacık yapmalı.
yumsatmasini bakim yapmasini etkisinin duruladiktan sonra bile surmesini ama kesinlikle yagli bir his agirlik vermesin isterim
@Elidor senide korona dolayısı ile evlere ücretsiz şampuan göndermeye davet ediyoruz @Elidor a da yakışan budur
Saçlarımın duştan sonra kabarmasını önlesin. İpek gibi bir his versin. Parlatsın. Onarsın. Kalıcı güzel bir kokusu olsun.
Şahsen biz erkeklerde istekler açık ve basit duştan sonra bile parlak kolay hacim alan dökülmeyi engeller ise yeterli olacağına inanıyorum
Valla aksam eve gelince kapiyi acsin yemek yapsin dusda sirtimi keselesin beni mutlu etsin... shddhsjahah
dhdhbabahshzha ben elidor sampuanla tuvalet yikarim anca
Bir saç kremimden tek beklentim;
- Mükemmmel ve uzun süreli nemlendirme.
Ve bunu yanlızca elidor'da bulabiliyorum. İyiki varsın elidor!
Saçlarım dökülmesin
Saçlarım sertleşmesin
Saçlarım kırılmasın
Hem ayranım dökülmesin hem saçlarım üzülmesin :/
Saç diplerinede zarar vermeyen bir ürün geliştirseniz. Yanlış kullim sonucu saçı dökülen çok insan var. Yanlış bile kullanilsa saçları dökmesin.
Saçlarım kıvırcık olduğu için çok kuru ve kabarıyor. Aradığım özellik beslemesi ve bı nebze yatıştırması
Saç kreminden beklentilerimi Elidor Anında Onarıcı Saç Kremi tamamen karşılıyor
Saç kremi saçımı yağlandırmadan doğal parlaklık vermeli
Saçların kolay taranması kokusu önemli saçı yıpratmaması gerekir kalitesi
Saçlarımı yumuşatıp beslemesi, kalıcı ve güzel bir koku sağlaması 💗
Beni mutlu etmesi saç kremi için en büyük görevdir 🤭
aşırı ince telli saçlarımı yumuş, parlak, dolgun yapsın ama henüz öylesiyle tanışmadım :)
Saç kreminden beklentilerim;
1) göz alıcı parlaklık
2) şelale gibi akan saçlar
3) günlerce süren yumuşaklık
4) kolay tarama
5) 0 yağlanma/kuruluk
6) ağırlaştırmayan bakım
Saç dökmemeli, saçı çabuk yağlandırmamalı, saçı ağırlaştırmamalı, güzel kokmalı, az miktarda uygulansa bile tüm saça yetecek kadar nem oranına sahip olmalı ve saça parlaklıklık katmalı.
saç kreminden beklentim bana saç kremi gibi daranması. ne olsuğunun farkında olup kendisinin bir saç kreminden bir farkı olmadığını anlayıpta saç kremliği yapıp saçıma krem olmasıdır
Saçımın eski gücü parlaklığı hep yerinde olduğu için ''Çok fazla macera yaşasam da her bir telimin günlük yıpranma tehlikelerine karşı koruma altında olmasını istiyorum.'' derdi büyük ihtimal :)
saçlarımı yumuşacık yapması parlak görünüm vermesi ve kabarmayı önlemesi gerektiğini düşünüyorum ve tabikide kokusu olabildiğince kalıcı olsun ve güzel koksun
Elisorun sadece kuru şampuanına bayılıyorum ve artık yolculuk için ufak boyu çıksın lütfen çünkü evde olan değil genelde yollarda olan insanlar kullanıyor!
Saç kremlerinden beklentim; Saçlarımin yumuşak ve canlı göstermesine misssler gibi kokmasina kolay durulanmasina ve kalıcı olmasını saglamasini isterim.
Bir saç kreminden beklentim saçlarımı yumuşatması, parlaklık vermesi ve güzel kokması. Ayrıca birçoğumuzun sorunu olan elektriklenmeyi alması kesinlikle bunun yanında saçımı içeriğindeki özelliklerle beslersede şahane olur. Daha ne isteyebilirim ki?😗👧
saç kreminden beklentim ipek gibi görüntü vermesi ve saçımın kabarıklığını alması. ancak krem cansız olan saçlarımı çok döküyor bu nedenle kullanmıyorum.
saçımı dökmesin kafi. bazı kalite sandığımız markaların ürünleri de kaşıntı yapıyor. ama elidor öyle değil , rüzgarda ahenkle danseden saçlar için elidor kullanıyorum :D
Benim saçlarım kıvırcık ve krem olamazsa yıpranıyor. Yani benim beklentim hem besleyici olmasi hem de yumuşacık yapması tabi güzel koku da olmazsa olmazlardan
Saç kreminden beklentim saçımı dökmemesi , saçlarımı yumuşak tutması , kolay taranabilir hale getirmesidir. Açıkçası #Elidorun saç kreminden çok mutluyum.
İpeksi yumuşaklığı ve her ne kadar kaliteli ve herkes tarafından tavsiye edilmiş saç kremi olsa da kokusu güzel olmadıktan sonra 2. Plan da olur o yüzden kokusu hoş kokulu olmalı.
Benim saçlarım boyalı olduğu saç kreminden beklentim öncelikle kolay taranmasi tel tel ayrılması yıpranmayi önlemesi kepege karşı etkili olması parlak bir görünum olması kırıkları çatallaşmayı engellemesi.. bir saç kremi bunlari yapabilmeli bence...
Benim saç kreminden beklentim saçlarımı ağırlaştirmadan bakım yapması, dipten uca kadar saçlarımı koruması, saçlarımı yumuşacık yapması, dolgun , parlak canlı göstermeli, kabarmayı ve elektriklenmeyi önlemili ve kolay durulanmalı kepek yapmamalı ayrıca hoş ve kalıcı kokusu olmalı ♡♡
Bir saç kreminden beklentim saçı inceltmemesi, saç tellerini kalınlaşrırması ve elektriklenmeyi önlemesi. Malesef bu mevcut olmadığından banyo öncesi zeytinyağı maskesi yapıyorum
Saçlarımın ipek kadar yumuşak ve kolay taranması.. Şaçlarımı ķökten uca besleyip kırilmaları önlemesi... Kolay şekil alması.. dıs etkenlerden koruması...
ve mis gibi kokması.
parlak görünüm vermesi kolay taranabilmesi ve saçlarımı beslemesi
nemlendirip yumuşacık yapmalı ve buklelerimi canlandirmali
Kırıklarımı onarmalı sağlıklı ve dolgun göstermeli kremden kaynaklanan yalanmalar olmamalı ve besleyici olmalı tıpkı elidor 1 minute super saç kremi çeşitleri gibi 😍
Saç kremi kullanmıyorum doğal zeytinyağlı şampuan kullanıyorum yikkarken mis gibi zeytinyağı kokuyor. Saçlarım yumuşacık ve parlak..